تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 189 از 752 اولاول ... 89139179185186187188189190191192193199239289689 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,881 به 1,890 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سونی ex35 و ex52 ، کدوم بهتره ؟ اصلا از کجا میشه فهمید کدوم بهتره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

همین الان از پایتخت اومدم 3 مدل cresyn تست کردم افتضاح بود صداش 2 مدل iaudio-tecnical یه مدل Creative Aurvana Live برام کامل مشخص بود که همش تقلبی بود. یه mdr-200 هم تست کردم (برای بار nام) با این حال که قیمتش 25 تومن بود صداش از همشون بهتر بود. خیلی بهتر
    عجب بازار بدی شده (همیشه بوده البته) چیزهای دیگه هم پیش اومده که این جا دیگه جاش نیست
    .
    100% حرف شما تایید میشه متاسفانه هزینه گمرک ، سود وارد کننده ، سود بازار یاب و سود مغازه دار با اون همه مالیات و هزینه های سنگین و اجاره ها وحشتناک فقط میشه جنس تقلبی وارد کرد الان اگه یکی هم جنس اصل بیاره چون نمیتونه با قیمتها رقابت کنه بدبخت میشه در مورد iaudio-tecnical
    اگه موزیک بازید من هم توصیه میکنم ، شده دو برابر پول بدید ولی جنس رو از اونور بخرید و از جای مطمئن
    Last edited by saxp; 22-12-2010 at 23:11. دليل: اشتباه

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

همین الان از پایتخت اومدم 3 مدل cresyn تست کردم افتضاح بود صداش 2 مدل iaudio-tecnical یه مدل Creative Aurvana Live برام کامل مشخص بود که همش تقلبی بود. یه mdr-200 هم تست کردم (برای بار nام) با این حال که قیمتش 25 تومن بود صداش از همشون بهتر بود. خیلی بهتر
    عجب بازار بدی شده (همیشه بوده البته) چیزهای دیگه هم پیش اومده که این جا دیگه جاش نیست
    ببخشید یه سوال ، کجای پایتخت هدفون ها رو میذاره تست کنیم ؟؟
    Last edited by shahab_f; 21-10-2010 at 21:41.

پروفشنال mohsenslr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این مارک klipsch چجوریه؟ خوبه؟ من الان توی سایت cnet و pcmagazine دیدم توی لیست بهترینها اول زده :Klipsch Image S4i

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

الان بهترین انتخاب تا 120 تومن چیه؟ (مهم نیست تو ایران باشه یا نه) من که پاک گیج شدم به خدا!
    میخواستم aurvana in ear 2 بخرم.ولی باز بعضی از دوستان میگن خوب نیست!
    اگه حدود 140 دلار بتونی هزینه کنی بی برو برگرد Phonak Audeo PFE ساخت سوئیس فکر کنم اولین نفر تو ایران خودم باشم که دارم اینو میخرم این هدفون الان 20 ماه هست اومده بقدری کیفیت عالی داشته که حتی 1 دلار هم قیمتش پایین نیومده برای فروش،
    من تا 2 و 3 هفته دیگه این مدل میرسه دستم براتون میگم چیه ولی چون خودم موزیک راک گوش میدم و هدفون باید دقیقا صدا رو تفکیک کنه و شفافیت صدا خیلی مهمه برام این رو انتخاب کردم البته تمام ریویو های مربوط بهش رو خوندم اگه اون چیزی باشه که میگن واقعا عالیه صدایی نیست که نتونه پخش کنه تمام جزئیات موزیک را برات پخش میکنه و با ولوم کم کیفیت خیلی خوبی رو میده

6. این کاربر از saxp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

اگه حدود 140 دلار بتونی هزینه کنی بی برو برگرد Phonak Audeo PFE ساخت سوئیس فکر کنم اولین نفر تو ایران خودم باشم که دارم اینو میخرم این هدفون الان 20 ماه هست اومده بقدری کیفیت عالی داشته که حتی 1 دلار هم قیمتش پایین نیومده برای فروش،
    من تا 2 و 3 هفته دیگه این مدل میرسه دستم براتون میگم چیه ولی چون خودم موزیک راک گوش میدم و هدفون باید دقیقا صدا رو تفکیک کنه و شفافیت صدا خیلی مهمه برام این رو انتخاب کردم البته تمام ریویو های مربوط بهش رو خوندم اگه اون چیزی باشه که میگن واقعا عالیه صدایی نیست که نتونه پخش کنه تمام جزئیات موزیک را برات پخش میکنه و با ولوم کم کیفیت خیلی خوبی رو میده
    خیلی وقت پیش درباره این برند اینجا یه چیز هایی گفته بودم خیلی خوشحال میشم یه ایرانی دربارش رویو بنویسه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این مارک klipsch چجوریه؟ خوبه؟ من الان توی سایت cnet و pcmagazine دیدم توی لیست بهترینها اول زده :Klipsch Image S4i
    این مدل برند klipsch بخواطر صدای بییار بم وکیفیت بیش از محدوده قیمت تعیین شده مشهور هست ولی خب خیلی گل نکرد و افراد عموما دنبال چیز های حرفه ایی تر میگردند راستی مدلی که i داره میکروفن داره گفتم یه دفعه یه چیز اشتباه نگیری از یکی از دارندگان این هدفون همین سوال رو کردم که در جواب گفته بود:
    کد:
    ببخشید یه سوال ، کجای پایتخت هدفون ها رو میذاره تست کنیم ؟؟
    تو هر طبقه یکی دوتا مقازه همچین اجازه ایی رو میدند. مشخصا چون خیلی خوب نگفتم اسم مغازه ها رو نمیارم. کمی بگردی حتما دستت میاد.
    Last edited by peaceful1; 21-10-2010 at 23:10.

8. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خیلی وقت پیش درباره این برند اینجا یه چیز هایی گفته بودم خیلی خوشحال میشم یه ایرانی دربارش رویو بنویسه.
    کد:
    این مدل برند klipsch بخواطر صدای بییار بم وکیفیت بیش از محدوده قیمت تعیین شده مشهور هست ولی خب خیلی گل نکرد و افراد عموما دنبال چیز های حرفه ایی تر میگردند راستی مدلی که i داره میکروفن داره گفتم یه دفعه یه چیز اشتباه نگیری از یکی از دارندگان این هدفون همین سوال رو کردم که در جواب گفته بود:
    کد:
    تو هر طبقه یکی دوتا مقازه همچین اجازه ایی رو میدند. مشخصا چون خیلی خوب نگفتم اسم مغازه ها رو نمیارم. کمی بگردی حتما دستت میاد.
    خوب پس قبول دارید که توی این محدوده ($100) بهترین انتخاب هست؟
    در ضمن راجع به گل نکردنش هم من منظور شما رو درست متوجه نشدم! من که هرجا رفتم ، تو لیست پرفروشترین ها بود!
    Last edited by mohsenslr; 21-10-2010 at 23:26.

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

نه چون از یه حد متوسطی که کیفیت بالاتر بره یه شاخصه ایی که خیلی مهم میشه حالت صدا هست که برای چه سبکی منسب تر هست و چیز های دیگه مثل سازگاری هدفون مثلا Phonak Audeo PFE یه هدفونی هست که با سورس های زیادی سازگار هست یا نحوه قرار گرفتن طراحی جنس و......
    که تو انتخاب نهایی خیلی تاثیر گذار میشه هر کی خواست از خوارج هدفون بگیره بهتر تو فرم زیر نیازش رو مطرح کنه یا کمی تو آرشوش جستجو کنه
    heaf-fi.org
    حرفه ای ترین رفرنس صدا
    برای نیاز شما لینک زیر مربوط هست:
    کد:
    یا سایت های دیگه مثل:
    کد:
    یه چیز مهم دیگه این هست که شما از چه وسیله ایی برای گوش دادن به آهنگ استفاده میکنید.

11. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام به دوستان! میخواستم کمکم کنید!من می خوام یه هدست بخرم! مشخصاتش اینا باشه!
    1. دالبی باشه. 5.1 یا 7.1. حتما!
    2. کیفیت صدای عالیییی!
    3. می خوام برای بازی و موزیک ازش استفاده کنم! طوری که حال کنم! صداش آدمو بگیره! رو گوش خوب کیپ شه!
    4. قیمتش بالا باشه و مقاوم باشه!
    5. مارک معتبر
    6.من یک هدست a4tech HU-510 داشتم! 25 تومن خریدم! خیلی هواسم بش بود! اما بعد 3 ماه سیمش قطع شد! وقتی به سیمش دست میزدم صدا درست میشد! دستمو که ور میداشتم صدا کم میشد! خیلی هم هواسم بهش بود! اما قبول کنید گاهی یه شرایطی پیش میاد که ممکنه سیم یکم کش بیاد یا دستت بش بخوره! بعد بازش کردم دیدم چقدر زشت ساختن!× همینطوریییییییی سیم ریخته شلوغ و بی نظم و گره خورده بهم! واسه همین یه هدست با کیفیت می خوام! قیمت هم مهم نیست!
    7.اگر سیم داره طوری باشه که مقاوم باشه و قطع نشه به این سادگیا! در غیر این صورت بیسیم

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه چون از یه حد متوسطی که کیفیت بالاتر بره یه شاخصه ایی که خیلی مهم میشه حالت صدا هست که برای چه سبکی منسب تر هست و چیز های دیگه مثل سازگاری هدفون مثلا Phonak Audeo PFE یه هدفونی هست که با سورس های زیادی سازگار هست یا نحوه قرار گرفتن طراحی جنس و......
    که تو انتخاب نهایی خیلی تاثیر گذار میشه هر کی خواست از خوارج هدفون بگیره بهتر تو فرم زیر نیازش رو مطرح کنه یا کمی تو آرشوش جستجو کنه
    heaf-fi.org
    حرفه ای ترین رفرنس صدا
    برای نیاز شما لینک زیر مربوط هست:
    کد:
    یا سایت های دیگه مثل:
    کد:
    یه چیز مهم دیگه این هست که شما از چه وسیله ایی برای گوش دادن به آهنگ استفاده میکنید.
    ipod touch
    بیشتر bass برام مهمه چون من موقع ورزش آهنگ گوش میدم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •