سونی ex35 و ex52 ، کدوم بهتره ؟ اصلا از کجا میشه فهمید کدوم بهتره؟
سونی ex35 و ex52 ، کدوم بهتره ؟ اصلا از کجا میشه فهمید کدوم بهتره؟
100% حرف شما تایید میشه متاسفانه هزینه گمرک ، سود وارد کننده ، سود بازار یاب و سود مغازه دار با اون همه مالیات و هزینه های سنگین و اجاره ها وحشتناک فقط میشه جنس تقلبی وارد کرد الان اگه یکی هم جنس اصل بیاره چون نمیتونه با قیمتها رقابت کنه بدبخت میشه در مورد iaudio-tecnical
اگه موزیک بازید من هم توصیه میکنم ، شده دو برابر پول بدید ولی جنس رو از اونور بخرید و از جای مطمئن
Last edited by saxp; 22-12-2010 at 23:11. دليل: اشتباه
ببخشید یه سوال ، کجای پایتخت هدفون ها رو میذاره تست کنیم ؟؟
Last edited by shahab_f; 21-10-2010 at 21:41.
این مارک klipsch چجوریه؟ خوبه؟ من الان توی سایت cnet و pcmagazine دیدم توی لیست بهترینها اول زده :Klipsch Image S4i
اگه حدود 140 دلار بتونی هزینه کنی بی برو برگرد Phonak Audeo PFE ساخت سوئیس فکر کنم اولین نفر تو ایران خودم باشم که دارم اینو میخرم این هدفون الان 20 ماه هست اومده بقدری کیفیت عالی داشته که حتی 1 دلار هم قیمتش پایین نیومده برای فروش،
من تا 2 و 3 هفته دیگه این مدل میرسه دستم براتون میگم چیه ولی چون خودم موزیک راک گوش میدم و هدفون باید دقیقا صدا رو تفکیک کنه و شفافیت صدا خیلی مهمه برام این رو انتخاب کردم البته تمام ریویو های مربوط بهش رو خوندم اگه اون چیزی باشه که میگن واقعا عالیه صدایی نیست که نتونه پخش کنه تمام جزئیات موزیک را برات پخش میکنه و با ولوم کم کیفیت خیلی خوبی رو میده
خیلی وقت پیش درباره این برند اینجا یه چیز هایی گفته بودم خیلی خوشحال میشم یه ایرانی دربارش رویو بنویسه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین مدل برند klipsch بخواطر صدای بییار بم وکیفیت بیش از محدوده قیمت تعیین شده مشهور هست ولی خب خیلی گل نکرد و افراد عموما دنبال چیز های حرفه ایی تر میگردند راستی مدلی که i داره میکروفن داره گفتم یه دفعه یه چیز اشتباه نگیری از یکی از دارندگان این هدفون همین سوال رو کردم که در جواب گفته بود:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو هر طبقه یکی دوتا مقازه همچین اجازه ایی رو میدند. مشخصا چون خیلی خوب نگفتم اسم مغازه ها رو نمیارم. کمی بگردی حتما دستت میاد.
Last edited by peaceful1; 21-10-2010 at 23:10.
خوب پس قبول دارید که توی این محدوده ($100) بهترین انتخاب هست؟
در ضمن راجع به گل نکردنش هم من منظور شما رو درست متوجه نشدم! من که هرجا رفتم ، تو لیست پرفروشترین ها بود!
Last edited by mohsenslr; 21-10-2010 at 23:26.
نه چون از یه حد متوسطی که کیفیت بالاتر بره یه شاخصه ایی که خیلی مهم میشه حالت صدا هست که برای چه سبکی منسب تر هست و چیز های دیگه مثل سازگاری هدفون مثلا Phonak Audeo PFE یه هدفونی هست که با سورس های زیادی سازگار هست یا نحوه قرار گرفتن طراحی جنس و......
که تو انتخاب نهایی خیلی تاثیر گذار میشه هر کی خواست از خوارج هدفون بگیره بهتر تو فرم زیر نیازش رو مطرح کنه یا کمی تو آرشوش جستجو کنه
heaf-fi.org
حرفه ای ترین رفرنس صدا
برای نیاز شما لینک زیر مربوط هست:
یا سایت های دیگه مثل:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه چیز مهم دیگه این هست که شما از چه وسیله ایی برای گوش دادن به آهنگ استفاده میکنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به دوستان! میخواستم کمکم کنید!من می خوام یه هدست بخرم! مشخصاتش اینا باشه!
1. دالبی باشه. 5.1 یا 7.1. حتما!
2. کیفیت صدای عالیییی!
3. می خوام برای بازی و موزیک ازش استفاده کنم! طوری که حال کنم! صداش آدمو بگیره! رو گوش خوب کیپ شه!
4. قیمتش بالا باشه و مقاوم باشه!
5. مارک معتبر
6.من یک هدست a4tech HU-510 داشتم! 25 تومن خریدم! خیلی هواسم بش بود! اما بعد 3 ماه سیمش قطع شد! وقتی به سیمش دست میزدم صدا درست میشد! دستمو که ور میداشتم صدا کم میشد! خیلی هم هواسم بهش بود! اما قبول کنید گاهی یه شرایطی پیش میاد که ممکنه سیم یکم کش بیاد یا دستت بش بخوره! بعد بازش کردم دیدم چقدر زشت ساختن!× همینطوریییییییی سیم ریخته شلوغ و بی نظم و گره خورده بهم! واسه همین یه هدست با کیفیت می خوام! قیمت هم مهم نیست!
7.اگر سیم داره طوری باشه که مقاوم باشه و قطع نشه به این سادگیا! در غیر این صورت بیسیم
ipod touch
بیشتر bass برام مهمه چون من موقع ورزش آهنگ گوش میدم.
هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)