این بچه کوچیک هر چی هست معرفت و ارق استقلالی ش از نکونام بیشتره.انشاالله دربی رو میبینه و یه عضو هم واسش پیدا میشه.ایول به این بچه.![]()
این بچه کوچیک هر چی هست معرفت و ارق استقلالی ش از نکونام بیشتره.انشاالله دربی رو میبینه و یه عضو هم واسش پیدا میشه.ایول به این بچه.![]()
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس پس از حضور در کمپ اختصاصی آبیپوشان، ساخت مجموعههای اینچنینی را شایسته تقدیر دانست.
به گزارش سایت رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال، محمد رویانیان در جریان بازدید از تمرین تیم فوتبال این باشگاه در کمپ اختصاصی استقلال اظهار داشت: من امروز کمپ بسیار خوبی را دیدم و از این بابت به مجموعه باشگاه استقلال و مدیران آن به ویژه به برادر عزیزم جناب آقای فتحاللهزاده تبریک می گویم.
در فوتبال ایران، ساخت مجموعه هایی مثل کمپ استقلال شایسته تقدیر است و به عقیده من این کمپ می تواند الگوی بسیار خوبی برای سایر تیمهای شاغل در لیگ باشد و به تجهیز سخت افزاری فوتبال ما کمک کند.
مدیر عامل باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس در پایان خاطر نشان کرد: من معتقدم سایر تیمهایی که چنین امکاناتی مثل کمپ استقلال ندارند می توانند از چنین مجموعه هایی استفاده کنند.
فارس نیوز
Last edited by Amir M.ohAma.D; 16-01-2014 at 18:52. دليل: حاشیه
امیر قلعه نوعی در مصاحبه مطبوعاتی قبل از دربی :
دوبازیکن ملی پوش دیگر درخواست جدایی کردن
یعنی دیگه شک ندارم همش زیر سر کیروش هستش
Last edited by ESTEGHLAL 67; 16-01-2014 at 15:51.
طبق معمول فقط در ایران از این مسخره بازیها دیده میشه...
قلعه نوعی: دو ملی پوش دیگر هم میخواهند بروند!ای لعنت به این تیم ملی ..می خوام صد سال سیاه نره جام جهانی..امیدوارم مسی حسابی از خجالت تیمت درآد آقای کیروش!
ورزش 3
Last edited by XENON24; 16-01-2014 at 16:00.
جالبه . آقای کیروش چرا فقط باید بازیکنای ملی پوش ما جدا بشن ؟ تیمای دیگه ملی پوش ندارند ؟
خوب مشخصه ملی پوشان ما فیکس تیم ملی هستند و تیمهای دیگه یا تو لیگ باشگا های آسیا حضور ندارند یا بازیکنشون فیکس نیست!
اون دو نفر احتمالا یکیشون بیک زاده است که دو روز پیش با فتح الله زاده جلسه گذاشت
چیزی که مشخصه استقلال در باشگا ها ی آسیا دستش بدجور خالیه
بنظرمن استقلال بدون هیچ کدوم ازبازیکناش هم توبازی هاپیروزه چون قلعه نوعی برای همین باستارگان استقلال بحث و دعوامی کنه که همه رو دک کنه یه روزبخواطر سرمربی تیم ملی یه روز بخواطر لگدزدن به بطری اب واقعا نفربعدی کیه که قلعه نوعی بندازه ازتیم بیرون بیک زاده یا رحمتی
چه تناقضی تو حرفاته داداش , از امیرخان تعریف کردی یا بدی شو گفتی؟
در کل هیچ مربی عاقلی با ستون های تیمش درگیر نمیشه که بخواد اونا رو دک کنه قضیه از جایی دیگه اب میخوره عزیز من
ببین داداش نه ازامیرخان بدگفتم نه خوب اخه باید سوتونی باشه که بهش هجوم اورد دیگه بیک زادرو رحمتی روهم بندازه بیرون که باید فاتحه روبخونیم ولی باهمه این چیزاامیدوارم فردااستقلال داربی رومثل توپ بترکونه
Last edited by امید رض; 16-01-2014 at 19:10.
نمیدونم به این آقای کیروش چی بگم !؟؟؟ مثلا با این کاراش به کجا میخواد برسه !؟؟؟
فکر میکنه اگه ملی پوش ها از استقلال جدا بشن به نفع تیم ملی ــه !؟؟ ما که میخوایم بریم برزیل با 3 باخت برگردیم اینکارا دیگه چه فایده ای داره !؟؟
کیروش فکر کرده اگه مثلا بازیکن های تیم ملی بیشتر استراحت کنن و تو جام باشگاه ها نباشن میتونه بره آرژانتین و نیجریه و بوسنی رو هم شکست بده
نه عزیز من ! از همین الان معلومه که با 3 باخت باید برگردی ایران و پولِتو بگیری و بری پیِ کارِت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)