تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 189 از 754 اولاول ... 89139179185186187188189190191192193199239289689 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,881 به 1,890 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

ممنون حسین جان بابت پاسخ گوئی،
    با پشتیبانی تماس گرفتم خط رو روی 6 بست الان SNR شده 12.5 گفت بیشتر از این رو پیشنهاد نمی کنم اگه نویزت کمتر بشه مشکلی نداره،یه احتمالی که هست میتونه از مخابرات باشه گفت مودم رو بذار سر خط دقیق ببینیم نویز چطوریه بعد اگه مشخص بشه مشکل از مخابراته میشه درخواست داد کپسوله کنن خط رو(که اینجاش رو نفهمیدم)
    حالا طبق تجربه ای که شما دارید توی مودم ها کدوم تو این زمینه قوی تر جواب میده؟مودم خودم مکس نته،بازم ممنون.
    اطلاعات دقیق رو خود شرکت داره یعنی مقدایر شما با خود شرکت فرق داره.از دم در تست بگیر.خوب رو 7 هم ببری مشکلی برات پیش نمیاد.اگه احساس کردی که نوسان سرعت داری بیارش پایین.البته اگر سرعت برات مهمه ببر رو 7 مگ.

2. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اول این کارها رو انجام بده حتی اگه برات مقدور هست از دم در تست هم بگیر.اگه باز هم مشکلی داشتی از شرکت هم.متغییر بودن سرعتت چطوریه؟
    مثلا اگر سرعتت رو 200 ثابت هست بعد از یکماه یا بیشتر میاد رو 120 که خوب از شرکت کنترلت کردن.اما اگر سرعتت مثلا از 200 میره تا 400 و روی هیچ عدد خاصی نیست که مشکل نویز و کیفیت خط تقصیر دارن
    اول کدوم کار ها رو انجام بدم ؟
    متغیر بودن سرعت اینجوریه که مثلا الان سرعت 400 هست کم و زیاد میشه بین 350- 300 -390 - 400 , و به همین منوال . یعنی هیچ سرعت ثابتی ندارم در زمان دانلود یا .... /
    خب شما با توجه به عکس گفتین کیفیت خط خیلی خوبه ؟ اگر خوبه پس نویز و کیفیت خط تقصیر دارن رو متوجه نمیشم ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

اول کدوم کار ها رو انجام بدم ؟
    متغیر بودن سرعت اینجوریه که مثلا الان سرعت 400 هست کم و زیاد میشه بین 350- 300 -390 - 400 , و به همین منوال . یعنی هیچ سرعت ثابتی ندارم در زمان دانلود یا .... /
    خب شما با توجه به عکس گفتین کیفیت خط خیلی خوبه ؟ اگر خوبه پس نویز و کیفیت خط تقصیر دارن رو متوجه نمیشم ؟
    آره خط شما خیلی خوبه از نظر کیفیت.ولی این نوسان سرعت رو هم شما نباید داشته باشید.نه نویزت زیاده که بگیم نویز باعث میشه نه کیفیت خطت کمه که بگیم خطت کیفیت نداره.شما از دم در تست بگیر البته اگر دیدی سیم مخابرات سیاه شده تمیزش کن و تست بگیر ببین نوسان سرعتت خوب میشه یا نه.اگر هم نشد باید زنگ بزنی خود شرکت.

5. 2 کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_goleyakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    حسین جان این عکس از مودم محل کارم هست بخوام ISP عوض کنم همون 10 مگ رو بگیرم این دیگه مشکلی نداره نه؟فکر کنم اینجا چون به مرکز مخابراتیم نزدیکه همه مقادیر عالی باشن:

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

سلام
    حسین جان این عکس از مودم محل کارم هست بخوام ISP عوض کنم همون 10 مگ رو بگیرم این دیگه مشکلی نداره نه؟فکر کنم اینجا چون به مرکز مخابراتیم نزدیکه همه مقادیر عالی باشن:

سلام
    این خطت دیگه واقعا عالی هست.تا 22 مگ هم میتونه ساپورت کنه.احتملا فیبر هست.مشکلی نیست میتونی رو این خط سرویس 10 مگ بگیری

8. 2 کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_goleyakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    این خطت دیگه واقعا عالی هست.تا 22 مگ هم میتونه ساپورت کنه.احتملا فیبر هست.مشکلی نیست میتونی رو این خط سرویس 10 مگ بگیری.
    نه اتفاقا مسیه،باشه ممنون داداش.

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام چرا بارون میاد اینترنتم قطع میشه؟ بخاطر کیفیت پایینه سیمه؟ از داخل خونه یا بیرون؟
    امروز این طوری شد رفتم دو شاخه ای رو که به تلفن وصل بود کشیدم دوباره زدم اینترنتم وصل شد
    سلام
    به نظر من جایی از سیم می تونه بدون روکش باشه
    حالا می تونه هر جا باشه
    خونه یا بیرون
    ولی شما سیم کشی خونه رو چک کنید ببینید جایی هست که سیم در محلی باشه که رطوبت یا بارون رو سیم اثر بزاره

11. 3 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    به نظر من جایی از سیم می تونه بدون روکش باشه
    حالا می تونه هر جا باشه
    خونه یا بیرون
    ولی شما سیم کشی خونه رو چک کنید ببینید جایی هست که سیم در محلی باشه که رطوبت یا بارون رو سیم اثر بزاره
    سیمی که به مودم وصله 3-4جا روکش نداره + سیم کشی که خونمون (تو بالا پشت بوم) هم 1-2جا روکش نداره! همچنین 5 متر از بغل سیم آنتن هوایی عبور میکنه
    قبلا سیمی که به مودم وصل بود رو عوض کردم ولی بیشتر قطع شد تازگی امتحان نکردم
    این یکی بخاطر چیه که وقتی دو شاخه ی که به تلفن وصله رو برعکس میزنم اینترنت قطع میشه؟ یا مثلا میکَنم بازم قطع میشه باید حتما وصل باشه!!

ویرایش: الان سیمی که به مودم وصل بود رو عوض کردم و یکی سالم زدم ولی وقتی گوشی تلفن رو گرفتم بازم قطع شد... از 2تا اسپلیتر استفاده میکنم
    Last edited by Iloveu-ALL; 24-02-2014 at 13:17.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

نه اتفاقا مسیه،باشه ممنون داداش.
    پس حتما خیلی به مخابرات نزدیکه.چون کیفیتش که خیلی خوبه
    سیمی که به مودم وصله 3-4جا روکش نداره + سیم کشی که خونمون (تو بالا پشت بوم) هم 1-2جا روکش نداره! همچنین 5 متر از بغل سیم آنتن هوایی عبور میکنه
    قبلا سیمی که به مودم وصل بود رو عوض کردم ولی بیشتر قطع شد تازگی امتحان نکردم
    این یکی بخاطر چیه که وقتی دو شاخه ی که به تلفن وصله رو برعکس میزنم اینترنت قطع میشه؟ یا مثلا میکَنم بازم قطع میشه باید حتما وصل باشه!!

ویرایش: الان سیمی که به مودم وصل بود رو عوض کردم و یکی سالم زدم ولی وقتی گوشی تلفن رو گرفتم بازم قطع شد... از 2تا اسپلیتر استفاده میکنم
    سیمی که زیر بارون باشه ممکنه حتی تا یکمتر هم پوسید بشه و سیاه.شما اولین کاری که میکنید مودم رو ببرید دم در تست کنید(قبل از تست هم سیم مخابرات و پریز رو چک کنید که پوسید و سیاه نباشن).مودم روشن باشه چند ساعت بعد برو ریز مصرف رو ببین که قطعی داشتی یا نه.
    درمورد اون مسئله هم یه سیم مستقم برای مودمت از دم در ببیر و یه سیم دیگه هم از خود خونه برای تلفن برای مودم رو اسپلیتر نزار ولی برای تلفن باید باشه.ببین اسپلتر سالم هست یا نه.
    تازه خطت رانژه شد؟

14. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

پس حتما خیلی به مخابرات نزدیکه.چون کیفیتش که خیلی خوبه

سیمی که زیر بارون باشه ممکنه حتی تا یکمتر هم پوسید بشه و سیاه.شما اولین کاری که میکنید مودم رو ببرید دم در تست کنید(قبل از تست هم سیم مخابرات و پریز رو چک کنید که پوسید و سیاه نباشن).مودم روشن باشه چند ساعت بعد برو ریز مصرف رو ببین که قطعی داشتی یا نه.
    درمورد اون مسئله هم یه سیم مستقم برای مودمت از دم در ببیر و یه سیم دیگه هم از خود خونه برای تلفن برای مودم رو اسپلیتر نزار ولی برای تلفن باید باشه.ببین اسپلتر سالم هست یا نه.
    تازه خطت رانژه شد؟
    من تقریبا 3 ساله که adsl دارم و این مشکل قطع شدن نت در زمان مکالمه رو همیشه داشتم. ربطی به رانژه بودن داره؟
    مودم رو فقط ببرم؟ یا لپ تاپ هم میخواد؟ چطوری ریز مصرف رو ببینم؟ نمیشه داداش باید سیم رو قطع کنم وصل کنم به پریز تلفن! یه روش دیگه بگو
    Last edited by Iloveu-ALL; 24-02-2014 at 13:47.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •