تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 189 از 444 اولاول ... 89139179185186187188189190191192193199239289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,881 به 1,890 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

عمرا یه همچین چیزی نمیشه .
    مثل اینکه من چند تا دی وی دی یه شما بدم و برای هر کدوم هم یه قفل چهار رقمی بذارم. شما هر عددی غیر از این چهار تا بدی ارور میده خب. حالا میخواد برنامه این عددو بده یا شما حدس بزنی.
    خب، انقدر عدد میدیم تا یکی درست در بیاد و چون بصورت دستی بسیار زمان بر و بعلاوه خسته کنندس و احتمال اشتباهم توش میره، یه برنامه میتونه کد ها رو بطور متناوب امتحان کنه.
    کد 16 رقمی خیلی زمان بره. حداقل فکر کنم یک ماهی باید سیستم تمام وقت کار کنه تا یه رمز پیدا بشه. هر چند، با پیدا کردن هر رمز، شانسمون برای پیدا کردن بعدی افزایش پیدا میکنه. فکر کنم اگه پردازنده مناسبی داشته باشیم، زمان کوتاه تر میشه.
    ولی مسئله اصلی اینه که ایا محدودیتی برای ورود رمز داریم یا نه، که البته فکر میکنم بخاطر 16 رقمی بودنش محدودیت نداریم و سازنده کد 16 رقمی رو به اندازه کافی امن میدونه.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

به فرض اینکه هم این کار بشه..این کدها تو سرور EA ذخیره شده وقتی شما الکی اونو (به فرض محال) هم بتونید پیدا کنید...وقتی با سرور EA تطابق پیدا نکنه خود به خود بعد از مدتی بلاک میشه....

3. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

خب، انقدر عدد میدیم تا یکی درست در بیاد و چون بصورت دستی بسیار زمان بر و بعلاوه خسته کنندس و احتمال اشتباهم توش میره، یه برنامه میتونه کد ها رو بطور متناوب امتحان کنه.
    کد 16 رقمی خیلی زمان بره. حداقل فکر کنم یک ماهی باید سیستم تمام وقت کار کنه تا یه رمز پیدا بشه. هر چند، با پیدا کردن هر رمز، شانسمون برای پیدا کردن بعدی افزایش پیدا میکنه. فکر کنم اگه پردازنده مناسبی داشته باشیم، زمان کوتاه تر میشه.
    ولی مسئله اصلی اینه که ایا محدودیتی برای ورود رمز داریم یا نه، که البته فکر میکنم بخاطر 16 رقمی بودنش محدودیت نداریم و سازنده کد 16 رقمی رو به اندازه کافی امن میدونه.
    اولا تقریبا تعداد تمام کدهایی که میشه ساخت اینقدره: 93753749683698750476845056
    که با فرض اینکه فیفا 100 میلیون کد اماده داشته باشه واسه فروش تقریبا باید واسه پیدا کردن هر کد به طور میانگین 937537496836987504 کد رو امتحان کنی .
    بعد هم تمام این کدها توی سرورهای امنیتی EA هستش که شما وقتی میدی به ارجیین کلی طول میکشه تا تایید بشه . حساب کن تقریبا هر کد 0.1 ثانیه تاییدش طول بکشه . پس واسه پیدا کردن یک کد باید 2,972,911,900 سال صبر کنی . حالا دیگه خود دانی

به فرض اینکه هم این کار بشه..این کدها تو سرور EA ذخیره شده وقتی شما الکی اونو (به فرض محال) هم بتونید پیدا کنید...وقتی با سرور EA تطابق پیدا نکنه خود به خود بعد از مدتی بلاک میشه....

نه دیگه اگه کد پیدا بشه که مشکلی نیست . کدها چه به صورت فیزیکی چه دیجیتالی از قبل اماده شدن و اگه شما پیدا کنی دیگه تمومه . فقط مسئله همون پیدا کردنه .
    Last edited by Gregar; 11-10-2013 at 20:20.

5. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

منظورتونو نفهمیدم. یه توضیحی بدید.

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اولا تقریبا تعداد تمام کدهایی که میشه ساخت اینقدره: 93753749683698750476845056
    که با فرض اینکه فیفا 100 میلیون کد اماده داشته باشه واسه فروش تقریبا باید واسه پیدا کردن هر کد به طور میانگین 937537496836987504 کد رو امتحان کنی .
    بعد هم تمام این کدها توی سرورهای امنیتی EA هستش که شما وقتی میدی به ارجیین کلی طول میکشه تا تایید بشه . حساب کن تقریبا هر کد 0.1 ثانیه تاییدش طول بکشه . پس واسه پیدا کردن یک کد باید 2,972,911,900 سال صبر کنی . حالا دیگه خود دانی
    این عددا رو از کجا اوردی؟ مگه چند تا عدد 16 رقمی داریم؟ (البته اگه فقط عدد باشه)
    اگه با حروف انگلیسی هم حساب کنیم یه عدد دیگه بدست میاد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

این عددا رو از کجا اوردی؟ مگه چند تا عدد 16 رقمی داریم؟ (البته اگه فقط عدد باشه)
    اگه با حروف انگلیسی هم حساب کنیم یه عدد دیگه بدست میاد.
    این عددا با نسخه ی اورجینالش عرضه میشه .
    واسه هر اکانت یه عدد 16 رقمی هم ساخته میشه دیگه .

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

اما اورجینال و آنلاین یه چیزه دیگه س. ما که تازگیا فیفا 11 رو داریم آنلاین میزنیم خیلی فاز میده
    یه اکانت هم واسه فیفا 13 گرفتم ، از بس آپدیت داشت بی خیال شدم . با پشتیبانی اوریجین حرف میزدم گفتم ما که بازیو داریم ، اکانت هم داریم ، دیگه این دانلود واسه چیه ؟
    بیچاره هنگ کرده بود میگفت مگه اوجینال نیست بازیت ؟!! روم نشد بگم بازی دو تومنی رو ریختم توو مسیر اوریجین

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

این عددا با نسخه ی اورجینالش عرضه میشه .
    واسه هر اکانت یه عدد 16 رقمی هم ساخته میشه دیگه .
    من در مورد اعدادی که Gregar ارائه داده صحبت میکنم.
    راستی redeem code ها شامل حروف هم میشن یا فقط عددن؟

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

----------

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من در مورد اعدادی که Gregar ارائه داده صحبت میکنم.
    راستی redeem code ها شامل حروف هم میشن یا فقط عددن؟
    هم حروف و هم عدد . بهتره فکره دور زدنشو از سرت بیرون کنی. نمیشه . دست کرکر ها درد نکنه به فکر ما هم هستن .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •