حداقل سیستم مورد نیاز برای MW3 چقدره؟
حداقل سیستم مورد نیاز برای MW3 چقدره؟
سلام
همین الان که سیستم رو روشن کردم یه صدای بوق خفیف از سمت راست صفحه کلید شنیدم.فکر نکنم مشکلی باشه.احتمال میدم قبلا هم صدا می داده ولی چون صداش کمه من توجه نمی کردم.
البته اینم بگم من فقط مولتی آنلاین بازی میکنم.
Minimum System Requirements
- Processor: Intel® Core 2 Duo E6600 or AMD Phenom X38750 processor or better
- Memory: 16 GB free hard drive space / 2GB RAM
- Video Card: Shader 3.0 or better 256 MB NVIDIA GeForce 8600GT or better
- Sound Card: DirectX® 9.0C or later
Last edited by mohammad_203; 29-07-2013 at 22:45.
ذوستان تو این شب عزیز التماس دعا دارم.......
![]()
مقدار قابل توجهی قویتری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدود 2.520 هزار
نه cpu ها اونقدر سرعت بالایی دارند که در رابطه با بازی ها کارت گرافیک نقش مهمتری بازی میکنه از نظر من i5 نباید تو هیچ بازی کم بیاره
بنظر من این عجیبه mw3 اصلا بازی سنگینی نیست که بخواد با این گرافیک ها افت فریم بده ، مطمئنی شارژر وصل بود؟ اگه آره تنظیمات گرافیک و پاور رو چک کن!!!
مشکلی نیست دوست عزیز سیستم عامل پیشفرض داس هست و شما بسته به نیاز و علاقتون میتونید هر سیستم عاملی نصب کنید منتها باید درایوراش رو دانلود و نصب کنید (البته اگه داخل دی وی دی نیست)
در بالا جواب دادم اما برا اطلاع بگم من با cpu i3 و گرافیک ATI mobility 5470 به راحتی دارم mw3 بازی میکنم البته روی تنظیمات متوسط (فکر نمیکنم حتی در بالاترین تنظیمات هم مشکلی بده)
استاد بی نهایت ممنون از لطف و جواب سریع تون ...
فقط الان که میخوام ویندوز بزنم با 5تا درایو روبرو شدم ، یکی 30 گیگ یکی دیکه 30 گیگ ، یکی 2 گیگ ، یکی 87 گیگ و آخری هم حدود 800 گیگ .
باید رو کدوممشون ویندوز بزنم و آیا باید بقیه رو پاک یا فرمت ویا باهم ادغام کنم ؟
راستی ویندوز 8 پرو 64 بیتی خوبه برا این لپ تاپ ؟ ممنون
دوستانی که Lenovo z500 دارید.. بنده قصد خرید دارم ولی یه سوال..........
من با هیچ موضوعیش مشکل ندارم بجز اینکه میگن صفحه نمایشش کیفیت مطلوبی نداره !
می خواستم بدونم شما هنگام بازی کردن از صفحه نمایش راضی هستید یا نه؟!
یعنی تو بازی افت کیفیت تصویر مشاهده میشود یا نه؟
عزیزم شما هاردت رو پارتیشن بندی درست کن.. در واقع اونا رو پاک کن ..از نظر خودم 4 تا درایو 250 گیگی خوبه
کلا این لپ تاپ برای ویندوز 8 , 64 بیتی ساخته شده
Last edited by shervin2013; 29-07-2013 at 23:12.
سلام بچه ها ٣ هفته ميشه كه مطالب اين كلوب رو ميخونم ممنون از همه. منم ميخوام تا چند روزه ديگه z500 ci7 بخرم. ٣ هفته اس كه لپ تاپ ندارمنميدونيد چه حالي دارم ! لپ تاپ قبليم inspiron n5010 لعنتي خيلي اذيتم كرد هر چند ٣ سال كار كرد ولي خوشحالم كه قيمت اومده پايين. رنگ سفيدش خوبه ؟ چون عكساشو كه ديدم خوشم اومد. فقط براي بازي يا ويژوال استوديو gpu 730 خوبه يا 635 چون ٢ گيگ رم كمتر مهمه واسه share كردن. براي كانفيگ 730 كدوم كلاك سي پي يو خوبه ؟ قيمت ها رو هر روزچك ميكنم كدوم گارانتي خوبه ؟ ميخوام قسطي بخرم متاسفانه ولي لحظه شماري ميكنم كه دختر گلم رو ببينم
رنگ سفیدش رو من دیدم عالیه - منظورتون 740 هست دیگه.. 740 خیلی عالیه و مصرفش کمتره
کلا برای 740 فقط یه نوع CPU زدن اونم 3612 هست ( تا اونجایی که من میدونم)
گارانتی سازگار بخر خیلی خوبه
داداش منم می خوام قسطی بخرم ... اما کسی رو پیدا نمیکنم که قسطی بده!! !
شما کسی رو سراغ داری؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)