تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 189 از 626 اولاول ... 89139179185186187188189190191192193199239289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,881 به 1,890 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان CPU در بازی خیلی تاثیر می ذاره؟ من i5/635 دارم.تو بازی Modern warfare 3 وقتی گرافیگ رو بالا می برم به شدت افت فریم دارم.البته درکل میشه بازی کرد.
    حداقل سیستم مورد نیاز برای MW3 چقدره؟

پروفشنال mohammad_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

آقا یه مسئله ای پیش اومده که خیلی مهم هستش و ممکنه واسه این مشکل لپ تاپ رو ببرم گارانتی. دوستان لطفا لپ تاپ رو خاموش کنن و ببرن یه جای ساکت و حالا روشنش کنن.حالا صدای بوق خفیفی از طرف مادربرد می شنوید یا نه!؟ سعی کنید سرتون رو نزدیک صفحه کلید کنید و بعد گوش کنید. یه بوق خیلی کوچیک! لطفا کمکم کنید.
    سلام
    همین الان که سیستم رو روشن کردم یه صدای بوق خفیف از سمت راست صفحه کلید شنیدم.فکر نکنم مشکلی باشه.احتمال میدم قبلا هم صدا می داده ولی چون صداش کمه من توجه نمی کردم.

پروفشنال mohammad_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

البته اینم بگم من فقط مولتی آنلاین بازی میکنم.

Minimum System Requirements

• Processor: Intel® Core 2 Duo E6600 or AMD Phenom X38750 processor or better
    • Memory: 16 GB free hard drive space / 2GB RAM
    • Video Card: Shader 3.0 or better 256 MB NVIDIA GeForce 8600GT or better
    • Sound Card: DirectX® 9.0C or later
    Last edited by mohammad_203; 29-07-2013 at 22:45.

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

ذوستان تو این شب عزیز التماس دعا دارم.......

5. 5 کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام.....

می خواستم بدونم گرافیک gt 740 چه قدر از gt 635 قوی تره ؟
    مقدار قابل توجهی قویتری
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مبارک باشه.. داداش قیمت i7 رو نداری؟
    حدود 2.520 هزار

دوستان CPU در بازی خیلی تاثیر می ذاره؟ من i5/635 دارم.تو بازی Modern warfare 3 وقتی گرافیگ رو بالا می برم به شدت افت فریم دارم.البته درکل میشه بازی کرد.
    نه cpu ها اونقدر سرعت بالایی دارند که در رابطه با بازی ها کارت گرافیک نقش مهمتری بازی میکنه از نظر من i5 نباید تو هیچ بازی کم بیاره
    بنظر من این عجیبه mw3 اصلا بازی سنگینی نیست که بخواد با این گرافیک ها افت فریم بده ، مطمئنی شارژر وصل بود؟ اگه آره تنظیمات گرافیک و پاور رو چک کن!!!

سلام دوستان . من امروز یه دونه لنوو Z500-G گرفتم و الان که خونه آوردم و برای بار اول خواستم روشن کنم دیدم که مستقیم میره رو داس و تاریخ و ساعت ازم میخواد . میخواستم ببینم آیا اصلا ً این مدل ویندوز روش نصب نیست و باید خودم نصب کنم ؟ یا مشکلی چیزی داره ؟ ممنون/منتظر کمکتون هستم .
    مشکلی نیست دوست عزیز سیستم عامل پیشفرض داس هست و شما بسته به نیاز و علاقتون میتونید هر سیستم عاملی نصب کنید منتها باید درایوراش رو دانلود و نصب کنید (البته اگه داخل دی وی دی نیست)

در بالا جواب دادم اما برا اطلاع بگم من با cpu i3 و گرافیک ATI mobility 5470 به راحتی دارم mw3 بازی میکنم البته روی تنظیمات متوسط (فکر نمیکنم حتی در بالاترین تنظیمات هم مشکلی بده)

7. 3 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

استاد بی نهایت ممنون از لطف و جواب سریع تون ...
    فقط الان که میخوام ویندوز بزنم با 5تا درایو روبرو شدم ، یکی 30 گیگ یکی دیکه 30 گیگ ، یکی 2 گیگ ، یکی 87 گیگ و آخری هم حدود 800 گیگ .
    باید رو کدوممشون ویندوز بزنم و آیا باید بقیه رو پاک یا فرمت ویا باهم ادغام کنم ؟
    راستی ویندوز 8 پرو 64 بیتی خوبه برا این لپ تاپ ؟ ممنون

داره خودمونی میشه shervin2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستانی که Lenovo z500 دارید.. بنده قصد خرید دارم ولی یه سوال..........

من با هیچ موضوعیش مشکل ندارم بجز اینکه میگن صفحه نمایشش کیفیت مطلوبی نداره !

می خواستم بدونم شما هنگام بازی کردن از صفحه نمایش راضی هستید یا نه؟!

یعنی تو بازی افت کیفیت تصویر مشاهده میشود یا نه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استاد بی نهایت ممنون از لطف و جواب سریع تون ...
    فقط الان که میخوام ویندوز بزنم با 5تا درایو روبرو شدم ، یکی 30 گیگ یکی دیکه 30 گیگ ، یکی 2 گیگ ، یکی 87 گیگ و آخری هم حدود 800 گیگ .
    باید رو کدوممشون ویندوز بزنم و آیا باید بقیه رو پاک یا فرمت ویا باهم ادغام کنم ؟
    راستی ویندوز 8 پرو 64 بیتی خوبه برا این لپ تاپ ؟ ممنون

عزیزم شما هاردت رو پارتیشن بندی درست کن.. در واقع اونا رو پاک کن ..از نظر خودم 4 تا درایو 250 گیگی خوبه

کلا این لپ تاپ برای ویندوز 8 , 64 بیتی ساخته شده
    Last edited by shervin2013; 29-07-2013 at 23:12.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام بچه ها ٣ هفته ميشه كه مطالب اين كلوب رو ميخونم ممنون از همه. منم ميخوام تا چند روزه ديگه z500 ci7 بخرم. ٣ هفته اس كه لپ تاپ ندارم نميدونيد چه حالي دارم ! لپ تاپ قبليم inspiron n5010 لعنتي خيلي اذيتم كرد هر چند ٣ سال كار كرد ولي خوشحالم كه قيمت اومده پايين. رنگ سفيدش خوبه ؟ چون عكساشو كه ديدم خوشم اومد. فقط براي بازي يا ويژوال استوديو gpu 730 خوبه يا 635 چون ٢ گيگ رم كمتر مهمه واسه share كردن. براي كانفيگ 730 كدوم كلاك سي پي يو خوبه ؟ قيمت ها رو هر روزچك ميكنم كدوم گارانتي خوبه ؟ ميخوام قسطي بخرم متاسفانه ولي لحظه شماري ميكنم كه دختر گلم رو ببينم

12. این کاربر از shahram8810 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها ٣ هفته ميشه كه مطالب اين كلوب رو ميخونم ممنون از همه. منم ميخوام تا چند روزه ديگه z500 ci7 بخرم. ٣ هفته اس كه لپ تاپ ندارم نميدونيد چه حالي دارم ! لپ تاپ قبليم inspiron n5010 لعنتي خيلي اذيتم كرد هر چند ٣ سال كار كرد ولي خوشحالم كه قيمت اومده پايين. رنگ سفيدش خوبه ؟ چون عكساشو كه ديدم خوشم اومد. فقط براي بازي يا ويژوال استوديو gpu 730 خوبه يا 635 چون ٢ گيگ رم كمتر مهمه واسه share كردن. براي كانفيگ 730 كدوم كلاك سي پي يو خوبه ؟ قيمت ها رو هر روزچك ميكنم كدوم گارانتي خوبه ؟ ميخوام قسطي بخرم متاسفانه ولي لحظه شماري ميكنم كه دختر گلم رو ببينم

رنگ سفیدش رو من دیدم عالیه - منظورتون 740 هست دیگه.. 740 خیلی عالیه و مصرفش کمتره
    کلا برای 740 فقط یه نوع CPU زدن اونم 3612 هست ( تا اونجایی که من میدونم)
    گارانتی سازگار بخر خیلی خوبه

داداش منم می خوام قسطی بخرم ... اما کسی رو پیدا نمیکنم که قسطی بده!! !

شما کسی رو سراغ داری؟!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •