تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 189 از 279 اولاول ... 89139179185186187188189190191192193199239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,881 به 1,890 از 2786

نام تاپيک: سونی اریکسون : آموزش کامل هـك گوشی های سونی اریکسون بویژه k750 و w800

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان عزیز،

من یک W800i دارم با CID36 و البته فرم ویر اون متعلق به منطقه اسکاندیناوی هست و از زبان های اروپایی ، انگلیسی ، دانمارکی ، نروژی ، فنلاندی رو پشتیبانی میکنه. خدا رو شکر من تقریباً آلمانی یاد گرفتم و برای ارسال SMS به زبان آلمانی نیاز دارم که این گوشی زبان آلمانی (Writing Language) رو هم ساپورت کنه. با برنامه ویژه تبدیل K750i به W800i ، سعی کردم CDA گوشی رو به منطقه اروپای مرکزی (Europe_3) تبدیل کنم. روند کار موفقیت آمیز بود ، اما وقتی با Update Service می خواهم گوشی رو آپدیت کنم ، میگه گوشی شما Up to date هست و نیازی به آپدیت ندارید. در صورتی که وقتی بدون تغییر CDA امتحان میکنم ، میگه که گوشی شما Up to date هست و اما اگر تمایل دارید میتونید مجدداً فرم ویر رو به روز رسانی کنید و گزینه Continue Anyway رو برای ادامه در اختیار میزاره. حالا می خواستم راهی به من معرفی کنید که من بتونم فرم ویر گوشی رو به منطقه Europe_3 تبدیل کنم تا بتونم از Keyboard آلمانی استفاده کنم.

با سپاس.

آخر فروم باز D E V I L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

lمن گوشیمو دادم بیرون توسط باکس فلش کردند اما اومدم دوباره روش تغییرات انجام بدم مراحل رو مثل سابق رفتم حتی با فار منیجر هم تغییراتی دادم اما وقتی اومدم فایل ریسیت رو با فار وارد کنم ارور داد

ارور دوم

در ضمن فریمور گوشم هم بعد از باکس عوض شد . ازR1CA021 به R1AA008 تغییر کرده بود
    پلاگین رو دوباره با دقت نصب کن.
    در مورد فریمور هم باید بگم فریمور قدیمی رو روش فلش کرده که کیفیت دوربینش حرفی برای گفتن نداره!کشکلات دیگه ای هم داره
    همون r1ca021 از همشون بهتره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان عزیز،

من یک W800i دارم با CID36 و البته فرم ویر اون متعلق به منطقه اسکاندیناوی هست و از زبان های اروپایی ، انگلیسی ، دانمارکی ، نروژی ، فنلاندی رو پشتیبانی میکنه. خدا رو شکر من تقریباً آلمانی یاد گرفتم و برای ارسال SMS به زبان آلمانی نیاز دارم که این گوشی زبان آلمانی (Writing Language) رو هم ساپورت کنه. با برنامه ویژه تبدیل K750i به W800i ، سعی کردم CDA گوشی رو به منطقه اروپای مرکزی (Europe_3) تبدیل کنم. روند کار موفقیت آمیز بود ، اما وقتی با Update Service می خواهم گوشی رو آپدیت کنم ، میگه گوشی شما Up to date هست و نیازی به آپدیت ندارید. در صورتی که وقتی بدون تغییر CDA امتحان میکنم ، میگه که گوشی شما Up to date هست و اما اگر تمایل دارید میتونید مجدداً فرم ویر رو به روز رسانی کنید و گزینه Continue Anyway رو برای ادامه در اختیار میزاره. حالا می خواستم راهی به من معرفی کنید که من بتونم فرم ویر گوشی رو به منطقه Europe_3 تبدیل کنم تا بتونم از Keyboard آلمانی استفاده کنم.

با سپاس.
    دوستان عزیز،

با استفاده از راهنمایی های سیاوش عزیز ، گوشی رو با فرم ویر Europe_3 فلش کردم و همه چیز درست شد.

با سپاس از همه دوستان گرامی.

در آغاز فعالیت arash_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

14 ترو خدا کمکم کنید دیوونه شدم

من واسه دانلود db2010cid49_4_alpha به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفتم اما وقتی خواستم فایل رو بگیرم . user & pass می خواد و من نمیدونم چیکار کنم واسه گرفتم این فایل . لطفا راهمایی کنید

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

باید تو این سایت ثبت نام کنی و عضو بشی تا بتونی دانلود کنی.از طریق همون سایت هم که تو چت بهت معرفی کردم میتونی بعد از ثبت نام بگیری که با توجه به زبان فارسی راحت تره.

داره خودمونی میشه ashlee_m20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ناشناخته

پيش فرض یکی به من بگه این پیغام علتش چیه وباید چه کار کنم

[IMG]D:\Documents and Settings\07\Desktop\1.bmp[/IMG]

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

آخر فروم باز masoud_ac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

من تو عمرم همچین اختاری ندیدم .
    احتیاج به سرویس داری.

آخر فروم باز masoud_ac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

یکی فایل k750_restore رو بزاره.
    R1BC002 اینم فریمور.
    مین چین هست.
    عجله دارم یکی گوشیش و آوورده که درایور K800 واسه دوربینش بندازم حالا فایل ریسور ندارم که گوشیش و روشن کنم.
    اگه باباکس فلش کنم درایورش میپره.
    گوشی من اول با XS++ فایل Far رو رو مینش فلش کردم بعد درایور رو عوض کردم حالا میخوام با ++XS فایل ریستور رو رو مینش فلش کنم که گوشی روشن بشه حالا من این فایل رو ندارم.
    فریمورش هم R1BC001 مین چین هست.
    ممنون اگه بزاریدش.

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

من تو عمرم همچین اختاری ندیدم .
    احتیاج به سرویس داری.
    کدوم اختار؟!؟!
    دوستمون مسیر عکسی رو که تو سیستمش هست رو داده!
    حالا شما بدون اینکه عکسو ببینی میگی احتیاج به سرویس داره!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •