آره اینا نتشون نامحدوده بعدش دو سه نفری هر کدوم چند پارتو تقسیم میکنن و درآخر پارت ها رو بهم میدن و اکسترکت میکنن
آقا بازیشم فصل به فصل میاد !؟؟!؟ :O سریال walking daed رو دارم اما بازیشو نه![]()
آره اینا نتشون نامحدوده بعدش دو سه نفری هر کدوم چند پارتو تقسیم میکنن و درآخر پارت ها رو بهم میدن و اکسترکت میکنن
آقا بازیشم فصل به فصل میاد !؟؟!؟ :O سریال walking daed رو دارم اما بازیشو نه![]()
یادش بخیر ماهم از این کارا میکردیم
آره فصل به فصله منتها طبق کتابش جلو میره نه سریالش. راستی تو لیستت wolf among us هم هست اونم تو سبک walking dead هستش.
injustic god among us رو تست کردم تو 8.1 اسلو موشن بود رو بالا ترین تنظیمات اما تو وین 7 رو بالا ترین تنظیمات هم خوب اجرا میکرد.
ههر دو نید فور اپیدم نسباتا خوب اجرا کرد.
در کل عجب هاردی داری کفم برید![]()
پس قبول دارین که رو ویندوز 7 کارآیی گرافیک بهتر از ویندوز 8 و 8.1 هستش ؟!؟؟
نظرت راجع بهinjustic god among چی بود ؟!؟![]()
هاااااردش تووپ بودمن الان فقط از فولدر بازی هاش عکس گرفتم .. فولدر فیلم و سریال و عکس هاشو میدیدی پوووودر میشدی اصن
![]()
نخیر به هیچ وجه!!! بازی ها رو ویندوز 8.1 بسیار روان تر از ویندوز 7 اجرا میشن. این موضوع رو روی دوتا 4540s که یکی 7 و دیگری 8.1 بود تست کردم. NFS Most Wanted 2012 روی 8.1 حدود 12 FPS بهتر از ویندوز 7 بود. همچنین COD Black Ops II لودینگ کوتاهتری داشت.
اقا چون من عاشقه کمیکای dC هستم با اینکه 24 سالمهبا بازیشم حال کردم به نطر من جالب بود لازم به ذکره که بازم به نطره من تو ویندوز 7 خیلی بهتره بازی کردن البته یه سری بازی استثنا هستن که باید وین 7 باشه وگرنه رو 8.1 هم خوب اجرا میشن.
من خودم عاشق سری Assassins creed هستم که این نسخه اخری رو بابام....... تا بازی کنم کلا باید بازی هایی که امسال میادو رو این سیستم تست نکرد حال ادم رو میگیره.
چرا نباید تست کرد ؟؟ کم میاره سیستم ؟!؟!؟!
بچه ها یه سوال
شما کلا از این لپ تاپ راضی هستین؟
و قضیه این مشکل sleep چی شد بالاخره برطرف شد؟
روی این لپ تاپ میشه ویندوز 8 یا 8.1 ریخت؟
مالتی تاچ و بلوتوث لپ تاپ کار میکنند؟
ممنون میشم اگه جواب بدید آخه من یک z500 داشتم و از صفحه نمایشش راضی نبودم فروختم و حالا میخوام این مدل رو بگیرم لطفا کمکم کنید بچه ها
کلا معایب لپ تاپ که حل شدنی نیست چیا هستن؟
سلام ، من اوایلش که خریدم نه ، راضی نبودم ، ولی از اون موقع که 8 ریختم خدا رو شکر همه چی آرومه ، لب تابمم خوشحاله
بستگی داره به اینکه چه استفاده ای از لب تاب داری ، من گیمر نیستم به همبن خاطر نمی تونم در مورد عملکرد گرافیکیش نظر بدم
در مورد صفحه نمایشش هم از اونجایی که می خواستم در فضای باز هم استفاده کنم لب تابی خریدم که صفحش مات باشه که البیته مورد پسند خیلی ها نیست به خاطر زاویه دیدی نسبتا کم و درخشان نبودن تصویر
اما در مورد کار با نرم افزار خوبه ، روی ویندوز 8 همه چی خوب و سریع بالا می یاد . خود ویندوز هم سریعه
عملکرد باتریشم برای من قابل قبول هست
چند شب پیش با باتری در حالی که روی وب داشتم فیلم میدیدم تقریبا 3.30 دوام آورد
حالا اگه باش کتاب بخونی وایرلستم قطع باشه و صفحه نمایشتم روی کمترین مقدار باشه احتمالا تا 4.5 ساعت دوام می یاره
اما در مورد هاردش باید بگم خیلی ضعیفه و مقداری صدای جیر جیر داره که توی ذوق می زنه
برای من که عموما لب تاب همراهم هست بهتر بود یه لیب تاب سبک وزن تر می خریدم ، حالا با کانفیگ پایینتر
در نظر بگیر تمام شرایط رو
به نظر من برو یه لب تاپ سبک وزن تر با سی پی یوی نسل چهار بگیر
کلا بخوام بگم آره من که راضیم. نمیدونم منظورت از مشکل sleep چیه!
اینم بگم که در اصل این لپ تاپ برای 8 و 8.1 ساخته شده. مالتی تاچ و بلوتوثش هم کار میکنه
در مورد صفحه نمایش با جناب sorna موافقم
باتریشم همینطور واقعا حرف ندارهبین لپ تاپ های فامیل و دوستان تا حالا رقیبی نداشته
تقریبا 6 ماهه گرفتم هر روز حداقل 10-12 ساعت روشنه، باهاش بازی میکنم، فیلم ادیت میکنم و هرکاری بگی جواب داده
حالا نه صرفا این مدل ولی در کل به اچ پی اعتماد کن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)