تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 189 از 328 اولاول ... 89139179185186187188189190191192193199239289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,881 به 1,890 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

یادش بخیر این تاپیک کلی برای خودش داستان داشت از کشمکش ها و اصرار بر نظرات خود و...
    بگذریم صرفا یک یادش بخیر بود

از اون زمان مدت زیادی میگذره که نظر من عدم اعتماد به طرف مقابل بود
    الان علاوه براون هم میشه گفت اصلی ترین موضوع اینه که خب زندگی همه ی ادما اینطور باید نفع و ضرر سنجیده بشه در حال حاضر نظرم اینه که علت ازدواج نکردن خیلی ها اینه که با یک حساب ساده میبینن و میبینیم که معایبش و دردسرهاش خیلی خیلی کفه سنگین تری داره به مزایاش!
    بله خوبی هم داره ولی خب سختی هایی که در راه هست آدمو هنوز شروع نشده خسته میکنه
    در این حالت هست که میگیم سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن!
    بعد اینایی که گفتم با بالارفتن سن و مسلط شدن بیشتر منطق براحساس بیشتر هم میشه! چون اونوقت ادم کمی منطقی تر به موضوع نگاه میکنه
    گذشت اون زمان که میگفتن دختر فلانی ترشید یا پسر فلانی مشکل داره مجرده و....
    الان دخترا به دنبال استقلال مالی و آزادی و خوش بودنن
    پسرها هم میبینن راههای زیادی برای برطرف کردن نیازهای جسمی و روحی وجود داره
    و خب
    چی بگم

2. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

یادش بخیر این تاپیک کلی برای خودش داستان داشت از کشمکش ها و اصرار بر نظرات خود و...
    بگذریم صرفا یک یادش بخیر بود

از اون زمان مدت زیادی میگذره که نظر من عدم اعتماد به طرف مقابل بود
    الان علاوه براون هم میشه گفت اصلی ترین موضوع اینه که خب زندگی همه ی ادما اینطور باید نفع و ضرر سنجیده بشه در حال حاضر نظرم اینه که علت ازدواج نکردن خیلی ها اینه که با یک حساب ساده میبینن و میبینیم که معایبش و دردسرهاش خیلی خیلی کفه سنگین تری داره به مزایاش!
    بله خوبی هم داره ولی خب سختی هایی که در راه هست آدمو هنوز شروع نشده خسته میکنه
    در این حالت هست که میگیم سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن!
    بعد اینایی که گفتم با بالارفتن سن و مسلط شدن بیشتر منطق براحساس بیشتر هم میشه! چون اونوقت ادم کمی منطقی تر به موضوع نگاه میکنه
    گذشت اون زمان که میگفتن دختر فلانی ترشید یا پسر فلانی مشکل داره مجرده و....
    الان دخترا به دنبال استقلال مالی و آزادی و خوش بودنن
    پسرها هم میبینن راههای زیادی برای برطرف کردن نیازهای جسمی و روحی وجود داره
    و خب
    چی بگم
    آقا اگه ميشه چند تا از مزاياي ازدواج هم بفرماييد

اگه براي تامين نيازهاي..باشه كه زندگي يكنواخت ميشه!!!
    والا من كه ميبينم دخترا بيشتر احساس نياز ميكنند(البته بجز يك سري مرد بي جنبه و زن ذليل)!!!فقط كافيه يك چند تا فروم و سايت زنان و نگاه بندازي،ببيني چقدر براي شوهر له له ميزنن!!!انگار قحطي شوهر پيدا شده و ميخان با شوهراشون فخر بفروشند!!!!

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

آقا اگه ميشه چند تا از مزاياي ازدواج هم بفرماييد

اگه براي تامين نيازهاي..باشه كه زندگي يكنواخت ميشه!!!
    والا من كه ميبينم دخترا بيشتر احساس نياز ميكنند(البته بجز يك سري مرد بي جنبه و زن ذليل)!!!فقط كافيه يك چند تا فروم و سايت زنان و نگاه بندازي،ببيني چقدر براي شوهر له له ميزنن!!!انگار قحطي شوهر پيدا شده و ميخان با شوهراشون فخر بفروشند!!!!
    سلام, الان علتش رو براتون عرض میکنم که چرا خانوم های عزیز اینقدر چشم انتظارن تا همسری داشته باشند:

به علت مشکلات به وجود اومده, کمتر مردی پیدا میشه که جرئت این رو داشته باشه که غیر از خودش خرج کس دیگه ای رو هم بده. به خصوص زمانی که فرزندی هم داشته باشه!

اگه یکم هم واقع گرا باشیم,

میبینیم این تجمل گرایی ها و ظاهر گرایی ها و حرف های مردم هم مشکل بزرگیه.
    خوب وقتی اینقدر مشکل سر راه باشه مرد که عقلش رو از دست نداده. مجردی رو ترجیح میده.

اینطور هست که دیگه ازدواج معنی کامل خودش رو توی جامعه از دست داده ...

و همین باعث میشه کسی هم وقتی برای ازدواج اقدام میکنه, طرف مقابل بهش بی اعتماد هست و فکر میکنه فقط میخواد اون رو بازیچه دست قرار بده و مردی نیست که بخواد بار زندگی رو به دوش بکشه.

وقتی هم اینقدر مرد های به معنای واقعی کلمه مرد تو جامعه کم میشه, خانوم ها به قول شما برای یه مرد حقیقی و یک شوهر واقعی له له میزنن !!

5. 2 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اول باید ببینه غیر از علاقه موارد زیر هم وجود دارند یا نه :

علاقه متقابل، تفاهم، تناسب خانوادگی

بعدش در مورد خونه و شغل باید ببینه آیا یک حداقل حداقلی از امکانات و شرایط رو داره یا نه.

اگر اون حداقل هم نبود متاسفانه نمیشه کاریش کرد ولی اگر بالاخره میشد از یه جایی شروع کرد میتونه ضمن در جریان قرار دادن کامل طرف متقابل از وضعیت فعلی ، با امید به آینده ای بهتر دل یه دریا بزنه.
    آقا ما همه اینا رو داشتیم . علاقه داشتیم ، تفاهم داشتیم، کلا متناسب بودیم! کار خوب داشتیم ، دوتا دوتا خونه داشتیم ، ماشین توپ داشتیم ، حساب بانکی پر داشتیم، کوفت داشتیم ، زهر مار داشتیم ...
    چرا پس اینطوری شد اوضامون؟!
    نه جان من به این چیزا نیست. اینا ماله قدیما بوده . خدا بیامرزه.
    لپ کلام من اینه. یه سری ادما برای ازدواج کردن ساخته نشدن. دست خودشون هم نیست. حداقل قبل از ازدواج سعی کنین بفهمین واقعا چی میخواین از رندگی و از این دست افرادین یا نه. اگر بودین دور ازدواج رو خط بکشین که بعدا با داشتن همه موارد بالا پشیمون خواهید شد.
    Last edited by Bobby Sands; 04-01-2015 at 23:34.

7. این کاربر از Bobby Sands بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام, الان علتش رو براتون عرض میکنم که چرا خانوم های عزیز اینقدر چشم انتظارن تا همسری داشته باشند:

به علت مشکلات به وجود اومده, کمتر مردی پیدا میشه که جرئت این رو داشته باشه که غیر از خودش خرج کس دیگه ای رو هم بده. به خصوص زمانی که فرزندی هم داشته باشه!

اگه یکم هم واقع گرا باشیم,

میبینیم این تجمل گرایی ها و ظاهر گرایی ها و حرف های مردم هم مشکل بزرگیه.
    خوب وقتی اینقدر مشکل سر راه باشه مرد که عقلش رو از دست نداده. مجردی رو ترجیح میده.

اینطور هست که دیگه ازدواج معنی کامل خودش رو توی جامعه از دست داده ...

و همین باعث میشه کسی هم وقتی برای ازدواج اقدام میکنه, طرف مقابل بهش بی اعتماد هست و فکر میکنه فقط میخواد اون رو بازیچه دست قرار بده و مردی نیست که بخواد بار زندگی رو به دوش بکشه.

وقتی هم اینقدر مرد های به معنای واقعی کلمه مرد تو جامعه کم میشه, خانوم ها به قول شما برای یه مرد حقیقی و یک شوهر واقعی له له میزنن !!
    البته اگه منصفانه نگاه ميكردين اينم بگين كه يك زن واقعي(البته دختر باكره) و به معني واقعي زن زندگي و كدبانو هم مثل مرد واقعي وجود خارجي نداره يا ميشه بگي كمياب هست!!!!چون اكثر دختران بيشتر دنبال پول و تجملات زندگي هستند تا زندگي مشترك....واقعا بعضي مخارج عروسي ها را ميبنيم ميگم طرف يا خيلي خرپول هست يا عقل نداره!!!بطور مثال يك مشت پول كه بابت چيزهاي مضخرفي مثل آلبوم به اسم افغانستاتي و ايتاليايي و كليپ و ..ميدهند كه چي بشه!!!!اين اول كار هست ديگه واي بحال ادامه زندگي!!!!

9. 2 کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

ازدواج لعنتی خیلی پول میخواد.حداقل ماهی 3 میلیون پول می خواد.تو تهران که اینطوریه.پول برق آب گاز تلفن موبایل اینترنت گوشت میوه لبنیات جمعه ببری زنتو بیرون گردش رستوران بچه دار بشی پوشک شیر خشک لباس بچه دارو دوا...

شارژ ساختمون .سینما کنسرت تاتر مسافرت داخلی خارجی عیدی دادن به بچه ها .یعنی با این درآمدای ما اصلا من بهش فکر نمیکنم.با این 1 میلیون اصلا نمیشه 1 نفره زندگی کرد چه برسه 2 نفره.

چرا میشه ولی زندگی نمیشه میشه حسرت خونه.زنت میگه بریم رستوران میگی نه عزیزم پول ندارم شرمنده. همش خفت خاری میشه.

زن وقتی شوهرش پولدار باشه شاد میشه غیر این افسرده میشه زن باید بره بازار خرید روحیش عوض شه آرایشگاه خوب بره روحیش باید همیشه رفرش بشه تا بهت یه زندگی ایده آل بده
    Last edited by javad34; 05-01-2015 at 12:23.

11. 3 کاربر از javad34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

یعنی الان فکر کردی ماهی 3 تومن درآمد داشته باشی ازدواج کنی فرتی خوشبخت میشی؟! پول داشته باشی مشکلاتت همه حل میشه زنت بهت زندگی ایده آل میده؟!!! :|
    چقدر بعضیا ازدواج رو ساده میگیرن خدایا

کاربر فعال انجمن علوم انسانی Motaharri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

خوشبختی رو با پول نمیشه به دست آورد از طرفی فقر هم عامل فساد میشه، اما واقعا دوستان فقیرن؟ اینکه ارزش های جامعه ما تا این حد نزول کرده مشکل خود ماست. پدر و مادری که اعتقادی به اسلام ندارن، برای دخترشون 1000 تا سکه مهریه میکنن و بعد میگن اسلام گفته، اگر اسلام رو قبول ندارین، دیگه تعیین کردن مهریه تون چیه، اگر قبول دارین کجا چنین مهریه های سنگینی تو اسلام توصیه شده؟ این باورهای من در آوردی نسبت به ازدواج واقعا آزار دهنده شده.

14. 2 کاربر از Motaharri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بیشتر مشکل به خاطر پوله البته توقع ها هم بالاست مثلا خانم ها حالا چه مادرت چه همسر توقع دارن پسرشون بره کار کنه هی پول بیاره خرج اونا کنه آخه یکی نیست بگه بابا با این بازار و تحریمی که شما ادمهای نسل قبلی برای جوانها درست کردین حالا چه انتظارهایی ازشونکه ندارین در کل در یک جمله هر چی سنگه مال پای لنگه

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من امروز این تاپیک رو دیدم جالب بود برام البته من تازه ۱۸ سالمه و وقت ازدواج و ... نیست برام بهش فکر هم نمیکنم چیزای دیگه ای هست که اونا برام خیلی جذاب تره ولی این تا پیک رو که دیدم به ذهنم اومد که چرا من به عنوان یه پسر همه سختی های کار رو تحمل کنم؟ خونه و ماشین و همه چیز فراهم کنم اونم از بهترین هاش بعد یه دختری بیاد خیلی راحت و بی درد سر بشینه استفاده کنه خوب ۱۰۰ سال سیاه میخواهم ازدواج نکنم والا همه کار های سخت زندگی رو ما بکشیم بعد یکی دیگه چون دختره پسر نیست راحت زندگی کنه؟ احمقانه نیست؟ یه نفر باید خیلی احمق باشه که همچین کاری بکنه اگر اسمش زندگی مشترکه که این که شد سختی انفرادی و عشق و حال نمیه مشترک خوب نمیخواهم ازدواج نمیکنم ولی راحت میمونم و سختی بیخود نمیکشم
    اگر راست میگن میخواهن ازدواج کنن و زندگی مشترک داشته باشن همه چیزش مشترک باشه وقتی پسره میاد خواستگاریش بهش نگه نه تو پول نداری تو خونه نداری تو ماشین نداری و ...

17. 3 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •