برای اولین بار شما جدیدترین آپدیت افلاین رو بگیر
دفعات بعد انلاین بزن
فکر کنم Kaspersky Updater هم جواب بده
موفق باشی
برای اولین بار شما جدیدترین آپدیت افلاین رو بگیر
دفعات بعد انلاین بزن
فکر کنم Kaspersky Updater هم جواب بده
موفق باشی
سلام
دوست عزیز برای اولین بار همیشه طول میکشه تا فول آپدیت بشه.یا بقول دوستمون باید آپدیت آفلاینش رو بگیری از دفعه بعد آنلاین بزنی یا باید منتظر بمونی تا فول آپدیت بشه.البته از برنامه kasper updater هم میتونی استفاده کنی اما چون ورژن 2012 داری مشکلی برای ذخیره آپدیت نداری ( اون برنامه برای ورژن 2013 که قابلیت ذخیره آپدیتها رو نداره بشتر کاربرد داره)
دوستان کسی جواب ما رو نمیده؟
من دو تا سئوال دارم:
1- اون اسکین هایی که چند صفحه قبل دوستمون گذاشته بود رو اگه نصب کنیم رو کسپر اشکالی پیش نمیاد؟منظورم اختلالی چیزی ایجاد نمیکنه توی کارکرد کسپر؟
2- اصلا چجوری باید اسکین set کرد روی کسپر
ممنون
سلام
تا جایی که میشه از این اسکین ها استفاده نکنید..چون باعث اختلال میشه و اینکه این اسکین ها از طرف شرکت نیست بلکه از طرف یک سری کاربران هست.
وقتی KIS سیستم من را اسکن می کند تعداد زیادی فایل را شناسایی می کند که در log اسکن مقادیر زیر نمایش داده می شود. لطفا به من بگید که فایلهای شناسایی شده برای سیستم من مشکلی ایجاد می کنند؟ اینها چه هستند؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان با کسپری اسکای اینترنت سیکیوریتی هم میشه دیسک بوت واس اسکن یه سیستم دیگه ساخت اگه میشه میتونید بهم آموزشش رو بگین یا اگه تاپیک دارین معرفی کنید
سلام
در ویندوز 8 که دارای کومودو بود،کومودو فایل فعال سازی ویندوز رو مخرب تشخیص داد.الان در ویندوز دیگرم که 7 و دارای کسپر هست این فایل رو اسکن کردم و سالم تشخیص داد.
ضمنا من هر دو ویندوزم رو با این فایل دیروز کرک کرده ام.
این اسم فایل:
KMSpico_Install_v4.4.exe
این هم نتیجه در virus total :
با توجه به نتایج و البته ماهیت فایل،آیا فایل مخرب از نظر سرقت اطلاعات یا ... هست یا خیر؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آنتی ویروس ها به عنوان ابزار کرک شناسایی کردند نه مخرب
کسپراسکای کرک ها را شناسایی نمیکنه ولی بعضی از انتی ویروس ها تشخیص میدهند
با سلام ،
دوستان من لپ تاپ یکی از دوستان رو می خواستم ویندوزش رو عوض کنم و روی سیستم ایشون کسپرسکی ۲۰۱۲ نصب هست ، البته لایسنس اصلی هست ! می خواستم بدونم اگه پاک کنم و دوباره لایسنس رو بدم قبول می کنه یا نه ؟اگه جواب بله هست این لایسنس رو ۲۰۱۳ جوابگو هست ؟
با تشکر![]()
لایسنس ها به نوع محصول ربطی نداره،به اعتبارش مربوطه.هر چقدر که مونده باشه شما میتونید از یکی از محصولات کسپرسکی استفاده کنی چه 2012 چه 2013.
برای نصب بعضی لایسنسها محدودیت استفاده دارند.اگه بار اوله که دوباره نصب می کنید نگران نباشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)