از این هایی که گفتی بیشتر داره.
کل ارکست سمفونیک با تماشاچیای توی سالن اپرا رو میاره جلو چشمات! (بدون اغراق)
باور نداری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این هایی که گفتی بیشتر داره.
کل ارکست سمفونیک با تماشاچیای توی سالن اپرا رو میاره جلو چشمات! (بدون اغراق)
باور نداری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل کریتیو مورد نظر رو شاید بتونین از مراکز کامپیوتر تهیه کنین.چند مدل کم کیفیت بنام 10 in 1 هم تو بازار هست .ولی اگه بخش وایرلس رو فراموش کنین میتونین چند تا هدفون با کیفیت خوب از کریتیو با بیس خوب و همینطور از pioneer مثل se-m390 رو تهیه کنین.
از چی بگم....!!!
نمیدونم الان به کی باید حرفم رو بزنم
اقا رفتم از نامداران ایرفون cx271 رو بخرم در حالی که کمتر از 48 ساعت قبل 68 تومن قیمت گرفته بودم امروز شده بود 120 تومن!!!
اخه باغت اباد یعنی ی هدفون کمتر از 48 ساعت 90% افزایش قیمت!!!
من cx 175 رو با همین حدود قیمت خریدم کیفیت صداشم از 271 بیشتر.چرا اینو نمیگیرید؟(دیروز با تیپاکس به دستم رسید)
با گارانتی 1 ساله نامداران
البته 68 منظورم نیست !! با 68 تومان الان کریتیو ep 630 میدن!
اقا الان رفتم سایت کالارنا دیدم cx271 رو با همون قیمت 68 تومن گذاشته !!!
یعنی هنوز اون نمایندگی قیمتهاشو تغییر نداده!!
دوست عزیز من میخواستم تست کنم بعد بگیرم ولی الان اگه بخوام از اون سایت سفارش بدم دیگه تست نمیتونم بکنم!!
شما این مدل رو چطور میبینی؟؟؟
اینجا ریوویو cx 175 و 270 و چند مدل دیگه مثل کلیپش اس 3 گذاشته حتما ببینید.بیشترین ضعف این مدل انتخابی شما بیسش هست تازه high و mid اش هم ضعیفتره.
ضمنا کالارنا اینا آپدیت نکردند وگرنه الان قیمتش بالاتر از این حرفا هست.شک نکنید.
کجاست این ریوویو ها؟
الان اگه سفارش بدم دیگه نمیتونن تغییر بدن؟
خدمت شما :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا شما زنگ بزنید قیمت محصول رو بپرسید بنظر من با توجه به شناختی که از اینا دارم زرنگ تر از ایرن حرفا هستن.
الان cx 175 تو سایت چاره 135 هزار تومانه که من از یک بنده خدایی که تو گارانتی نامداران کار میکنه ارزون تر گرفتم.فعلا الان هدفون رو برای burn in کذاشتم نمیشه تست کنم ولی حالا ریوویم رو تو پست بعدی میذارم.(با عکس از ایرفون) ضمنا 280 با 270 فرق میکنه 280 اگر اشتباه نکنم گرون تره و اگر میخواهید اینقدر پول بدید cx 300 II باید از 280 بهتر باشه.به هر حال واگذار میکنم به استادان این تاپیک چون تجربه بیشتری در مورد این ایرفون ها ندارم.
Last edited by ArashMiniStar; 10-01-2013 at 18:21.
مدل 281 هم بنظر مدل خوبی میاد هم رنگ مشکی دارد هم قرمز.کیف هم داره که cx 175 از این بابت خلاصه!! گنترل صدا هم دارد
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)