داداش اگه میشه این کتاب ها رو معرفی کن راغب شدم بخونم.ممنون
داداش اگه میشه این کتاب ها رو معرفی کن راغب شدم بخونم.ممنون
بله اگر لطف کنید اسم کتاب ها رو بگین . ممنون![]()
کتب :
مطلع مهر - نویسنده: اميرحسين بانكي / ناشر: حديث راه عشق
گلبرگ زندگی/ حسین دهنوی/ ناشر: خادم الرضا
آمادگی و شرایط لازم برای ازدواج،معیارهای انتخاب همسر،اشتباهات بزرگ در انتخاب همسر/دکتر سید اصغر ساداتیان،دکتر ماهیار آذر/انتشارات ما و شما
دو تا سمینار هم که بصورت تصویری و صوتی در بازار موجود هست :
چرا ازدواج، چرا طلاق/دکتر فرهنگ هلاکویی/انتشارات ما و شما
سمینار ازدواج موفق دکتر شاهین فرهنگ
سلام
وقتی کسی قراره از یک شهر دیگه بیاد خونه شما و قبلش به شما خبر میده و تعارف میکنه میگه چیزی احتیاج نداری واست بیارم؟ بهتره در جوابش چی گفت؟
سلام
حالتهای مختلفی ممکنه پیش بیاد
1- شما به هر علت ( مسافرت - بیماری - وجودِ مهمانهای دیگه و غیره ) نمیتونین ازشون پذیرائی کنین
در این حالت ماجرا رو بهشون بگین و عذرخواهی کنین از پذیرائیشون
اما اگر باهاش به شدت رودربایستی دارین و خیلی قابل احترام هستند و نمیشه بهشون گفت نه , پس دیگه بهشون میگین تشریف بیارین
2- اگر برای پذیرائیشون آماده هستین , دو حالت داره
الف - اگر واقعاً دارند از جائی میان که چیزهائی که شما نیاز دارین وجود داره و باهاشون بی تعارف هستین , بهشون بگین اگه زحمتی نیست مقداری .... با خودتون بیارین . پولش رو هم بهتره پرداخت کنین . البته بعضیها با هم باصطلاح ندارند و بینشون بده بستانِ خانوادگی هست و پول نمیگیرند از هم .
ب- اگر چیزی لازم ندارین تشکر کنین و بگین تشریف بیارین . ان شا الله به سلامت برسین و از این حرفها
ممنون بابت جواب
مورد 2 ، قسمت الف و ب به منظور من ربط داشت
آره منم منظورم کسی بود که به اصطلاح ندار باشیم باهاش
اگر چیزی رو بخوام که راحت به طرفم میگم (اگر با هم صمیمی باشیم) ولی اگر چیزی لازم نداشته باشیم نوع تشکر کردنش یکم مجهولهفرض کنید نمیخواید خیلی رسمی تشکر کنید و از جملاتی مثل : ان شا الله به سلامت برسین و تشریف بیارین استفاده کنید اونوقت در جواب چیزی لازم نداری چی باید گفت که صمیمی تر هم باشه؟
چیز خاصی لازم نیست بگید بنظرم از گفتن : نه لازم نداریم چیزی دستت درد نکنه.
استفاده کنید و اگر باز اصرار کرد که چیزی لازم داری حتما بگو در جواب بگید: من که باهات تعارف ندارم عزیزم، قربونت لازم ندارم اگر چیزی لازم بود ححتما میگم بهت
سلام
دوستان عزیز جواب سوال شما رو دادند ولی اونجور که من متوجه شدم سوالتون رو:
بستگی داره با هم صمیمی باشید یا نه. اگر صمیمی هستید و چیزی احتیاج دارید که فقط در اون شهر گیر میاد میگید آره فلان چیز رو می خوام بعد هم که آورد با هم حساب می کنید هزینش رو. ولی اگر با هم صمیمی نیستید میگید نه خیلی ممنون.
البته باز بستگی به رک بودن آدم داره اگر رک هستید چه صمیمی هستید چه نه می تونید بگید فلان چیز رو احتیاج دارم چون تعارف اومد نیمد داره و کلا تعارف ها خیلی دست و پا گیر هستند از نظر من
موفق باشید
سوال از دوستان با تجربه![]()
دوتا از متحانامو افتادم![]()
یکیش 9 بود اعتراض نوشتم چند روز پیش هنوز جواب داده نشده به اعتراض
و اون یکی 9.5 هست و مهلت اعتراض تموم شده و باید ایمیل یا شماره ای از استاد پیدا کنم که ظاهرا تنها راهش همینه ... خب چی کار باید بکنم الان ؟!![]()
آخه چرا باید برای 0.5 نمره بیفتم ؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)