جواب این سوالتون در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به صورت کامل توضیح داده شده.
جواب این سوالتون در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به صورت کامل توضیح داده شده.
جنس و مارک رادیاتورهاتون چیه؟
دقیقاً نمی دونم اما این عکسها شبیه رادیات ما هستند
![]()
تو عکس اولیه لوله بالایی که تیره رنگ هست برای ما شیری رنگ هست
لامصب عکسهای این نوع رادیات هم در اینترنت کم بود
دیشب که هوا سرد شده بود تو خونه سگ لرزه می زدیم انگار نه انگار خونه سیستم گرمایشی داره
در نظر دارم البته با مشورت اساتیدی مثل شما یا رادیات ها را عوض کنم یا پکیج را
اساتید
مزید امتنان خواهد بود اگر لطف بفرمایید و راهنمایی کنید که رسوبات آب در محله جنت آباد جنوبی چیست؟
دوست عزیز بهتره که سریعتر این رادیاتورها را عوض کنید این رادیاتوها اسمشون کریستال است و ظریب گرما دهی خیلی پاینی دارند . و اصلاً قدرت گرم کردن محیط های با شرایط شما را ندارند. (ایساتیس هم یک نمونه از این رادیاتوررو با مارک ایساتیس تولید میکنه).
بجای این رادیاتورها رادیاتور پنلی یا رادیاتور آلومنیمی بوتان مدل( ایل پریمو) یا ایران رادیاتور (مدل کال یا سولار ) بگیرید و از گرما دهیش لذت ببرید.
برای اینکه بدونید درصد سختی آب در منطقه شما چند ppm است بهترین را استفاده از دستگاه TDS (دستگاه سختی سنج ) است که قیمت چندانی هم نداره (حدود 70 یا 80 هزار تومان ) و اکثر نصاب های پکیج هم این دستگاه را دارند.
و برای تست سختی آب فقط کافی دستگاه را روشن کنید و در داخل آب قرار بدید ، نتیجه را در عرض چند ثانیه روی مانیتور دستگاه ثبت میکنه.
ممنون و متشکرم در ضمن چند روز پیش از رادیو ماشین البته من نصفه برنامه را شنیدم , که مصاحبه ای داشت و شکایات مردم در اثر ترکیدن پره های رادیاتور ایران رادیاتور و... میخوام بدونم شما میدونید موضوع چی بوده و آیا مشکل مربوط به همین مشکل ما هم میشده یا خیر؟؟
سپاس از جوابتان!
میشه راهنمایی بفرمایید آیا شما اطلاعاتی در خصوص "نوع" املاح و سختی آب منطقه جنت آباد دارید؟
نه متاسفانه چیزی نشنیدم.
سختی آب شما هرچقدر هم که باشه مطمئناً خیلی کمتر از آب استان های دیگه مثل قم یا اراک و...است( نا سلامتی آب تهرانه). نهایتاً حدود 300 تا 400 ppm سختی داشته باشید.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)