مدلل دیگه ای نیست از برند های دیگه ؟که پردازنده دو هسته ای داشته باشه ؟
نوت 8 ارزش صبر کردن داره؟
مدلل دیگه ای نیست از برند های دیگه ؟که پردازنده دو هسته ای داشته باشه ؟
نوت 8 ارزش صبر کردن داره؟
سلام ممنون از پاسختون
من هم در مورد 4 هسته ای بودنش زیاد اطمینان ندارم چون تو بخش در مورد تبلت چیزی در این مورد نوشته نشده این مورد رو فروشنده بهش گفته
برند معروف و ارزون قیمت هم گیر نمیاد اگه هم باشه فروشنده بیشتر تمایل داره جنس بده رو بفروشه برای همین ممنون میشم یه مدل دیگه هم معرفی کنید که اگه پیدا نکردم گذینه جایگزین داشته باشم
باز هم ممنون از جوابتون![]()
سامسونگ گلکسی تب2 (3100)قابلیت برقراری تماس هم بصورت صوتی و هم تصویری داره
صفحه اش هم 7 اینچه و خیلی کارش هم خوبه
سایز
وزن
سیستم عامل
مارک و گارانتی
قیمت
و گزینه های دیگه وجود دارند که با توجه به این هست که شما چه انتظاراتی از تبلتتون دارید و میخواید چه استفاده ای ازش ببرید
فک کنم بتونی چینی بگیری
فک کنم اسمش Q75 یاQ73 یا یه چیزی توی این مایه ها بود
قیمتش هم حدود 600تومن یا حتی زیر 600 بود
ایمیلش برام اومده بود چینی هستن دیگه
تبلت چینی دویست تومنی هم هست
galaxy note 8 الآن تو بازار اروپا هست؟؟ قیمتش به دلار چقدره؟
به نظرتون از ایران تهیه کنم یا از فرنگ؟
ممنونم که وقت می ذارید و جواب می دید![]()
نوت 8 صد درصد ارزش صبر رو داره، پردازنده چهارهستهای قویتر از نکسوس7، 2 گیگ رم (در حالی که رم نکسوس7 فقط 1 گیگ هست)، قلم و نرم افزارهای جانبی فراوانی که با قلم فقط کار میکنند مثل S Note، S Memo و ... که با قلم S Pen که فقط در نوت های سامسونگ هست کار میکنند و صفحه با کیفیت و البته بزرگتر از نکسوس و گلکسی تب 7 اینچی و .... + قابلیت تماس هم داره.
هنوز قیمت دقیق در دسترس نیست اما به احتمال 90 درصد قیمتی در حدود آیپد مینی اپل داره (و شاید ارزونتر) چون اساساً نوت8 برای رقابت با آیپد مینی اپل طراحی شده و از تبلتهای ارزان نکسوس7 و کیندل فایر یک رده بالاتر هست، احتمال زیاد نسخه 16 گیگش حدود 1.500 خواهد بود.
مرسی از جوابتون
به نظر شما از خارج تهیه کنم به صرفه تره یا از ایران بخرم؟؟؟
تبلت در رنج قیمت 600 باز هم هست با تقریباً همین مشخصات سخت افزاری که خدمتتون عرض کردم اما تفاوت در این هست که Memo Pad از یک برند معتبری به نام ایسوس هست در حالی که دیگر تبلت های این قیمتی از برندهای ناشناخته چینی هستند و نمیشه زیاد بهشون اعتماد کرد. از سامسونگ هم الآن ارزونتر 7 اینچی در بازار حداقل 900 تومن پولشه و کمتر از این رنج قیمت نمیزنه متأسفانه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)