تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 189 از 475 اولاول ... 89139179185186187188189190191192193199239289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,881 به 1,890 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

اگه نباشه جاش خالی می مونه sadegh-sg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    استان گلستان

پيش فرض

مدلل دیگه ای نیست از برند های دیگه ؟که پردازنده دو هسته ای داشته باشه ؟
    نوت 8 ارزش صبر کردن داره؟

پروفشنال rezarrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

همچین تبی نیست!! من خودم تعجب کردم تبلت چهارهسته‌ای 600 تومن!؟! اون برای موقعی بود که دلار ارزون بود. الآن تبلتی که بتون فول اچ دی رو پخش کنه و از قدرت پردازشی نسبتاً مناسبی برخوردار باشه تو این رنج قیمت Asus Memo Pad ME172V هست قیمتش حدود 600 هست مموری کارت میخوره و سرعتش خوبه این هم در سایت دیجی کالا d i g i k a l a.com/?Products=Tablet&Product=Tablet-Asus-Memo-Pad-ME172V-8GB (در لینک فاصله ها را بردارید، چون در اینجا نمیگذارند آدرس سایت های ایرانی رو درست و حسابی بگذاریم!!) مشخصات تبلتی که خدممتون عرض کردم شامل پردازشگر تک هسته‌ای 1 گیگاهرتز (البته تک هسته‌‎ای قدرتمند چون معماری‌اش Cortex-A9 هست) و پردازشگر گرافیکی قدرتمند Mali-400 ;ه به راحتی از پس گیم های اچ دی و نمایش ویدیوهای فول‌اچ‌دی بر میاد، نمایشگرش هم از نوع IPS هست و کیفیت مناسبی برخوردار هست. در ضمن الآن برای تبلت های 7 اینچی 2 یا 4 هسته‌ای حداقل باید 1 میلیون (و بالاتر) کنار بگذارید! دیگه با 600 تومن فقط میشه تک‌هسته‌ای‌ها رو خرید البته این تک‌هسته‌ای که بهتون معرفی کردم تفاوتش با دیگران این هست که از کیفیت بهتری برخورداره و از همه مهمتر از برند معتبر ایسوس هست.
    سلام ممنون از پاسختون
    من هم در مورد 4 هسته ای بودنش زیاد اطمینان ندارم چون تو بخش در مورد تبلت چیزی در این مورد نوشته نشده این مورد رو فروشنده بهش گفته
    برند معروف و ارزون قیمت هم گیر نمیاد اگه هم باشه فروشنده بیشتر تمایل داره جنس بده رو بفروشه برای همین ممنون میشم یه مدل دیگه هم معرفی کنید که اگه پیدا نکردم گذینه جایگزین داشته باشم
    باز هم ممنون از جوابتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

با سلام !
    با همه ایت تبلت ها میشه مثل گالاکسی تب سامسونگ مکالمه کرد ؟
    یعنی من تبلت رو میخوام جایگزین گوشی کنم ، فکر میکنم 7 اینچ بزرگتر هم خیلی بزرگه!
    سامسونگ گلکسی تب2 (3100)قابلیت برقراری تماس هم بصورت صوتی و هم تصویری داره
    صفحه اش هم 7 اینچه و خیلی کارش هم خوبه

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

یک سوال دیگه
    موقع خرید به چه چیز هایی باید توجه کنیم ؟
    سایز
    وزن
    سیستم عامل
    مارک و گارانتی
    قیمت
    و گزینه های دیگه وجود دارند که با توجه به این هست که شما چه انتظاراتی از تبلتتون دارید و میخواید چه استفاده ای ازش ببرید

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

همچین تبی نیست!! من خودم تعجب کردم تبلت چهارهسته‌ای 600 تومن!؟! اون برای موقعی بود که دلار ارزون بود. الآن تبلتی که بتون فول اچ دی رو پخش کنه و از قدرت پردازشی نسبتاً مناسبی برخوردار باشه تو این رنج قیمت Asus Memo Pad ME172V هست قیمتش حدود 600 هست مموری کارت میخوره و سرعتش خوبه این هم در سایت دیجی کالا d i g i k a l a.com/?Products=Tablet&Product=Tablet-Asus-Memo-Pad-ME172V-8GB (در لینک فاصله ها را بردارید، چون در اینجا نمیگذارند آدرس سایت های ایرانی رو درست و حسابی بگذاریم!!) مشخصات تبلتی که خدممتون عرض کردم شامل پردازشگر تک هسته‌ای 1 گیگاهرتز (البته تک هسته‌‎ای قدرتمند چون معماری‌اش Cortex-A9 هست) و پردازشگر گرافیکی قدرتمند Mali-400 ;ه به راحتی از پس گیم های اچ دی و نمایش ویدیوهای فول‌اچ‌دی بر میاد، نمایشگرش هم از نوع IPS هست و کیفیت مناسبی برخوردار هست. در ضمن الآن برای تبلت های 7 اینچی 2 یا 4 هسته‌ای حداقل باید 1 میلیون (و بالاتر) کنار بگذارید! دیگه با 600 تومن فقط میشه تک‌هسته‌ای‌ها رو خرید البته این تک‌هسته‌ای که بهتون معرفی کردم تفاوتش با دیگران این هست که از کیفیت بهتری برخورداره و از همه مهمتر از برند معتبر ایسوس هست.
    فک کنم بتونی چینی بگیری
    فک کنم اسمش Q75 یاQ73 یا یه چیزی توی این مایه ها بود
    قیمتش هم حدود 600تومن یا حتی زیر 600 بود
    ایمیلش برام اومده بود چینی هستن دیگه
    تبلت چینی دویست تومنی هم هست

6. این کاربر از flashdesign بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

galaxy note 8 الآن تو بازار اروپا هست؟؟ قیمتش به دلار چقدره؟
    به نظرتون از ایران تهیه کنم یا از فرنگ؟
    ممنونم که وقت می ذارید و جواب می دید

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مدلل دیگه ای نیست از برند های دیگه ؟که پردازنده دو هسته ای داشته باشه ؟
    نوت 8 ارزش صبر کردن داره؟
    نوت 8 صد درصد ارزش صبر رو داره، پردازنده چهارهسته‌ای قویتر از نکسوس7، 2 گیگ رم (در حالی که رم نکسوس7 فقط 1 گیگ هست)، قلم و نرم افزارهای جانبی فراوانی که با قلم فقط کار می‌کنند مثل S Note، S Memo و ... که با قلم S Pen که فقط در نوت های سامسونگ هست کار میکنند و صفحه با کیفیت و البته بزرگتر از نکسوس و گلکسی تب 7 اینچی و .... + قابلیت تماس هم داره.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

galaxy note 8 الآن تو بازار اروپا هست؟؟ قیمتش به دلار چقدره؟
    به نظرتون از ایران تهیه کنم یا از فرنگ؟
    ممنونم که وقت می ذارید و جواب می دید
    هنوز قیمت دقیق در دسترس نیست اما به احتمال 90 درصد قیمتی در حدود آیپد مینی اپل داره (و شاید ارزونتر) چون اساساً نوت8 برای رقابت با آیپد مینی اپل طراحی شده و از تبلت‌های ارزان نکسوس7 و کیندل فایر یک رده بالاتر هست، احتمال زیاد نسخه 16 گیگش حدود 1.500 خواهد بود.

10. این کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

هنوز قیمت دقیق در دسترس نیست اما به احتمال 90 درصد قیمتی در حدود آیپد مینی اپل داره (و شاید ارزونتر) چون اساساً نوت8 برای رقابت با آیپد مینی اپل طراحی شده و از تبلت‌های ارزان نکسوس7 و کیندل فایر یک رده بالاتر هست، احتمال زیاد نسخه 16 گیگش حدود 1.500 خواهد بود.
    مرسی از جوابتون
    به نظر شما از خارج تهیه کنم به صرفه تره یا از ایران بخرم؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ممنون از پاسختون
    من هم در مورد 4 هسته ای بودنش زیاد اطمینان ندارم چون تو بخش در مورد تبلت چیزی در این مورد نوشته نشده این مورد رو فروشنده بهش گفته
    برند معروف و ارزون قیمت هم گیر نمیاد اگه هم باشه فروشنده بیشتر تمایل داره جنس بده رو بفروشه برای همین ممنون میشم یه مدل دیگه هم معرفی کنید که اگه پیدا نکردم گذینه جایگزین داشته باشم
    باز هم ممنون از جوابتون
    تبلت در رنج قیمت 600 باز هم هست با تقریباً همین مشخصات سخت افزاری که خدمتتون عرض کردم اما تفاوت در این هست که Memo Pad از یک برند معتبری به نام ایسوس هست در حالی که دیگر تبلت های این قیمتی از برندهای ناشناخته چینی هستند و نمیشه زیاد بهشون اعتماد کرد. از سامسونگ هم الآن ارزونتر 7 اینچی در بازار حداقل 900 تومن پولشه و کمتر از این رنج قیمت نمیزنه متأسفانه.

13. این کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •