تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چهارمین سهمیه انگلیس در لیگ قهرمانان؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • استون ویلا

0 0%
  • تاتنهام

2 22.22%
  • لیورپول

1 11.11%
  • منچستر سیتی

6 66.67%
صفحه 189 از 372 اولاول ... 89139179185186187188189190191192193199239289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,881 به 1,890 از 3715

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال خارجی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض کلوزه طرفدار لیورپول و اینتر

مهاجم 31 ساله بارین مونیخ از علاقه خود به دو تیم بزرگ دیگر اروپا صحبت میکند.

میروسلاو کلوزه در گفت و گو با کیکر از علاقه خود به اینتر و لیورپول حرف میزند «من اینجا خوشحال هستم و در بایرن شرایط خوبی دارم اما در سطح اول فوتبال اروپا تیم های بزرگی هستند و من به دو تیم دیگر هم علاقه دارم.» «در ایتالیا اینتر را دوست دارم و در انگلیس از بازی لیورپول خوشم می اید.» اگر کلوزه به اینتر برود،همبازی سابقش لوسیو را نیز کنار خود خواهد دید.کلوزه در مورد مورینیو معتقد است او بهترین مربی دنیاست.

2009/10/13

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض رونالدينيو: پاسخ لطف ميلان را خواهم داد

بازيکن برزيلي گفته به زودي به بهترين فرمش برخواهد گشت.

سايت گل – رونالدينيو ستاره ميلان در مراسم پاي طلايي 2009 که در مونته‌کارلو برگزار شد حضور داشت. او پس از ديدار گفت شور و اشتياق فراواني براي بازي دارد. تابستان گذشته، سيلويو برلوسکوني مالک ميلان تصميم گرفت انتقالي مخاطره‌آميز ترتيب دهد و رونالدينيو را به ميلان ببرد. اما او پس از جدايي کاکا نتوانست بدرخشد و شروع خوبي در اين فصل نداشت و اغلب از سوي لئوناردو نيمکت‌نشين شد. رونالدينيو مي‌گويد: «ستايش‌هاي برلوسکوني به من انرژي فوق‌العاده‌اي مي‌بخشد. من هر کاري خواهم کرد تا محبت او را جبران کنم. من مي‌خواهم با ميلان اين فصل يک قهرماني به دست بياورم. من حس مثبتي دارم و حتي حاضرم روي نيمکت هم بنشينم، هر چند که تنها زماني لبخند خواهم زد که در زمين باشم. تلاش خواهم کرد به لئوناردو ثابت کنم رونالدينيو حقيقي هستم و شايستگي حضور در ترکيب ثابت را دارم.» اين بازيکن 29 ساله از ليست تيم ملي هم حذف شده است و شايد در جام جهاني حاضر نباشد. او مي‌گويد: «اميدوارم بتوانم کمک کنم برزيل قهرمان شود. زياد با دونگا حرف مي‌زنم و رابطه‌اي عالي داريم. درک مي‌کنم که چرا دعوتم نمي‌کند. اگر براي ميلان بازي نکنم چطور مي‌توانم به تيم ملي دعوت شوم؟ اما من تسليم نمي‌شوم و مي‌خواهم همه را متقاعد کنم.

2009/10/13

کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض شرايط بد يووه تکميل شد؛ ترديدهاي بوفون و تصميم نهايي

سايت گل - آخرين بلاي نازل شده در اردوي يوونتوس که مصدوميت بيست و دوم اين فصل اين تيم محسوب مي شود، گريبانگير جيجي بوفون سنگربان ملي پوش اين تيم شده که خودش در پروازي که آتزوري را از دوبلين به کورچانو بر مي گرداند، به خبرنگاران گفت که مينيسک زانوي چپ او پاره شده و او از 10 روز پيش متوجه اين موضوع شده است، اما ميل به پيروزي و تعصب به پيراهن يوونتوس مانع از اين خواهد شد که بوفون زانويش را به تيغ جراحي بسپارد.
    او مي گويد: وقتي بازي مي کنم خيلي وقتها درد احساس مي کنم، اما بايد شرايط را تحمل کنم، براي اينکه روز پنج دسامبر با اينتر بازي داريم. مي دانم که مي توانم تا آن زمان مقاومت کنم و اگر تا آن زمان بتوانم تحمل کنم، بعد از آن ديدار، عمل خواهم کرد. البته مي دانم که ادامه دادن با اين وضعيت هم ريسک بزرگي است، اما از طرف ديگر هم مي دانم که نمي توانم يوونتوس رادر شرايط فعلي تنها بگذارم.
    بوفون مي خواهد با استفاده از تعطيلي ليگ در جريان تعطيلات سال نو، زانويش را درمان کند و کمترين ضرر ممکن را متوجه تيم فرارا کند. يوونتوس روز هشتم دسامبر هم با بايرن مونيخ مسابقه خواهد داشت و اين بازي براي بينکونري از اهميت زيادي برخوردار خواهد بود. او براي بازگشت دوباره به ميادين دستکم به سي تا چهل روز زمان نياز خواهد داشت و براي همين تنها سه بازي ليگ برابر باري و کاتانيا و شايد ديدار مقابل پارما را از دست دهد. ليپي از حالا گفته که خود بوفون در مورد شرايطش تصميم خواهد گرفت، اما موقعيت او در جام جهاني در خطر نيست.
    به خصوص اينکه بوفون خودش بيش از هرکس ديگري مي خواهد در اين رقابتها حضور داشته باشد. «اين چهارمين جام جهاني من خواهد بود. من خيلي زود شروع کردم . از سال 1998 تا 2010 در جامهاي جهاني حضور داشتم، اما هرجام جهاني با ديگري متفاوت است و در شرايط سني مختلف و تجربيات گوناگون پيش مي آيند. فقط کاناوارو شرايط مشابه من را دارد.»
    بوفون بيشتر از اينکه نگران اين جراحي باشد، به فکر دوگلي است که در بازي روز شنبه برابر ايرلند دريافت کرد. «اولين گل روي تاکتيک تيمي آنها به دست آمد. بازيکنان هردوتيم مقابل من ايستاده بودند و من اصلاً نديدم توپ از کجا حرکت کرد و خداراشکر که ولان آن را به آن شکل داخل دروازه فرستاد. اگر او توپ را از بيست سانتيمتري و از مقابل بيني ام شوت مي کرد، من بازهم تکان نمي خوردم، چون جلوي من خيلي شلوغ بودم.گل دوم هم به لطف دروازه بان آنها حاصل شد. تراپ به او گفته بود که صبر کند، اما گيون به دستور او گوش نکرد و شماره دو تيم را به محوطه هجده قدم فراخواند. و اتفاقاً همان بازيکن هم گل زد.»
    در مورد آسيب ديدگي زانوي پاي بوفون حتي در جريان رقابتهاي جام کنفدراسيونها هم حرف زده شده بود. در آن زمان هم بوفون درد شديدي در زانوهايش احساس مي کرد و يووه هم درجريان اين موضوع قرار داشت، اما هيچ وقت چنين خبري به طور رسمي اعلام نشده بود. پزشک تيم ملي ايتاليا، کاستلاچي گفته که بوفون از مدتها پيش در منيسک پايش درد دارد، اما اين مشکل الان خيلي او را آزار نمي دهد. يعني اينکه او همچنان مي تواند در ميادين حاضر باشد، اما با توجه به اينکه او در ماههاي آينده ديدارهاي مهم و دشواري پيش رو خواهد داشت، من به او پيشنهاد کردم که جراحي کند. او اگر تا امروز توانسته مقاومت کند، دليلش فقط اين بوده که از قدرت جسماني فوق العاده اي برخوردار است، اما اين بدين معنا نيست که او دردي ندارد و مشکلي احساس نمي کند. در غير اين صورت او متحمل ريسکي نمي شد.
    با توجه به نقش او در زمين، نسبت به بازيکنان ديگر از تحرک کمتري در زمين برخوردار است. به هرحال بوفون در برابر قبرس بازي نخواهد کرد. به خصوص اينکه مي خواهد هر طور شده در بازي روز شنبه يووه و فيورنتينا حضور داشته باشد و تا دسامبر آينده با همين وضعيت دست و پنجه نرم کند.

دلارام عظيمي

2009/10/13

کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض لمپارد: رونی مثل کاسکوئین است

هافبک چلسي بين «وازا» و «گازا» شباهت مي‌بيند.

سايت گل – فرانک لمپارد وين روني را با پل گاسکويين مقايسه کرده است. لمپارد گفته اراده و هيجان وين روني شباهت به گاسکويين دارد. روني در زمين بسيار پرشور بازي مي‌کند اما خارج از ميدان بسير آرام و آسوده‌خاطر است. گازا هم که بيش از همه به دليل اشک‌هايش در بازي نيمه‌نهايي جام جهاني 1990 آلمان در يادها مانده است، شخصيتي مشابه دارد. لمپارد مي‌گويد: «تنها فردي که به نظرم به وين شباهت دارد گازا است. البته من هرگز کنار او بازي نکردم. او در خارج از ميدان رفتاري داشت که همه را مجذوبش مي‌ساخت. وين هم همين طور است. او به پيش مردم مي‌رود و با آنها شوخي مي‌کند. در سطح تيم ملي اين دو نفر را مي‌توان با هم مقايسه کرد.» او ادامه مي‌دهد: «يک ساعت پيش از بازي وين به رختکن مي‌آيد، پيراهنش را به تن مي‌کند و شروع به ضربه زدن به توپ مي‌کند. او همواره اين طور بوده است. بازيکناني مانند او کم‌نظير هستند.»

2009/10/13

کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض شب پاياني دور مقدماتي جام‌جهاني؛ شب سرنوشت براي آرژانتين

سایت گل - مصاف چهارشنبه شب آرژانتين برابر اروگوئه در مونته‌ويدئو و در دور مقدماتي رقابت‌هاي جام‌جهاني 2010 در منطقه آمريكاي جنوبي علاوه بر حساسيت زيادي كه براي دو تيم براي صعود به اين مسابقات دارد رويارويي دو رقيب قديمي در فوتبال ملي است كه سابقه مسابقات آنها به بيش از 100 سال مي‌رسد.
    فقط يك مساوي
    شاگردان ديه‌گو مارادونا به يك تساوي براي صعود مستقيم به جام‌جهاني نياز دارند اما اروگوئه پس از دو پيروزي پياپي برابر كلمبيا و اكوادور به سه امتياز اين ديدار خانگي نياز دارد تا چهارمين تيمي باشد كه از اين منطقه به صورت مستقيم صعود مي‌كند. البته در اين ميان اكوادور هم اميدوار به صعود است و اگر بتواند شيلي را شكست داده و اروگوئه نيز در مصاف با آرژانتين بيشتر از يك امتياز كسب نكند، مي‌تواند شانس صعود به عنوان تيم چهارم يا پنجم را داشته باشد. اسكار واشينگتن تابارز، سرمربي اروگوئه معتقد است، شاگردانش در مصاف با اكوادور توانايي بالاي خود را نشان داده‌اند اما هنوز كارشان تمام نشده و به دنبال غلبه بر آرژانتين خواهند بود. او مي‌گويد: « بايد دوباره متحد شده و خود را براي شكست دادن آرژانتين آماده كنيم. موقعيت ما به اين بازي بستگي دارد و هنوز شرايط متعادلي نداريم و تنها در صورت پيروزي مطمئن به صعود خواهيم بود. در اروگوئه اين فرصت را خواهيم داشت كه سرنوشت خود را رقم بزنيم.»
    چهار سال پيش اروگوئه در مصاف با آرژانتين كه صعودش را قطعي كرده بود با يك گل به پيروزي رسيد و راهي ديدار پلي‌آف شد و در آن مسابقه برابر استراليا نماينده اقيانوسيه شكست خورد و به جام‌جهاني نرسيد. در سوي مقابل مارادونا همچنان با انتخاب 11 نفر اصلي تيمش مشكل دارد و هنوز نتوانسته تركيب ثابتي را پيدا كند. او با استراتژي عجيبش همه را شگفت‌زده مي‌كند مانند فرستادن مارتين پالرمو به زمين در نيمه دوم ديدار برابر پرو كه گل برتري تيمش را در دقيقه 3 + 90 به ثمر رساند.
    مارادونا مي‌گويد: «فكر مي‌كنم چند تغيير در تيمم ايجاد كنم تا ورون دوباره در تركيب قرار گيرد.» ورون در ديدار برابر پرو به دليل محروميت حضور نداشت اما پابلو آيمار نمايش خوبي داشت و پاس گل نخست را براي هيگواين مهيا كرد. مشكل اصلي آرژانتين در خط دفاعي است و با توجه به حضور مهاجمي خطرناك مثل ديه‌گو فورلان در تيم اروگوئه، مارادونا دردسرهاي زيادي در اين ديدار خواهد داشت. نخستين رقابت دو تيم به سال 1901 برمي‌گردد و در اين مدت دو تيم بيش از 170 بار مقابل هم قرار گرفته‌اند. در تنها مصاف دو تيم در جام‌جهاني، آرژانتين در مكزيك 86 با كاپيتاني مارادونا يك بر صفر اروگوئه را شكست داد.
    به دنبال شش سهميه
    در منطقه اروپا تكليف هفت تيم صعودكننده و چهار تيم حاضر در پلي‌آف مشخص شده و تنها در گروه دو و سه رقابت‌ براي سرگروهي ادامه دارد. در گروه نخست دانمارك صعودش را قطعي كرده و دو تيم پرتغال و سوئد براي حضور در پلي‌آف رقابت مي‌كنند. دو تيم ديدارهاي آساني را پيش‌رو دارند و با توجه به برتري يك امتيازي پرتغال نسبت به سوئد، ياران كريس‌ رونالدو شانس بيشتري براي حضور در پلي‌آف خواهند داشت. در ديدارهاي اين گروه پرتغال با مالت و سوئد با آلباني روبه‌رو مي‌شوند. در گروه دو سوئيس با 20 امتياز صدرنشين است و يونان با 17 و رژيم صهيونيستي با 15 امتياز در رده‌هاي بعدي قرار دارند. سوئيس با يك تساوي برابر رژيم صهيونيستي هم صعود مستقيم خود و هم حضور يونان در پلي‌آف را تضمين خواهد كرد. يونان در خانه به مصاف لوكزامبورگ مي‌رود و شكست احتمالي سوئيس آنها را سرگروه خواهد كرد. در گروه سه پس از حذف لهستان، جمهوري چك هم موقعيت خوبي ندارد و با 15 امتياز پشت‌سر اسلواكي (19) و اسلووني (17) قرار دارد. اسلواك‌ها مهمان لهستان هستند و اسلووني در زمين سن‌مارينو به مصاف اين تيم مي‌رود. جمهوري چك هم ميزبان ايرلند شمالي خواهد بود. در گروه چهار آلمان پس از پيروزي در مسكو برابر روسيه صعودش را قطعي كرد و شاگردان گاس‌هيدينك راهي پلي‌آف شدند.
    در گروه پنج نيز اسپانيا صعودي مقتدرانه داشت و با 9 پيروزي پياپي بليت آفريقاي جنوبي را به دست آورد. بوسني نيز به پلي‌آف رسيد تا تركيه حذف شود. شكست انگلستان برابر اوكراين مهم‌ترين اتفاق ديدارهاي روز شنبه گروه شش بود تا كرواسي موقعيت خطرناكي پيدا كند. شاگردان كاپلو كه صعودشان قطعي شده اين فرصت را در اختيار اوكراين قرار داده‌اند تا با يك امتياز بيشتر نسبت به كروات‌ها در رده دوم جدول قرار گرفته و با پيروزي احتمالي برابر آندورا يكي از هشت تيم حاضر در پلي‌آف باشند. كرواسي نيز با قزاقستان روبه‌رو مي‌شود. در گروه هفت صربستان صدرنشيني‌اش مسجل شده و فرانسه نيز با دومنك به پلي‌آف مي‌رود. ايتاليا و ايرلندجنوبي هم در گروه هشت در رتبه‌هاي اول و دوم قرار گرفتند تا ديدارهاي روز پاياني اين گروه نيز تشريفاتي باشد. هلند هم تنها تيمي از گروه پنج تيمي نهم است كه مستقيما راهي جام‌جهاني شد و ساير حاضران در اين گروه حذف شدند.
    موقعيت خطرناك نيجريه
    در آفريقا نيز تكليف دو گروه از گروه‌هاي پنج‌گانه مشخص شده و غنا و ساحل عاج صعود خود را قطعي كرده و سه سهميه ديگر باقي مانده است. در گروه يك كامرون و گابن رقابت نزديكي دارند. كامرون با 10 امتياز به مصاف مراكش مي‌رود و گابن 9 امتيازي مهمان توگو خواهد بود. در گروه دو، نيجريه كه همواره يكي از قدرت‌هاي اين قاره بوده با 9 امتياز پشت سر تونس 11 امتيازي قرار گرفته و با توجه به رويارويي تونس با موزامبيك شانس زيادي براي صعود ندارد اما براي كسب سه امتياز بايد به مصاف كنيا برود. مهم‌ترين ديدار اين منطقه در روز چهارشنبه در مصر برگزار خواهد شد و تيم ملي اين كشور ميزبان الجزاير خواهد بود. شكست اين تيم در ديدار رفت سبب شده تا الجزاير با سه امتياز بيشتر در صدر جدول قرار گيرد. پيروزي 2 بر صفر مصر اوضاع دو تيم را كاملا مساوي خواهد كرد اما برد با بيش از دو گل اين تيم باعث صعود آنها به مرحله پاياني جام‌جهاني خواهد شد.

سيامك خاجي

2009/10/14

کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض برنامه بازيهاي مقدماتي جام جهاني

مقدماتي جام‌جهاني

اروپا
    چهارشنبه 22 مهر
    گروه يك: دانمارك- مجارستان، پرتغال- مالت، سوئد آلباني
    گروه دو: يونان- لوكزامبورگ، لتوني- مولداوي، سوئيس- رژيم صهيونيستي
    گروه سه: چك- ايرلند شمالي، لهستان- اسلواكي، سن مارينو- اسلووني
    گروه چهار: آذربايجان- روسيه، آلمان- فنلاند، ليختن اشتاين- ولز
    گروه پنج: بوسني- اسپانيا، تركيه- ارمنستان، استوني- بلژيك
    گروه شش: آندورا- اوكراين، قزاقستان- كرواسي، انگليس- بلاروس
    گروه هفت: فرانسه- اتريش، ليتواني- صربستان، روماني- جزاير فارو
    گروه هشت: بلغارستان- گرجستان، ايرلند- مونته نگرو، ايتاليا- قبرس

مقدماتي جام‌جهاني آمريكاي‌جنوبي
    پرو- بوليوي، برزيل- ونزوئلا، پاراگوئه- كلمبيا، شيلي- اكوادور، اروگوئه- آرژانتين

مقدماتي جام‌جهاني آمريكاي‌شمالي
    السالوادور- هندوراس، ترينيداد و توباگو- مكزيك، آمريكا - كاستاريكا

دوستانه: كامرون- آنگولا، قطر- كنگو، ژاپن- توگو، امارات- اردن، تونس - عربستان

2009/10/14

کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض توافق اولیه سیتی و بارسلونا بر سر روبینیو

تنها موافقت مالک باشگاه مانده است...

سایت گل – برای پیوستن روبینیو در زمستان به بارسلونا، تنها موافقت شیخ منصور بن زاید آل نهیان مالک منچسترسیتی مانده است. با آن که منابع نزدیک به سیتی اعلام کرده‌اند ملاقاتی بین مقامات باشگاه و روسای بارسلونا در دسامبر انجام نمی‌گیرد اما گفته می‌شود دو طرف بر سر انتقال قرضی روبینیو به توافق رسیده باشند.البته جزئیات نهایی قرارداد هنوز تعیین نشده است.روبینیو قرار است به صورت قرضی در ژانویه به بارسلونا برود. او در سیتی دستمزدی حدود 2/6 میلیون یورو در سال می‌گیرد و احتمالا دستمزد او ثابت خواهد ماند و نیمی از آن را بارسا خواهد پرداخت. باشگاه بارسلونا قادر خواهد بود در صورت رضایت از عملکرد روبینیو او را در تابستان به فروش برساند. سیتی قصد دارد روبینیو را به صورت قطعی در ژانویه به فروش برساند اما بارسلونا قصد دارد فعلا او را برای شش ماه قرض بگیرد. اگر دو طرف در جریان جام باشگاه‌های جهان در ابوظبی به توافق نرسند، پس از آن و پیش از پایان سال در انگلیس قرارداد را امضا خواهند کرد.

2009/10/14

کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض چهار تغییر در ترکیب آرژانتین

مارادونا قصد دارد ترکیب تیمش را در دیدار بسیار حساس مقابل اروگوئه تغییر دهد.

سایت گل – آرژانتین امشب در خانه اروگوئه به مصاف این تیم خواهد رفت و سرنوشت صعود آنها به جام جهانی با این دیدار مشخص خواهد شد. دیه‌گو مارادونا، مربی تیم ملی آرژانتین قصد دارد تیمی دفاعی را به مصاف اروگوئه بفرستد. مارادونا از روش بازی تیمش مقابل پرو راضی نیست و به همین دلیل می‌خواهد مارتین دمیکلیس، نیکولاس اوتامندی، رودریگو برانا و خوان سباستین ورون را در ترکیب قرار دهد.او همچنین ممکن است تصمیمی در آخرین دقایق بگیرد و نیکولاس پاره‌خا را هم در ترکیب قرار دهد. این تغییرات نشان از آن دارد که مارادونا به دنبال یک تساوی در مونته‌ویدئو است و قصد دارد با این نتیجه به جام جهانی برسد.سیستم تیم مارادونا 2-4-4 خواهد بود که نسبت به بازی‌های قبلی بسیار محافظه‌کارانه است.آرژانتین سال‌هاست در مونته‌ویدئو به مشکل برمی‌خورد. آخرین دیدار دو تیم در این شهر چهار سال پیش انجام شد که به پیروزی یک بر صفر اروگوئه انجامید.ترکیب احتمالی آرژانتین: رومرو، دمیکلیس، شیاوی، هاینتزه، اوتامندی، ماسکرانو، گوتیرز، برانا، ورون، مسی و ایگواین.

2009/10/14

کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض مقدماتی جام جهانی: هیجان چهارشنبه شب

چهارشنبه شب 14 اکتبر در سه قاره جهان تکلیف صعود مستقیم چند تیم دیگر به جام جهانی مشخص شده یا خود را برای بازی های حذفی آماده خواهند کرد. به هر ترتیب هنوز نمی دانیم در فوتبال کم ستاره امروز بازیکنان بزرگی همچون کریستیانو رونالدو، لیونل مسی، زلاتان ابراهیموویچ و ... را در آفریقای جنوبی2010 خواهیم دید یا خیر؟!

باید به انتظار بنشینیم و نظاره گر هیجان آخرین بازی های انتخابی جام جهانی باشیم ...

اروپا گروه 1) دانمارک – مجارستان سوئد – آلبانی پرتغال – مالت
    وایکینگ ها به ساحل آفریقای جنوبی رسیدند اما بین زلاتان و رونالدو فقط یکی را در جام جهانی خواهیم دید و این خبر تلخی است، البته شاید هیچکدام را نبینیم واین تلخ تر است زیرا سوئد و پرتغال برای رسیدن به پلی آف می جنگند و تازه در آنجاست که مشخص خواهد شد که به جام جهانی خواهند رسید یا خیر؟ اختلاف یک امتیازی این دو رقیب به نفع پرتغال است. یاران رونالدو در غیاب وی با پیروزی در برابر تیم ضعیف مالت قطعا به بازی های حذفی خواهند رسید.

گروه 2) سوئیس – اسرائیل یونان – لوکزامبورگ لتونی – مولداوی

سوئیس با یک امتیاز دیگر صعود مستقیم به جام جهانی را جشن خواهد گرفت. یونان برای گارانتی کردن مکان دوم خود در گروه راه آسانی پیش رو خواهد داشت.

گروه 3) چک – ایرلندشمالی سن مارینو – اسلوونی لهستان – اسلوواکی

اسلوواکی مقام دومی گروه را قبلا برای خود تضمین کرده است و با پیروزی در خاک لهستان می تواند به آفریقای جنوبی برسد اما کارسختی در پیش دارد. چک و اسلوونی می دانند فقط با بردن حریفان خود می توانند دیگری را از رسیدن به پلی آف محروم کنند. اسلوونی با دو امتیاز بیشتر شانس بهتری برای صعود دارد.

گروه 4) آذربایجان – روسیه آلمان – فنلاند لیختن اشتاین – ولز

بازی های این گروه تشریفاتی است. قبلا آلمان صعود مستقیم به جام جهانی کرده است و روسیه نیز به بازی های حذفی راه یافته.

گروه 5) ترکیه – ارمنستان بوسنی هرزگوین – اسپانیا استونی – بلژیک
    این گروه نیز تکلیفش مشخص است. اسپانیا با رکورد صددرصد پیروزی صعود مستقیم داشته و بوسنی نیز به دور حذفی راه یافته است.

گروه 6) آندورا – اوکراین قزاقستان – کرواسی انگلستان – بیلوروس

انگلستان نخستین صعودکننده گروه شش است و برای دوم شدن اوکراین و کرواسی رقابت دارند. اوکراین با یک امتیاز بیشتر درصورت پیروزی برابر آندورا به پلی آف می رسد.

گروه 7) رومانی – جزایرفارو لیتوانی – صربستان فرانسه – اتریش
    دراین گروه صربستان در جام جهانی و فرانسه در پلی آف حاضرند.

گروه 8) جمهوری ایرلند – مونته نگرو ایتالیا – قبرس بلغارستان – گرجستان

ایتالیا به آفریقای جنوبی رسیده است و سبزپوشان ایرلندی در بازی های حذفی حاضر خواهند بود.

گروه 9) بازی های این گروه به پایان رسیده و هلندی ها اولین مسافران جام جهانی2010 بودند و نروژ هم که دوم شده بود بعنوان بدترین تیم دوم به پلی آف نرسید.

آمریکای جنوبی پرو – بولیوی برزیل – ونزوئلا شیلی – اکوادور پاراگوئه – کلمبیا اروگوئه
    آرژانتین بازی های آمریکای جنوبی برای برزیل، پاراگوئه و شیلی اهمیتی ندارد زیرا در آفریقای جنوبی آنها را خواهیم دید اما برای آرژانتین، اروگوئه و اکوادور که با 25،24 و23 امتیاز پشت سرهم قرار گرفته اند وحتی ونزوئلا و کلمبیا که 21 و 20 امتیازی هستند حساسیت بسیار زیادی دارد. یک تیم دیگر از این بین مستقیم به جام جهانی صعود خواهد کرد و پنجمین تیم به بازی حذفی با نماینده کونکاکاف خواهد رسید.

آمریکای شمالی – مرکزی ال سالوادور – هندوراس ترینیداد و توباگو – مکزیک ایالات متحده – کستاریکا
    آمریکا و مکزیک با خیالی راحت بازی های تشریفاتی انجام می دهند اما از بین کستاریکا و هندوراس یکی مستقیم به جام جهانی می رسد و دیگری باید با تیم پنجم امریکای جنوبی بازی حذفی انجام دهد. کستاریکا با دو امتیاز بیشتر شانس بهتری دارد. پس چهارشنبه شب هیجان انگیزی درپیش است.

امیرمنصور رنجبرنیا

2009/10/14

کد:

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

این مارادونا خیلی خوش شانسه تو بازی قبل این ثابت شد امیدوارم امشبم شانس بیاره و آرژانتین صعود کنه ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •