تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 189 از 280 اولاول ... 89139179185186187188189190191192193199239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,881 به 1,890 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ناگفته های علی کریمی از زندگیش

علی کریمی کاپیتان سرخپوشان پایتخت در گفتگو با ماهنامه آینده روشن حرفهای جالبی زده است: نام خانوادگی من از اصالت خانوادگی ما نشات می گیرد.

پاشاک منطقه ای کوچک، اما دوست داشتنی در شمال کشور و در نزدیکی لاهیجان استبه گزارش خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام و به نقل از ماهنامه آینده روشن ، علی کریمی کاپیتان سرخپوشان پایتخت حرفهای جالبی زده است:
    * نام خانوادگی من از اصالت خانوادگی ما نشات می گیرد. پاشاک منطقه ای کوچک، اما دوست داشتنی در شمال کشور و در نزدیکی لاهیجان است.

* اصالتاً متعلق به آنجا هستیم، اما کودکی ام در کرج گذشت. خانه مان کیلومتر 17 جاده مخصوص کرج بود، جایی که الان تقریبا محدوده ایستگاه متروی شهرک وردآورد است.

* پدرم هم عشق فوتبال بود. برای همین زیاد به استادیوم می رفتیم. برادرانم هم به نسبت فوتبال دوست بودند و حتی میلاد و فرشید هم این ورزش را دنبال کردند.

خانه که می آمدیم زمین های خاکی اطراف کرج زیر پاهایمان بود و همه آرزوهایمان را آنجا دنبال یک توپ و میان دروازه های حریفان دوران کودکی جستجو می کردیم.

* خاطراتی که شاید هیچ جا نگفته باشم، اما در کتاب خاطراتم به آنها اشاره کرده ام که می تواند برای خیلی ها جالب باشد. قسمت هایی از زندگی ما هرگز در معرض نمایش نبوده و شاید خوب باشد قسمتی از آنها را بازگو کنم.

* بیشتر آرزوهایم فوتبالی بودند. مثلا همیشه در طول زندگی ام دوست داشتم در ترکیب رئال یا میلان قرار می گرفتم.

همیشه این دو تیم را دوست داشتم و نتایج آنها را دنبال می کردم. حتی بازیکنانی را هم که وارد ترکیب آنها می شدند خیلی دوست داشتم. در هر صورت، این قضیه برای من فقط در حد یک آرزو بود.
    * همیشه می گویم خدا همه ما را بغل کرده است. این که حرف بدی نیست، خدا هوای همه ما را دارد . این ما هستیم که گاهی لطف خدا را فراموش می کنیم.
    * اگر من یک بی ام دابلیو سوار می شوم که قیمتش بالاست واقعا هزینه هایش را هم پرداخته ام. خوب نیست که همیشه نتیجه را ببینیم. مسیر طی شده هم اهمیتی کمتر از نتیجه کار ندارد. من هم سختی کشیده ام تا به اینجا رسیده ام.
    * از آقای اصغر فرهادی تنها 2 فیلم "درباره الی" و "جدایی نادر از سیمین" را دیده ام که هر دو به نظرم بسیار جالب بودند. در عین سادگی بسیار متفاوت بوده و به شکل عالی به موضوع دروغ بین آدم بزرگ ها و توجیه آن میان خودشان پرداخته بود.

به نظر من، هر ایرانی که باعث سربلندی نام ایران در هر گوشه ای از جهان شود محترم است. آقای اصغر فرهادی و کارگردان های خوب دیگری که سینما را خوب می شناسند توانسته اند اعتبار نام ایران را در آن طرف آب ها بالا ببرند. این، کار کمی نیست.
    * پیشنهاداتی در زمینه بازیگری داشته ام، اما در حیطه علاقه من نیست، یعنی اصلا در حیطه تخصص من نیست. بازیگری برخلاف آن چیزی که تصور می شود کار بسیار سختی است. هنر خاص خود را می طلبد.
    * به اتومبیل علاقه دارم. کلی هم اطلاعات درباره آن جمع آوری کرده و مطالعه می کنم. خیلی برایم حیطه جالبی است و دائم در اینترنت سرک میکشم تا اخبار جدید و تکنولوژی های روز خودروسازی را دنبال کنم و ببینم چه ماشین هایی با چه امکاناتی به بازار می آیند.
    * دیوید بکام و وین رونی کلکسیون اتومبیل های لوکس و روز را دارند، یا این که بیشتر مدل های لوکس را ستاره های سینما و فوتبال دنیا می خرند. اینجا هم دیگر مساله عادی شده و چیز بدی هم نیست.

قطعا وقتی بازیکن ها قرادادهای نجومی و خوب می بندند معلوم است ماشین های مدل بالا هم سوار می شوند. این مساله غیرعادی نیست. فقط باید امیدوار بود که با این لوکس گرایی وارد حاشیه نشوند.

* بی ام و را از همه ماشین ها بیشتر دوست دارم و بعضی مدل های آئودی هم عالی هستند.

* جام جهانی بدترین تورنمنتی بود که در آن شرکت کردم. در آن بازی ها استرس زیادی روی من بود و حرف و حدیث هایی که بعد از بازی با مکزیک به وجود آمد جو را متشنج کرد و در بازی با پرتغال، این فشارها دست به دست هم داد تا آن اتفاقی که نباید، بیفتد

و من شرمنده همه شوم. لگدی را که به ساک ورزشی زدم هرگز فراموش نمی کنم. واقعا با این که مدت زیادی از آن زمان می گذرد هر وقت یادش می افتم خجالت می کشم و از دست خودم عصبانی می شوم.

* نه تا به حال از نزدیک آهو دیده ام و نه جادوگر. من دوست دارم در زمین فقط کار خودم را خوب انجام دهم. اتفاقا بعضی لقب ها از آدم انتظارات عجیبی طلب می کند
    که باعث دشوار شدن وظیفه آدم می شود. از همه هوادارانم که با این القاب به من روحیه می دهند ممنونم، ولی من ترجیح می دهم علی کریمی بمانم.

منبع:پارس فوتبال

2. 8 کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض پرسپولیس با 4غایب عازم قم می‌شود!

خبرگزاری فارس: پزشک تیم فوتبال پرسپولیس آخرین شرایط مصدومان پرسپولیس را تشریح کرد. دکتر وجیه الله چشمه سری در خصوص آخرین وضعیت مصدومان پرسپولیس اظهار داشت: پیش از این علیرضا محمد، وحید هاشمیان و زاید مشخص شده بود که به بازی مقابل صبا نمی‌رسند که امروز هادی نوروزی نیز به این بازیکنان اضافه شد. با این شرایط ما بدون 4 بازیکن خود عازم قم خواهیم شد تا برابر صبا قرار بگیریم. در هفته بیست و ششم لیگ برتر ایران، پرسپولیس فردا ساعت ۱۴:۴۵ در قم میهمان صبا است.
    Last edited by Alinho; 15-05-2012 at 03:05.

4. 3 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

12 پرسپولیس

کاروان پرسپولیس وارد قم شد / استقبال بی نظیر هواداران از بازیکنان و کادر فنی

کانون هواداران پرسپولیس : تیم فوتبال پرسپولیس پس از تمرین در درفشی فر، با یک دستگاه اتوبوس تهران را به مقصد قم ترک کرد و پس از دو ساعت و پانزده دقیقه وارد شهر قم شد.
    کاروان سرخپوشان پایتخت ساعت 17 از مقابل مجموعه ورزشی درفشی فر عازم قم شد و ساعت 19:15 در میان استقبال و حضور پر شور هواداران پرسپولیس در قم، وارد هتل خورشید شد.

استقبال بی نظیر هواداران از تیم پرسپولیس در قم
    هواداران پرسپولیس که ساعاتی قبل از ورود سرخپوشان در مقابل هتل منتظر آنها بودند، با دیدن بازیکنان و کادر فنی این تیم، تک تک آنها را مورد تشویق خود قرار دادند.
    استقبال هواداران پرسپولیس در این شهر به اندازه بود که بازیکنان و کادر فنی برای ورود به هتل، دقایقی در بین آنها بودند.
    هواداران تا ساعاتی پس از ورود سرخپوشان به هتل خورشید، آنها را مورد تشویق قرار داده و به تیم محبوبشان خیر مقدم می گفتند.
    گفتنی است، پس از ورود کاروان پرسپولیس به قم، یک دستگاه خودروی نیروی انتظامی، اتوبوس سرخپوشان را تا هتل همراهی کرد و در ادامه نیز نیروی انتظامی در محل هتل حضوری فعال داشت.

مصدومیت نوری، تمرین اختصاصی نورمحمدی و توصیه‌های دنیزلی به مهاجمان

کانون هواداران پرسپولیس : تمرین امروز پرسپولیس با مصدومیت محمد نوری در زمین درفشی‌فر پیگیری شد.
    تمرین پرسپولیس از ساعت 15:15 امروز به مدت یک ساعت در ورزشگاه درفشی فر دنبال شد.
    در این تمرین بازیکنان پرسپولیس به تمرینات سبک با توپ پرداختند.
    * محمد نوری، هافبک سرخ پوشان به دلیل کشیدگی از ناحیه کشاله و با دستور پزشکان اجازه تمرین پیدا نکرد، اما با تشیخص مصطفی دنیزلی عازم قم شد تا در صورت بهبودی در بازی فردا به میدان برود.
    * رضا نور محمدی، مدافع پرسپولیس به صورت اختصاصی تمرین کرد.
    * 15 هوادار در تمرین امروز پشت درب‌ها بسته حضور داشتند.
    * پرسپولیسی‌ها پس از تمرین امروز با یک دستگاه اتوبوس برای دیدار مقابل صبا از ورزشگاه درفشی فر راهی قم شدند.
    * غلامرضا رضایی با رفع مصدومیت در تمرینات گروهی و پرفشار تمرین کرد.
    * در هنگام کار با توپ دستگرمی دنیزلی بارها به مهاجمان تذکر می‌داد تا در زدن ضربات آخر و گلزنی موفق تر عمل کنند
    * از ترکیب امروز مشخص بود میثاق معمارزاده به ترکیب اصلی پرسپولیس باز گشته است.
    * پرسپولیسی‌ها امشب در جلسه‌ای ساعت 20:30 در هتل خورشید قم به آنالیز بازی‌های صبا می‌پردازند.
    * ثبت نام برای حضور در پست ریاست فدراسیون فوتبال سوژه بازیکنان شده بود. آنها از حضور رویانیان و انتخابات فدراسیون فوتبال سؤالاتی از خبرنگاران می‌پرسیدند.
    *علی کریمی، نیز از جمله بازیکنانی بود که به تمام وقت تمرین نکرد. وی نیمی از دقایق را تمرین کرد، اما در ادامه به روی نیمکت نشست و تمرین همبازی هایش را تماشا کرد.

6. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

12 پرسپولیس

روزنامه های ورزشی در گیشه مطبوعات پایتخت :

مرجع :
    Last edited by alone one; 15-02-2012 at 12:23.

8. 6 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

حرکت زیبای کریمی

علی کریمی در بین دو نیمه بازی پرسپولیس و صبا پیراهنش را به محسن پورمحمدی چاق‌ترین پسر ایران اهدا کرد. پورمحمدی ۱۷۵ کیلو وزن دارد.

به گزارش فارس، مهدی مهدوی‌کیا و مصطفی دنیزلی نیز به سمت او رفتند و با چاق‌ترین پسر ایران خوش وبش کردند.

10. 6 کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران
    Last edited by alone one; 15-02-2012 at 22:32.

12. 4 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پیراهن و کفش ایمون زاید، 13.5 میلیون

پيراهن مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس 9 ميليون تومان فروخته شد.

سایت گل -حراج پیراهن ایمون زاید در سایت باشگاه پرسپولیس به پایان رسید.

به گزارش گل پس از پایان پذیرفتن حراج پیراهن و کفش ایمون زاید زننده هر سه گل پرسپولیس در دربی 74، آخرین قیمت پیشنهادی برای پیراهن ایمون زاید 90 میلیون ریال و برای کفش وی 45 میلیون ریال ثبت شد. نام برنده پس از اخذ تایید خرید پیشنهاد دهنده اعلام خواهد شد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2012/2/15

14. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض در حاشیه استعفایی که تکذیب شد / سایه ات روی سر ما سردار!

وقتي روز 22 بهمن به راهپيمايي رفته بودم رفتاري از هواداران ديدم كه خيلي روحيه‌ام را عوض كرد و حتي من را ترغيب كرد كه در اين پست بمانم

سايت گل- استعفای محمد رویانیان توسط خود او تبدیل به یک جریان خبری شد. مدیر باشگاه پرسپولیس که امروز حکم خصوصی کردن پرسپولیس را به فردی جوان و بدون تجربه در حوزه فوتبال داده است ؛ چند دقیقه ای بعد از مطرح کردن خبر استعفا در خبرگزاری فارس (ساعت16:21) ، در ایسنا - یک خبرگزاری دبگر - در یک مصاحبه جدید (ساعت 16:43)می گوید: دليلم براي استعفا اين بود كه فضاي خيلي خوبي در فوتبال نديدم اما در همان آن زمان از سوي وزير با استعفاي من مخالفت شد با اين وجود به عشق هواداران پرسپوليس در باشگاه ماندم و كارها را پيگيري كردم.

او با تاکید بر اینکه استغفایش برای امروز و دیروز نبوده ادامه می دهد: وقتي روز 22 بهمن به راهپيمايي رفته بودم رفتاري از هواداران ديدم كه خيلي روحيه‌ام را عوض كرد و حتي من را ترغيب كرد كه در اين پست بمانم!

در واقع همه ماجرا عشق مردم است و لابد در جایی غیر از راهپیمایی 22 بهمن فرصتی برای درک آن وجود نداشته است. بله ، سردار هم یکی دیگر از آن خیل مدیران عاشقی است که با شعار خدمت به مردم به کار ادامه خواهد داد. بنابراین هواداران نگران نباشند؛ جناب سردار هستند و خواهند بود. ایشان، با اراده خلل ناپذیر در کارهای بزرگ. خصوصی سازی ، توسعه و غیره . حرفهایی که تقریبا از همه قبلی ها هم شنیدیم؛ همانها که بدهی های میلیاردی را تبدیل به شناسنامه پرسپولیس کردند...

ما آرزوی بزرگی نداریم. حالا حداقلها و بدیهیات سقف مایند اما کاش روزی که این عشق لایزال خدمت به مردم جایش را به چیزهای دیگری بدهد؛چیزهایی مثل عشق به فوتبال که برای مدیر پرطرفدارترین باشگاه فوتبال ایران مهمتر از هر چیز دیگری است. چیزهایی جزیی؛ مثل اینکه کریم باقری اسطوره باشگاه متبوعت را به اسم و فامیل بشناسی!

بعد التحریر: ساعتی بعد(18:45) ، سردار در مصاحبه با تلویزیون نسخه تازه ای از روایت استعفای خود را به نمایش گذاشت و گفت: همچنان بر استعفایم اصرار دارم.من گام‌های خوبی در راستای خصوصی شدن باشگاه‌ برداشتم ولی همکاری لازم انجام نمی‌شود، ظاهرا دوستان وقت ندارند. همکاری باید دو طرفه باشد!

سردار در این مصاحبه - سومین گفت و گوی روز در این باره - از عشق هوادار نگفت و حرفها را اینطور تمام کرد که:به هر حال من استعفا داده‌ام ولی فعلا سرکارم هستم و با قدرت کار می‌کنم.

16. 6 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

12 پرسپولیس

گزارش تصویری ...

مرجع : کانون هواداران و مرجع خبری پرسپولیس

18. 4 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

12 پرسپولیس

خاطره ی با نمک بلاژ از جادوگر/گفتم ها ها ها الان بلاژ پیر حالتو میگیره!

کانون هواداران پرسپولیس : بلاژویچ را باید با کلماتش شناخت وجملاتی که از ترکیب آنها می سازد.
    او حالا باید برای بار دوم در ایران روزهای رویایی اش را غلاف کند واز مس برود. چیرو در مصاحبه با مجله فوتبال خاطره ای از علی کریمی می گوید که خواندنی است

« علی کریمی را بزرگترین بازیکن ایران می دانم. بزرگتر از اون نیست. دایی هم گلزن بزرگتری بود. یه استعداد فوتبالی سالم.من بازیکن های بزرگی داشتم. بوروچاگای آرژانتینی،شوکر، بوبان و...اما نمی توانم از کریمی چشم پوشی کنم.اون می تونست منو توجام جهانی مطرح کنه. بازی با ایرلند دوبار تک به تک رو از دست داد. دو بار.بذار یه واقعیتی رو بگم.دایی وکریمی با هم اختلاف فوتبالی داشتند. یک بازی درون تیمی داشتیم. کریمی داشت همه اونایی را که من دوست داشتم دریبل می زد.همه را به ترتیب دریبل زد.به من برخورد.10 سال جوانتر از امروز بودم.سرمربی ایران بودم. مغرور بودم. تو دلم گفتم:فکر کردی کی هستی که داری ترتیب تیم منو میدی؟الان خودم میام یه جوری حالتو می گیرم که دیگه لات بازی درنیاری. گفتم میرم تو زمین دهنشو سرویس می کنم!کاور پوشیدم رفتم تو زمین.دوتا تیم داشتن بازی میکردن. کریمی اصلا حواسش به من نبود.دویدم جلو وعین سرخپوست ها داد زدم ورفتم جلوش.منو دید وخندید.تو یه صدم ثانیه اتفاق افتاد.رفتم بکشمش. یه اشاره داد که میخواد بره اینور.گفتم...هاهاها....الان بلاژ پیر حالتو میگیره

بلاخره نهایی شد/امضا و ثبت تفاهم نامه پرسپولیس و مس برای انتقال پولادی

کانون هواداران پرسپولیس : طبق توافقات انجام شده انتقال پولادی به پرسپولیس نهایی شد.
    به گزارش کانون هواداران پرسپولیس,جمشید زارع قائم باشگاه پرسپولیس در این مورد به سایت رسمی باشگاه پرسپولیس گفت: دیگر هیچ مشکلی وجود ندارد. توافقنامه برای انتقال قرضی پولادی نهایی شد و ثبت آن در هیئت فوتبال استان تهران انجام گرفت.
    وی خاطرنشان کرد: به این ترتیب پولادی را در جام باشگاههای آسیا خواهیم داشت.

20. 4 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •