تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 189 از 456 اولاول ... 89139179185186187188189190191192193199239289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,881 به 1,890 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض ادامه کار در سیوتات اسپورتیوا

پس از دوگل در مستایا و زمان کوتاهی برای استراحت، بازیکنان روز پنجشنبه در زمین سیوتات اسپورتیوا خوان گمپر برای تمرینات بازگشتند.

تیم اول برای اولین بار پس از تساوی در والنسیا، در زمین شماره 2 سیوتات اسپورتیوا پشت درهای بسته تمرین کرد و اکنون برای بازی شنبه مقابل اتلتیکو مادرید که روز شنبه در نیوکمپ برگزار می شود، خود را آماده می کند. تمرکز اصلی تیم کار بر روی بازگشتن به فرم مناسب است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توجه این جلسه بیشتر معطوف به فعالیت های همیشگی پس ار بازی بود و بازیکنان پس از تساوی 2-2 شب چهارشنبه، بر روی تناسب اندام و بازگشت به فرم خود کار می کردند. همانند روزهای دیگر، جرارد پیکه به طور معمول با تیم تمرین کرد؛ با این حال هنوز سلامت خود را بازنیافته است.

بازیکنان ذخیره

5 نفر از اعضای بارسا ب از جمله، جوردی ماسیپ، مارک مونیسا (که در حال تمرین بر روی بهبودی خود است)، ایوان بالیو، کارلس کامرونا و خاویر اسپینوزا به تیم اول پیوستند.

مترجم: اقلیما معنوی / FCBarcelona.ir

2. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ای بابا همش اشتباهات تیمو میندازید پای آبیدال اصلا بارسا اون بارسای نبود که اوساسوناروگل بارون کرد.شانس آوردین رئال مادرید مساوی کرد!وگرنه آخرفصل باید افسوس این بازی هارومی خوردیم.
    درسته که تیم خوب بازی نکرد کلا یه جوره دیگه بودن اما خوب نمیشه اشتباه ابیدال روی گل اول و دوم رو نادیده گرفت!!
    دیشب هی احساس میکردم اگر الان برم ترکیب بازی رو ببینم،
    کنار اسم مسی و ویا یه فلش بنفش رو به پایین میبینم!
    این همون حالتیه که نشون میده بازیکن ات در حالت جشمانی خوبی نیست.
    تو بازی PES البته!
    منم مثل تو همین فکر رو میکردم...!
    اما خوب مسی وقتی بد بازی میکنه هم دوتا پاس گل میده...!!

4. 3 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یعنی حضور دو مدافع و یه وینگر پرتغالی باعث شد تو کل تیم رو پرتغالی بودنی؟ درسته اخراجی زیاد میدیم، اما بخدا با 11 نفر میایم تو زمین نه 3 نفر
    کم لطفی می کنید کسری خان...
    البته من که گفتم تقریبا ولی ارکان اصلی تیم پرتغالی هست.
    کوئنترائو + په په + کاروالیو + رونالدو ---- >البته جناب خوزه فراموش نشه.
    اگر اشتباه نکنم کاپیتان دوم (یا سوم ) مارسلو هست.
    تیم خارجی هست تا اسپانیایی
    انتظار می رفت والنسیا برامون خط و نشون بکشه ...
    اما بارسا تیمیه که هیچ وقت حریف رو دست کم نمیگیره و مغرور نمیشه. والنسیا هم تیم قوی هست.

thats the way it is!!
    :d
    میلان امسال + هرکولس پارسال + آرسنال بازی رفت پارسال + ....
    این بازی هایی هست که بارسا خیلی مغرورانه بازی کرد و چوبش رو خورد.
    هر از گاهی یه تلنگر احتیاج داره!!!
    __________________________________________________ __________________
    راجع به مسائل فنی بازی همه چیز رو دوستان گفتن ولی از یه جهت وقتی رئال امتیاز از دست می ده ما هم امتیاز از دست می دیم یه خرده دل آدم می سوزه
    متسفانه آبیدال بعد از بیماری-ش دیگه نتونسته مثل قبل بازی کنه.شاید یه بازی خوب بوده اما بازی بعدش بد کار کرده . خوب بودنش مداوم نیست مثل فصل پیش...
      محتوای مخفی: پ.ن. 
    چقدر علیرضا خان نگاهشون به بازی قشنگه ...

6. 6 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    بازم يه تساويه 2-2 ديگه و از دست دادن 2 امتياز حساسي که ميتونست ما رو از رئال 3 امتياز جلو بيندازه اما نشد که نشد ولي حالا که بازي تموم شده بايد به فکر بازي بعدي باشيم و سعي کنيم اشتباهاتمون رو برطرف کنيم تا ديگه به اين راحتي گل نخوريم
    خب حالا در مورد اين بازي بگم: نيمه اول اصلا خوب بازي نکرديم و دو گل خورديم دو گلي که تقريبا از دو حرکت شبيه به هم که از طرف راست بارسا بود به انجام رسيد و البته نزديک بود بازم همين طوري با ارسال از سمت راست بارسا گل سوم رو بخوريم که خوشبختانه سولدادو اين توپو گل نکرد وگرنه تو همون نيمه اول 3 تا خورده بوديم و کارمون سخت ميشد و توي اين نيمه موقعيت گل زيادي نداشتيم ولي خوشبختانه يه گل زديم اما تو نيمه دوم بارسا خيلي بهتر شد و گل مساوي رو سسک زد و خيالمو کمي راحت کرد البته ميتونستيم اين بازيو ببريم اگه ويا گل سوم رو زده بود ( حيف شد که اون توپ ويا گل نشد)
    خوشبختانه رئال هم بازيش رو مساوي کرد و البته به هرحال رئالم يه بازي سخت تو مستايا خواهد داشت و اميد به از دست دادن امتيار ازش هست
    همه اينا نظرات شخصيم بود ببخشيد که پرحرفي کردم به اميد قهرماني بارسا تو همه جام هايي که امسال شرکت ميکنه

8. 5 کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

محتوای مخفی: پ.ن. 
    چقدر علیرضا خان نگاهشون به بازی قشنگه ...
    خواهش میکنم علی جان

متسفانه آبیدال بعد از بیماری-ش دیگه نتونسته مثل قبل بازی کنه.شاید یه بازی خوب بوده اما بازی بعدش بد کار کرده . خوب بودنش مداوم نیست مثل فصل پیش...
    موافقم
    نیازی به بحثم نداره چیزیه که واضحه البته کمی هم طبیعیه درسته که بیماریشو پشت سر گذاشت اما دچار شدن به سرطانی که به سرطان سی روزه معروفه و در یک مدت کوتاه فرد رو از پا در میاره عواقب خاص خودش رو خواهد داشت و به همین سادگی فراموش نخواهد شد و قطعا پیامدهای ذهنیش فعلا دست بردار نیستن که از این به بعد کمی زندگی آبیدال رو تحت تاثیر قرار میده
    و کلا زندگیشو دچار نوسان میکنه که البته فوتبال رو هم شامل میشه

اما در مورد بازی با والنسیا به قول یکی از دوستان آبیدال بیشتر یه قربانی بود و توی تاکتیک سه دفاعه نیمه اول ناخودآگاه اسیر کناره های خالی بارسا شد
    سانترهای زمینی که همراه با کات هم باشن واقعا کنترلشون سخته
    علی جان نمیخوام اشتباه آبیدال رو توجیه کنم
    اما قطعا فوتبال بازی کردی و دیدی توپی که میچرخه و کات میگیره اگر روی زمین باشه با کمک برخوردی که با سطح زمین داره بیشتر از توپی که روی هواست کات برمیداره
    روی گل دوم همین موضوع و کات ناگهانی توپ واقعا محاسباتش رو به هم زد

در کل امیدوارم پیامدهای ذهنی بیماریشو خیلی زود مثل سرطانش پشت سر بزاره هرچند این موضوع خیلی سخت تر از حتی خود سرطانه

امیدوارم این پست رو با این پیش زمینه که من آبیدال رو دوست دارم نخونده باشید
    فکر کنم دوستان قدیمیتر مثل خودت علی جان یادشون باشه که فصل گذشته فکر کنم دو سه هفته قبل از مصدومیتش نظرم این بود که تا اینجای لالیگا آبیدال بهترین بازیکن بارسا بوده یعنی حتی بهتر از ژاوی مسی و اینیستا...
    شاید هم واقعا چشمش زدم

10. 6 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

...

میلان امسال + هرکولس پارسال + آرسنال بازی رفت پارسال + ....
    این بازی هایی هست که بارسا خیلی مغرورانه بازی کرد و چوبش رو خورد.
    هر از گاهی یه تلنگر احتیاج داره!!!

...
    ...
    دقیقا. ظاهرا حتی نام میلان به تنهایی برای انگیزه کافی نبود. آخر بازی آبیدال حاضر نشد یک اوت به این تیم بده که منجر به اون کرنر شد. خوشبختانه پویول هیچوقت دست کم نمیگیره و همچین صحنه ای رو دفع میکنه.

الان فقط بازی برابر رئال و مراحل بالای جام ها رو میشه مطمئن بود جدی میگیرن. بقیه رو پپ باید تلاش کنه.

بازیکن رو با یک بازی بد نمیشه نقد کرد. تازه به آبیدال امیدوار شدم. تو فاز حمله شده همون وحشی سابق که خوب جلو میزنه. فقط دفاع که من برخلاف دوستان فکر می کنم میتونه دوباره به آمادگی برسه.

12. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کم لطفی می کنید کسری خان...
    کوئنترائو + په په + کاروالیو + رونالدو ---- >البته جناب خوزه فراموش نشه.
    اگر اشتباه نکنم کاپیتان دوم (یا سوم ) مارسلو هست.
    راموس و ژابی آلنسو برن کنار بعد اون مارسلو کاپیتان بشه؟! برو تو پروفایلت ببین چی نوشتم، جدا که درست نوشتم

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

راموس و ژابی آلنسو برن کنار بعد اون مارسلو کاپیتان بشه؟! برو تو پروفایلت ببین چی نوشتم، جدا که درست نوشتم
    گفتم که کم لطفی می کنید کسری خان....
    مارسلو کاپیتان سوم هست بعد کاسیاس و راموس.
    مارسلو از فصل 2007-2008 داره بازی می کنه ژابی از 2009-20010.

من حیث المجموع این قضیه قلعه پرتغالی ها به این تاپیک ربطی نداره

محتوای مخفی: در مورد پرفایل 
    تو هم همونی هستی که گفتم

15. 3 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

چه بحث جالبی! ما نیز هستیم!
    سوای از رونالدو که حقیقتا پدیده ای مثل مسی هستش و میشه ازش به عنوان استثنا نام برد، سایر پست های اصلی رئال، پر شده از غیر پرتغالی ها و شاید اگر مدافعین میانی رئال رو مادام الفصل پرتغالی بدونیم، رکن اصلی خط دفاع رو هم میشه با تخفیف پرتغالی دونست./
    اینکه مشخصه... رئال سالهاست که اکثر مهره های کلیدیش غیر اسپانیایی بودند... حالا دو فصله که مربیه تیمی رو جذب کردند که تو تیم سابقش ایتالیایی ها مثل ستاره سهیل بودن، چه توقعی از تیم مادریدی میره؟! تو فوتبال روز دنیا هم اکثر مربی ها علاقه دارند از بازیکنان هموطنشون کم و زیاد تو تیمشون داشته باشند که بالتبع اون بازیکنان هموطن، ممکنه غریبه باشن در لیگ کشوری که میخوان بازی کنن! از سر الکس خوزه بگیر تا ونگر و رایکارد... حرف رایکارد شد یه نکته ای رو یاد آوری کنم... بارسای رایکارد هم خداییش پر از اسپانیایی نبود... خصوصا از نوع اسپانیایی های فیکس، تو تیم ایشون هم هموطناش کم نبودن خصوصا تو اولین فصل حضورش فکر کنم چهار پنج تایی حضور داشتند...
    مارسلو کاپیتان سوم هست بعد کاسیاس و راموس.
    مارسلو از فصل 2007-2008 داره بازی می کنه ژابی از 2009-20010.
    تائید میشه + معلوم نیست کسرا واسه چی چونه میزنه!
    +
    چند قرنه قرارداد امضا کرده آلونسو ؟!
    یاعلی

17. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض خداحافظی آفلای با این فصل؛ مصدومیت 6 ماهه ستاره هلندی

آفلای به دلیل پارگی لیگامنت های زانوی چپش شش ماه از میادین ورزشی به دور خواهد بود

سایت گل- خبر بدی در رختکن بارسلونا به گوش می رسد و آن هم این است که ایبراهیم آفلای ستاره هلندی تیم کاتالان دست کم برای شش ماه از میادین ورزشی به دور خواهد بود.
    این درحالی است که آفلای به تازگی از بند مصدومیتی درعضله همسترینگ رها شده بود و این مصدومیت چند هفته ای او را از میادین به دور نگاه داشته بود.
    این طور به نظر می رسد که بعد از حضور آفلای در دیدار 4شنبه شب ورزشگاه مستایا که با تساوی 2-2 بارسا مقابل والنسیا به پایان رسید،در روز پنجشنبه لیگامنت های زانوی چپ این بازیکن پاره شده و بدین ترتیب انتظار می رود که او در ماه آوریل به زمین چمن بازگردد و ممکن است تا تنها شانس حضور در دیدارهای پایانی تیمش در رقابتهای این فصل را بیابد

این ستاره 25 ساله در بازار نقل وانتقالات زمستانی و در ماه ژانویه به بارسا پیوست و برای حل مشکل زانویش باید پایش را به تیغ جراحی بسپارد .البته روز جمعه تستهای پزشکی بیشتری روی زانوی او به عمل خواهد آمد.
    بدین ترتیب نام آفلای به الکسیس سانچس و آندرس اینیستا، مصدومان بارسا اضافه شد

19. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •