نمی خواهند استقلال را بازنده کنند/ مظلومی:نميدانم پرسپولیسی ها از کجا پول می آورند/منتظرم کرار بیاید،ازجباری نمی شود چشم پوشید
فعلا شارژ مالي نشدهايم، اما در حال حاضر كارخانه خودروسازي، خودرو توليد ميكند و به پرسپوليس ميدهد. بايد كانالي بزنيم تا ما هم از اين پژوها بگيريم!
سایت گل - سرمربي تيم فوتبال استقلال در آستانه هفتاد و سومين داربي پايتخت ميگويد كه سابقه اين بازيها نشان داده است كه جايگاه دو تيم در جدول در روند بازي تاثير ندارد.
به گزارش گل به نقل از ايسنا، پرويز مظلومي در نشست خبري پيش از بازي استقلال و پرسپوليس در مورد اين مسابقه اظهار كرد: اين بازي مسايل خاص خودش را دارد و من به جايگاه تيم حريف فكر نميكنم كه حريف در جدول چه جايگاهي دارد. سابقه نشان داده كه رتبه تيمها در جدول در بازي داربي تاثيري ندارد و نميتوان پيشبيني كرد كه در اين بازي چه تيمي برنده است.
مظلومي ادامه داد: روي كاغذ تيم ما برتر است و تاكنون سه داربي را بردهايم و در يك بازي كه در جام ولايت برگزار شد نيز شكست نخورديم. از هر لحاظ شرايط خوبي داريم، هر چند كه خسرو حيدري و كرار جاسم كه از مهرههاي خوبمان هستند را در اختيار نداريم، اما براي آنان نيز جانشينان خوبي داريم كه ميتوانند جاي آنها را پر كنند.
سرمربي استقلال در ادامه با اشاره به شايعه مربوط به اين كه نتيجه بازي به سود پرسپوليس بايد رقم بخورد، گفت: من از صحبتهايي كه در جامعه پيچيده است متعجب شدم. گاهي اوقات شايعات تبديل به يقين ميشود. البته به اين مساله اعتقاد ندارم كه بخواهند استقلال را بازنده اين بازي كنند. انشاءالله همان طور كه گفتهام پيروز زمين استقلال خواهد بود، زيرا رفاقت ميان بازيكنان ما از قبل بيشتر شده و انگيزه آنها نيز زيادتر است، هر چند از نظر مالي وضعيت حريفان بهتر است. بازيكنان ما با تمام توان و انرژي تلاش ميكنند كه به پيروزي برسند. توقع ما بالا است و اميدواريم با دعاي هواداران بتوانيم چهارمين پيروزيمان را در داربي به دست آوريم.
مظلومي در مورد وضعيت جاسم كرار و شايعه جدايي او از استقلال گفت: همان طور كه باشگاه هم اعلام كرده است كرار را به هيچ تيم ايراني نميدهيم و اگر تقاضاي از خارج از كشور داشته باشد را بررسي ميكنيم و چنانچه شرايط خوبي باشد او را واگذار ميكنيم. كرار بازيكن ما است و نميدانم اين مصاحبه از كجا مطرح شده و باعث ناراحتي هواداران شده است. فعلا در مورد كرار هيچ توافقي با كسي انجام نشده است.
وي در ادامه بيان كرد: اين تشخيص ماست كه يك بازيكن را بازي بدهيم يا ندهيم. اگر كرار در اختيار تيم بود، از خدايمان بود كه براي ما بازي كند، زيرا او بازيكن خوب و بزرگي است. اگر او در اختيار باشگاه بود، دوست داشتيم كه از او بهره ببريم.
مظلومي در مورد قضاوت اين بازي كه توسط هدايت ممبيني ميشود گفت: انشاءالله خدا كمك كند كه او داوري خوبي را انجام دهد. اين اولين داربي است كه ممبيني سوت ميزند. اميدوارم كه بازي را به خوبي قضاوت كند. به هر حال ممبيني از داوران خوب ما است و دعا ميكنيم كه قضاوت خوبي را انجام دهد. سرمربي استقلال با اشاره به هواداران دو تيم بيان كرد: اين بازي در ماه محرم برگزار ميشود و بايد توجه داشته باشيم همان طور كه در اين مدت عزاداري كردهايم و عظمت عزاداري مردم را ديديم، بايد اين عظمت را تماشاگران به استاديوم بياورند و احترام اين روزها نگهدارند، همان طور كه در گذشته اين مسايل رعايت شده است.
وي در مورد وضعيت حنيف عمران زاده گفت: عمران زاده امروز در تمرين دچار كشيدگي خفيفي شد كه چيز چندان مهمي نيست و اين بازيكنان گاهي اوقات نسبت به مصدوميتشان جو ميدهند و اگر بخواهند مربيشان را سكته بدهند اين كارها را ميكنند. فكر نمي كنم كه مشخص خاصي داشته باشد.
پرويز مظلومي در مورد اظهار نظر حميد استيلي كه گفته بود تيمش خوب بازي ميكند، اما نتايج را استقلال ميگيرد، گفت: به صحبتهاي استيلي كاري ندارم و او نظر خودش را داده است. فكر ميكنم در بازي رفت ميتوانستيم به تعداد انگشتان دستمان گل بزنيم. پرسپوليس رقيب ما است و تيم خوب و با شخصيتي است و بايد به مجموعه اين تيم و هوادارانش احترام گذاشت، اما شانس هميشه به عنوان يك عامل نيست. تيم ما هم بازيهاي خوبي را ارائه ميدهد. شايد گاهي هم پيش آمده است كه تيم ما شانس نداشته است. اين صحبتها مانند جوسازيهاي است كه در فوتبال ما رواج دارد، اما در كل شانس وجود دارد و بدشانسي هم وجود دارد. آيا تيم پرسپوليس تاكنون شانس نياورده است؟ شرايط تيم پرسپوليس طوري نيست كه شانس و اقبال بتواند به آنها كمك كند.
سرمربي استقلال در پاسخ به اين سوال كه آيا علت محروميت يك جلسهاي جباري حضور او در داربي بوده است گفت: خير اين طور نيست. صحبتهاي مجتبي بيشتر مربوط به من بود و من بايد عكس العمل نشان ميدادم. هميشه به دنبال اين هستم كه با هدايت و نهي منكر به عنوان يك معلم، بازيكن را راهنمايي كنم و هيچ وقت به دنبال اين نبودم كه بازيكنانم را قلع و قمع كنم. تجربه من در تيمهاي ديگر ثابت كرده است كه هيچ وقت متكي به يك بازيكن نبودم. در داربي گذشته هم جباري يك حركت را انجام داد و چون مربوط به باشگاه ميشد دو ماه از او استفاده نكرديم. حتي خيليها گفتند كه از او در داربي استفاده كن، اما اين كار را نكردم.
وي ادامه داد: اين بار مساله فرق ميكرد و شخصي بود. با توجه به درخواست بازيكنان و پشيماني جباري من هم اعلام كردم كه زماني كه خدا ميبخشد من هم ميتوانم اين كار را انجام دهم. شايد اين بخشش تلنگري هم به او باشد. ميتوانستيم او را محروم كنيم و تيم ملي ما هم در اين شرايط از او بي بهره ميماند. خيلي ها توقع داشتند كه برخورد چكشي انجام دهم، ولي من روش خودم را ادامه دادم و اين روش را نيز در ادامه پي خواهم گرفت. من از حق خودم گذشتم و كميته انضباطي هم هنگام راي دادن از من نظر خواست و من هم گفتم كه مشكلي وجود ندارد. در هر صورت نوع رايي كه براي جباري صادر شد به خاطر داربي نبود. اين جام، جام حذفي است و مجتبي نيز ميتواند براي ما تاثيرگذار باشد. نميتوان از او چشم پوششي كرد، البته معلوم نيست كه فردا هم از او استفاده كنيم. امشب بايد بررسي كنيم ببينيم داشتههاي ما چيست.
وي در پاسخ به اين سوال كه چرا در مورد كرار اين بخشش انجام نشد، گفت: در مورد كرار نيز بخشش كرديم، اما در پرونده كرار مسايل ديگري هم وجود داشت كه بايد بيشتر بررسي ميشد و به همين دليل حكم او را محروميت تا اطلاع ثانوي اعلام كرديم. منتظر هستيم كه او به ايران بيايد و روز شنبه يا يكشنبه جلسه اي با او برگزار ميكنيم و حكم او را بررسي ميكنيم، اما جريمه نقدي او هماني است كه اعلام شد.
او در مورد اظهار نظر جباري كه گفته بود اگر كرار در استقلال بازي كند جباري بازي نخواهد كرد گفت: خير، اين طور نيست كه بازيكن بخواهد كسي در تيم بازي كند يا نكند. اگر اين قدر بخواهيم به بازيكن بها دهيم سنگي بر روي سنگ بند نميشود. جباري در عصبانيت اين بحث را مطرح كرد و شايد توقع داشت كه برخورد بيشتري را انجام دهيم.
مظلومي در پاسخ به اين سوال كه آيا استقلال در آستانه داربي شارژ مالي شده است بيان كرد: خير، فعلا شارژ مالي نشدهايم، اما در حال حاضر كارخانه خودروسازي، خودرو توليد ميكند و به پرسپوليس ميدهد. بايد كانالي بزنيم تا ما هم از اين پژوها بگيريم! پس از گذشت پانزده هفته از ليگ كه 10 برد را به دست آورديم و دو پيروزي در جام حذفي داشتيم، فقط قبل از بازي برابر شهرداري فتحاللهزاده زحمت زيادي كشيد و در نهايت توانست پاداش پنج بازي كه آن هم بسيار ناچيز است را به بازيكنان پرداخت كند. اگر بخواهم مبلغ اين پاداشها را بگويم بدين شكل است كه به هر بازيكني كه فيكس بازي كردند پنج ميليون پاداش داده شده است كه قبل از بازي برابر شهرداري تبريز پرداخت شد، اما براي اين بازي هيچ مساله مالي را اعلام نكردهايم ولي بازيكنانمان به عشق پيراهنشان و مردم بازي ميكنند.
البته شنيدهايم كه در طرف ديگر به بازيكنان پرسپوليس وعده پاداش هنگفتي داده شده است كه نميدانم اين پاداش ها از كجا آورده ميشود. شايد آنها اسپانسرهاي قوي تري دارند، ولي در هر صورت هر دو تيم زير نظر وزارت ورزش و جوانان كار ميكنند.
استیلی در پاسخ به مظلومی:به کسی ارتباط ندارد پرسپوليس از كجا پول ميآورد
ما فردا در كل 18 بازيكن هم نداريم و سه دروازهبان روي نيمكت داريم
سایت گل - حميد استيلي ميگويد جام حذفي يك ميانبر براي همه تيمها است و مطمئنا استقلال هم بر خلاف شايعاتي كه وجود دارد به پيروزي در بازي فردا فكر ميكند.
به گزارش گل به نقل از ایسنا، سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در نشست خبري پيش از بازي تيمش مقابل استقلال در مرحله يك چهارم نهايي جام حذفي اظهار كرد: فردا بازي حساسي را در پيش داريم. هميشه جام حذفي، جام شگفتيها بوده و هر ساله تيمهايي از ليگ يك و يك دو به مراحل بالاتر رسيدهاند. هر دو تيم از اين بازي برد ميخواهند.
استيلي ادامه داد: پرسپوليس در يكي، دو سال گذشته نشان داده كه در جام حذفي قدرت زيادي دارد. با اين حال ما امسال با قرعه سختي در جام حذفي مواجه شديم و مجبور شديم كه ذوب آهن را حذف كنيم. ما قبل از بازي با تراكتورسازي روند خوبي را آغاز كرده بوديم و حتي در ديدار با تراكتورسازي هم نمايش بسيار خوبي داشتيم، اما قانون نانوشته فوتبال كه هر تيمي كه خوب بازي كند، پيروز نميشود در آن بازي براي ما اجرا شد و نتوانستيم بازي را ببريم. با اين حال اميدوارم فردا با وجود اين كه بازيكنان محروم و مصدوم زيادي داريم، بازي خوبي را مقابل استقلال انجام دهيم و به مرحله بعد صعود كنيم.
استيلي با اشاره به اين كه به خودش و تيمش افتخار ميكند گفت: تيمم در حال حاضر با مشكلات فراواني روبرو است، اما به خودم و اين بازيكنان افتخار ميكنم. همان طور كه آنها در جام ولايت مقابل استقلال بسيار خوب بازي كردند و اگر قدر موقعيتهايمان را ميدانستيم بازي را با نتيجه خوبي برده بوديم، اميدوارم كه در بازي فردا هم علاوه بر مسايل فني و مسايل اخلاقي هم نمايش خوبي داشته باشيم و با كمك هوادارانمان استقلال را ببريم.
وي در پاسخ به اين سوال كه چه توصيهاي به هواداران پرسپوليس داريد گفت: توصيهاي به آنها نميكنم چرا كه خودشان فهيم هستند. فقط از آنها ميخواهم كه صبور باشند. تا الان هم باشگاه و هم بازيكنان هر چه در توان داشتند براي پرسپوليس گذاشتهاند و اگر شما بعد از يك بازي به رختكن ما بياييد، ميبينيد كه بازيكنان از فرط خستگي ناي بلند شدن هم ندارند. به هر حال ما فردا سعي و تلاشمان را ميكنيم، باقي چيزها و نتيجه بازي دست خدا است.
سرمربي پرسپوليس درباره وضعيت مهرداد اولادي و غلامرضا رضايي گفت: اولادي شرايط خوبي دارد، اما رضايي در چند روز گذشته در تمرينهاي گروهي شركت نكرده بود. با اين حال پزشكان تيم در تلاش هستند كه او را به اين بازي برسانند. ما فردا در كل 18 بازيكن هم نداريم و سه دروازهبان روي نيمكت داريم.
خبرنگاري از استيلي پرسيد تشويق علي دايي از ابتداي فصل در بازيهاي پرسپوليس وجود داشته، نگران اين موضوع نيستيد كه استيلي در پاسخ گفت: دايي يكي از بازيكنان افتخارآفرين كشور بوده است و تشويق او هم نه تنها در بازيهاي پرسپوليس، بلكه در همه بازيهاي تيمهاي مختلف اتفاق افتاده است. به اين مساله فكر نميكنم، بلكه تمركز بر روي تيمم است. البته تيمهاي مقابل خيلي سعي ميكنند كه با استفاده از اين موضوع روحيه بازيكنان ما را تضعيف كنند اما ما ديگر به اين مساله عادت كردهايم. متاسفانه اخلاق مساله گمشده فوتبال است. شايد خيلي از تيمها در اين شرايط اگر به جاي پرسپوليس بودند، از نصرتي و شيث رضايي استفاده ميكردند، اما ما فقط شعار نميدهيم و واقعا مسايل اخلاقي را رعايت ميكنيم هر چند كه احتياج شديدي به نصرتي و رضايي براي مسابقه داشتيم. حتي معمارزاده هم وقتي فهميد اشتباه كرده از ما عذرخواهي كرد. او كمي زود قضاوت كرده بود و وقتي كه فهميد اشتباه كرده، پشيمان شد. بالاخره وظيفه ما ساختن است نه تخريب كردن.
سرمربي پرسپوليس درباره صحبتهاي مظلومي كه گفته بود نميدانيم اين همه منبع مالي چگونه به پرسپوليس رسيده است، گفت: من هم اين موضوع را در چند روز گذشته شنيده بودم كه بعضيها گفته بودند چطور پرسپوليس پول دارد، اما ساير تيمها پول ندارند. به اعتقاد من مهم شايستگي و لياقت مديران باشگاهها است كه بتوانند براي خودشان منابع مالي درست كنند. ما كه نميتوانيم يكسري مدير را همين طوري در باشگاهها بگذاريم و بعد از طريق دولت به همه آنها كمك شود. اگر الان پرسپوليس توانسته به تعهداتش به بازيكنان عمل كند، به خاطر شايستگي مديريت و شخص رويانيان بوده است و ربطي به ساير باشگاهها ندارد كه ما وضع ماليمان خوب شده است. باشگاه ما حتي يك سايت هم براي هواداران راهاندازي كرده كه آنها را جذب كند و بدين طريق هواداران را بشناسد. حتي باشگاه ما براي تيمهاي پايه در حال ايجاد شناسنامه است. همه اينها كارهاي خوبي است كه در باشگاه پرسپوليس انجام ميشود و نميتوانيم به خاطر پيشرفت يك باشگاه بگوييم كه پولهاي آن باشگاه از كجا آمده است.
استيلي افزود: مجلس بايد خيلي به باشگاههاي ما كمك كند. جوانان ما بيشترين كارشان ورزش كردن است و مسئولان بايد به فكر باشند كه جوانان قبل از اين كه مريض شوند، پيشگيري كند، اما متاسفانه يك مقدار ديدها كوتاه و سطحي است و به خاطر همين نميتوانيم پيشرفت كنيم. شما ببينيد الان واليباليستهاي ما براي ايران در جهان افتخار آفريدند و پرچم ايران را بالا بردند. براي بالا رفتن پرچم بايد هزينه كنيم و اگر نكنيم به مشكل بر ميخوريم. ما ايرانيها از هوش زيادي برخورداريم اما در كارهاي جمعي و تيمي يك مقدار مشكل داريم كه آن هم به خاطر ديدهاي كوتاه است. ما بايد براي پيشرفت كشورمان همديگر را حمايت كنيم.
استيلي درباره اين موضوع كه احتمال دارد بازي فردا 120 دقيقهاي شود گفت: ما هم براي 90 دقيقه و هم براي 120 دقيقه برنامهريزي كردهايم و اميدواريم كه بازي خوبي را انجام دهيم. بازيكنانمان هم از لحاظ رواني و هم از لحاظ تاكتيكي به آمادگي كامل رسيده اند. در ادامه نشست خبري سرمربي پرسپوليس با بيان اين كه اين شايعه را كه قرار است استقلال فردا ببازد، نشنيده است گفت: جام حذفي براي همه تيمها يك ميانبر به سوي ليگ قهرمانان آسيا است و مطمئنا هم استقلال به دنبال اين سهميه است و هم ما . هيچ جاي اشتباهي هم در جام حذفي وجود ندارد.
حميد استيلي در پاسخ به سوال خبرنگاري كه از او پرسيد شايد منظور مظلومي از وضعيت مالي بهتر پرسپوليس رعايت نشدن عدالت از سوي وزارت ورزش و جوانان بوده است، گفت: مطمئن باشيد كه عدالت از سوي وزارت ورزش و جوانان رعايت شده و اگر رويانيان پولي به باشگاه پرسپوليس آورده است، از دوستانش گرفته است نه وزارت ورزش و جوانان.
استيلي در ادامه گفت: ميدانم كه اين ديدار براي من چقدر تاثيرگذار است چرا كه ما بازي رفت را هم واگذار كرديم و بنابراين فشار زيادي روي ما وجود دارد اما بايد بگويم كه بازيكنان ما هنوز در تمرينهايشان يا بازيها به راحتي نرسيدهاند و هميشه مشكلاتي در ميان بوده است.
استيلي درباره بازي كردن احتمالي علي كريمي در نوك حمله پرسپوليس در بازي فردا هم گفت: در بازي قبلي بازيكنان ما بيشتر شناور بازي ميكردند. با اين حال پاسهاي گلي كه علي كريمي به بازيكنان ميدهد كمتر از گل زدن نيست. منتهي ما در زدن ضربات آخر كم دقت بوديم. با اين حال هميشه اين طور نيست و يك روز هم توپ هاي ما وارد گل ميشود.