تا اونجایی که بچه ها گفتن فایل بلوری رو از روی هارد نمی شه پخش کرد
باید خود بلوری رو بزاری تو دستگاه
البته مدل 660 و احتمالا 670 اینطوری هستن
دستگاه های حرفه ای ممکنه پخش کننخیلی ممنون دوستان بابت راهنمایی های خوبتوندوسته من تا جایی که من متوجه شدم شما همون 95000 رو بگیری بیشتر به کارت میاد
البته اگر 3D برات مهم نیست میتونی به برند های دیگه هم فکر کنی و لزوما دنبال ال جی نباش
چون اگر بحث این تاپیک رو دنبال کرده بودی میدیدی که الان ال جی بیشتر به خاطر 3D ایش رو بورس هست
که پسیو هست و مشگلات 3D سایر برندها رو نداره
من پیشنهادم به شما اینه که یه تی وی 2D بگیری با سایز بالا و یک HD media player هم بگیری
که ایمیج بلوری رو هم برات پخش کنه ، یه برندی هست تو ایران که این قابلیت رو داره ، الان اسمش رو یادم نیست ولی برات پیداش میکنم
یه هارد 2 ترا بایت هم بگیر و پرش کن سریالهای اچ دی و بشین از چیزی که علاقه داری لذت ببر
تو تی وی ها هم در حال حاظر جدیدا همه 3D و اسمارت هستن
همین 95000 ال جی چیزه خوبیه ، هم فول ال ای دی هست و هم کیفیتش خوبه
اصلا احتیاج به بلوری پلیر هم نداری
بازم فکرات رو بکن که بعد از خرید پشیمون نشی
من خودم هم از همون اول 2 بعدی میخواستم این سه بعدی یه یه هفته رفت رو مخم که خدا رو شکر از فکرم اومد بیرون
از اول هم خیلی دوست داشتم سایز بالای 47 اینچ بگیرم ولی دوستان گفتن با 2500 یا 2600 هم نمیتونم چیز خوبی گیر بیارم پس رفتم سراغ 47 اینچ البته اگر شما مدلی چیزی سراغ دارین بهم بگید ممنون میشم
این 9500 قیمتش 2.400 هست 47 اینچنش
میخواستم بدونم چه مدل و از چه برندی از این مدل بهتر هست توی همین قیمتا؟؟
و اینکه میخواستم بدونم جایگاه 9500 تو سایت های معتبر چی هست؟یعنی چه امتیازی دادن بهش و نقاط ضعف و قوتش چیه
من واسه سیستم صوتی و پلیرم برم اچ دی پلیر بگیرم؟و با سینما ؟شما چی پیشنهاد میکنید؟؟از الجی بگیرم یا بهتر از این هم پیدا میشه
یه هارد 2 ترابایت چه قیمت در میاد؟؟