آره داداش منظوره منم همسن بود میخواستم اسمشو بدونم خودم تنظیم کنم میزان تکون خوردنشو...
آره داداش منظوره منم همسن بود میخواستم اسمشو بدونم خودم تنظیم کنم میزان تکون خوردنشو...
داش واسه اکسترکت کردن اون فایل ارور میده،اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا راهنمایی کن![]()
آقایe.d8858 اینارو ببین ....
و اینجا.....
العان منظورت چی بوده !!!؟؟؟
اگر از این کارا نمیکنی پس چرا تو چندتا از پست هات دنبال چیت و سیو و اینا بودی !!!
به من ارتباطی نداره اما زمانی که میایو اون پست آخرو میدی میگی من راننده جاده امو اینا واسه ماها جای سوال پیش میاری ...
در کل آفرین به شما که راننده پشت کامپیوتری ...
موفق باشی
داش درست میگی من تا بحال با این نرم افزار کارنکرده بودم حتی اسمشم روهم نشنفته بودم.
داش تو نسخه های قبلی تجربه کسب کردیم که با انجام این کارا بعد از گذشتن 2 الی 3 روز از بازی زده میشی .
من فقط قسط یاد گرفتن رو داشتم و قبل از انجام این کارا یه فایل پشتیبان از بازیم گرفتم که بعد از این که یاد گرفتم کار کردن با نرم افزار رو به سرعت نور از نسخه پشتیبان استفاده کردم و برگردوندمش
راضی شدی داش![]()
Last edited by e.d8858; 24-10-2012 at 18:25.
ممنون از راهنماییتون
البته همه این ها رو چک کرده بودم (دما و میزان مصرف رم و ...)
و تقریبا با نصف ظرفیت کار می کردن و هیچ لگی هم نداشتم
ولی به هر حال یه کم از جزئیات کم کردم و به نظرم بهتر شده
به نظرم شما کنترل هاتون رو اشتباه تنظیم کردین
باید کنترل رو فقط برای کیبورد بذارین و موس برای حرکت دوربین میشه (بدون هیچ کار اضافی)
خوب من مي خوام با موس فرمون رو كنترل كنم...
با اين كار ديگه موس بي استفاده مي شه...
الان من با راست كليك ترمز و چپ كليك گاز ميدم...
تو جرمن تراك با گرفتن ALT مي شد دوربين رو عوض كرد اما الان نميشه...
تو ویندوز folder option رو تنظیم کنید که پسوند فایل ها رو نشون بده ، بعد پسوند خود مود رو که SCS هست رو به zip تغییر بدین .
این مد رو امتحان کن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by hamed30; 24-10-2012 at 19:04.
اینا رو تو همین مد ها باید دستکاری کرد چون فایل اصلیش تو base هست که با نرم افزار scs extractor باید استخراج بشه و.... خلاصه دردسر زیاد داره .
این مد رو شما درنظر بگیر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فایلی هست بنام physic تو همین مود ، تو پوشه def/vehicle که باید بسیخیمش ببینیم چی میشه .
ولی خوب مچتو گرفت کلک![]()
من با اینکه زیاد بازی نکردم و لول 3 هستم ولی 2 تا گاراژ و 10 تا ماشین کلاس C دارم که 2 تا ولوو،6 تا مان،1 رنو پریمیوم و 1 اسکانیا است.خیلی حال میده یک سرمایه دار بزرگ باشی و 9 نفر زیر دستت کارکنن.همه هم پست شیشه اش یک متن خاص خودم رو زدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)