تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 189 از 555 اولاول ... 89139179185186187188189190191192193199239289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,881 به 1,890 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

داره خودمونی میشه iranvest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نگران نباش تو هم این پادشاه را میخری.
    منم خیلی دوست دارم بخرم دارم صبر میکنم بیاد روی 800 تا بخرم چون هنوز یک کم قیمتش زیاده ( چون تازه وارد شده و زیاد کسی نداره ) من تو شهرستانم اخرین قیمتم اینجا 960 هست . حالا مثل اینکه گفتن بار جدیدشون شنبه میرسه و احتمالا باید قیمتشون هم کمتر باشه.
    امیدش بخدا
    صبر کنید.فقط کافیه حتی یه شایعه از اومدن گوشی توسط مایکروتل منتشر بشه.اونوقت ببینید چه طوری گوشی را به پاتون میبندن.چون روی دستشون باد میکنه .

2. 3 کاربر از iranvest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

از دوستان گوشی باز یه سوال دارم بدون تعصب بگن.
    من دوستم یه ipod4 خریده که فوق العادست.خوش دستی و نرم افزار و بازیهایی داره که آدمو مجذوب خودش میکنه.خیلی دوس داشتم بخرم ولی چون موبایل نیست موندم.خودمم یه i8910 دارم که بی اندازه ازش راضیم ولی این ipod بدجوری سحرم کرده.
    میخواستم بدونم اندروید مثل ios میشه یا نه؟یعنی از نظر جذابیت بازی و هوشمندی میتونه باهاش رقابت کنه یا نه>؟از چند نفر شنیدم که گفتن هیچ سیستم عاملی با ios و کلا ساختار اپل نمیتونه رقابت کنه حالا نظر شما دوستان رو هم میخوام بدونم.
    ممنون

4. این کاربر از nokia_6253 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من دوستم یه ipod4 خریده که فوق العادست.خوش دستی و نرم افزار و بازیهایی داره که آدمو مجذوب خودش میکنه.خیلی دوس داشتم بخرم ولی چون موبایل نیست موندم.خودمم یه i8910 دارم که بی اندازه ازش راضیم ولی این ipod بدجوری سحرم کرده.
    میخواستم بدونم اندروید مثل ios میشه یا نه؟یعنی از نظر جذابیت بازی و هوشمندی میتونه باهاش رقابت کنه یا نه>؟از چند نفر شنیدم که گفتن هیچ سیستم عاملی با ios و کلا ساختار اپل نمیتونه رقابت کنه حالا نظر شما دوستان رو هم میخوام بدونم.
    ممنون

آندروئید از نظر بازی نمیتونه به پای ios برسه.
    مارکت آندروئید هم خیلی با مارکت اپل فرق داره برنامه های تکراری و خسته کننده تو مارکت آندروئید زیاده.ولی اپل مارکتش انصافا یه چیز دیگست.اهل بازی هستی به هیچ وجه شک نکن و ios رو بردار.
    دوست عزیز آندروئید و ios هر کدام مزایا و معایبی دارن و نمیشه به طور قطع گفت کدوم بهتره.
    یک بنچمارک دیگه از این گوشی:

هر چی i9100 وجود داره تو صدر جدول قرار گرفته خبری از sensation نیست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون

اگر از من می شنوی همون ipod 4g رو بگیر ..... چون خداییش بازی ها app store یه چیز دیگه هست و یک گوشی خوب اندرویدی چون دنیای اندروید یه چیز دیگست !.... اما اگر بتونی گوشی های دو هسته ای اندروید رو بگیری .. مخصوصا اون هایی که تگرا 2 هست سی پی یو شون ... می تونه با بازی های اپل رقابت کاملی کنه ... چون انویدیا برای خودش یک مارکت از بازی ها ایجاد کرده که بازی های بسیار با کیفیتی توش هست .... ایفون هم چون دیگه خیلی قدیمی شده .. دیگه خرید نسخه ی 4 ش با این قیمت به نظرم منطقی نیست ....

7. 3 کاربر از bejanyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آخه این بنچمارک Qudrant رو آدم بینه و بعد بگه سنسیشن یا گلکسی ؟ بازم به اپیتموس !

مهدی تو 100 امتیاز از آرنا بیشتر گرفتی تو بنچمارک ؟ جریان چی بید ؟ لگ فیکس و اینا که نکردی ؟ : دی
    اون حتما با رام KE1 بوده من با رام KE7 گرفتم .. حالا یه کاستوم رام بر اساس آخرین آپدیت سامی KF1 اومده بریزم تست می کنم دوباره.

نینجا این برنامه بنچمارکت رو آپ کن منم تست کنم

پ.ن: bejanyar عزیز بازیهای تگرا هم با یه برنامه به اسم Chainfire3D رو این گوشی قابل اجراست
    Last edited by M@hdi-B; 17-06-2011 at 09:29.

9. 3 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

پ.ن: bejanyar عزیز بازیهای تگرا هم با یه برنامه به اسم Chainfire3D رو این گوشی قابل اجراست
    اینجوری خیلی عالی میشه ... چون من نگران این هستم که سی پی یو ی گلکسی اس 2 فقط واسه خودشه و یکتاست ....

11. این کاربر از bejanyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اینجوری خیلی عالی میشه ... چون من نگران این هستم که سی پی یو ی گلکسی اس 2 فقط واسه خودشه و یکتاست ....
    نگران نباش

من رو گلکسی بازی سامورایی مخصوص تگرا رو با این برنامه بدون مشکل اجرا کردم

Rainbow Six رو هم با همین شیوه رو گلکسی اجرا کردن .. مشکلی نداره

13. 3 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yusefy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستای گلم سلام من تهرانم و فردا میخوام بگیرم این گوشی رو
    به نظرتون بهترین مطمئن ترین و ارزون نرین جا واسه خرید کجاست؟
    ممنون پیشاپیش

15. 2 کاربر از yusefy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yusefy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

براش حتما یه محافظ صفحه نمایش بگیر که کلا خیالت راحت باشه و قاب یا کیف هم براش بگیر من قاب پیشنهاد میکنم چون هم از این ور و اون ور خوردن گوشی محافظت میکنه و هم یه نوع ضربه گیر هم هست اون مدل ژله ایش و اگه خدایی نکرده از دستت افتاد خرابی یا خش یا شکستگی پیدا نکنه
    کیس یو جان قاب و محافظ صفحه وپک نرم افزاری که تو ریویو نشون دادی از کجا میتونم تهییه کنم؟
    وقیمت هر کدوم چنده؟
    موقع خرید لازمه به نکته خاصی جز بدنه دقت کنم؟
    ممنون و موفق باشی
    به قول خودت

17. 3 کاربر از yusefy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

گوشیو سگ بگیره جو نگیره

اینو با یه رام کوک شده بر اساس آخرین آپدیت سامسونگ KF1 گرفتم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •