صبر کنید.فقط کافیه حتی یه شایعه از اومدن گوشی توسط مایکروتل منتشر بشه.اونوقت ببینید چه طوری گوشی را به پاتون میبندن.چون روی دستشون باد میکنه .
صبر کنید.فقط کافیه حتی یه شایعه از اومدن گوشی توسط مایکروتل منتشر بشه.اونوقت ببینید چه طوری گوشی را به پاتون میبندن.چون روی دستشون باد میکنه .
از دوستان گوشی باز یه سوال دارم بدون تعصب بگن.
من دوستم یه ipod4 خریده که فوق العادست.خوش دستی و نرم افزار و بازیهایی داره که آدمو مجذوب خودش میکنه.خیلی دوس داشتم بخرم ولی چون موبایل نیست موندم.خودمم یه i8910 دارم که بی اندازه ازش راضیم ولی این ipod بدجوری سحرم کرده.
میخواستم بدونم اندروید مثل ios میشه یا نه؟یعنی از نظر جذابیت بازی و هوشمندی میتونه باهاش رقابت کنه یا نه>؟از چند نفر شنیدم که گفتن هیچ سیستم عاملی با ios و کلا ساختار اپل نمیتونه رقابت کنه حالا نظر شما دوستان رو هم میخوام بدونم.
ممنون
آندروئید از نظر بازی نمیتونه به پای ios برسه.
مارکت آندروئید هم خیلی با مارکت اپل فرق داره برنامه های تکراری و خسته کننده تو مارکت آندروئید زیاده.ولی اپل مارکتش انصافا یه چیز دیگست.اهل بازی هستی به هیچ وجه شک نکن و ios رو بردار.
دوست عزیز آندروئید و ios هر کدام مزایا و معایبی دارن و نمیشه به طور قطع گفت کدوم بهتره.
یک بنچمارک دیگه از این گوشی:
هر چی i9100 وجود داره تو صدر جدول قرار گرفته خبری از sensation نیست.
اگر از من می شنوی همون ipod 4g رو بگیر ..... چون خداییش بازی ها app store یه چیز دیگه هست و یک گوشی خوب اندرویدی چون دنیای اندروید یه چیز دیگست !.... اما اگر بتونی گوشی های دو هسته ای اندروید رو بگیری .. مخصوصا اون هایی که تگرا 2 هست سی پی یو شون ... می تونه با بازی های اپل رقابت کاملی کنه ... چون انویدیا برای خودش یک مارکت از بازی ها ایجاد کرده که بازی های بسیار با کیفیتی توش هست .... ایفون هم چون دیگه خیلی قدیمی شده .. دیگه خرید نسخه ی 4 ش با این قیمت به نظرم منطقی نیست ....
اون حتما با رام KE1 بوده من با رام KE7 گرفتم .. حالا یه کاستوم رام بر اساس آخرین آپدیت سامی KF1 اومده بریزم تست می کنم دوباره.
نینجا این برنامه بنچمارکت رو آپ کن منم تست کنم
پ.ن: bejanyar عزیز بازیهای تگرا هم با یه برنامه به اسم Chainfire3D رو این گوشی قابل اجراست
Last edited by M@hdi-B; 17-06-2011 at 09:29.
اینجوری خیلی عالی میشه ... چون من نگران این هستم که سی پی یو ی گلکسی اس 2 فقط واسه خودشه و یکتاست ....
نگران نباش
من رو گلکسی بازی سامورایی مخصوص تگرا رو با این برنامه بدون مشکل اجرا کردم
Rainbow Six رو هم با همین شیوه رو گلکسی اجرا کردن .. مشکلی نداره![]()
دوستای گلم سلام من تهرانم و فردا میخوام بگیرم این گوشی رو
به نظرتون بهترین مطمئن ترین و ارزون نرین جا واسه خرید کجاست؟
ممنون پیشاپیش![]()
کیس یو جان قاب و محافظ صفحه وپک نرم افزاری که تو ریویو نشون دادی از کجا میتونم تهییه کنم؟
وقیمت هر کدوم چنده؟
موقع خرید لازمه به نکته خاصی جز بدنه دقت کنم؟
ممنون و موفق باشی
به قول خودت![]()
گوشیو سگ بگیره جو نگیره
اینو با یه رام کوک شده بر اساس آخرین آپدیت سامسونگ KF1 گرفتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)