دوست عزیز
مشگلی نیست انجام دهید
دوست عزیز
مشگلی نیست انجام دهید
دوست عزیز
به این سایت بروید مدل نام گذاری ایران UA40ES6950M و نام گذاری اصلی UA40ES6200M
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by matinpour; 07-04-2013 at 18:10.
دوست عزیز
اگر تمامی راه هارا رفتید و جواب نگرفتید پس حتما گیرنده دیجینال تدارد خو دتان را خسته نکنید.
بله منم همین مدلو دارم و تست کردم آپدیتش درسته.
ممنون از شما دوست عزیز
سوالی داشتم...آیا با این فایل آپدیت کنم مشکلی ایجاد نمیشه؟؟منظورم اینه که زبان فارسی و کلا تنظیمات قبلی پاک نمیشه؟و آیا اینکه این فایل برای تلویزیونهای ایران هست؟چون میترسم که مشکلی پیش بیاد و آویزون سام سرویس و گارانتی بشم.البته گارانتی سام سرویس رو داره..
ممنون از اینکه دوستان منو راهنمایی میکنن
دوست عزیز
اگر تلویزیون شما مشگلی ندارد نیازی به آبدیت نیست این کار زمانی که برای سیستم مشگلی بوجود می آید مورد نیاز است وگر نه با آبدیت اپشنی به سیستمتان اضافه نمی شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by matinpour; 08-04-2013 at 13:51.
آبدیت این مدل سامسونگ ps43d495a1m رو میخواستم ممنون و آیا میشه در این مدل pvr رو فعال کرد.
بهترین تنظیم رنگ برای تلویزیون سامسونگ پلاسمای 43 اینچ چه کارهایی باید انجام داد؟
دوست عزیز
مدل تلویزیون شما را در سایت سوئد پیدا کردم و PVR در مشخصات تلویزیون تان ندیدم اینم آدرس سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
از لحاظ نور بسته به محیطی که در آن هستی متغییر است و همچنین می توانید به این تایپیک رفته و قسمت کنتراست را مطالعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)