بازم سلام
ممنون virus جان .
می گم یه چیت هست که بشه باهاش arrow اد کرد ؟به نظر شما بازی بی مزه میشه ؟
بازم سلام
ممنون virus جان .
می گم یه چیت هست که بشه باهاش arrow اد کرد ؟به نظر شما بازی بی مزه میشه ؟
اگه ساندترکش ب این خوبی نبود هیچ کس مجذوبش نمیشد...![]()
چجوری حین بازی این کارو بکنم ؟ واقعا برا من سخته سخته ! حتی کشتن یه نفر !اگه دیدی خیلی سخته و روی اعصابه درجه سختی رو بزار روی Novice و بعد از اینکه کشتیشون درجه رو ببر بالا![]()
![]()
سلام. دنبال یه FALLOWER گردن کلفت میگردم کجا میتونم پیدا کنم... دوما :در کل چند تا FALLOWER میتونم داشته باشم؟
من تا حالا نمیدونستم میشه سختی رو تغییر دادجونم درومد تا اینجاش رو رفتم
![]()
اره با همون 100% بنوس ساختم تا ته اپگریدن
اینچنتینگ ها رو هم میگم چیا زدم یه تبادل نظری بکنیم
فعلا اولیش رو داشته باشید روی کمان اتیش + فراست رو با هم زدم چون اضافه کردن فراست قدرت اتیش رو تقویت میکرد
نظر اساتید چیه کار شوتی کردم؟![]()
از این طریق :
Esc>Setting>Gameplay
فالوور هایی که Jarl های شهرها بهتون میدن خوبن ( فقط همه کوئست های jarl اون شهر رو انجام بدبد ) یک آرمور توپ هم بهش بدی دیگه عالی میشه
فقط یک Follower میتونید داشته باشید
خوبه ، یارو در آنِ واحد هم یخ میزنه و هم آتیش میگیره
من آتیش با لایت زدم
برای آرمور هم من برای هر چیزی یک دست آرمور ساختم برای weight هم یک ست دارم که ظرفیت حمل رو 700 میکنه
بسییییییار زیبا....
این mode رو حتما به بازی اضافه کنید:
چند عکس:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
لایت و اتیش رو هم امتحان میکنم به نظر اون کارامدتر باشه ولی خب اگه دشمن خودش اتیشی باشه دیگه اتیش+لایت کارایی نداره... با این تیرکمونه + daedric arrow امروز یه اژدها کشتم در یک حرکت3 تا تیر به حالت نشسته که دیمج رو 3× میکنه + یک فایر بریف شوت تموم شد رفت! ولی بازم اژدهاهه روح نداد!!! کلا بازیم شده باگ بازی! این پچ ها انگار واسه من کار نکردن چون ایتم چرخونی هم ندارم... الان 4 تا ماموریت رو رفتم ولی همچنان روشون مارک هست
بلکه پچ 1.2 درستشون کنه
سلام .
لطفا یکی جواب بده . چیت هست واسه arrow اد کردن ؟ اگه اد کنم بازی بی مزه نمی شه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)