تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 189 از 227 اولاول ... 89139179185186187188189190191192193199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,881 به 1,890 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان منم بازی رو تموم کردم و واقعا به داشتن چنین Human هایی تو کره ی خاکی افتخار میکنند که یه بازی به این عظمت رو تونستن دولوپ کنند واقعا جای تحسین داره که یه همجین انسانهایی هم تو دور و اطراف ما هستند به نظرم کله سری مس افکت فقط یه بازی نیست من به نظرم یه تیوری برای نسل آیندس آینده ای که زیاد دور نیست این بازی خیلی بیشتر از دین و مذهب و آیین شیوه ی زندگی و تصمیم گیری های مهم زندگی رو به آدم یاد میده و انسان رو خیلی بهتر متوجه افترمس یه تصمیم میکنه این بازی میتونه بخوندونه بگریونه متحیر کنه احساسات آدمو بر انگیزه و در آخر میتونه یه انسان کامل تر بسازه میتونه به ما بفهمونه یک انسان فقط یک موجودیت نیست بلکه یه فلسفست یه قدرت یه تصمیم بزرگ اشتباه یا درسته. لحظه ای که شما میخواید بین رنگید و رپیوتیشن انتخاب کنید مثل زندگی واقعی خیلی جاها ما نیاز داریم سخت و مغرور باشیم خیلی جاها نیازه آروم و خوشایند برخورد کنیم بعضی جاها باید سخت بعضی جاها باید کوتاه بیایم بعضی جاها هم باید دلیل بخوایم او اینوستگیت کنیم جایی دلداری و جایی روحیه جایی توهین وجایی هم احترام .بهمون نشون داد که تصمیمات ما نه تنها بر روی خودمون بلکه روی دیگر منطق و تیولوژی های زندگی وکلی فلسفه و چرخه ی زندگی ممکنه تاثر بزاره این چیزی که خدا به ما داده یعنی اختیار این بازی به من بالشخصه نشون داد که یک انسان پر است از اختیار و تصمیماتی که میتونه به کمکش به تعالی بشر کمک کنه.
    من نخواستم بیشتر وارد جزییات بازی بشم چون به اندازه کافی تو این چند صفحه در موردش بحث شده و متخصص تر و مجرب تر از من هم در موردش حرف زدن بخاطر همین خواستم از دوستان عزیزم بخوام کمی فلسفی به این بازی نگاه کنید میبینید که خیلی خیلی زیاد و به وفور میشه از این بازی سمپل یا نمونه ای مشابه رو تو زندگی خودمون پیدا کنیم برای مثال از کوچکترین تصمیمات زندگی میگم بالاخره اون زمان که میخواستیم بریم دبیرستان به نظرم اون زمان یکی از مهمترین تصمیمات زندگیمون رو گرفتیم تا اون زمان اون بزرگترینش بود که بریم ریاضی تجربی یا انسانی و یا ... به نظرم اگر این بازی رو من اون زمان انجام میدادم هیچوقت تصمیمی که اون موقع رو گرفتم الان نمیگرفتم من نتونستم مقابل خیلی چیزها اون زمان وایسم و یه رنگید نشون بدم برای همین چند سال از عمر زندگیم تلف شد خیلی ها رو ناراحت کردم و به قول معروف یه EPIC FAILED خیلی بزرگ تو زندگیم اتفاق افتاد مثل انتخاب های شپرد که خیلی هاشون به ضرر همه تموم شده بود ولی به هر نحوی بود جایی دیگه تصمیم گرفتم تصمیم درستو بگیرم و گرفتم و همون باعث شد یه استیت فوق العاده تو زندگیم بدست بیارم یا انتخاب های مهمتر زندگی مثل ازدواج کار بچه اجتماع و خیلی از مسایل دیگه رو ما میتونیم یه برک پوینت به این بازی بزنیم و ازش یه نمونه برای زندگی خودمون ورداریم درسته بازی کمی حالت تخیل داره ولی شدیدا و بالقوه در زندگی ما انسان ها اتفاق میفته ماهنوز نمیدونیم تو ماه چه خبره نتونستیم به تعداد کمی از سیاراته حتی این منظومه و کهکشان حتی سفر کنیم ببینید چه عظمتی چه بزرگی پشت این همه کهکشان هست این بازی تماما عظمت و قدرت خدای مارو داره نشون میده در مورد شیطون درون حرف میزنه در مورد امیال انسان و ذهن و تفکرش داره بحث میکنه.
    من وقتی سری ها قبل و تموم کردم واقعا هیچوقت نتونستم این بازی رو فراموش کنم از میون این همه بازی که انجام دادم واقعا هر سری گیم اسپاوتو ای جی انو چک میکردم که نسخه ی بعدیش کی میاد امیدوارم تونسته باشم حس و برداشت خودمو از بازی به شما دوستان عزیزم منتقل کنم و در آخر فقط میتونم بگم MASS EFFECT فقط یه بازی نیست.
    و یه هدیه از طرف من به دوستان عزیز که طرفدار مس افکت هستند براتون تمام ساند تراکهای بازی رو با لینک مستقیم آپ کردم به نظر خودم بهترین ساند تراک یکی An End Once and For All هست و دیگری Leaving Earth واقعا شاهکارند.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by nokia_sisx; 08-05-2012 at 11:27.

2. 15 کاربر از nokia_sisx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3taxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رویاهام

پيش فرض

در آخر فقط میتونم بگم MASS EFFECT فقط یه بازی نیست.

[/CODE]
    سلام
    بله فقط یه بازی نیست.
    حرفای پنهانی داره بازی که البته فقط در نظر معتقدین اون حرفا واقعیته
    Last edited by 3taxxx; 08-05-2012 at 15:43.

4. 7 کاربر از 3taxxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با سلام

دستان داخل مرحله lesuss:monastery اونجا كه ميگه defend bomb گير كرده ام چه جوري بايد ردش كنم
    اصلا مجال فكر كردن نميدند
    همراهانمو هي ميكشند و بايد هي انرزي بهشون بدم .
    ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد
    ضمنا نسخه هاي قبلي ش بازي نكرده ام و يه كم برام گنگه و با كاركترا اشنايي چنداني ندارم .

با تشكر

6. 2 کاربر از eshagh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

با سلام

دستان داخل مرحله lesuss:monastery اونجا كه ميگه defend bomb گير كرده ام چه جوري بايد ردش كنم
    اصلا مجال فكر كردن نميدند
    همراهانمو هي ميكشند و بايد هي انرزي بهشون بدم .
    ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد
    ضمنا نسخه هاي قبلي ش بازي نكرده ام و يه كم برام گنگه و با كاركترا اشنايي چنداني ندارم .

با تشكر
    بله اونجا یه کم شیر تو شیر میشه
    ولی در اینجور درگیریهایی شما هم باید قدرتهای همراهانتون رو یه جورایی مدیریت کنید و هم بهشون فرمان بدید که هر جا عشقشون کشیده نرن(خود من بعضی جاها سر این قضیه حسابی زجر کشیدم!)البته نمیشه هم ایراد گرفت هوش مصنوعی این نسل حداکثر در همین حده و قرار نیست توی بازی cpu هم مثل شما فکر کنه و دقیقا و بهترین جا رو برای کاور گیری استفاده کنه...البته نوع سلاحی که برای همراهانتون انتخاب میکنید و آپگریدهای سلاح و توانایی ها هم اینجور جاها خیلی به درد میخوره،ولی اگه بازم با تموم این قضایا مشکل داشتید درجه_ی سختی بازی رو در اینجور درگیریها یه کم بیارید پایین تا مرحله رو ردش کنید بعد دوباره دستی به حالت نرمال برش گردونید

8. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

چه نوع اسلحه اي روشون اثر داره دوست عزيز كه هر چه بهشن شليك ميكني انگار نه انگار
    اسلحه هاي خودم و همراهانم اپگريده

10. این کاربر از eshagh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

چه نوع اسلحه اي روشون اثر داره دوست عزيز كه هر چه بهشن شليك ميكني انگار نه انگار
    اسلحه هاي خودم و همراهانم اپگريده

ببین اون مرحله سعی کن به کسی تکیه نکنی خودت باید جفتشونو بزنی. یارات مخصوصا لیارا و پرتئون(جاویک) احمق هستند هی میرن جلو میمیرن. شما هی c رو بزن برگردن. گروس و وگا بهترن. خودتم دل بزن به دریا با شات گان قوی بزنشون. گلوله هات رو هم یخی کن.جاخالی یادت نره. در ضمن سعی کن جایی گیر نکنی.

من اینطوری رد کردم

12. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

به نظر من یکی از بهترین اسلحه ها اوونی بو که تو سرزمین پروتئون ها پیداش کردیم..هموون لیزریه(اسمشو یام نی..)
    من تا آخر بازی با همون یه ونه رفتم..بقیه اسلحه هامم گذاشتم کنار تا انرژیم زود تر شارژ بشه و ازشون استفاده کنم...اینجوری خیلی بهتر بود
    Last edited by Steps-Rap; 08-05-2012 at 22:08.

14. 2 کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به نظر من یکی از بهترین اسلحه ها اوونی بو که تو سرزمین پروتئون ها پیداش کردیم..هموون لیزریه(اسمشو یام نی..)
    من تا آخر بازی با همون یه ونه رفتم..بقیه اسلحه هامم گذاشتم کنار تا انرژیم زود تر شارژ بشه و ازشون استفاده کنم...اینجوری خیلی بهتر بود
    من با شات گان میرفتم. بعد یک کلت پیدا کردم همش با اون میرفتم

16. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان منم بازی رو تموم کردم و واقعا به داشتن چنین Human هایی تو کره ی خاکی افتخار میکنند که یه بازی به این عظمت رو تونستن دولوپ کنند واقعا جای تحسین داره که یه همجین انسانهایی هم تو دور و اطراف ما هستند به نظرم کله سری مس افکت فقط یه بازی نیست من به نظرم یه تیوری برای نسل آیندس آینده ای که زیاد دور نیست این بازی خیلی بیشتر از دین و مذهب و آیین شیوه ی زندگی و تصمیم گیری های مهم زندگی رو به آدم یاد میده و انسان رو خیلی بهتر متوجه افترمس یه تصمیم میکنه این بازی میتونه بخوندونه بگریونه متحیر کنه احساسات آدمو بر انگیزه و در آخر میتونه یه انسان کامل تر بسازه میتونه به ما بفهمونه یک انسان فقط یک موجودیت نیست بلکه یه فلسفست یه قدرت یه تصمیم بزرگ اشتباه یا درسته. لحظه ای که شما میخواید بین رنگید و رپیوتیشن انتخاب کنید مثل زندگی واقعی خیلی جاها ما نیاز داریم سخت و مغرور باشیم خیلی جاها نیازه آروم و خوشایند برخورد کنیم بعضی جاها باید سخت بعضی جاها باید کوتاه بیایم بعضی جاها هم باید دلیل بخوایم او اینوستگیت کنیم جایی دلداری و جایی روحیه جایی توهین وجایی هم احترام .بهمون نشون داد که تصمیمات ما نه تنها بر روی خودمون بلکه روی دیگر منطق و تیولوژی های زندگی وکلی فلسفه و چرخه ی زندگی ممکنه تاثر بزاره این چیزی که خدا به ما داده یعنی اختیار این بازی به من بالشخصه نشون داد که یک انسان پر است از اختیار و تصمیماتی که میتونه به کمکش به تعالی بشر کمک کنه.
    من نخواستم بیشتر وارد جزییات بازی بشم چون به اندازه کافی تو این چند صفحه در موردش بحث شده و متخصص تر و مجرب تر از من هم در موردش حرف زدن بخاطر همین خواستم از دوستان عزیزم بخوام کمی فلسفی به این بازی نگاه کنید میبینید که خیلی خیلی زیاد و به وفور میشه از این بازی سمپل یا نمونه ای مشابه رو تو زندگی خودمون پیدا کنیم برای مثال از کوچکترین تصمیمات زندگی میگم بالاخره اون زمان که میخواستیم بریم دبیرستان به نظرم اون زمان یکی از مهمترین تصمیمات زندگیمون رو گرفتیم تا اون زمان اون بزرگترینش بود که بریم ریاضی تجربی یا انسانی و یا ... به نظرم اگر این بازی رو من اون زمان انجام میدادم هیچوقت تصمیمی که اون موقع رو گرفتم الان نمیگرفتم من نتونستم مقابل خیلی چیزها اون زمان وایسم و یه رنگید نشون بدم برای همین چند سال از عمر زندگیم تلف شد خیلی ها رو ناراحت کردم و به قول معروف یه EPIC FAILED خیلی بزرگ تو زندگیم اتفاق افتاد مثل انتخاب های شپرد که خیلی هاشون به ضرر همه تموم شده بود ولی به هر نحوی بود جایی دیگه تصمیم گرفتم تصمیم درستو بگیرم و گرفتم و همون باعث شد یه استیت فوق العاده تو زندگیم بدست بیارم یا انتخاب های مهمتر زندگی مثل ازدواج کار بچه اجتماع و خیلی از مسایل دیگه رو ما میتونیم یه برک پوینت به این بازی بزنیم و ازش یه نمونه برای زندگی خودمون ورداریم درسته بازی کمی حالت تخیل داره ولی شدیدا و بالقوه در زندگی ما انسان ها اتفاق میفته ماهنوز نمیدونیم تو ماه چه خبره نتونستیم به تعداد کمی از سیاراته حتی این منظومه و کهکشان حتی سفر کنیم ببینید چه عظمتی چه بزرگی پشت این همه کهکشان هست این بازی تماما عظمت و قدرت خدای مارو داره نشون میده در مورد شیطون درون حرف میزنه در مورد امیال انسان و ذهن و تفکرش داره بحث میکنه.
    من وقتی سری ها قبل و تموم کردم واقعا هیچوقت نتونستم این بازی رو فراموش کنم از میون این همه بازی که انجام دادم واقعا هر سری گیم اسپاوتو ای جی انو چک میکردم که نسخه ی بعدیش کی میاد امیدوارم تونسته باشم حس و برداشت خودمو از بازی به شما دوستان عزیزم منتقل کنم و در آخر فقط میتونم بگم MASS EFFECT فقط یه بازی نیست.
    و یه هدیه از طرف من به دوستان عزیز که طرفدار مس افکت هستند براتون تمام ساند تراکهای بازی رو با لینک مستقیم آپ کردم به نظر خودم بهترین ساند تراک یکی An End Once and For All هست و دیگری Leaving Earth واقعا شاهکارند.
    توضیحات خوبی داده شد
    ممنون که در مورد یه اثر در دنیای گیم به این زیبایی صحبت می کنین
    دقیقا میشه از یه سری بازی ها استفاده هایی رو توی دنیای واقعی کرد
    مثلا قبلا شماره یک بازی مافیا دیگه یه نمونه خیلی خوب در مورد این بود

در مورد مس افکت روی خود من تاثیرات عجیبی گذاشته
    یه مدته دیگه توی دنیای واقعی خیلی چیزا رو به شکل همون paragon و renegade می بینم. احساس می کنم بعضی جاها مثلا اگه renegade یا paragon زیادی نداشته باشم نمی تونم یه عمل خاص رو انجام بدم و حتی بعضی جاها احساس می کنم مثل مس افکت که یه لحظه با زدن یه دکمه یه عمل renegade یا paragon انجام میشه توی اون جا هم توی یه لحظه باید به اختیار اون عمل رو انجام داد یا نداد که تاثیر هر کدوم هم بعدا مشخص میشه!

+

در مورد اون دو تا آهنگ جالبه توی دو تا آهنگ Clint Mansell نقش داشته که قبلا توی عرصه آهنگسازی دنیای فیلم سابقه عالی داشته و این بازی اولین بازی بوده که کار کرده
    از اون دو آهنگ مخصوصا An End Once And For All رو خیلی دوس دارم که با همکاری Clint Mansell و Sam Hulick ساخته شده و اون اولا یادمه چند بار پشت سر هم اونو گوش می کردم که به عنوان یه آهنگ پایانی خیلی خوبه و غمگینی خاصی تو اون دیده میشه
    جای امیدواری هست که Clint Mansell رو در آینده بیشتر در دنیای بازی ببینیم

18. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

همون طور که میدونید فیلم مس افکت در حال ساخته.

تهیه کننده فیلم آقای Avi Arad رییس کمپانی مارول هست. که فیلم های موفق زیادی ساخته ، مثل سری فیلم های اسپایدر من ، iron man ، ghost rider ، هالک . کاپیتان امریکا........... همچنین ایشون تهیه کننده فیلم آنچارتد بر پایه بازیش هم هستند. جدید ترین فیلم ساخت ایشون The Avengers هست که با مبلغ 250 میلیون دلار ساخته شده و در آمریکا هفته پیش به نمایش در اومده ، و در هفته اول 200 میلیون دلار فرخته. و امتیازش در سایت imdb و 8.8 میباشد. ( این امتیاز توسط بینندگان فیلم و میانگین امتیازی که به فیلم میدن گرفته میشه. بهترین فیلم تاریخ ، رستگاری در شاوشنک 9.2 گرفته)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فیلم نامه نویس فیلم هم آقای Mark Protosevich هستند که خودشون در بازی مس افکت دستی دارند و در زمینه فیلم هم نویسنده فیلم های I am Legend و Thor بودند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینطور هم که شایعه شده و در پیج فیلم در سایت imdb درج شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، نقش شپرد توسط آقای Mark Vanderloo مدل هلندی که چهره شپرد در بازی هم از روی صورت او گرفته شده ، اجرا خواهد شد. که مطمئنا اقای mark meer هم به عنوان دوبلور نقش خودش رو ایفا میکنه. احتما زیاد seth green با نقش جوکر در فیلم ظاهر شه و keith davis هم با نقش اندرسون.

احتمال بسیار زیاد clint mansell در اهنگ سازی فیلم هم نقش داشته باشه

باید دید اگر این بازیگران فیلم باشند، فیلم موق میشه یا نه. چون بازیگران زیاد معروفی نداره و دنیای مس افکت هم برای مردمی که بازی رو انجام ندادن خیلی عجیبه. احتمالا صدای گروس و رکس هم صدای بازی باشه. معلوم هم نیست نقش اشلی رو kimberly brooks بازی میکنه یا کس دیگه ای.

داستان فیلم بر پایه داستان نسخه اول بازی نوشته شده.

20. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •