سلام دوستان منم بازی رو تموم کردم و واقعا به داشتن چنین Human هایی تو کره ی خاکی افتخار میکنند که یه بازی به این عظمت رو تونستن دولوپ کنند واقعا جای تحسین داره که یه همجین انسانهایی هم تو دور و اطراف ما هستند به نظرم کله سری مس افکت فقط یه بازی نیست من به نظرم یه تیوری برای نسل آیندس آینده ای که زیاد دور نیست این بازی خیلی بیشتر از دین و مذهب و آیین شیوه ی زندگی و تصمیم گیری های مهم زندگی رو به آدم یاد میده و انسان رو خیلی بهتر متوجه افترمس یه تصمیم میکنه این بازی میتونه بخوندونه بگریونه متحیر کنه احساسات آدمو بر انگیزه و در آخر میتونه یه انسان کامل تر بسازه میتونه به ما بفهمونه یک انسان فقط یک موجودیت نیست بلکه یه فلسفست یه قدرت یه تصمیم بزرگ اشتباه یا درسته. لحظه ای که شما میخواید بین رنگید و رپیوتیشن انتخاب کنید مثل زندگی واقعی خیلی جاها ما نیاز داریم سخت و مغرور باشیم خیلی جاها نیازه آروم و خوشایند برخورد کنیم بعضی جاها باید سخت بعضی جاها باید کوتاه بیایم بعضی جاها هم باید دلیل بخوایم او اینوستگیت کنیم جایی دلداری و جایی روحیه جایی توهین وجایی هم احترام .بهمون نشون داد که تصمیمات ما نه تنها بر روی خودمون بلکه روی دیگر منطق و تیولوژی های زندگی وکلی فلسفه و چرخه ی زندگی ممکنه تاثر بزاره این چیزی که خدا به ما داده یعنی اختیار این بازی به من بالشخصه نشون داد که یک انسان پر است از اختیار و تصمیماتی که میتونه به کمکش به تعالی بشر کمک کنه.
من نخواستم بیشتر وارد جزییات بازی بشم چون به اندازه کافی تو این چند صفحه در موردش بحث شده و متخصص تر و مجرب تر از من هم در موردش حرف زدن بخاطر همین خواستم از دوستان عزیزم بخوام کمی فلسفی به این بازی نگاه کنید میبینید که خیلی خیلی زیاد و به وفور میشه از این بازی سمپل یا نمونه ای مشابه رو تو زندگی خودمون پیدا کنیم برای مثال از کوچکترین تصمیمات زندگی میگم بالاخره اون زمان که میخواستیم بریم دبیرستان به نظرم اون زمان یکی از مهمترین تصمیمات زندگیمون رو گرفتیم تا اون زمان اون بزرگترینش بود که بریم ریاضی تجربی یا انسانی و یا ... به نظرم اگر این بازی رو من اون زمان انجام میدادم هیچوقت تصمیمی که اون موقع رو گرفتم الان نمیگرفتم من نتونستم مقابل خیلی چیزها اون زمان وایسم و یه رنگید نشون بدم برای همین چند سال از عمر زندگیم تلف شد خیلی ها رو ناراحت کردم و به قول معروف یه EPIC FAILED خیلی بزرگ تو زندگیم اتفاق افتاد مثل انتخاب های شپرد که خیلی هاشون به ضرر همه تموم شده بود ولی به هر نحوی بود جایی دیگه تصمیم گرفتم تصمیم درستو بگیرم و گرفتم و همون باعث شد یه استیت فوق العاده تو زندگیم بدست بیارم یا انتخاب های مهمتر زندگی مثل ازدواج کار بچه اجتماع و خیلی از مسایل دیگه رو ما میتونیم یه برک پوینت به این بازی بزنیم و ازش یه نمونه برای زندگی خودمون ورداریم درسته بازی کمی حالت تخیل داره ولی شدیدا و بالقوه در زندگی ما انسان ها اتفاق میفته ماهنوز نمیدونیم تو ماه چه خبره نتونستیم به تعداد کمی از سیاراته حتی این منظومه و کهکشان حتی سفر کنیم ببینید چه عظمتی چه بزرگی پشت این همه کهکشان هست این بازی تماما عظمت و قدرت خدای مارو داره نشون میده در مورد شیطون درون حرف میزنه در مورد امیال انسان و ذهن و تفکرش داره بحث میکنه.
من وقتی سری ها قبل و تموم کردم واقعا هیچوقت نتونستم این بازی رو فراموش کنم از میون این همه بازی که انجام دادم واقعا هر سری گیم اسپاوتو ای جی انو چک میکردم که نسخه ی بعدیش کی میاد امیدوارم تونسته باشم حس و برداشت خودمو از بازی به شما دوستان عزیزم منتقل کنم و در آخر فقط میتونم بگم MASS EFFECT فقط یه بازی نیست.
و یه هدیه از طرف من به دوستان عزیز که طرفدار مس افکت هستند براتون تمام ساند تراکهای بازی رو با لینک مستقیم آپ کردم به نظر خودم بهترین ساند تراک یکی An End Once and For All هست و دیگری Leaving Earth واقعا شاهکارند.