تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 189 از 639 اولاول ... 89139179185186187188189190191192193199239289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,881 به 1,890 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

کاربر فعال انجمن ریاضیات skyzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شهر علم و ادب

پيش فرض

با سلام .

میخوایم یک صندوق از این خانوادگی ها درست کنیم ولی چون تا حالا از نزدیک ندیدم و تا حالا توی اقوام نزدیک خودمون نبوده دقیقا نمیدونم باید چه قوانینی رو براش بذارم یه چیزایی رو از خودم و اینترنت پیدا کردم نوشتم میخوام اگه کسی از نزدیک با این صندوق ها در ارتیاط هست اگه چیز دیگه ای هم به نظرش می رسه ممنون میشم نظرش رو بفرماید . این مواردی بوده که تا حالا نوشتیم :

صندوق قرض الحسنه امیرالمومنین علی علیه السلام

قابل توجه اعضای محترم صندوق قرض الحسنه امیرالمومنین علی (علیه السلام):

1. هر فرد برای عضویت در صندوق خانوادگی امیرالمومنین باید مبلغ......................... تومان پرداخت نمایید.
    2. هر عضو باید ماهیانه مبلغ............................تومان برای موجودی صندوق به شماره حساب ......................................واریز نماید.
    3. قرعه کشی برای دادن وام هر چهار ماه یک بار صورت می گیرد و هر بار بسته به موجودی صندوق به یک نفر یا بیشتر وام داده می شود.
    4. سقف وام پرداختی مبلغ ................................. تومان می باشد.
    5. مبلغ ......................... تومان به عنوان رسوب صندوق می باشد تا موجودی صندوق از این مبلغ کمتر نباشد و در مواقع انصراف یک عضو بتوان پولش را سریع پرداخت کرد.
    6. در صورت انصراف یکی از اعضاء پول اولیه و تمام حق عضویت های ماهیانه آنها سریعاً از موجودی صندوق پرداخت شده و در صورت لزوم قرعه کشی دوره بعد صورت نمی گیرد.
    7. اخذ وام دوم اعضاء منوط به تسویه کامل وام اول می باشد.
    8. بعد از افتتاح صندوق هر فرد جدید که عضو گردد برای اینکه در اولین قرعه کشی بعد از عضویتش شرکت نماید باید 4 ماه از عضویت او بگذرد.
    9. پرداخت قسط وام گرفته شده ماهیانه مبلغ ..................... تومان می باشد.
    10. از بین اعضاء سه نفر که مورد تایید همگان می باشد بر صندوق نظارت می نمایند.
    11. تاریخ پرداخت قسط وام در دفترچه قسط وام مشخص شده که به ازای هر روز دیرکرد 100 تومان جریمه تعلق می گیرد که در موقع پرداخت قسط دریافت می شود و جریمه ها به موجودی صندوق اضافه می شود.
    12. تاریخ پرداخت ( اقساط ماهیانه در دفترچه اقساط ماهیانه مشخص شده که به ازای هر روز دیرکرد 50 تومان جریمه تعلق می گیرد که در موقع پرداخت اقساط دریافت می شود و جریمه ها به موجودی صندوق اضافه می شود ).
    13. تاریخ پرداخت قسط وام در دفترچه قسط وام مشخص شده که به ازای هر روز دیرکرد 100 تومان جریمه تعلق می گیرد که در موقع پرداخت قسط دریافت می شود و جریمه ها به موجودی صندوق اضافه می شود.
    14. در صورتی که عضوی بیش از 20 روز در پرداخت اقساط ماهیانه یا قسط وام تاخیر داشته باشد در اولین قرعه کشی نام او حذف می شود و در اولین قرعه کشی سری بعد شرکت داده می شود.
    15. در صورتی که عضوی به مدت 2 ماه در پرداخت اقساط ماهیانه یا قسط وام تاخیر داشته باشد ضمن دریافت جریمه عضویت او از صندوق حذف می شود و نام نویسی مجدد او منوط به ارائه چک ضمانت و موافقت نصف اعضای صندوق می باشد.
    16. کلیه پرداخت های اعضا ( اقساط ماهیانه و قسط وام ) در بانک.............. به شماره حساب ............... یا شماره کارت پرداخت گردد. و همان روز مبلغ واریزی به همراه نام واریز کننده به شماره ..................... پیامک نمایید. تا جریمه متوجه شما نگردد در غیر اینصورت باید رسید پرداخت ارائه گردد.
    با سلام .

چرا کسی نظری نمیده ؟

این هم نظری یه بنده خدایی توی یه انجمن دیگه :

با سلام
    امیدوارم در راه اندازی صندوق موفق باشید
    در بین شرایط گذاشته شده جریمه دیر کرد از لحاظ شرعی جایز نمی باشد
    این آیین نامه ما هست که با توجه به شریط خودمون نوشته شده

به نام خدا
    پیامبر اکرم (ص) فرمودند : هر مسلمانی مالی را یکبار قرض دهد، مانند اینست که آن مال را دوبار صدقه داده باشد.
    در راستای سنت مبارک قرض الحسنه و با عنایت پروردگار، صندوق قرض الحسنه امام حسن مجتبی(ع) در تاریخ 14 مرداد ماه سال 1391 و مصادف با سالروز ولادت این بزرگوار، تشکیل و قوانین آن به شرح زیر در اختیار اعضاء قرار گرفت.
    پرداخت سهام
    هر نفر ماهانه مبلغ 20000 تومان را بابت سهام صندوق ( حق عضویت ) در نیمه اول هر ماه می پردازد .
    وام گیرنده در طی زمان پرداخت اقساط نیز سهام صندوق را برای بهره مندی سایر اعضاء پرداخت میکند.
    عضویت در صندوق
    هریک از اعضای شرکت پلان میتوانند با پر کردن فرم عضویت به عنوان اعضای اصلی صندوق از این مجوعه بهره مند گردند.
    سایر افراد میتوانند با معرفی یکی از اعضای اصلی یا باسابقه و پر کردن فرم عضویت به عضویت صندوق در بیایند – ( معرف عضو جدید، ضامن اصلی وی نیز محسوب میشود).
    اعضا جدید برای در یافت وام حد اقل 3 ماه قبل باید به عضویت صندوق در آمده باشند.
    ادامه عضویت هر یک از اعضا یا انفصال از صندوق : این مورد هر 6 ماه یک بار ( مهر ماه و فرودین ماه ) بررسی شده و در صورت عدم درخواست مبنی بر خروج، به صورت خود کار اعضا برای 6 ماه دیگر عضو صندوق محصوب میشوند.
    از آنجایی که نیت پرداخت سهام برای امر قرض الحسنه میباشد در هنگام خروج از صندوق سهام عضو مورد نظر از مبلغ باز پرداخت وام ها جمع آوری میشود که ممکن است تا چند ماه طول بکشد – ضمنا اعضا باید 2 ماه قبل از بررسی برای ادامه عضویت فرم انفصال از صندوق را پر کرده و ارسال نمایند.
    هر یک از اعضا می توانند در هر زمان لیست جزئیات تراکنش های خود را در صندوق مطالبه و بررسی نمایند.
    پرداخت وام
    هریک از اعضا برای دریافت وام باید فرم درخواست وام را تا آخر ماه پر کرده و ارسال نماید،و قبل از دریافت وام جدید، وام قبلی تسویه شده باشد.
    در صورت عدم تلاقی در خواست وام توسط اعضا، وام به درخواست کننده داده میشود،در غیر این صورت ترجیحا مبلغ کل وام با نسبت توافقی بین در خواست کننده ها تقسیم میشود، درغیر این صورت عضو با امتیاز بالاتر دارای اولویت می باشد، در غیر این صورت عضو با نسبت مجموع وام به سپرده کمتر اولویت دارد و در نهایت با قرعه کشی وام پرداخت می شود.
    کلیه هزینه های نقل و انتقال وام، قسط و یا سهام به عهده اعضای صندوق است.
    مدت باز پرداخت اقساط برای وام های تا یک میلیون تومان 10 ماهه – وام های تا دو میلیون توم 15 ماهه – وام های تا سه میلیون تومان 20 ماه می باشد.
    در صورت رفع نیاز اعضا به وام دریافت شده برای بهره مندی سایر دوستان ، ترجیحا وام گیرنده مبلغ وام را در اولین فرصت به صندوق برگرداند.
    وام های با مبالغ کمتر از 500 هزار تومان نیاز به ضامن ندارند.
    برای ضمانت وام های بالاتر از 500 هزار تومان، یک ضامن از اعضای اصلی یا با سابقه صندوق به ازای هر هفتصد هزار تومان نیاز است.
    برای مبالغ بالاتر از یک میلیون تومان یک برگ چک ( ویا سفته) به مبلغ یک و نیم برابر وام باید در اختیار صندوق قرار داده شود.
    نظارت بر صندوق
    هیئت مدیره با رای مستقیم اعضا در جلسات سالانه انتخاب میشوند. (تعداد هیت مدیره انتخابی ] تعداد اعضا تقسیم بر 10 [ می باشد.)
    نماینده شرکت پلان و مسئول حسابداری صندوق، عضو اصلی هیئت مدیره صندوق می باشند.
    فایل اصلی صندوق و ریز حساب صندوق برای بررسی و عدم تطابق ، هر 6 ماه یک بار و یا به درخواست هر یک از اعضای هیئت مدیره باید در اختیار آنها قرار بگیرد.
    در طی مدت دو بررسی، مسئول حسابداری باید پاسخگوی عدم تطابق حساب صندوق با فایل صندوق در دوره جاری باشد.
    تصمیم گیری بابت موارد پیش بینی نشده ( پرداخت وام به اعضای جدید ، پذیرش و انفصال اعضاء و . . . . . ) به عهده هیت مدیره می باشد.

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من امروز رفتم طرح اشتیاق بانک دی رو افتتاح حساب کردم،اونجوری که کارمند بانک گفت سود 19% به 50هزار تومان به بالا تعلق میگیره و اینکه حداقل موجودی باید 1تومن باشه صحیح نیس،زیر 50 تومنم سود تعلق میگیره منتها زمانیکه دوباره پولتون بالای 50تومن رفت یکدفعه سودو واریز میکنن
    درضمن طرح امیدم کفش 5میلیونه که نمیشه سپردرو زیاد کرد و تا یه ماهم نمیشه برداشت
    اینم تحقیقات میدانیه من

3. 2 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام

به نظرتون حساب رو خالی کنیم بزاریم بسته میشه؟ بسته که نشده ولی شاید تو یه مدتی اگه خالی بزارم بسته بشه؟

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

به نظرتون حساب رو خالی کنیم بزاریم بسته میشه؟ بسته که نشده ولی شاید تو یه مدتی اگه خالی بزارم بسته بشه؟
    فکر نمیکنم
    اکثر بانکها که یه 5 تومنی ته حساب نگه میدارن اونای دیگه هم فکر نمیکنم
    ما اکثرا حقوق که میریزن تا قرون آخر می کشیم بیرون بسته نمیشه که

با سلام .

چرا کسی نظری نمیده ؟

این هم نظری یه بنده خدایی توی یه انجمن دیگه :
    خالم از این صندوق ها دارن ولی من اطلاعات خاصی ندارم ازش (برای تقویت روحیت گفتم)

خارج از شوخی: به نظر من فقط نکته مهم جریمه ای هست که برای عقب افتادن قسط ها میذاری (که جوری نشه که با کارشکنی یکی دو نفر بقیه سرت خراب بشن)
    اون رسوب هم تا اونجای که من میدونم این خاله ما نداره از این چیزا
    یکم دردسرسازه به نظرم
    همون اول شرط میکنی از انصراف خبری نیست والسلام!
    Last edited by Reza31001; 09-04-2013 at 18:31.

6. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

فکر نمیکنم
    اکثر بانکها که یه 5 تومنی ته حساب نگه میدارن اونای دیگه هم فکر نمیکنم
    ما اکثرا حقوق که میریزن تا قرون آخر می کشیم بیرون بسته نمیشه که
    من اینترنتی میکشم بیرون. فکر کنم عابر بانک نزاره! دی

8. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

فکر کنم اگر حسابی یکسال راکد باشه مسدود میشه یعنی نه واریز نه برداشت ربطی به مانده حساب نداره

10. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

سلام؛ امروز رمز دوم ملی کارتم رو از عابر بانک تعیین کردم؛ بعد که موجودی رو چک کردم ۷۵۰ تومن کم شده بود. اول فکر کردم کارمزد اختصاص رمز دوم هست ولی صورتحساب گرفتم نوشته بود ۷۵۰ـ تومن ( ۷۵۰۰ ریال ) یارانه نقدی!!! داستان چیه؟! من متوجه نمیشم

12. این کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض امکان انتقال کارت به کارت از هر بانکی عملی شد

ایتنا - از این پس دارندگان کارت‌های اعتباری ۲۲ بانک عضو شتاب می‌توانند بدون تطابق بانک صادرکننده مبدا و مقصد اقدام به انتقال وجه نمایند.

بانک مرکزی از انتقال وجه سه جانبه در شبکه شتاب به عنوان خدمت جدیدی در راستای گسترش بانکداری الکترونیک خبرداد.

بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در راستای خدمات مطلوب‌تر بانکداری الکترونیک به هموطنان گرامی اقدام به فعا‌ل‌سازی خدمت انتقال وجه سه جانبه در شبکه شتاب نمود.

به گزارش ایتنا از روابط عمومی بانک مرکزی، از این پس دارندگان کارت‌های اعتباری ۲۲ بانک عضو شتاب می‌توانند بدون تطابق بانک صادرکننده مبدا و مقصد اقدام به انتقال وجه نمایند.

در حال حاضر ۲۲ بانک؛ شامل بانک های آینده، اقتصاد نوین، پاسارگاد، توسعه تعاون، توسعه صادرات، حکمت ایرانیان، دی، رسالت، رفاه کارگران، سامان، سپه، سینا، شهر، صادرات ایران، صنعت و معدن، قرض الحسنه مهر ایران، کارآفرین، گردشگری، مسکن، ملی ایران، موسسه اعتباری‌توسعه‌ و بانک کشاورزی خدمت انتقال سه جانبه را در شبکه بانکی به مشتریان ارائه می دهند.

14. 5 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات skyzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شهر علم و ادب

پيش فرض

ایتنا - از این پس دارندگان کارت‌های اعتباری ۲۲ بانک عضو شتاب می‌توانند بدون تطابق بانک صادرکننده مبدا و مقصد اقدام به انتقال وجه نمایند.

بانک مرکزی از انتقال وجه سه جانبه در شبکه شتاب به عنوان خدمت جدیدی در راستای گسترش بانکداری الکترونیک خبرداد.

بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در راستای خدمات مطلوب‌تر بانکداری الکترونیک به هموطنان گرامی اقدام به فعا‌ل‌سازی خدمت انتقال وجه سه جانبه در شبکه شتاب نمود.

به گزارش ایتنا از روابط عمومی بانک مرکزی، از این پس دارندگان کارت‌های اعتباری ۲۲ بانک عضو شتاب می‌توانند بدون تطابق بانک صادرکننده مبدا و مقصد اقدام به انتقال وجه نمایند.

در حال حاضر ۲۲ بانک؛ شامل بانک های آینده، اقتصاد نوین، پاسارگاد، توسعه تعاون، توسعه صادرات، حکمت ایرانیان، دی، رسالت، رفاه کارگران، سامان، سپه، سینا، شهر، صادرات ایران، صنعت و معدن، قرض الحسنه مهر ایران، کارآفرین، گردشگری، مسکن، ملی ایران، موسسه اعتباری‌توسعه‌ و بانک کشاورزی خدمت انتقال سه جانبه را در شبکه بانکی به مشتریان ارائه می دهند.
    با سلام .
    خبر خیلی خوبی بود .ممنون . کاش میشد کلا یه سیستم یک پارچه اینترنتی برای همه بانک ها بود .

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

این طرح امید بانک دی کسی جزییات سود دقیقش رو میدونه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •