تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 189 از 284 اولاول ... 89139179185186187188189190191192193199239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,881 به 1,890 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

موزر بخر ۸۰ تومنه حدودا . خیلی خوبه ولی از ته نمیزنه .مثل یکم ته ریش در حد یک میل میمونه .
    این ریش تراش هایی که ۳ تیغ گرد دارن مثل مدل های فیلیپس و ... اینا واقعا بیخوده .
    هم زود کند میشه اگه اصل باشه تا 6 ماه و بعد یک سال هم باتریش خراب میشه. به خوبی تیغ هم نمیزنه .و پوست رو داغون میکنه! من که پوستم باش پوست پوست میشد

واسه از ته زدن مچ تری خوب بود که تقلبی شده ولی بازم بد نیست پک تیغشو خریدم 50 تومن .هر تیغش 2هفته کار میده مثل قبل نیست که3 ماه هر کدوم جواب بده ولی بهتره ماشین ریش تراشه .
    مطمعنید موزر خوبه؟؟
    قیمت های بالاتر چند تا دیگه پسشنهاد میدید؟؟واقعا نمیدونم باید از کجا انتخاب کنم.

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2

2. این کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

تصمیم گرفتم که از پاناسونیک استفاده کنم، بین این دو مورد موندم،
    Panasonic ES SA40

Panasonic ES4033 Shaver

لطفا راهنمایی کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

هیچی مثل تیغ نمیشه

5. این کاربر از hossienmoein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

من نمیخوام در حد تیغ باشه..همین که موهای صورت رو کوتاه کنه کافیه.

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

موزر بخر ۸۰ تومنه حدودا . خیلی خوبه ولی از ته نمیزنه .مثل یکم ته ریش در حد یک میل میمونه .
    این ریش تراش هایی که ۳ تیغ گرد دارن مثل مدل های فیلیپس و ... اینا واقعا بیخوده .
    هم زود کند میشه اگه اصل باشه تا 6 ماه و بعد یک سال هم باتریش خراب میشه. به خوبی تیغ هم نمیزنه .و پوست رو داغون میکنه! من که پوستم باش پوست پوست میشد

واسه از ته زدن مچ تری خوب بود که تقلبی شده ولی بازم بد نیست پک تیغشو خریدم 50 تومن .هر تیغش 2هفته کار میده مثل قبل نیست که3 ماه هر کدوم جواب بده ولی بهتره ماشین ریش تراشه .
    مطمعنید موزر خوبه؟؟
    قیمت های بالاتر چند تا دیگه پسشنهاد میدید؟؟واقعا نمیدونم باید از کجا انتخاب کنم.

منم با دوستمون موافقم ، ولی موزر رو پیشنهاد نمیدم. کیفیت چندانی نداره. مخصوص اینکار هم نیست زیاد. شونه اش هم درشته.

ولی مثلن رمینگتون یه سری کارهاش مخصوص طراحی شده. مثلن ماشین ته ریش ، یا ماشین چند کاره مخصوص سر و صورت ، مخصوص بدن و ...
    مسلمن برندهای بهتری هم باید باشه مخصوص اصلاح صورت (شونه ای با دندونه های ریز)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید (بخش اصلاح سر و صورت). من خودم البته هنوز نگرفتم ازین برند، ولی تعریفش رو شنیدم. دوستانی که این برند رو دارن استفاده میکنن هم نظر بدن ممنون میشم.

8. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت ali6727's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Gonbad-e-Qabus

پيش فرض

تصمیم گرفتم که از پاناسونیک استفاده کنم، بین این دو مورد موندم،
    Panasonic ES SA40

Panasonic ES4033 Shaver

لطفا راهنمایی کنید.
    داداش بین sa40 و 4033 دو مدل 4036 و 4033 دو تیغه و با دور موتور بالاتر هستند و طبیعتا بهترن.
    خودمم با کلی تحقیق تصمیم گرفتم به زودی پاناسونیک es-rt30 رو بخرم که سه تیغه هست و نمایندگی پاناسونیک که آژند سرویس هست بین 4036 - rt30 و sl 41 بدلیل دور موتور بالاتر و قابلیت کار با سیم و باتری rt30 رو پیشنهاد داد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مطمعنید موزر خوبه؟؟

اره قیمتی هم که نداره یک امتحان کنید بد نیست
    میدونی یک خوبی که داره اینه که اصلا پوست اسیب نمیبینه تنها بدیش اینه که از ته نمیزنه . 7 تا درجه داره واسه کوتاهی .درجه اخرش در حد 1 میل ریش میزاره .ولی خوب من بخاطر اینکه پوست رو اذیت نکنه گرفتم و اینکه معمولا ته ریش میزارم .

11. این کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

منم با دوستمون موافقم ، ولی موزر رو پیشنهاد نمیدم. کیفیت چندانی نداره. مخصوص اینکار هم نیست زیاد. شونه اش هم درشته.

ولی مثلن رمینگتون یه سری کارهاش مخصوص طراحی شده. مثلن ماشین ته ریش ، یا ماشین چند کاره مخصوص سر و صورت ، مخصوص بدن و ...
    مسلمن برندهای بهتری هم باید باشه مخصوص اصلاح صورت (شونه ای با دندونه های ریز)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید (بخش اصلاح سر و صورت). من خودم البته هنوز نگرفتم ازین برند، ولی تعریفش رو شنیدم. دوستانی که این برند رو دارن استفاده میکنن هم نظر بدن ممنون میشم.
    لینکی که گذاشتین من از این 3 تیغ ها فیلیپسشو داشتم شاید این برندفرق کنه و بهتر باشه ولی من واقعا هیچ وقت حاضرنیستم دیگه امتحان کنم.چون این 3 تیغ ها اسیب بیشتری بپوست میزنه نسبت به تیغ چون همیشه باید چند بار بکشید که تمام صورت اصلاح شه و هم اینکه نتیجه مثل تیغ نمیشه . تمیز کردنشم هست.
    البته پوست من حساسه یکی از بچه ها خوابگا استفاده میکنه نه پوستش قرمز میشه نه پوست پوست
    ادیت ک یک موضوع دیگه وقتی کند هم بشه دیگه تیغ نمیزنه ریشو از ریشه میچینه ! ای درد داره ..
    Last edited by pcgamer; 19-02-2014 at 19:56.

13. 2 کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

لینکی که گذاشتین من از این 3 تیغ ها فیلیپسشو داشتم شاید این برندفرق کنه و بهتر باشه ولی من واقعا هیچ وقت حاضرنیستم دیگه امتحان کنم.چون این 3 تیغ ها اسیب بیشتری بپوست میزنه نسبت به تیغ چون همیشه باید چند بار بکشید که تمام صورت اصلاح شه و هم اینکه نتیجه مثل تیغ نمیشه . تمیز کردنشم هست.
    البته پوست من حساسه یکی از بچه ها خوابگا استفاده میکنه نه پوستش قرمز میشه نه پوست پوست
    ادیت ک یک موضوع دیگه وقتی کند هم بشه دیگه تیغ نمیزنه ریشو از ریشه میچینه ! ای درد داره ..
    نه : )

همونطـور کـه گفتم منظـورم سه تیـغ یـا پنــج تیغ و .. نیست. خودم هم موافق اینا نیستم و هیچوقت استفاده نمیکنم.
    منظورم ماشین های شونه ای (مث همون موزر) هستش ولی با برندهایی به جز موزر.. مث همون رمینگتون شونه ای.
    همونطور که گفتین این ماشین ها به پوست اسیب خاصی نمیزنن.

15. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

مدل 4033 خریداری شد..تجربش کردم بهتون میگم چه طوریه..انشالله که کارمو راه بندازه.
    ممنون از همگی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •