کم لطفی میفرمایید انقدم دیگه تو سر شرکت رصاصی نزنید....اگه قرار به زیر زمینی بودن باشه ریو خیلی زیر زمینی تر از رصاصیه....حد اقل توی سایتای معتبری مثل.com وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه نیمچه پروفایلی از شرکتهای رصاصی و اجمل هست و جستجوش چندان سخت نیست و میتونید امتحان کنید...اما مطلقا تو اینترنت هیچ چیز راجع به شرکت ریو پیدا نمیکنید و برا خودمم عجیبه که این شرکت ریو که انقد همه جا ریخته وزیاده در این حد پدر مادر دار نبوده که یه سایتی چیزی اطلاعاتی از خودش رو اینترنت بذاره؟؟؟...به شخصه برای کسی که بخواد کارای ارزون بخره فقط اجمل و رصاصی رو پیشنهاد میکنم و هرگز ریو رو به خاطر اینکه چندان بهش خوشبین نیستم توصیه نمیکنم...کارای مشابهش یه بوی آزمایشگاه مانند میده که کاملا معلومه تمام و عیار به طور شیمیایی تولید شده و حاضرم قسم بخورم که عمرا فرگرانسش تولید فرانسه نیست و یه دروغ کاملا شاخ دار روش نوشته.چون اگر ساخت فرانسه بود یه نیمچه اثری ازش تو اینترنت پیدا میشد... باز حداقل اجمل و رصاصی یه سایت درست و حسابی دارند و توی سایتاشون نوشته که الکلشون گیاهیه و عطراش از نظر حساسیت تست شده هستند و همه ترکیباتشون هم صرفا شیمیایی نیست..بالاخره سالیان ساله که با شرکتای فرنسوی همکاری داشته و انقدم سطحش زیر زمینی نیست که بخواد کار آشغال دست ملت بده..کما این که خیلی کاراش خوبه و شما حداقل یه تست بکنید بعد نظر بدید.هر چند که تستشون یه کم سخته و این جور عطرا رو کمتر برای تست میدن برا همین هم بنده خدا ها انقد ناشناخته موندن..اما ریو چی؟اصلا کسی میدونه از کجای مثلا امارات میاد؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن صرف این که کاری ساخت امارات باشه بدین معنی نیست که بده...خواهش میکنم با دید متعصبانه به همه عطرای ساخت آسیا نگاه نکنید...خیلی عطرای خیلی خوب هم توشون پیدا میشه و اگه دید متعصابانه نداشته باشید میتونید از خیلی از همینا هم اندازه یه عطر 70 تومنی لذت ببرید..کما این که خودم با وجود این که عطرای گرونی مثل Chic,Zirh Ikon,Dunhill, One Million دارم اما از چند تا از عطرای رصاصی و اجملی که دارم مثل Shadow,Chemystry,Utopia,Romance,Chastity,Hope هم به همون اندازه لذت میبرم...شما بخواهید میتونید لذت ببرید...نمی خواهید هم میتونید لذت نبرید اما نباید سلیقه دیگرون رو به خاطر انتخابشون مذموم بدونید...کما این که دوستمون Hike از یه عطر 10 تومنی Adidasو Lomani Pour Homme و همین طور عطر Jovan Muskهم مثل بقیه عطراش لذت میبره و سلیقه اش کاملا محترمه...