تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 189 از 1185 اولاول ... 89139179185186187188189190191192193199239289689 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,881 به 1,890 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

داره خودمونی میشه sunflowerr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

از این چستی که رصاصی تولید میکنه اصلا خوش نیومد
    بوی سبک و آنچنان تعریفی که ازش میشد نبود
    البته در حد ی عطر معمولی که همه شرکت های متفرقه زیر زمینی تولید میکنن هستش
    ارزش هم نداره آدم 15 بده بهش به نظرم کسی میخواد صرفا واسه ارزونیش بخره این کارای ریو 20 تومنی خیلی خیلی سرتره

کم لطفی میفرمایید انقدم دیگه تو سر شرکت رصاصی نزنید....اگه قرار به زیر زمینی بودن باشه ریو خیلی زیر زمینی تر از رصاصیه....حد اقل توی سایتای معتبری مثل
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    .com و
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه نیمچه پروفایلی از شرکتهای رصاصی و اجمل هست و جستجوش چندان سخت نیست و میتونید امتحان کنید...اما مطلقا تو اینترنت هیچ چیز راجع به شرکت ریو پیدا نمیکنید و برا خودمم عجیبه که این شرکت ریو که انقد همه جا ریخته وزیاده در این حد پدر مادر دار نبوده که یه سایتی چیزی اطلاعاتی از خودش رو اینترنت بذاره؟؟؟...به شخصه برای کسی که بخواد کارای ارزون بخره فقط اجمل و رصاصی رو پیشنهاد میکنم و هرگز ریو رو به خاطر اینکه چندان بهش خوشبین نیستم توصیه نمیکنم...کارای مشابهش یه بوی آزمایشگاه مانند میده که کاملا معلومه تمام و عیار به طور شیمیایی تولید شده و حاضرم قسم بخورم که عمرا فرگرانسش تولید فرانسه نیست و یه دروغ کاملا شاخ دار روش نوشته.چون اگر ساخت فرانسه بود یه نیمچه اثری ازش تو اینترنت پیدا میشد... باز حداقل اجمل و رصاصی یه سایت درست و حسابی دارند و توی سایتاشون نوشته که الکلشون گیاهیه و عطراش از نظر حساسیت تست شده هستند و همه ترکیباتشون هم صرفا شیمیایی نیست..بالاخره سالیان ساله که با شرکتای فرنسوی همکاری داشته و انقدم سطحش زیر زمینی نیست که بخواد کار آشغال دست ملت بده..کما این که خیلی کاراش خوبه و شما حداقل یه تست بکنید بعد نظر بدید.هر چند که تستشون یه کم سخته و این جور عطرا رو کمتر برای تست میدن برا همین هم بنده خدا ها انقد ناشناخته موندن..اما ریو چی؟اصلا کسی میدونه از کجای مثلا امارات میاد؟؟

در ضمن صرف این که کاری ساخت امارات باشه بدین معنی نیست که بده...خواهش میکنم با دید متعصبانه به همه عطرای ساخت آسیا نگاه نکنید...خیلی عطرای خیلی خوب هم توشون پیدا میشه و اگه دید متعصابانه نداشته باشید میتونید از خیلی از همینا هم اندازه یه عطر 70 تومنی لذت ببرید..کما این که خودم با وجود این که عطرای گرونی مثل Chic,Zirh Ikon,Dunhill, One Million دارم اما از چند تا از عطرای رصاصی و اجملی که دارم مثل Shadow,Chemystry,Utopia,Romance,Chastity,Hope هم به همون اندازه لذت میبرم...شما بخواهید میتونید لذت ببرید...نمی خواهید هم میتونید لذت نبرید اما نباید سلیقه دیگرون رو به خاطر انتخابشون مذموم بدونید...کما این که دوستمون Hike از یه عطر 10 تومنی Adidasو Lomani Pour Homme و همین طور عطر Jovan Muskهم مثل بقیه عطراش لذت میبره و سلیقه اش کاملا محترمه...
    Last edited by sunflowerr; 11-10-2011 at 21:33.

2. 7 کاربر از sunflowerr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

برای محیط کار ck one-aramis life-zirh ikon همشون هم خودم دارم.

........................................

یه عکس هم میزارم از چیزایی که خودم دارم.امیدوارم بقیه دوستان هم شروع کنن و بزارن.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برادر کاش حد اقل این دوستان حاضر در عکس رو هم از چپ به راست معرفی کنی که بدونیم هر کدوم چه عطری هستند..

4. 2 کاربر از sunflowerr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

از عزیزان کسی تا حالا از کمپانی emper چیزی خریده
    امروز که رفته بودم مغازه گفتم ی عطر به سلیقه خودش و با توجه به عطرهایی که داشتم و بهش معرفی کردم اورد و واقعا بوش خوب بود و با من جور بود ولی حیف که 25 میداد ترسیدم درجه 2 باشه و ماندگاریش ضعیف باشه و واسه همین اینو نگرفتم و اومدم دیدم که ادکلن اصلیش از شرکت امپر هست
    و این مدل هم بود
    و قیمت هم تو سایت پرفیوم زده 32 تومن که احتمالا کار اون بنده خدا هم شاید بشه گفت که اصل بود

این شرکت جدیده و انگار تازه 2 ساله کاراش به بازار اومده...من خیلی از کاراشو بو کردم خیلی هاش خوب و با کیفیت بود اما تعدادیش هم چندان جالب نیست....از کارای خوبش میتونم اینهارو نام ببرم:

Invitation
    Legend
    Memories
    Presidente
    Noir De Maxima
    Maxima
    Saga
    Qubism
    Urban Man
    Voyager
    Traveller
    Elegante

6. 4 کاربر از sunflowerr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

راستی اگه کسی Voyagerو Traveller رو از همین شرکت Emper تست کرده نظرش چیه؟؟
    بوی خیلی عجیب غریبی دارند....عمرا تمام دنیا رو بگردید یه همچین بوی علفی تنباکویی تلخی پیدا نمیکنید

اصلا انگار بوی توتون سیگار وینستون میدن.خیلی بوشون شبیه بوی سیگار میمونه...فکر کنم اینارو اگه بخواهید برای از بین بردن بوی سیگار بزنید دیگه تا 3 روز همه از 100 متری خواهند فهمید که سیگار کشیدید

8. 4 کاربر از sunflowerr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بچه ها نظرتون درباره بوی ماکسیما چیه ؟ بوش چه جوریه ؟ شیرین ؟ تلخ ؟ خنک ؟
    کلا بقیه بوشو میپسندن یا نه ؟

بوش به نظر من تا حد زیادی شبیه Adidas Deep Energy میمونه با این تفاوت که شفاف تر موندگارتر تمیز تر سنگینتر و بهتر شده نسبت به مدل آدیداس...شما رو نمی دونم اما صادقانه اگه بخوام بگم بوش منو کاملا یاد برنج دودی میندازه...پلویی که با برنج دودی پخته شده...اگه از بوی پلویی که با برنج دودی پخته شده خوشت میاد احتمالا از Noir De Maxima هم خوشت خواهد اومد

10. 4 کاربر از sunflowerr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

نه متاسفانه نفهمیدم چه جور بویی میده !

12. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kumarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

دوستان میخواستم عطری مردونه با قیمت در حدود 30-20 تومن بخرم که ملایم باشه و موندگاری بالایی داشته باشه مارک هم برام مهم نیست... شما چه عطریو پیشنهاد میکنین؟

14. این کاربر از kumarbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

برادر کاش حد اقل این دوستان حاضر در عکس رو هم از چپ به راست معرفی کنی که بدونیم هر کدوم چه عطری هستند..
    چشم

zirh ikon
    wood راکی مینتین
    jacomo-jacomo
    ck one calvin
    chanel antaeus اشانتیون
    dunhill desire
    ombre lumiere
    aramis life
    chastity
    UDV extreme
    Rio-Rio بهترین کاره ریو هست-قبلا آمریکایی اصلش هم داشتم دقیقا همین بو رو میداد.
    chi chi
    captan black

چند تا دیگه هم داشتم تو عکس جا نمیشد بی خیال شدم.مثله کلوین man و آدیداس گیم اسپریت -instruction-tiamate milionare - fahrenheit smart

Last edited by cyber861; 11-10-2011 at 22:53.

16. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

عطرهای من.

18. 8 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jsaleh11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Bandar-Abbas (from Shiraz)

پيش فرض

[QUOTE=moli_ahmad;6537717]
    ممنون از عنایت شما
    این edp دقیقا کدوم مدل و برند هست ؟

EDP ادو د پرفیوم منظورم غلظتش هست دو مدل داره هرمس تویلت و پرفیوم که دومی منودگاری بالاتری داره اگه مد نظرت قیمت بالا هست توصیه میکنم WONDERWOOD از COME DES GARSON رو امتحان کنی یه بوی کاملا خاص و عالی که همه حال میکنن با موندگاری بالا من خودم دارم ONE رو تست کردی؟ اگه از بویی خوشت میاد بگو تاتو همون مایه ها معرفی کنم البته اساتید هستن
    دوست عزیز میشه بفرمایید WONDERWOOD رو از کجا تهیه فرمودید و قیمتش چنده؟ ممنون میشم.

20. این کاربر از jsaleh11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •