اره منم شنیدم که همچین چیزه ابلاغ شده (حدود 1.5 ماه پیش)اما هنوز برامون چیزی نیومده و در عمل فرقی با قبل نکرده
اره منم شنیدم که همچین چیزه ابلاغ شده (حدود 1.5 ماه پیش)اما هنوز برامون چیزی نیومده و در عمل فرقی با قبل نکرده
سلام .
برگ سبز منم اومد .ده فروردین فرستادم .امروز اومد. تقریبا بیست روز .
تاریخ اعزام هجده ابان.
اگه کسی میدونه لطفا بگه
سلام برادران بسیجی
من حدود یه ماه غیبت دارم؛ امروز دفترچه رو گرفتم فهمیدم!
نوشته بود در صورت دستگیر شدن 6 ماه اضافه داریم. مگه اقدامی برای دستگیر کردن غایب ها میکنن؟
مدارک رو بفرستیم جزو کسایی حساب میشیم که خودمون اومدیم؟ یعنی همون 3 ماه اضافه؟
کارهاش که شد فورا اعزام میشیم یا صبر میکنن با اولین سری میفرستنمون؟
اگه کسی حین خدمت بمیره، شهید حساب میشه یا احمقی که بلد نبود تفنگ دست بگیره؟![]()
برو نظام وظیفه سالن 3 اتاق 15 نوبت بگیر بعد با کارت ملی و برگ سبز
بگو اعزامت رو بندازه 4/1
من الان دانشجو هستم وبسیج عادی برای کسر خدمت که سال دیگه میرم آیا فعال بودن بسیج تو دانشگاه خوبه یا پایگاه وچند ماه تخفیف می گیرم؟
برای کسر بسیج باید بسیج فعال داشته باشی ، فکر نکنم جا مهم باشه
برنامهای برای افزایش مدت سربازی وجود ندارد
معاون قوانین و مقررات سازمان وظیفه عمومی ناجا با اعلام اینکه در حال حاضر برنامهای برای افزایش مدت خدمت سربازی وجود ندارد، گفت: مقررات مربوط به مدت سربازی تا پایان آبان ماه امسال معتبر است.
سرهنگ حجتالله واعظینژاد، در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: مدت زمان خدمت سربازی در مناطق عادی ۱۸ ماه در مناطق محروم، بد آب و هوا ۱۷ ماه و در مناطق عملیاتی ۱۶ ماه است که این مقررات تا ۳۰ آبان ماه سال ۹۰ اعتبار دارد.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر برنامهای برای افزایش مدت زمان خدمت سربازی وجود ندارد.
واعظینژاد درباره مقررات معافیت ریالی برای مشمولان ایرانی خارج از کشور هم اظهار کرد: مقررات معافیت ریالی مربوط به مشمولان ایرانی خارج از کشور تا پایان سال جاری معتبر است و میزان تعرفه آن نیز ۱۰ میلیون تومان است.
وی به ایسنا گفت: ممکن است براساس قانون بودجه سال ۹۰ میزان تعرفه معافیت ریالی خدمت سربازی برای مشمولان خارج از کشور تغییر کند که در این صورت تعرفههای جدید اعلام خواهد شد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا جون من یکی جواب بده سومین باره دارم اینو نقل قول و این جور صحبتا میکنمسلام
ما خدمتون نزدیکه میشه بگید از اون روزی که 6 صبح میریم میدون سپاه تا موقعی که رسما وارد پادگان میشیم چی میگذره بهمون؟؟؟
و چه نکاتی رو رعایت کنیم به نفعمونه؟؟؟
ممنون
شما میری اونجا برای تقسیم توی پادگان نیستی میشنی روی زمین از پشت بلند گو کدها رو میخونند و بعد میری صف میشی میگن کجا افتادی
اگه 226 هست کد شما حواست باشه جای بد افتادی یکجوری جیم بزنی بری قاطی اونای که جای بهتر افتادن چون 226 بدترین کد هست
ممکنه تو سپاه به فوق لیسانس استوار یکم بدن؟
قاعدتاً باید ستوان سوم باشه درسته ؟!
هم اکنون 37 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 37 مهمان)