اگر سیستم عامل اندروید گوشی را ارتقا بدهم و بعد مجبور شوم که به تنظیمات اولیه کارخانه برش گردانم سیستم عامل اندروید جدید هم پاک میشود و سیستم عامل اولیه گوشی بالا میآید یا اینکه مشکلی برای سیستم عامل جدید نصب شده بوجود نمیآید؟
گوشی Htc
اگر سیستم عامل اندروید گوشی را ارتقا بدهم و بعد مجبور شوم که به تنظیمات اولیه کارخانه برش گردانم سیستم عامل اندروید جدید هم پاک میشود و سیستم عامل اولیه گوشی بالا میآید یا اینکه مشکلی برای سیستم عامل جدید نصب شده بوجود نمیآید؟
گوشی Htc
چطوری میشه گوشی آندروید رو اتقا داد؟
سیستم عامل باقی می مونه
باید بسته ارتقا برای گوشی شما ارائه شده باشه. در اینصورت بسته از طریق خود گوشی قابل دریافت و نصب هست.(رام رسمی)
سلام گوشی من گرند2 هستش هرموقع وصل میکنم به رایانه این پیام میاد
خواهشا یه کمک اساسی بکنید...ممنون
![]()
شما یک بار درایور پک سامسونگ رو دانلود و نصب کنین!!!!!
سلام ممنون دوست عزیز
ببخشید حواسم نبود - گوشی نوت 1 هست
درایور نصبه با یک لپ تاپ دیگه هم امتحان کردم با رام چهار فایله 4.0.3 زدم نشدبعد از nand write start میزنه sbl ولی نمیتونه بنویسه و اخرش fail میدهمیخواستم با 2.3.6 چند فایل هم بزنم لینک ها خراب بود
به نظرتون راهی هست بشه نرم افزاری درست کرد یا سخت افزاری هست؟
اگه راهی دوستان میدونند راهنمایی کنند ممنون میشم
با سپاس
گوشی رو دست دوم گرفتید؟
با یه کابل دیگه امتحان کنید...رو یه ویندوز دیگه...اینی که می گید رو منم مشکل داشتم سابقا...رو لپتاپ خودم هر کاری کردم نشد...بردم رو کامپیوتر دیگه درست شد
ورژنش همون 4.2.2 هست. تو قسمت serach for update که میرم یه پکیج 147 مگابایتی هست که می خواد دانلود کنه. بذارم دانلود بشه یا کنسل کنم؟
برای برنامه مدیریت رم هم از clean master استفاده می کنم.
چجوری مستر ریست کنم؟ کل اطلاعات گوشی پاک میشه؟
بله اون بسترو دانلود و نصب کنین قبل از مستر ریست دانلود کنین که با انجام ریست تغییرات اعمال بشه
در کل آپدیت ها برای رفع باگهای احتمالی سیستم عامل ها میاد پس بهتره گوشیتون رو به روزرسانی کنین همیشه مخصوصا هنگ کردن که به خاطر ایرادهای نرم افزاری هست در اکثر مواقع
با مستر ریست کل اطلاعات میپره ولی ازشون میتونین بک آپ بگیرین قبل ریست کردن و بعد ریست ریستور کنین
Last edited by runner; 21-08-2014 at 01:19.
ســلام
دوست من چند وقـت پیش برای گوشیـش، (S4) یه کیبورد با رابط دانگل گرفته. امـا تاسفانه
گوشی، کیبورد رو ساپورت نکرده. خلاصه می خواستم بدونم همه کیبورد ها گوشی و تبلت
های اندرویدی رو ساپورت می کنن، یا استثنا هم داره؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)