تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 189 از 231 اولاول ... 89139179185186187188189190191192193199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,881 به 1,890 از 2306

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N8 - با سیستم عامل Symbian^3 و دوربین 12 مگاپیکسل

داره خودمونی میشه h.gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

12

میگم گوشی من چرا عکس بد مییگره. یه کاور بود روی دوربین گوشی برداشتم. روی خود لنز مگه کاور دیگه ای هستش ؟ همه چیشو هم تنظیم کردم. خدایی عکس میگیره در حد دوربین سه مگا پیکسلی . دوربین 5 مگا پیکسلی c6 سره ازش . اندازه ی عکسا 300084000 هستش . حالت ماکرو هم که داره. دیگه نمیشه گفت مثلا دوربینش بدله !!!طوقتی 300084000 هستش یعنی دوربینش 12 مگا پیکسله .

دقیقا مشکل از کجاست. میگم نکنه یه کاور هم روی لنز باشه منهای اونی که من کندم ؟!!اثر انگشتم پاک کردم. فیلماش هم خوبن اما عکساش اصلا نه
    ببین داداش
    شما وقتی دوربینو باز میکنی
    options
    Settings
    Image Quality
    چک کن که رو 12 باشه
    بعد اینکه عکسارو بزار تو LCD سیستمت ببین.اینطوری مقایسه کردن با دوربینای 5 پیکسل راحت تره
    یه نمونه میزارم شما نگاه کن
    حجم عکس 4.33 MB
    4000*3000
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و اینکه فیلم برداریش واقعا کولاکه .البته تنظیمش کنی رو High Definition
    واینکه دوربین این گوشی اول فیلمش عالیه بعد عکسش
    ولی عکسش هم واقعا ردیفه

2. این کاربر از h.gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه behnam21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز چرا چک کردم رو دوازده هستش

روی ال سی دی مانیتور هم عکسا رو چک کردم. گذاشتم رو فتوشاپ هم چک کردم. اصلا عکسه رو فتوشاپ قابلیت کار کردن هم نداره. زود میپره رنگ و روش . در حالی که دوربین 5 مگا پیکسلی نمیپرید .

نمیشه هم گفتش که همش فریبه دوربین من الکیه دوربین تمام بچه ها خوبه !!اگه الکیه فیلم برداریش هم باید الکی باشه !!! 3000*4000 نباید باشه و ...

میگم منهای یک کاوری که روی دوربین و فلش زنون رو پوشونده که اونو کندم. روی خود لنز هم کاوری بود ؟دوستان متوجه هستن کجا رو میگم؟روی شیشه ی خود خود لنز .
    منمیخوام با یه چیزی دست بزنم میترسم خش بندازم اوضاع بدتر از قبل بشه !!!

4. این کاربر از behnam21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال behrooz.shie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    > مشهد <

پيش فرض

اره خوب کیفیتو میاره پاین کاور
    ولی مگه رویه لنز کاور داره

7. این کاربر از behrooz.shie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوست عزیز چرا چک کردم رو دوازده هستش

روی ال سی دی مانیتور هم عکسا رو چک کردم. گذاشتم رو فتوشاپ هم چک کردم. اصلا عکسه رو فتوشاپ قابلیت کار کردن هم نداره. زود میپره رنگ و روش . در حالی که دوربین 5 مگا پیکسلی نمیپرید .

نمیشه هم گفتش که همش فریبه دوربین من الکیه دوربین تمام بچه ها خوبه !!اگه الکیه فیلم برداریش هم باید الکی باشه !!! 3000*4000 نباید باشه و ...

میگم منهای یک کاوری که روی دوربین و فلش زنون رو پوشونده که اونو کندم. روی خود لنز هم کاوری بود ؟دوستان متوجه هستن کجا رو میگم؟روی شیشه ی خود خود لنز .
    منمیخوام با یه چیزی دست بزنم میترسم خش بندازم اوضاع بدتر از قبل بشه !!!
    اره خوب کیفیتو میاره پاین کاور
    ولی مگه رویه لنز کاور داره

نه دوست عزیز به جز همون کاور که کندی دیگه نداره
    اگه میشه بایه فریمور کوک شده فلش بزن ببین چی میشه

9. این کاربر از h.gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خب یه هفته وای میستم آنا میاد دیگه !!!

بروبچز مثکه آخر این هفته آنا میاد از منبع معتبر شنیدم !!

منبع معتبرشم اینترنته !!!

من میگم دو هفته وای میستم اگه خوب شد شد اگه نشد میبرمش گارانتی . ولی خدیای پیغمبری گوشی 3.2 مگا پیکلس از گوشی من بهتر عکس میگیره

من گفتم نکنه یه کاوری رو لنز باشه اینطوری نورو پخش میکنه

یعنی بهتون بگم فیلمبرداریش با دوربین 12 مگ دیجیتال مو نمیزنه . دیجیتاله یه کم بهتره البته. هرچند دیجیتالی ها اگه دقت کنید معمولا یه رنگ رو خیلی غالب میگیرن. مثلا فیلماشون به آبی میزنه همه چیو . یا سبز

اما عکس برداریش راحت بهتون بگم از k750 که داشتم و مقایسه کردم کمتر بود. خیلی شیرین بگم . دو مگا پیکسلی کا هفتصدو پنجاه بهتر عکس میگیرفت. من میگم خدایی دوربینش از نظر عکاسی ایراد داره شیرین

11. این کاربر از behnam21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

خب یه هفته وای میستم آنا میاد دیگه !!!

بروبچز مثکه آخر این هفته آنا میاد از منبع معتبر شنیدم !!

منبع معتبرشم اینترنته !!!

من میگم دو هفته وای میستم اگه خوب شد شد اگه نشد میبرمش گارانتی . ولی خدیای پیغمبری گوشی 3.2 مگا پیکلس از گوشی من بهتر عکس میگیره

من گفتم نکنه یه کاوری رو لنز باشه اینطوری نورو پخش میکنه

یعنی بهتون بگم فیلمبرداریش با دوربین 12 مگ دیجیتال مو نمیزنه . دیجیتاله یه کم بهتره البته. هرچند دیجیتالی ها اگه دقت کنید معمولا یه رنگ رو خیلی غالب میگیرن. مثلا فیلماشون به آبی میزنه همه چیو . یا سبز

اما عکس برداریش راحت بهتون بگم از k750 که داشتم و مقایسه کردم کمتر بود. خیلی شیرین بگم . دو مگا پیکسلی کا هفتصدو پنجاه بهتر عکس میگیرفت. من میگم خدایی دوربینش از نظر عکاسی ایراد داره شیرین
    عزیز ماهم داریم عکاسی میکنیم دیگه
    حالا ایشالا با این فریمور جدیدش ردیف بشه

13. این کاربر از h.gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت D_A_V_I_D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    0111

پيش فرض

من چند تا سوال تو گوشی داشتم، دوستان اگه می دونن کمکم کنن:

1.تنظیماتی تو گوشی هست که اگه با کابل گوشی رو به کامپیوتر وصل کنم نخوام شارژ بشه؟

2.ویبرش خیلی ضعیفه، مخصوصا اس ام اس که میاد و تو سایلنته فقط یه لرزش خیلی کوچیک داره. اینم تنظیم داره یا اگه برنامه ای واسه تغیرش موجوده من طالبشم!

3.سنسور کنار دوربین جلو که تو روشنایی و تاریکی نور رو کم و زیاد می کنه تنظیمات داره که فعال یا غیر فعال بشه؟

4.چرا حجم عکسایی که میگیرم همه زیر 2 مگ هستن؟ با این که روی 12مگاپیکسل تنظیمه و با کیفیت خوب هم عکس می گیره ولی حجم هر عکسی رو که می گیرم به 2 مگ هم نمی رسه! در صورتی که فک کنم حدود 5 مگ باید باشه! با کیفیتش مشکل ندارم، ولی واقعا واسم سوال شده که چرا! یعنی زیپش می کنه؟!!

5. و از همه مهم تر، فعلا هیچ راهی واسه دریافت فایل cer و key نداریم؟ اگه -- نشه حداقل یجور بشه نرم افزارای ساین نشده رو نصب کرد!

ممنووووووووون

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوربینو من جواب بدم

خودش زیپ میکنه معمولا

میگن زیپ میکنه البته . چون من تا چار مگ هم گرفتم بعضا تا شیش مگ هم گرفتن

اما دلیل علمیش شاید این باشه چون وضوح تصویر رو دست نمیزنه و سعی میکنه تصویرو همونطور که هست نشون بده (حالا تا چه حد موفق بوده الله اعلم )

برا همین حجمش اونقدرام زیاد نیست .

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

من چند تا سوال تو گوشی داشتم، دوستان اگه می دونن کمکم کنن:

1.تنظیماتی تو گوشی هست که اگه با کابل گوشی رو به کامپیوتر وصل کنم نخوام شارژ بشه؟

2.ویبرش خیلی ضعیفه، مخصوصا اس ام اس که میاد و تو سایلنته فقط یه لرزش خیلی کوچیک داره. اینم تنظیم داره یا اگه برنامه ای واسه تغیرش موجوده من طالبشم!

3.سنسور کنار دوربین جلو که تو روشنایی و تاریکی نور رو کم و زیاد می کنه تنظیمات داره که فعال یا غیر فعال بشه؟

4.چرا حجم عکسایی که میگیرم همه زیر 2 مگ هستن؟ با این که روی 12مگاپیکسل تنظیمه و با کیفیت خوب هم عکس می گیره ولی حجم هر عکسی رو که می گیرم به 2 مگ هم نمی رسه! در صورتی که فک کنم حدود 5 مگ باید باشه! با کیفیتش مشکل ندارم، ولی واقعا واسم سوال شده که چرا! یعنی زیپش می کنه؟!!

5. و از همه مهم تر، فعلا هیچ راهی واسه دریافت فایل cer و key نداریم؟ اگه -- نشه حداقل یجور بشه نرم افزارای ساین نشده رو نصب کرد!

ممنووووووووون
    ۱. چنین چیزی نداره.ای شارژ شدن اشکالی هم نداره.
    ۲. با انتخاب یک آهنک طولانی تر مدت زمان ویبره در حالت سایلنت بیشتر میشه.
    ۳. خود گوشی تنظیمات نداره،ولی میشه با نرم افزار غیر فعالش کرد.
    ۴. بسته به میزان نوری که سنسورش دریافت میکنه،جحم عکس متغیره.مثلا عکس از یک منظره در روز آفتابی باعث بالا رفتن حجم عکس میشه.
    ۵. میتونی با فریمور کوک شده فلش بزنی که در اون صورت برای نصب هیچ فایلی ساین نمیخواد ولی فکر کنم گارانتی رو از بین میبره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •