اینم بنچمارک هارد وسترن my passport usb3+usb2
این با پورت usb2 وصل شده
اینم با usb3
![]()
اینم بنچمارک هارد وسترن my passport usb3+usb2
این با پورت usb2 وصل شده
اینم با usb3
![]()
الان سرعتش خوبه یا بده؟
یه مقدار تشریحش میکنید؟
منم گذاشتم دوستان نظر بدند که خوبه یا بده
سلام دوستان
یه دونه WD My book - 500G دارم که بخاطر آداپتور و وزن زیاد تو خونه استفاده میکنم.
یه دونه WD My Passport Essential - 500G دارم که دم دستی استفاده میکنم.
یه هارد 1 ترابایت میخواستم تا حدود 150-160. با مشخصات زیر:
1- 95% مواقع با لپ تاپ باهاش کار میشه (در نتیجه سبک)
2- اطلاعات شرکت توشه که حیاتیه (مطمئن)
راستش خودم آلمان هستم و هارد رو برای پدر میخوام ، حالا چندتاسوال:
1- بازم WD بگیرم یا Seagate یا . . .؟ (البته usb3 بودن خود WD یه مزیته)
2- تو WD ها، خواستم My Passport Elite بگیرم که آداپتور داشته باشه ، دیدم 1 ترا نداره! مدل My Passport Essential SE - 1T ایده آله؟ چرا تو لیست سازگار ارقام نیست؟!
3- تو Seagate ها ، کدوم سری اش بهتره؟Expansion یا GoFlex؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4 آنلاین بگیرم یا از پایتخت؟
ممنون . . .
Last edited by a6l3i; 29-05-2011 at 18:07.
جواب سوال 1 : به نظرم WD بهتره
جواب سوال 2:(هم 750 گیگه و هم 1 ترا)
جواب سوال 3 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمیدونم
جواب 4 : بهتره حضوری خرید کنین.
سلام بچه ها خسته نباشید.آقا منامروز یه هارد اکسترنال
adata 1TB CH11 یو اس بی 3 کابلش نوشته usb3 اما لب تاب من ای ساتا داره .
خواستم از اساتید بپرسم آیا من این usb3 رو به ای ساتا بزنم مشکلی پیش میاد.؟ سرعتش بالا می ره؟
سلام
قطعا goflex بهتره چون این سری از هاردها انعطاف پذیری بالایی دارن چون انتهای این هاردهای اکسترنال قابل جدا شدنه مثل عکس زیر3- تو Seagate ها ، کدوم سری اش بهتره؟Expansion یا GoFlex؟
یعنی با خرید آداپترها میتونین از esata و usb2 و usb3 و firewire استفاده کنین . حتی با جدا کردن آداپتر آن میتونین به صورت مستقیم از ساتا استفاده کنین.
البته قیمت هریک از این آداپترها حدودا 30 تومنه در عکس زیر یه آداپتر رو مشاهده میکنین. و همزمان همه اینترفیس رو باهم ندارن .
ولی سری Expansionها هاردهای خیلی ساده ای هستن که فقط usb2 و به هیچ عنوان قابل ارتقا نیستن ولی به خاطر سادگی بیش از حد میتونم اطمینان بدم که بدون هیچ گونه دردسری توسط TV یا ----- و یا PS3 قابل شناسایی هست .
---------- Post added at 10:21 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------
سلام دوست گلم
پورت esata و پورت usb3 اساسا زمین تا آسمون باهم فرق میکنن و نمیتونن باهم connect بشن .
هیچ وقت این کارو نکنین مگر اینکه بخوان پورت esata لپتاپ رو خراب کنین
اما من فلش رو وقتی به ای ساتا میزنم سرعتش میره بالا!
یعنی برای فلش ضرر داره؟
راستی الارو می زنم به این کابل usb3 رو به usb2 میزنم اشکال داره؟ ممنونم.![]()
والا این اولین باره که میشنوم فلش رو به esata متصل کردین که جواب داده ، شما مطمئنین که اون esata هست ؟؟؟ اگر فلش رو متصل کردین به اونجا و جواب داده مطمئن باشید که esata نیست بلکه پورت usb هست .
دو حالت دارهراستی الارو می زنم به این کابل usb3 رو به usb2 میزنم اشکال داره؟ ممنونم.
فلش یا هارد usb2 رو به پورت usb3 لپتاپ بزنی مطمئنم که جواب میده و کار میکنه (خودم عملا تست کردم)
فلش یا هارد usb3 رو به پورت usb2 لپتاپ بزنی نمیدونم جواب میده یا نه (چون هارد usb3 نداشتم تا حالا تست نکردم)
سلام دوست عزیز
لپ تاپ ها (جدیداش ) یک پرت مشترک esata و usb داره اگه دقت کرده باشین
بنا بر این میشه از اون پرت استفاده 2کاره کرد به همین راهتی..............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)