تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 189 از 515 اولاول ... 89139179185186187188189190191192193199239289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,881 به 1,890 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

واقعا ادم هیچ وقت نمیتونه تو این تاپیکا به جواب قاطعی برسه من اخر نفهمیدم سنجش بهتره یا گزینه 2 یا کانون یکی میگه سنجش سئوالاتش مفهومیه عالیه یکی میگه درشو گل بگیرید یکی میگه کانون خوبه یکی میگه برنامش ماله پیش دانشگاهیه بدرد سال دومی ها نمیخوره سه چهار تا هم میگن بابا فلان فلانه گزینه 2 کلا هرکی هرجا رفته اگه موفق شده از اون تعریف میکنه هرکی هم موفق نشده بدشو میگه تو رو خدا بابا یه کمکی به ما بکنید من اصلا نمیدونم باید چطور برنامه بریزم وقتی هم میخوام تو یه ازمونی شرکت کنم که با بارنامه اونها برم جلو همه میگن بدرد تو نمیخوره توووووووو روووو خدا کمک کنیید

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

واقعا ادم هیچ وقت نمیتونه تو این تاپیکا به جواب قاطعی برسه من اخر نفهمیدم سنجش بهتره یا گزینه 2 یا کانون یکی میگه سنجش سئوالاتش مفهومیه عالیه یکی میگه درشو گل بگیرید یکی میگه کانون خوبه یکی میگه برنامش ماله پیش دانشگاهیه بدرد سال دومی ها نمیخوره سه چهار تا هم میگن بابا فلان فلانه گزینه 2 کلا هرکی هرجا رفته اگه موفق شده از اون تعریف میکنه هرکی هم موفق نشده بدشو میگه تو رو خدا بابا یه کمکی به ما بکنید من اصلا نمیدونم باید چطور برنامه بریزم وقتی هم میخوام تو یه ازمونی شرکت کنم که با بارنامه اونها برم جلو همه میگن بدرد تو نمیخوره توووووووو روووو خدا کمک کنیید
    در مورد آزمون ها بگم:
    اکثرا توی این تالار(!) فقط به ۳ امتحان آخر سنجش اهمیت می دهند/
    قلم چی به خاطر جامعه آماری زیاد و زرنگش خوبه. یعنی هم تعداد زیاده هم درس خون هستند نسبت به گزینه ۲ . تو گزینه ۲ سرتو بندازی بری آزمون بدی ممکنه ترازت ۶ هزار به بالا بیاد ولی تو قلم وقتی می گی ترازت ۶ به بالاست بقیه کف می کنند (البته شاید کمی اغراق کردم!)
    گزینه ۲ سوالاتش استاندارد تره.
    --------------------------------
    در مورد برنامه ریزی با چند تا نصیحت دوستان تو چند پست بعدی نمی تونید به جایی برسید. پیشنهاد می کنم کتاب های مشاوره بگیرید یا حداقل پست هایی که قبلا داده شده رو بخونید(جست و جو کنید)

3. این کاربر از shah abas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

از نظر سوال فکر می کنم گزینه 2 و گاج از بقیه سطحشون بالاتره.
    از لحاظ سنجیده شدن هم رتبه کانون واقعی تر از بقیس ! حالا به خودتون بستگی داره.
    من که می گم گزینه 2 بهتره ... سوالاش خلاقانه تره.

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

استقلال بهتره یا پرسپولیس؟!
    این سوالی که شما میپرسی همونقدر تشنج آفرینه که سوال بالای من تشنج آفرینه!
    اینجا هرکسی یه سلیقه داره و هر کسی روی سلیقش تعصب داره و هزارتا دلیل درست و غلط میاره پس نباید دنبال جواب اینجا بگردی باید بری یه تحقیق کوچولو بکنی. یه آزمون از هر کدوم از این موسسات پیدا کن یه روز رو بذار برای بررسی سوالای هر کدوم و پاسخنامه و کارنامه هاش (از اطرافیانت حتما میتونی بگیری) بعد تصمیم بگیر کدوم بهتره. حالا ما فرض رو بر این میذاریم که شما کسی رو نداری که این سوالارو بهت برسونه. پس من نظرمو میگم (نظر من مثل جوابه استقلال بهتره یا پرسپولیس! میمونه ) :
    سنجش: 10درصد سوالاش غلطه / پاسخنامش بسیار مختصره (تقریبا میشه گفت با پاسخنامه کلیدی توفیر چندانی نداره)
    کانون: اگه عقب بیوفتی کارت سخت میشه
    گزینه 2: کارنامه رو همون روز نمیده
    خودت انتخاب کن

6. این کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

معاون سازمان سنجش آموزش کشور از ثبت‌نام کنکور سراسری سال 1390 از 16 آذر ماه همزمان با روز دانشجو خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر حسین توکلی، با اشاره به آغاز ثبت‌نام آزمون سراسری از هفته آینده، گفت: ثبت‌نام کنکور تا 28 آذرماه سال جاری و به مدت 13 روز ادامه دارد.

وی با اشاره به برگزاری آزمون سراسری در طی روزهای 9، 10 و 11 تیرماه سال آینده، اظهار کرد: روند اجرایی برگزاری آزمون همانند سال گذشته است و تغییری ندارد.

توکلی درخصوص تغییرات کنکور 90، خاطرنشان کرد: در زمینه تاثیر بیشتر سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال آینده نسبت به سال گذشته، دریافت کد رهگیری توسط داوطلبان برای ثبت‌نام در آزمون و دیگر موارد باید در کارگروه ماده چهار تصمیم گیری شود.
    منبع خبر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 6 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان میتونید بگید شما چطور برنامه ریزی میکنید من اینجا تو دهات بزرگ اهواز زندگی میکنم اینجا اصلا مشاور خوب گیر نمیاد رفتم دنبال مشاوره خوب بقول خودشون از تهران میگه هفته ای 30 دقیقه اونم 30 تومن یعنی دقیقه ای 1000 تومن پوله سلام علیکم ازت میگیرن رفتم یه مشاور گیر اوردم جلسه ای 2 ساعت 8 تومن یه 2 هفته ای هست زنگ میزنم ور نمیداره یعنی پیچوندمون اونم بد جوری خدا بپیچونتش کلا این بازار کنکور عجب جایی شده برا کلاه برداری به هر حال حالا خودم میخوام برنامه ریزی کنم چیکار کنم از کجا شروع کنم کتاب چی میخواد کسی اگه ادرسه لینکی داره بذاره این یه خواهش عاجزانستتتتتتتتتت

در آغاز فعالیت D o R s A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام
    کسی در مورد مشاور های برنامه ی فرصت برابر اطلاعی داره؟
    این که کدوم مشاور های تحصیلی تو برنامه ی فرصت برابر از همه بهترند؟و اون مشاورا چه روزهایی برنامه دارند؟
    کسی جوابی نداره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه princeofpersia_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تئاتر رویاها

پيش فرض

معاون سازمان سنجش آموزش کشور از ثبت‌نام کنکور سراسری سال 1390 از 16 آذر ماه همزمان با روز دانشجو خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر حسین توکلی، با اشاره به آغاز ثبت‌نام آزمون سراسری از هفته آینده، گفت: ثبت‌نام کنکور تا 28 آذرماه سال جاری و به مدت 13 روز ادامه دارد.

وی با اشاره به برگزاری آزمون سراسری در طی روزهای 9، 10 و 11 تیرماه سال آینده، اظهار کرد: روند اجرایی برگزاری آزمون همانند سال گذشته است و تغییری ندارد.

توکلی درخصوص تغییرات کنکور 90، خاطرنشان کرد: در زمینه تاثیر بیشتر سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال آینده نسبت به سال گذشته، دریافت کد رهگیری توسط داوطلبان برای ثبت‌نام در آزمون و دیگر موارد باید در کارگروه ماده چهار تصمیم گیری شود.
    منبع خبر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خبر مهم دیروز هم این بود که میزان تاثیر سوابق تحصیلی به 25 درصد رسید و به جای معدل این بار نمراتدروس نهایی دربیرستان در کنکور تاثیر داده خواهند شد. البته از روش و چگونگیش حرفی نزد. مثل اینکه امسال 25 درصد هست.. سال بعدی 50 ... بعدیش 75 و در نهایت سال 93 کنکوری در کار نخواهد بود و 100 درصد با سوابق تحصیلی گزینش انجام میشه. ضمنا پیش دانشگاهی هم تاثیری نداره.

12. 3 کاربر از princeofpersia_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fouad-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

خبر مهم دیروز هم این بود که میزان تاثیر سوابق تحصیلی به 25 درصد رسید و به جای معدل این بار نمراتدروس نهایی دربیرستان در کنکور تاثیر داده خواهند شد. البته از روش و چگونگیش حرفی نزد. مثل اینکه امسال 25 درصد هست.. سال بعدی 50 ... بعدیش 75 و در نهایت سال 93 کنکوری در کار نخواهد بود و 100 درصد با سوابق تحصیلی گزینش انجام میشه. ضمنا پیش دانشگاهی هم تاثیری نداره.
    اگه پیش دانشگاهی تاپیر نداره پس چرا 4 تا درس رو نهایی کردن؟
    یعنی پیش دانشگاهی توی کنکور اصلا تاپیر نداره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه fmpr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    پشت دریا ها :دی ( همون تهرون خودمون :دی )

پيش فرض

بالاخره این قلمچی ما رو هم آدم حساب کرد و کارناممونو آورد

15. 7 کاربر از fmpr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •