تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 189 از 194 اولاول ... 89139179185186187188189190191192193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,881 به 1,890 از 1935

نام تاپيک: تاپیک جامع LED C6000,C7000,C8000,C9000 سامسونگ (لطفا در مورد قیمت صحبت نکنبد)

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام
    من با ال ای دی سری 5 40 اینچ مشکل حرف ک رو تو زیرنویس نشون نمیده چه کار کنم تو منوی مخفی تنظیمات رو ایراتن گذاشتن نشد ممنون
    دوست عزیز
    این روش را امتحان کنید
    برای استفاده از رو کامپیوتر فایل srt که داری رو open with بکنی بعد با notepad باز کنی بعد این مسیر رو به ترتیب دنبال کن

file>save as>encoding<unicode<save>yes

حالا فایل زیرنویس رو با فیلم هم نام کن مشکلی که تو بهش اشاره کردی حل میشه و بعد آن را روی usb کپی کنید و به تلویزیون وصل کنید و در موقع نمایش کلید tools از روی کنترول رابزنید آن موقع خواهید دید که در قصمت منو tools شما uncode نمایش در میآید واز آن عربی را انتخاب وسپس از فیلمتان لذت ببرید

2. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام
    من با ال ای دی سری 5 40 اینچ مشکل حرف ک رو تو زیرنویس نشون نمیده چه کار کنم تو منوی مخفی تنظیمات رو ایراتن گذاشتن نشد ممنون
    دوست عزیز
    اگر زیر نویس شما مشگلش حل نشد می توانید از نرم افزاری که در سایت زیر است استفاده کنید.
    تصور کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ی را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرده‌اید و به دنبال آن، زیرنویس فارسی مربوط به فیلم را نیز تهیه و دریافت می‌کنید اما هنگام مشاهده، همه چیز آن‌طور که انتظار دارید نیست! قطعا این اتفاق برای خیلی از شما پیش آمده که نمایش زیرنویس فایل‌های با فرمت SRT در سیستم‌تان همراه با مشکل بوده است.
    دلیل این اتفاق به تنظیمات یونیکد و زبان موجود در سیستم عامل شما مربوط می‌شود و اصولا یکی از راه‌حل‌ها، فارسی کردن زبان کلی سیستم عامل نصب شده روی کامپیوتر کاربر است اما بنا به دلایلی م [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ن است نتوانید (و یا نخواهید) زبان سیستم خود را به فارسی تبدیل کنید.

بسیاری از راه حل هایی که برای این منظور استفاده می شوند، اصولا همگی دارای بیش از دو یا سه مرحله جهت دریافت خروجی نهایی هستند و در صورتی که بخواهید بیش از یک فایل زیرنویس را اصلاح کنید، باید زمان زیادی را صرف این کار نمایید. شاهین کاتبی، برنامه‌نویسی است که برای هر دو سیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، برنامه کم‌حجم و کاربردی‌ Sh Persian Subtitle Fixer را تهیه کرده‌است تا تنها به وسیله کشیدن و رها کردن فایل در محیط برنامه، زیرنویس اصلاح شده خود را دریافت نمایید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by matinpour; 17-06-2013 at 16:18.

4. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVP77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    من یه 6980 سامسونگ خریدم و در موردش چند تا سوال دارم
    1- وقتی تو منو دستگاه هستم و وقتی که میخوام کانالی رو عوض کنم یا اینکه اون کانالی که نشون میده تاریکه و نور کمه , نور کم و زیاد میشه میخواستم ببینم این تنظیمی داره یا کلا همینطوره
    مثل زمانی که انرژی سیور فعال هست و تو روشنایی بیشتر نور صفحه کم و زیاد میشه

2- وقتی رو کلیدهای کنترل فشار میدم صدای بیپ مانندی از تلویزیون شنیده میشه اینو باید کجا غیرفعال کنم تا سایلنت و بدون صدا بشه ؟

3- این تی وی قابلیت وصل شدن موس و کیبرد بی سیم رو داره ؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    من یه 6980 سامسونگ خریدم و در موردش چند تا سوال دارم
    1- وقتی تو منو دستگاه هستم و وقتی که میخوام کانالی رو عوض کنم یا اینکه اون کانالی که نشون میده تاریکه و نور کمه , نور کم و زیاد میشه میخواستم ببینم این تنظیمی داره یا کلا همینطوره
    مثل زمانی که انرژی سیور فعال هست و تو روشنایی بیشتر نور صفحه کم و زیاد میشه

2- وقتی رو کلیدهای کنترل فشار میدم صدای بیپ مانندی از تلویزیون شنیده میشه اینو باید کجا غیرفعال کنم تا سایلنت و بدون صدا بشه ؟

3- این تی وی قابلیت وصل شدن موس و کیبرد بی سیم رو داره ؟

در مورد اول این مورد مسئله ای ندارد ولی باز به این مسیر بروید منو----> سیستم ---> راهکار صرفه جویی -----> حسگر صرفه جویی ببینید اگر روشن است خاموشش کنید
    و در مورد دوم به این مسیر بروید منو ------> سیستم ----> عمومی -----> بازخورد صدا روی آن کلیک کرده و از گزینه خاموش را انتخاب کنید

در مورد سوم برای LED سری 6200 به بالا، تلویزیون PDP استفاده از تلویزیون با صفحه کلیدها و ماوس
    مدیر دستگاه
    منو ← سیستم ← مدیر دستگاه
    با استفاده از این عملکرد می توانید صفحه کلیدها یا ماوس را برای استفاده با تلویزیون راه اندازی کنید. می توانید لیست دستگاه ها را تماشا کرده و تنظیمات صفحه کلیدها و ماوس را در این منو تنظیم کنید.بستگی به مدل
    ،USB HIDممکن است که صفحه کلید وماوس با تلویزیون سازگار نباشند.می توانید صفحه کلیدها و ماوس را در آن واحد وصلکنید.
    تنظیمات صفحه کلید ● ●به شما امکان می دهد که از یک صفحه کلید USB یا Bluetoothبا تلویزیون تان استفاده کنید. اگر می خواهید ازصفحه کلید USBاستفاده کنید، آنرا به درگاهUSBوصل کنید.
    برایLEDسری6200به بالا، تلویزیونPDPاگر می خواهیداز صفحه کلیدBluetoothاستفاده کنید، آنرا با استفاده ازعملکرد Bluetoothوصل کنید.هنگامیکه صفحه کلیدهایQWERTY در Browser Webظاهر می شود، تنها می توانید از صفحهکلیدها استفاده کنید.
    انتخاب صفحه کلید
    انتخاب کنید که از کدام صفحه کلید از فهرست صفحه کلید استفاده شود. در آن واحد فقط می توانید از یک صفحه کلید استفاده کنید حتی اگر چند صفحه کلید وصل شده باشد.
    افزودن صفحه کلید Bluetooth
    برای LED سری 6200 به بالا، تلویزیون PDPمی توانید صفحهکلید Bluetooth را اضافه کنید.
    گزینه های صفحه کلید
    گزینش های پیش فرض را برای زبان و نوع صفحه کلید تنظیم می کند.
    زبان صفحه کلید: زبان را برای صفحه کلیدها تنظیم می کند.
    نوع صفحه کلید: تنظیم کنید که از چه نوع صفحه کلیدی برای وارد کردن متن استفاده می کنید.
    تغییر زبان ورودی: یک ترتیب کلیدی را برای تغییر زبان ورودی انتخاب کنید.
    تنظیمات ماوس ● ●به شما امکان می دهد که از یک ماوسUSB یا Bluetoothبا تلویزیون تان استفاده کنید. اگر می خواهید ازماوسUSBاستفاده کنید، آنرا به درگاهUSBوصل کنید.
    برای LED سری 6200 به بالا، تلویزیون PDPاگر می خواهید ازماوسBluetoothاستفاده کنید، آنرا با استفاده از عملکردBluetoothوصل کنید.می توانید از ماوس در منوی تلویزیون به همان صورتیاستفاده کنید که از ماوس در PCاستفاده می کنید.

انتخاب ماوس
    انتخاب کنید که از کدام ماوس از فهرست ماوس استفاده شود. در آن واحد فقط می توانید از یک ماوس استفاده کنید حتی اگر چند ماوس وصل شده باشد.
    افزودن ماوس Bluetooth
    برای LED سری 6200 به بالا، تلویزیون PDPمی توانید ماوسBluetoothرا اضافه کنید.
    گزینه های ماوس
    گزینه های پیش فرض را برای دکمه های ماوس تنظیم می کند.
    دکمه اولیه: دکمه اصلی را برای استفاده از کلیک و انتخاب در صفحه انتخاب کنید.
    اندازه اشاره گر: اندازه اشاره گر ماوس روی صفحه را تنظیم کنید.
    سرعت اشاره گر: سرعت اشاره گر ماوس را انتخاب کنید.
    استفاده از منوی تلویزیون با ماوس
    1- ماوس Bluetooth یا USBرا به تلویزیون وصل کنید.
    2- دکمه اولیه که انتخاب کردید را کلیک کنید. پاپ آپ برو به ظاهر می شود.
    3- Smart Hubیا منو را در برو به انتخاب کنید.
    4- از ماوس به همان صورتی استفاده کنید که از ماوس با کامپیوتر استفاده می کنید. برای مثال، برای باز کردنکانال در صفحه،Smart Hubروی نماد کانال کلیک کنید.برای خروج از یک فیلد ورودی که بسته نمی شود، رویפ بازگشت کلیک کنید.برای خروج از منو یا صفحهSmart Hubرویפ بازگشتکلیک کنید.برای پنهان کردن اشاره گر ماوس، آنرا قدری از پائینصفحه خارج کنید.

7. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVP77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    بنده یه موس و کیبرد وایرلس تهیه کردم
    وقتی دانگل وایرلس رو روی تلویزیون وصل میکنم و تو منو به دنبال موس و کیبرد سرچ میکنه چیزی پیدا نمیکنه
    به نظرتون اصلا با دانگل وایرلس موس و کیبرد این تی وی وصل میشه یا فقط باید موس و کیبرد بلوتوثی باشه ؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    بنده یه موس و کیبرد وایرلس تهیه کردم
    وقتی دانگل وایرلس رو روی تلویزیون وصل میکنم و تو منو به دنبال موس و کیبرد سرچ میکنه چیزی پیدا نمیکنه
    به نظرتون اصلا با دانگل وایرلس موس و کیبرد این تی وی وصل میشه یا فقط باید موس و کیبرد بلوتوثی باشه ؟
    دوست عزیز
    باید بلوتوثی باشد که در پست بالا توضییح دادم

10. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sarafara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

مدتیه دوستان به مشکلی برخورده ام ...مدل تی وی من 6960 هست...چند روزی میشه که نمی تونم تی وی رو به مودم وای فای ام متصل کنم ...جستجو که میکنه مودم رو پیدا می کنه ولی نمی تونه به اون متصل بشه !...مشکل از کجاست ؟...اگه راهنمایی کنین ممنون میشم ...

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

مدتیه دوستان به مشکلی برخورده ام ...مدل تی وی من 6960 هست...چند روزی میشه که نمی تونم تی وی رو به مودم وای فای ام متصل کنم ...جستجو که میکنه مودم رو پیدا می کنه ولی نمی تونه به اون متصل بشه !...مشکل از کجاست ؟...اگه راهنمایی کنین ممنون میشم ...
    دوست عزیز
    از مطلب زیر استفاده کن
    وضعیت شبکه
    منو ← شبکه ← وضعیت شبکه
    می توانید وضعیت کنونی شبکه و اینترنت را کنترل کنید.
    اگر اتصال شبکه بی سیم کار نمی کند... عدم اتصال شبكه بی سيم. ● ● راتر بی سیم انتخاب نشده است. برای انتخاب راتر به تنظیمات شبکه بروید.
    نمی توان به راتر بی سیم وصل شد. ● ● کارهای زیر را بکنید: کنترل کنید که راتر روشن شده باشد و اگر روشن است، آنرا خاموش و دوباره روشن کنید. کنترل کنید که آیا برای استفاده از راتر نیاز به وارد کردن کلید ایمنی دارید یا خیر.
    تنظیم خودکار IP کار نمی کند. موارد زیر را برای تنظیم خودکار آدرس IP یا تنظیم دستی آدرس انتخاب IP کنید. تنظیمات IP را امتحان کنید (1 مطمئن شوید که سرور DHCP در راتر فعال شده باشد (2 راتر را قطع و دوباره وصل کنید 3 ) برای کسب اطلاعات بیشتر با ارائه کننده سرویس اینترنتی خود تماس حاصل نمائید.
    نمی توان به شبکه وصل شد. ● ● کارهای زیر را بکنید: کنترل کنید که آدرس IP در تنظیمات IP درست تنظیم شده باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر با ارائه کننده سرویس اینترنت خود تماس حاصل نمائید.
    به شبکه محلی تان وصل شده اید ولی نمی توانید به اینترنت وصل شوید. تنظیمات DNS را در تنظیمات IP
    کنترل کرده یا برای دسترسی به اینترنت با ارائه کننده سرویس اینترنتی خود تماس حاصل نمائید.
    تنظیم شبکه کامل شد ولی نمی توان به اینترنت وصل شد. برای دسترسی به اینترنت با ارائه کننده سرویس اینترنتی خود تماس حاصل نمائید.
    Last edited by matinpour; 11-07-2013 at 12:23.

13. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

c7000 چند تا عینک تو جعبش هست؟

ma ke az bane 3 sal ghabl gereftim 2 ta eynak dasht

اگه نباشه جاش خالی می مونه shoeib's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام
    من یه سامسونگ C7000 دارم
    می خوام تیونر دیجیتالش رو فعال کنم که بتونم شبکه های دیجیتال رو باهاش بگیرم
    اصلاً روی این مدل تیونر دیجیتالی هست؟ و اگر هست، چطوری میشه فعالش کرد؟
    ممنون میشم دقیق توضیح بدید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •