امکانش نیست.
اتفاقا یک ربع هم طول میکشه.
امکانش نیست.
اتفاقا یک ربع هم طول میکشه.
من يه ESC زدم افتاد بيرون رفت تو منو..
بچه ها يه سوالي..
من اين بازي رو امروز تموم كردم بالاخره. آخرش چي شد ؟ واقعا نفهميدم؟ چرا وقتي سيب رو بدست اورديم دختره رو كشتيم؟ بعد هم بيهوش اتفادن؟
اون زنه كه ماهيت عجيب داره كي هست چي هست؟
تا اون جایی که من فهمیدم اینه که اون زنه ( البته فرشته است نه آدم ! ) به نوعی هدایت کننده دزموند برای نجات پایان دنیا است ( همان طور که در آخرین سکانس AC2 هم این جمله را می گوید که بشریت به دست توست ( یعنی دزموند ) ! ( در ضمن این مسئله پایان بشریت و نجات آن توسط دزموند می تونه در ارتباط با قضیه سال 2012 و پایان دنیا باشه !! این هم از سیاست های پیچیده یوبی می باشد که در REVELATION شاید گوشه هایی از آن را ببینیم ! )
به همین دلیل ممکنه هرچیزی که مانع راه دزموند باشد را بردارد ! که باز هم می گم ممکنه لوسی یکی از آن موانع بوده باشد !
همان طور که دیدید اختیار ازیو کاملا در دست نیروی عجیب سیب بود !
باید نشست و دید در REVELATION چه پیش خواهد آمد ؟!!!
Last edited by Mammad Prince; 20-08-2011 at 12:35.
سلام
بازی روی 71% مونده و دیگه هیچ ماموریتی تو نقشه نیست.
چی کار باید انجام بدم؟
من همه ی مراحل اصلی و بعضی از فرعی ها رو رفتم شد 50 درصد!آخرش که چی بشه؟میگن مردم بهت احترام میزارن و یک لباس جدید میده!
باید نقشه گنج ها و پرچم ها و پر ها را از مغازه های paint ( علامت آن ها یک قلمو هست ! ) بخرید و همه را جمع کنید !
در ضمن باید همه ماموریت ها را 100 درصد کرده باشید ( یعنی کار مربوطه ای که برای 100 درصد کردن هر ماموریت لازمه را آنجام داده باشید مثلا گفته حتما از روی یه نیمکت هدف را بکشید یا در زمان 30 ثانیه همه را بکشید و ... !!! )
شما rebuilt رم را 100 درصد کرده اید دیگه ؟!! یعنی همه مغازه ها و مناطق را خریده اید ؟؟! حتما باید این کار را هم بکنید !
باید ماموریت های هر 3 گروه جنگجو ، دزد و بووووووووووق را انجام داده باشید !!!!!!!!!!
من خودم تا 83% را رفتم ولی دیگه خیلی طول می کشید و بی خیالش شدم !!!
تا همین 83 درصد هم حدود 16 ساعت طول کشید !!
فکر کنم منصرف شدید !!! نه ؟!!!!!![]()
سلام علیکم
من تازه واردم!
هر سه تا رو رفتم(منظورم اساسین1 -2-brotherhood)
یه سوال داشتم که این صحنه هایی که افراد 1 ساعت وای میستن صحبت میکنن و نمیشه رد کرد،مثلا تو اساسین 1 وقتی که دزموند با المعلم صحبت میکنه رو نمیشه رد کرد؟
من که هر دکمه ای رو میزنم رد نمیشه!
لطفا مرا به راه راست هدایت فرمایید!
میشه یا نمیشه؟
سلام
نه نمیشه ردش کرد چون این صحبت ها ib game هستش و کات سانس نیستش که بشه ردش کرد.
دوستان نمیدونین نسخه ی بعدی کی میاد بیرون .
نسخه جدید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)