تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 189 از 311 اولاول ... 89139179185186187188189190191192193199239289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,881 به 1,890 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

آقایون اصلا فیفا هیچ نقصی نداره. الان تشکر کنید زیر این ارسال

من که نمیگم دروازبانای ضعیفن، تا به حالم با بالاتر از Professional بازی نکردم، هیچ وقت فراتر از دانسته ها و دیده هام قضاوت نکردم. ولی تو این سطح سختی، این ضعف بزرگ رو دروازبان ها دارن. من قبل این عکس ها که گذاشته بود، از قضا از یه موردش فیلم گرفتم (از همون فیلمای معروف ):

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما این رو ببینید. در واقعیت هرگز چنین گلی زده نمیشه، چون دروازبان همیشه روی توپی که از دور به روی دروازه ش فرستاده میشه مسلطه. اما این صحنه گل برای من زیاد اتفاق افتاده. البته متاسفانه خودم بلد نیستم بزنم، چون وقتی بزنی حال میده، ولی وقتی بخوری میشه باگ

در هر حال من اونچه می بینم رو میگم، چه خوبی و چه بدی. منکر این نمیشه شد که گیم پلی فیفا فوق العاده س، ولی بدی هاش رو هم میگم، حتی اگر با واکنش های متعصبانه و بی منطق عده ای مواجه بشه که وقتم رو صرف جواب دادن به این دست ارسال ها نمی کنم.
    سعید جان آخه کی گفته محصولات برنامه نویسی شده دست بشر کاملا بی خطاست نمیدونم برنامه نویسی خوندی یا نه اگه خونده باشی واقعا این پستت خیلی نا پخته بود . شما انتظار داری اصلا باگی توی بازی وجود نداشته باشه تازه این باگ نیست در ادامه توضیح میدم باید چیکار میکردی .
    به هر حال توی هر محصول برنامه نویسی شده باگ وجود داره مایکروسافت به اون عظمت با اون دبه دبه و کب کبه کلی حفره و باگ توی ویندوزاش وجود داره سیستم عاملهایی که سالیان سال کلی آدم روش کار کردن بعد شما انتظار داری یک بازی که فقط یک سال روش کار میشه بدون باگ باشه .
    من حقیقتا بدون تعارف به شرکت EA تبریک میگم که توی بازیهای فیفایی که میسازه اینقدر باگ کم وجود داره و علاوه بر اون تعداد کم فراوانی باگها تنوع اونها هم بسیار کمه .

علاوه بر اینها چرا شما دروازه بانتو خودت دستی نکشیدی عقب این که دیگه کاری نداره شما با کمک سه ابزار آنالوگ راست , دکمه L1 /LB و همینطور دکمه پاس تودر راحت میتونستی دروازه بانتو جابجا کنی . اینکه دیگه دست خودمون باگ کجا بوده آخه .

2. 10 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

جناب با منطق
    اگر این باگه و چندین و چند بار برای شما اتفاق افتاده پس بالطبع باید برای من و بقیه کاربران هم اتفاق می افتاد
    چون که به گقته شما این باگه و نه اشتباه محاسباتی یا کنترلی که شما انجام میدین
    من هم هیچ وقت نگفتم فیفا بازی کاملیه و هیچ مشکلی نداره...ولی یک سری مشکلات برمیگرده به عدم آشنایی یک سری از دوستان با کنترل این بازی و وقتی هم به مشکل میخورن اون رو باگ میدونن.
    در صورتی که این خودشون هستن که دارن اشتباه میکنن
    این وسط هم مشخصه که چه کسی و کسانی منطقی نظر میدن و چه کسی و کسانی از روی قصد و ...
    این پست رو که دیدم یاد دو تا خاطره افتادم......... .

چند سال پیش یکی از دوستام نشسته بود پای pc بازی warcraft3 رو بازی می کرد (مد skirmish) ولی چون بازی کردن این مد مهارت شدیدا بالا و آشنایی طولانی با بازی رو لازم داشت ایشون بعد یه مدت باختن تو بازی اومد گفت این بازی باگ داره من هر کاری می کنم میبازم واسه دشمن کارگر اولیه زیاد گذاشتن واسه من کم پس باگ........

یکیشم تو آنلاین gears of war2 بود یکی از بچه ها ضعیف بود هی هی میباخت......بعدش یهو گذاشت رفت از شبکه بعد فرداش ازش پرسیدم چرا رفتی؟؟گفت این بازی باگ داره از پشت کاور بتونی هم منو میزنن....

این خاطراتو گفتم تا دوستان بدونن به هر چیزی باگ نمیگن......

4. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آقایون اصلا فیفا هیچ نقصی نداره. الان تشکر کنید زیر این ارسال

من که نمیگم دروازبانای ضعیفن، تا به حالم با بالاتر از Professional بازی نکردم، هیچ وقت فراتر از دانسته ها و دیده هام قضاوت نکردم. ولی تو این سطح سختی، این ضعف بزرگ رو دروازبان ها دارن. من قبل این عکس ها که گذاشته بود، از قضا از یه موردش فیلم گرفتم (از همون فیلمای معروف ):

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما این رو ببینید. در واقعیت هرگز چنین گلی زده نمیشه، چون دروازبان همیشه روی توپی که از دور به روی دروازه ش فرستاده میشه مسلطه. اما این صحنه گل برای من زیاد اتفاق افتاده. البته متاسفانه خودم بلد نیستم بزنم، چون وقتی بزنی حال میده، ولی وقتی بخوری میشه باگ

در هر حال من اونچه می بینم رو میگم، چه خوبی و چه بدی. منکر این نمیشه شد که گیم پلی فیفا فوق العاده س، ولی بدی هاش رو هم میگم، حتی اگر با واکنش های متعصبانه و بی منطق عده ای مواجه بشه که وقتم رو صرف جواب دادن به این دست ارسال ها نمی کنم.
    شما میشه پس 2011 رو بازی کنی تو فیفا دخالت نکنی؟ وقتی باگهای پس رو تو تاپیکش میزارن شروع میکنید هی حرف مفت میزنید که چرا طرفداران فیفا تو پس دخالت میکنند شما هم فیف و پس 2011 تو بازی کن ولی تو کار فیفا دخالت نکن.هر وقت اینقدر نقد پذیر بودن طرفداران پس که دوستان چنین انتقاد هایی از بازی کنن تو تاپیکش شما هم بیا اینجا اینارو بزار.

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سعید جان آخه کی گفته محصولات برنامه نویسی شده دست بشر کاملا بی خطاست نمیدونم برنامه نویسی خوندی یا نه اگه خونده باشی واقعا این پستت خیلی نا پخته بود . شما انتظار داری اصلا باگی توی بازی وجود نداشته باشه تازه این باگ نیست در ادامه توضیح میدم باید چیکار میکردی .
    به هر حال توی هر محصول برنامه نویسی شده باگ وجود داره مایکروسافت به اون عظمت با اون دبه دبه و کب کبه کلی حفره و باگ توی ویندوزاش وجود داره سیستم عاملهایی که سالیان سال کلی آدم روش کار کردن بعد شما انتظار داری یک بازی که فقط یک سال روش کار میشه بدون باگ باشه .
    من حقیقتا بدون تعارف به شرکت EA تبریک میگم که توی بازیهای فیفایی که میسازه اینقدر باگ کم وجود داره و علاوه بر اون تعداد کم فراوانی باگها تنوع اونها هم بسیار کمه .

علاوه بر اینها چرا شما دروازه بانتو خودت دستی نکشیدی عقب این که دیگه کاری نداره شما با کمک سه ابزار آنالوگ راست , دکمه L1 /LB و همینطور دکمه پاس تودر راحت میتونستی دروازه بانتو جابجا کنی . اینکه دیگه دست خودمون باگ کجا بوده آخه .
    البته من رشته م چیز دیگه س، ولی برنامه نویسی هم زیاد کار کردم. واسه همین هم به ارسالهای کودکانه جواب نمیدم. ولی یک چیزی واقعا منو متعجب کرد. یعنی شما میگی به ثمر رسیدن چنین گلی، اشتباه کاربره و نه بازی؟

---------- Post added at 12:11 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------

این پست رو که دیدم یاد دو تا خاطره افتادم......... .

چند سال پیش یکی از دوستام نشسته بود پای pc بازی warcraft3 رو بازی می کرد (مد skirmish) ولی چون بازی کردن این مد مهارت شدیدا بالا و آشنایی طولانی با بازی رو لازم داشت ایشون بعد یه مدت باختن تو بازی اومد گفت این بازی باگ داره من هر کاری می کنم میبازم واسه دشمن کارگر اولیه زیاد گذاشتن واسه من کم پس باگ........

یکیشم تو آنلاین gears of war2 بود یکی از بچه ها ضعیف بود هی هی میباخت......بعدش یهو گذاشت رفت از شبکه بعد فرداش ازش پرسیدم چرا رفتی؟؟گفت این بازی باگ داره از پشت کاور بتونی هم منو میزنن....

این خاطراتو گفتم تا دوستان بدونن به هر چیزی باگ نمیگن......
    اتفاقا منم یاد یه ضرب المثل افتادم که میگه درخت هرچی پر بارتره، سرش افتاده تره. از قضا اون درختی از همه سرش رو بالاتر نگه می داره که باری نداره

ای کاش فرصتی می شد با دوستان در کنار هم یه لیگ راه می انداختیم و یه بازی می زدیم، تا ببینید با وجودی اینکه تو فیفای جدید تازه کارم، آخر کار کی میگه بازی باگ داره (البته از نوع مزاحی که شما کردی، و گرنه باگ که یه مبحث علمیه و از این شوخی ها جداس)

7. این کاربر از FCBarcelona.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دروازبانا تو فیفا11 کنسول از هر لحاظ خیلی واقعی تر شده هم انیمیشنهای متنوعی بهش اضافه شده و هم از لحاظ مهار توپهای مشکل واقعی تر عمل میکنن.تو فیفا 10 بیشتر حرکات تکراری بود و خیلی کم انیمیشن داشت ولی در این نسخه واقعا انیمیشن های زیادی اضافه شده و دیگه حرکات تکراری نیستن.
    باید بگم این بهترین دروازبانی هست که تا بحال در تمام نسخه های فوتبالی تجربه کردم.

• اگر سرعت بازی کمتر بشه + عملکرد cpu در حمله هوشمندانه تر بشه من سالها فیفا 11 رو بازی خواهم کرد.
    من فکر کنم به حسین یا مسعود بود توی کلوپ(در حال فیفا زدن) گفتم عکس العمل دروازه بان ها توی فیفا خیلی بد طراحی شده. شیرجه هایی که میزنن خیلی غیر طبیعیه و همشون شبیه هم هستند و در این زمینه PES رو موفق تر میدونستم. اما همونطور که گفتی, امسال انیمشین های فیفا خیلی حالب تر شده و متناسب با مکان و زمان و قدرت و جهت شون شیرجه های رئالی زده میشه.

9. 3 کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

البته من رشته م چیز دیگه س، ولی برنامه نویسی هم زیاد کار کردم. واسه همین هم به ارسالهای کودکانه جواب نمیدم. ولی یک چیزی واقعا منو متعجب کرد. یعنی شما میگی به ثمر رسیدن چنین گلی، اشتباه کاربره و نه بازی؟

)
    سعید جان منم با شما کاملا موافقم که این اشتباه از دروازه بانه که جایگیری درستی نداشته به هر حال توی اون وضعیت دروازه بان شما در حالت ASSISTED هستش بنابراین باید تمام کارها رو خودش انجام بده نه اینکه گیمر بخواد اشتباه اونو تصحیح کنه مگر اینکه شما دروازه بانو MANUAL یا مثلا نیمه کمکی کرده باشی اونوقت این اشتباه رو پای گیمر باید گذاشت . اما به هر حال توی این صحنه خود گیمر هم میتونه یک کارایی بکنه و به هوای دروازه بان کمکی نباشه .
    در ضمن خوبه که ایرادات بازیو در بیاریم مگه ما سهامدار شرکت EA هستیم که بخوایم ازش طرفداری کنیم . به امید خدا منم در آینده سعی میکنم نواقص و کمبودهای بازیو از بازی در بیارم .
    در مورد عملکرد دروازه بان اگه دستی کردیش که هیچی وگرنه در حالت اتوماتیک میتونی با دکمه پاس تودر دروازه بانتو از دروازه بکشی بیرون یا اینکه با دوبار زدن بکشیش بسمت دروازه .

سعید جان قراره نهایتا تا یک هفته دیگه اول گروه بررسی دو بازی فیفا و PES رو تشکیل بدیم و بعد بررسی کامل این دو بازی نتایج رو به تاپیک مقایسه ای که چند هفته پیش تشکیل شد منتقل کنیم . بنابراین هر نکته مثبت و منفی از این دو بازی به چشمت خورد عکسی چیزی ازش بگیر تا اونجا بحثو فنی تر و دقیق تر پیگیری کنیم .

بعضی از کارهایی که میشه با دروازه بان انجام داد :

Last edited by 4039; 27-09-2010 at 01:26.

11. 3 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد عملکرد دروازه بان اگه دستی کردیش که هیچی وگرنه در حالت اتوماتیک میتونی با دکمه پاس تودر دروازه بانتو از دروازه بکشی بیرون یا اینکه با دوبار زدن بکشیش بسمت دروازه .
    نه من با دروازبان فقط در حد همین حرکت جلو کشیدن کار دارم، بقیه زحمتش پای خودشه

در مورد اون تاپیک هم حتما مطالعه کنم که چیزی یاد بگیرم. اتفاقا خیلی خوبه تو یه تاپیک فقط بحث فنی بشه و خبری از ارسالهای خاله زنکی توش نباشه

فقط نمی دونم چرا دوستان جبهه می گیرن، باور کنید من قصد ایراد الکی گرفتن ندارم. شاید از بس عکس این اتفاق در تاپیک پس افتاده، همه این ذهنیت رو پیدا کردن. ولی وقتی یه سری می شینن با هم یه بازی رو انجام میدن، خوبه در مورد نقاط قوت و ضعفش با هم صحبت کنن. باور کنید اگر فیفا بازی خوبی نبود، وسط این همه مشغله، انقدر وقت سرش نمی ذاشتم. حتی وسوسه میشم کنسول بخرم که تو سال 2011 بازی 2010 رو بازی نکنم (خدا لعنتت کنه EA )

بزرگی فرموده: «ببینید چی میگه، نه اینکه کی میگه!» شما هم به امضای من نگاه نکنید. من وقتی اینجا ارسال می کنه، به عنوان کسیه که فیفا رو می پسنده، نه کسی که می خواد اشکال تراشی کنه.

13. 2 کاربر از FCBarcelona.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

بچه ها
    خبری نشد از فیفا؟نیومده هنوز؟

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

سلام
    واقعا خوشحال كنندس كه امسال فيفا قراره واسه پي سي بازها سنگ تموم بزاره مني كه فيفا pc رو قبول نداشتم با اين تعاريف واخباري كه شنيدم قطعا گزينه اول من فيفا خواهد بود چون بدون تعصب من طرفدار بازي خوبم سالها (توي pes ( pc اقايي ميكرد وحالا نوبت فيفاس!
    فقط تنها چيزي كه تو ذوقم زد سيسم مورد نياز بازي بود به قول معروف واسه ارتقا كامپيوترم مايه تيله موجود نيست ميخواستم بدونم واسه اجراي بازي جتما بايد حداقل cpu دو هسته اي داشته باشيم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex * Delpiero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بورکینافاسو

پيش فرض

سلام
    واقعا خوشحال كنندس كه امسال فيفا قراره واسه پي سي بازها سنگ تموم بزاره مني كه فيفا pc رو قبول نداشتم با اين تعاريف واخباري كه شنيدم قطعا گزينه اول من فيفا خواهد بود چون بدون تعصب من طرفدار بازي خوبم سالها (توي pes ( pc اقايي ميكرد وحالا نوبت فيفاس!
    فقط تنها چيزي كه تو ذوقم زد سيسم مورد نياز بازي بود به قول معروف واسه ارتقا كامپيوترم مايه تيله موجود نيست ميخواستم بدونم واسه اجراي بازي جتما بايد حداقل cpu دو هسته اي داشته باشيم؟

انگار آره
    ================================================== ==========
    1. Minimum System Requirements
    ================================================== ==========

CPU with Dual core processor (Core duo 2 or better)
    Intel Core2Duo @ 1.8Ghz on Windows XP / Windows Vista / Windows 7

1 Gigabyte of RAM (2 GB required for Windows Vista / Windows 7)
    DirectX® 9.0c Compatible 3D accelerated 256 MB video card or equivalent
    (must support Shader Model 3.0 or above - see supported chipsets in section 11)
    DirectX® 9.0c Compatible Sound Card
    512Kbps or greater broadband connection for online gameplay
    Please note that 16 bit colour is not supported

17. این کاربر از Alex * Delpiero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •