موفق باشی دوست من.
وقتی رفتی تازه میفهمی که تا حالا زندگی نمیکردی.......انگار آدم تازه بدنیا میاد....واقعا رویایی ومنحصربفرده...
اگه سوالی کاری چیزی داشتی من در خدمتم.
بسلامتی علی رضا...
موفق باشی دوست من.
وقتی رفتی تازه میفهمی که تا حالا زندگی نمیکردی.......انگار آدم تازه بدنیا میاد....واقعا رویایی ومنحصربفرده...
اگه سوالی کاری چیزی داشتی من در خدمتم.
بسلامتی علی رضا...
خیلی ممنون
راستی انقدر ننوش ... من تو رو به بچه ها سپردم ... اگه حالت بهم خورد ببرنت !!!!
الان باید برم جایی
خدا حافظ تا صبح
هر وقت دوباره دیدیش اینو حتما بهش بگو:
بگو فکر کردی آرژانتینیها ما رو آدم حساب می کنن؟
بگو یادت نیست نجف زاده تو پاریس رفت از مسی سوال کرد گفت نظرتون راجع به فوتبال ایران چیه و مسی هم گفت اصلا نمی دونم ایران کجاست؟
--------------------------------------------
ضمنا آلمانی ها یه سری حرفای کلیشه ای هست در موردشون که خیلی ها فکر می کنن آلمانیها اونطورین در حالی که برعکسش هست در خیلی از موارد
شما اگه یه سفرنامه و یا کتاب آلمان شناسی بخونی می فهمی اون حرفا همش چرته
مثلا در مورد نژاد پرستی طرف این همه بازیکن خارجی تو تیم ملی آلمان می بینه باز میگه آلمانی ها نژاد پرستن,آخه آدم چی بگه به همچین شخصی؟!!
شما نمی دونید که بعد از زلزله رودبار کلینزمن یه بازی گذاشت و عوایدشو داد به زلزله زده ها و گفت ایرانیها با ما همنژادن و باید بهشون کمک کنیم؟
اینو مقایسه کنید با اون حرف مسی
هــمــه بـــا هـــم يــكــصــدا آلـــمـــان دوســت داريــم ( 3 بار )
همونطوري كه 2006 حذفتون كرديم امسال هم اين آرزو رو تو دلتون ميزاريم هر چي آلماني رو عشقه
يا مرگ يا زندگي امروز خون به پا ميشه من شرط ميزنم ميبريم كسي نبود جلوي ما رو بگيره
بردن آرژانتين يكي از كارهاي مورد علاقه تيم ما اگه مارادونا هم تو زمين بياد ما اونو ميبريم
حق مونو تو كشورمون خوردن 4 سال پيش امسال منتخب جهان هم بياد ما اونو ميبريم
امسال با جام برميگرديم خونه بقول آلماني ها :
{ ما بازي رو ميبريم چون قدرت اول فوتبال دنيا ما هستيم }
{ Unser Spiel so, denn wir sind die weltweit ersten Power Soccer }
تــيــم مــا قــهــرمــان مـيـشـه خــدا مـيـدونــه كـه حـقـشــه بــه . . .
:: G e r m a n F o r E v e r :: :: G e r m a n F o r E v e r :: :: G e r m a n F o r E v e r ::
:: به سلامتي برد آلمان ميريم بالا ::
اولیور بیرهوف : تیم ملی فوتبال آرژانتین از انگلیس قوی تر است
خبرگذاری مهر : اولیور بیرهوف در آستانه دیدار تیم های آلمان و آرژانتین در مرحله یک چهارم نهایی رقابت های جام جهانی 2010 گفت آلمان کار سخت تری نسبت به دیدار با انگلستان در پیش دارد.
بیرهوف گفت : در آغاز رقابت های جام جهانی 2010 تیم انگلستان در نظرسنجی ها از بخت بیشتری برای کسب جام نسبت به آرژانتین برخوردار بود اما در نهایت با نتیجه 4 بر یک مغلوب آلمان شد و از دور رقابتها کنار رفت.
مدیر تیم ملی فوتبال آلمان در آستانه دیدار شنبه شب این تیم مقابل آرژانتین گفت: بازی روز شنبه ساده نخواهد بود چرا که آرژانتین از انگلستان قوی تر است. انگلستان از مرحله گروهی این رقابت ها دچار ضعف های مشهودی بود.
وی خاطر نشان کرد: اما آرژانتینی ها قوی تر هستند. این تیم ضعف های کمتری نسبت به انگلستان دارد هرچند که هنوز بی نقص نیست.
میروسلو كلوزه : در جام جهاني به دنبال شكستن ركورد گلزني رونالدو هستم
خبرگذاری ایرنا : ميروسلاو كلوزه كه صدمين حضور ملي خود را در بازي برابر تيم آرژانتين تجربه خواهد كرد گفت : به شكست تيم آرژانتين در اين مرحله حساس بسيار خوش بين هستم.
وي گفت: با به ثمر رساندن ۲ گل در جام جهاني ۲۰۱۰ و ۱۰گل در جام جهاني سالهاي ۲۰۰۲ و ۲۰۰۶ اكنون ۱۲گله شده ام و به ركورد گلزني پله اسطوره فوتبال برزيل رسيده ام.
كلوزه اضافه كرد: اگر در اين جام به گلزني خود ادامه دهم، شانس اين را دارم كه به ركورد رونالدو لوييز نازاريو دليما برسم چون تنها به چند گل احتياج دارم تا به اين واقعيت دست پيدا كنم.
گفتني است كلوزه تنها بازيكن اين دوره از رقابت هاي جام جهاني است كه شانس رسيدن به ركورد رونالدوي ۱۵گله را دارد
دوست عزیز حرفهایی که توی پستهای قبل زده شد رو تقریبا میشه گفت درسته! بستگی داره دولت آلمان رو در نظر داشته باشی یا مردم المان!
یکی از اقوام ما هم که آلمان رفته بود میگفت مغرور هستن البته مغرور که به اون معنی کلیش یعنی خودشون رو از بقیه اروپا برتر میدونن! همشون انگلیسی بلدن ولی انگلیسی حرف نمیزنن! ولی میگفت اگه بفهمن ایرانی هستی بیشتر از بقیه تحویل میگیرن!!
ولی اگه دولت المان رو در نظر بگیرین هم اون حرفهایی که توی مهمونی شنیدین متاسفانه درسته!!
دولت آلمان همون دولتی که توی جنگ عراق رو با سلاح شیمیایی تجهیز کرد و بعد مجروحان ایران رو برای معالجه میپذیرفت تا اثر بمب شیمیایی رو روی اونها رو متوجه بشه!!!!
الان هم بسیاری از تحریمها رو علاوه بر تحریمهای شورای امنیت برای ایران در نظر گرفته...
تنها دولت آلمان نازی ایران رو قبول داشت و جالبه بدونین اون موقع توی جنگ (هم جنگ جهانی اول و هم دوم) ایرانیها هم طرفدار آلمان بودن!!
خود من تفنگ بادیم دیانا آلمانه و تیم فوتبال آلمان رو ازش خوشم میاد! ولی
از من میشنوی ایرانی باش!هیچوقت از ایرانی بودنت پشیمون نمیشی!
منظورم تیم ملی ایرانه ها!! دولت مردان رو قبول نداری نداشته باش!
فقط توی فوتبال طرف آلمان رو بگیر و تعصبهای بیجا نداشته باش تا خدا نکرده توی ذوقت نخوره...
ایرانی باش
-------------------
راستی یادم رفت بگم دوستام منو با نام هیتلر میشناسن![]()
دو سال قبل که آلمان باخت سقوط آلمان نازی رو بهم تسلیت گفتن
ولی واقعیت اینه که من حتی یک گنجشک رو هم نمیکشم!!! من فقط از خوندن تاریخ اون موقع لذت میبرم و فیلمهای جنگ جهانی دوم رو دوست دارم
هیچکس به اندازه من فیلم جنگ جهانی دوم ندیده...!!!
Last edited by ae2009; 03-07-2010 at 09:42.
همه ی دو-ت ها باید تغییر کنن و واحد آریایی پدید آید !!!!
واحدی که جهان رو مجذوب خودش کنه ...
و اون وقت دیگر هیچ قدرتی ...
آمریکا،انگلیس و ... دیگر نمی تونن ...
این بار جهان مال ماست !!!!!
منم به شخصه مردمشو خیلی دوست دارم ...
اونا رو ( برخلاف عربای --- ) مثل برادر خودم می دونم ...
دوست دارم اونام (حداقل) یه ذره بیشتر به ما احترام بذارن و با ما بیشتر از بقیه ی مردم جهان احساس دوستی کنن...
اما از صدر اعظمش خیلی بدم میاد ...
چون خیلی بی غیرت و از گمارده های آمریکاست ...
(پوسیده) ...
انشاءالله بعد از یه سری اصلاحات در کشورمون ...
لازمه که در کشور اونا هم تاثیر بگذاریم ...
به امید خدا ...
راستی :
اینو با آهنگ بخونین :
آلمان قهرمان میشه ...
خدا می دونه که حقشه ...
به امید و لطف ژرمنا
آلمان قهرمان میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)