سلام.
من هم بایوس را به 212 آپدیت کردم. تا حالا که خوب بوده.مشکلی داشت خبر میدم.دمای سی پی یو هم حدود 53 تا 60 متغیره.در حالت Entetaiment.
سلام.
من هم بایوس را به 212 آپدیت کردم. تا حالا که خوب بوده.مشکلی داشت خبر میدم.دمای سی پی یو هم حدود 53 تا 60 متغیره.در حالت Entetaiment.
اینم واسه ما ! حالا بده یا خوبه ؟!
مد010 هست ، لطفا سوال نفرمایید !
![]()
برای رم 1066MHz خوبه. اگر رمت 1333MHz بود میشه گفت یکمی نسبت به بقیه کمتر میشد و اونوقت باید دنبال رفعه مشکل میشدی که چرا اینجوریه اما الان خوبه و من مشکلی نمیبینم.
فقط Latency برای رم و سی پی یو یکم زیاد شده. این قسمت زمان پاسخگویی رو نشون میده و هر چقدر کمتر باشه بهتره. اینجا نمره بیشتر به منظور بدتر بودن اون همراه با زمان پاسخگویی بیشتر است. مثلا دری یک چیزی رو به یکی توضیح میدی یکی زود میگیره و یکی دیر میگیره مسئله رو.
چون رمت دارای تایمینگ 7.7.7.20 هست یعنی اینکه زمان پاسخگوییش از رمهایی که 1333MHz با تایمینگ 9.9.9.24 هستند بهتره. در رمها هم هر چقدر تایمینگ پایین تر باشه بهتره. حالا شما در زمانی و چه شرایطی این بنچ مارک رو گرفتی که با وجود تایمینگ کمتر Latency بیشتر داری نمیدونماحتمال داره لپ تاپ زیادی گرم بوده و خیلی وقت بوده که داشتی استفاده میکردی.
دوستان چیپ ست را هم آپ دیت کردم.طبق اون لینکی که مهران داده بود.ممنون مهران جان.در آپ دیت هم مشکلی نبود وبه راحتی آپ شد.
شما CPU Multiplier رو عددش چقدر بود ضربدر عددی کن که در قسمت CPU FSB نشون میده ببین عددش چند میشه.
هر چقدر که شد به کلاک سی پی یو نگاه کن متوجه میشی جریان چیه. این قسمت اتوماتیک با تقییر دادن حالت های استفاده در لپ تاپ تنظیم میشه و شما نمیتونی کاری بکنی که کم بشه یا زیاد. همیشه هم دنبال عدد بیشتر نباش در بعضی جاها عدد کمتر نشون دهنده ی بهتر بودن هست. یعنی دقیقا بر عکس اون چیزی که فکر میکنیم باشه.![]()
موقعی که اون بنچمارک رو گرفتم نوت بوک روی حالت High Performance بود ، العان یکی روی Entertainment Mode گرفتم :
![]()
از کی تا حالا شرکتی که ایران رو تحریم میکنه اسم 4-5 تا نمایندگی رسمی ایران رو تو سایتش میزنه !!
گر گدا کاهل بود تقصیر ASUS چیست ؟
آره الان خیلی بهتر شد.![]()
ببخشید n61jq دیدم با این کانفیگ 3400000 میخواستم ببینم همینه دیگه آره؟
cpu .corei7. cache 6MB.ram 4GB DDR3.HDD 640GB.VGA G320M1.5 1GB.16 LED.blue ray.
درسته؟قیمتش خوبه؟برم بگیرم؟
سلام دوستان عزیز!! ویندوزم هی داره میگه up date کن! بکنم؟میترسم! چه کار کنم؟ مهران جان شما هم که خبره ای 1کمکی بکن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)