خوب درسته دیگه !!!!!!!!!!!!!!! پیام می ده که به اینترنت کانکت نیستی و شما هم روی play now کلیک می کنی و وارد بازی می شی.
خوب درسته دیگه !!!!!!!!!!!!!!! پیام می ده که به اینترنت کانکت نیستی و شما هم روی play now کلیک می کنی و وارد بازی می شی.
دوستان کسی راه حل این مشکل رو نمی دونه؟
یه سوال دیگه هم دارم. من وقتی بازی رو نصب کردم این ارور اومد:
محتوای مخفی: ارور
و بعدش دوباره رو همین نصب کردم که بدون ارور کاملا نصب شد.واسه این که مطمئن شم درست نصب شده یه بار بازی رو آنیستال کردم و دوباره نصب کردم، که باز هم همین ارور رو داد و من هم بدون پاک کردن بازی روی همین نصب کردم که بدون مشکل نصب شد. حالا به نظر شما مشکل می تونه از خود بازی باشه؟ چون این فایل سرور که به نظرم ربطی به خود بازی نداره.
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
Last edited by SADEGH 7; 16-04-2010 at 15:25.
نه دوست عزیز برای من اونجا رو ک شمامیگین نمیره ارور کانکتشن میده اصلا
اینم عکسش :
![]()
برو لبه دیوار وایسا و از اونجا برو روی برج و کمی بالاتر هم که میری به بالکن میرسی اونجا هم باید لبه بالکن بشینی و در جا بپری بالا که بتونه چوب رو بگیره.
دوستان ، من داستان کامل بازی رو میخوام ! یه چیزی شبیه پست اول تاپیک AC I .
تاپیک AC II - نسخه کنسول رو هم خوندم، چیز خاصی نداشت.
ممنون میشم اگه کسی لطف کنه و داستانش رو بذاره .
سلام به همه
من یه مشکلی در اجرای بازی دارم.انقدر هم بازیو نصب کردم حالم دیگه داره بهم میخوره
من نسخه ی 3 دی وی دی و خریدم و و قتی بازیو نصب میکنم مو قع اجرا ی بازی میگه گیم لانچره یوبی سافتو نمیشناسم
بعد من میرم گیم لانچر یوبی و نصب میکنم ولی موقع نصب تا 1 درصد پر میشه یک دفعه غیب میشه و نصب نمیشه .
درصورتیکه تو درایو سی ام گیم لانچر هست ولی بازیو که ران میکنم میگه نصب نیست داره میره رو اعصابم.
خواهشا کسانیکه بازیو انجام دادند و راهی بلدند به من کمک کنن
منتظر کمکتون هستم
ممنونم
دوستان من تازه بازی رو نصب کردم . موقع اجرا این ارور رو میده :
مشکل از چیه ؟
حواست که هست شما اول باید سرور رو اجرا کنید بعدش روی ایکون بازی بزنیا!!
بعدشم یک کرک بود که خودش یک ایکون میساخت رو دسکتاپ و وقتی روش کلیک میکردی به صورت خودکار همه کارهارو انجام میداد اونو فکر کنم wordship داشت , ازش بگیر 100% کارت راه میفته و تنها کاری که برای اجرای بازی لازم داری اینه که اول کرک رو نصب کنی(exe هست)و بعدش فایل هاست رو سر جاش ریپلیس کنی و بعدش بازی کنیو حالشو ببری.
دیگه دردسر ولیو اینهارو هم نداری .
چون الان ADSLام قطع شده و با دایال اپ هستم نمیتونم برات اپلودش کنم کرک رو وگرنه حتما خودم این کار رو میکردم ولی میتونی از wordshp بگیریش.
Last edited by sir payman; 16-04-2010 at 12:44.
یک دور سرور رو ببند باز باز کن.
---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:41 PM ----------
شما گه میتونی یک ویندوز عوض کن.
![]()
آقا این کارم کردم بازم فایده نداشت ! اصلا چیزی نیومد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)