تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد موفقیت Wave و شروع Bada ؟

راي دهنده
531. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

268 50.47%
  • عالی

122 22.98%
  • خوب

65 12.24%
  • متوسط

35 6.59%
  • ضعیف

9 1.69%
  • بسیار ضعیف

32 6.03%
صفحه 189 از 291 اولاول ... 89139179185186187188189190191192193199239289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,881 به 1,890 از 2907

نام تاپيک: S8500 Wave » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Bada و پردازشگر 1 گیگاهرتز

پروفشنال ali_saeedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام به دوستان سامسونگی.عاشقتونم.منم میخوام این گوشی بخرم چندتا سوال دارم!
    1-قیمت بدون گارانتی
    2-زبان فارسی ساپورت میکنه
    3-این از همه مهم تره!من الان جت دارم.من ضبط صدای گوشی واسم خیلی خیلی مهمه!جت عالی میگیره صدارو!من تو سالن
    کنسرت با اون حجم باس کم نیاورده گوشیم. --------
    channel(1 mono)--------- sample rate 48 khz------- bit rate 64 kbps.خواهشا یه نفر تست کنه وقتی فیلم میگیره بره تو مشخصات اینو ببینه!من منتظر جوابتون هستم دوستان. دوستون دارم خیلی زیاد خدارو نبرید از یاد یا علی
    خوب دوست من این سوال ها خیلی پرسیده شده ولی پشم بازم جواب میدیم:
    1-حدود 450
    2- اگه گوشیت فریم ور مخصوص ایران باشه ساپورت میکنه اگر هم نباشه میتونی با فلش تبدیلش کنی
    3- این سوال جایی پرسیده نشده بود ولی با توجه به این که این گوشی الان دستم نیست نمیتونم جوابتو بدم از سایر دوستان کمک بخواه...

داره خودمونی میشه alirezamrl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    چه فرقی میکنه!

پيش فرض

سلام مجدد.ممنون دوست من ولی من هنوز جوابمو نگرفتم!اقا یه نفر نیست این تست ساده رو انجام بده به من بگه بیت ریت صدای ویو چنده!وقتی فیلم ضبط میکنه هم بیت ریت هم سمپل ریت هم این که چند کاناله میگیره صدارو!خواهشا یه نفر تست بزنه بگه به من مشکل من واسه خریدش همینه فقط! منتظرم ممنون یا علی

داره خودمونی میشه Firoozeh67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شهر گنبد های فیروزه ای

پيش فرض

سلام مجدد.ممنون دوست من ولی من هنوز جوابمو نگرفتم!اقا یه نفر نیست این تست ساده رو انجام بده به من بگه بیت ریت صدای ویو چنده!وقتی فیلم ضبط میکنه هم بیت ریت هم سمپل ریت هم این که چند کاناله میگیره صدارو!خواهشا یه نفر تست بزنه بگه به من مشکل من واسه خریدش همینه فقط! منتظرم ممنون یا علی
    سلام
    جواب سوال شما در این تصویر است :

4. 2 کاربر از Firoozeh67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

نبـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــود
    کارکردش رو من تا حالا به شخصه ندیدم از بس گوشی خوبیه! کی دلش میاد بفروشه! ولی باید 350 تا 400 باشه

اینم که دوستمون گفت

6. این کاربر از mhroozbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali_saeedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب با توجه به این اطلاعاتی که دوستمون داد ظاهرا کیفیت ضبط صداش دقیقا مثل جت هست...

داره خودمونی میشه H@MID_2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام
    میشه دوستان راهنمایی کنند که چه نرم افزارهایی میشه روش نصب کرد؟
    نرم افزارهای سیمبین روش نصب نمیشه؟
    نرم افزارهای مخصوص به خودش رو داره؟
    آیا نرم افزارهای زیادی براش تولید میشه؟
    میشه امیدوار باشم؟؟؟؟؟
    یک سوال دیگه اینکه میگن صفحه های ال ای دی اینقدر نازک هست که راحت میشکنه!!!!
    واقعا همینطوره؟ مخصوصا اینکهه سوپر ال ای دی هست!!!؟؟؟؟
    قیمت روزش هم اگه لطف کنید بگین ممنونتون میشم.
    با تشکر از دوستان

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام
    میشه دوستان راهنمایی کنند که چه نرم افزارهایی میشه روش نصب کرد؟
    نرم افزارهای سیمبین روش نصب نمیشه؟
    نرم افزارهای مخصوص به خودش رو داره؟
    آیا نرم افزارهای زیادی براش تولید میشه؟
    میشه امیدوار باشم؟؟؟؟؟
    یک سوال دیگه اینکه میگن صفحه های ال ای دی اینقدر نازک هست که راحت میشکنه!!!!
    واقعا همینطوره؟ مخصوصا اینکهه سوپر ال ای دی هست!!!؟؟؟؟
    قیمت روزش هم اگه لطف کنید بگین ممنونتون میشم.
    با تشکر از دوستان
    نرم افزارهاي جاوا و برنامه هاي مخصوص بادا
    بله نرم افزارهاي مخصوص به خودش رو داره ولي اكثرا پولي هستن
    نسبت به عمر كوتاه بادا بله
    اميدوار به چي؟
    نميدونم كي گفته صفحه اش ميشكنه
    اما احتمالا اصلا تا حالا گوشي دستش نگرفته
    ويو يكي از محكمترين صفحات نمايش رو داره
    قيمت روزش مختلفه
    من با گارانتي گرفتم 485
    بدون گارانتي ممكنه تا 430 هم پيدا كني
    خواهش ميكنم

10. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه H@MID_2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

پس با این حساب نرم افزار براش هم کم ساخته میشه و هم تنوع نرم افزارها براش کمه. درسته؟
    من خیلی نیاز به نرم افزار دارم منظورم از امیدوار بودن همین بود که امیدوار باشم که نرم افزاراش جواب نیاز منو میده؟
    مثلا دیکشنری آکسفوردی که الان روی N78 دارم رو میتونم حالا فوقش بدون تلفظ روی این گوشی داشته باشم؟

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پس با این حساب نرم افزار براش هم کم ساخته میشه و هم تنوع نرم افزارها براش کمه. درسته؟
    من خیلی نیاز به نرم افزار دارم منظورم از امیدوار بودن همین بود که امیدوار باشم که نرم افزاراش جواب نیاز منو میده؟
    مثلا دیکشنری آکسفوردی که الان روی N78 دارم رو میتونم حالا فوقش بدون تلفظ روی این گوشی داشته باشم؟
    گفتم كه با اينكه زمان زيادي نيست اين سيستم عامل اومده
    اما برنامه هاي زيادي براش نوشته شده
    همين الانم حدود 1000 برنامه رايگان براي بادا هست
    ديكشنري كه چيز خاصي نيست
    من براي خانمم خريدم و خيلي ازش راضيم
    بازيهاش بسيار باكيفيت هستن و با گراف بالا
    توي انجمن سامسونگ هم يه تاپيك مخصوص برنامه هاي بادا هست
    كيفيت برنامه هارو ببين حالشو ببر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه javad33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

یکی از مشکلات اصلی من هم همین مسئله نرم افزارها بود. ولی از وقتی که این گوشی رو خریدم موضوعیت این مشکل به کل زیر سوال رفت!!!

دو تا دیکشنری انگلیسی به انگلیسی داره یکی بر اساس وبستر که 40 مگ هم حجمشه با اسم MDict و یکی هم مجموعه دیکشنری های DioDict Collins Cobuild Advanced Dictionary of English که فقط انگلیسی نیست روسی و اسپانیایی و فرانسوی و... هم داره.

واسه فارسی هم دیکشنری آریانپور هست البته نسخه فشرده. عربی انگلیسی هم القاموس هست. فکر میکنم در زمینه دیکشنری این مقدار تنوع ارضا کننده باشه.

در مورد بازی هم که لذت بخش ترین بازی ها رو با بهترین گرافیک به شما عرضه میکنه.خودم به شخصه شیفته بازی بروس لی هستم. الانم رو گوشیم 5 صفحه و به عبارتی 60 تا دونه بازی نصبه البته محض تست و لذت! باز هم در این زمینه نه تنها از سیستم عاملهای دیگه هیچ کمی نداره بلکه به نظر من بعد از آیفون تو این زمینه بهترینه.

نرم افزارهای مرتبط با مولتی مدیا نرم افزارهای مرتبط با ورزش و سلامت و این حرفا نرم افزارهای کاربردی مثل کار با فایلهای فشرده نرم افزار واسه استفاده از فلاش گوشی بعنوان چراغ قوه نرم افزار استفاده از دوربین دوم بعنوان آینه قرآن صوتی لیگ ایران و آپدیت از طریق اینترنت قطب نما قبله نما نرم افزارهای اسلامی مثل نمایش اوقات شرعی تقویم شمسی با قابلیت ایجاد وظیفه و رویداد دفترچه خاطرات و... هزار و یک جور نرم افزار دیگه که البته سر جمع هزارتا نمیشه تعدادش فعلا

در ضمن تو این سیستم عامل شما میتونید تم گوشیتون رو هم تغییر بدید. تمهای قشنگی هم تا بحال براش ساخته شدن.

اگر هم خدای ناکرده نرم افزاری نیاز داشتید که نبود تو این لیست میتونید به برنامه های جاوا متوسل بشید که خوشبختانه یکی از بهترین گوشی ها در زمینه پشتیبانی از برنامه های جاوا همین گوشیه.

البته یک چیز جذاب دیگه ی این گوشی اینه که میتونید هر چند روز یک بار منتظر یه نرم افزار جدید باشید. مثلا همین دو سه روز پیش که به فروشگاهش سر زدم یه برنامه با نمک به اسم AgeBattle دیدم که بهش یه عکس میدی که توش تصویر چند نفر هست بعد این برنامه صورتها رو آنالیز میکنه و میگه کدوم جوونتره! اسمش هم معلومه جنگ سن! رو نمودار هم میبره که مثلا این صورت بیشتر به این سن میخوره!

شاید تنها بشه در بعضی موارد خاص و فقط بخاطر بهونه گیری این گوشی و سیستم عاملش رو زیر سوال برد ولی در یک استفاده کوتاه مدت خودتون به این نتیجه میرسید که کاربردهای گوشی بسیار فراتر از انتظارات شما بوده.

فروشگاه نرم افزاری بادا حالا حالاها در حال توسعه و پیشرفته هیچوقت این گوشی رو از این نقطه مورد هجوم قرار ندید که به نظر من اتفاقا یکی از نقاط قوتش همین تنوع نرم افزاریشه و البته متمرکز بودن نحوه دسترسی به نرم افزارهاش.
    Last edited by javad33; 22-10-2010 at 00:15.

15. 3 کاربر از javad33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •