پس من ژیرکوف بهت میدم به جاش فلامینی با 10 میلیون میگیرم. حله؟خود ژیرکف خیلی گرون نیستا با این وجود من حاضرم یک هافبک بجز اون دو تا که گفتم بعلاوه 10 م بهت بدم .
پس من ژیرکوف بهت میدم به جاش فلامینی با 10 میلیون میگیرم. حله؟خود ژیرکف خیلی گرون نیستا با این وجود من حاضرم یک هافبک بجز اون دو تا که گفتم بعلاوه 10 م بهت بدم .
عادل منطقه هجومی تیمت با بازیکنانی مثل کاکا - فن در فارت هیگوایین و رونالدو عالیه تازه بنزما رو هم داری بنظرم یکیشونو بفروش دفاع و هافبکا رو تقویت کن . شاید با بکار گیری درنته توی پست بک کناری یا پیستون کلاسیک از این منطقه هم آسیب پذیر نباشی فقط میمونه قلب دفاعت روی اون بخش تمرکز کن البته یک هافبک دفاعی هم اگه گیر بیاری عالی میشه .
راستی من می تونم آدبایور یا توز رو با رائول تو تیمم عوض کنم رائول هم بازیکن بزرگیه ها با اینکه 10 واحد تعدیل شده اما هنوز هم اورل ریتینگش 80 هستش
حسين جان اون بازيكنان ما رو قيمتاشو ميگي
mutu از فيورنتينا
cassano از سمپدوريا
di natale از اودينزه
rocchi از لازيو
----------------------------------------
عادل جان ليست بازيكنات براي فروش رو ميشه بزاري ؟
آرمین جان اول قیمتتو بگو بعد من بگم
لیستم آماده شد
فروش و معاوضه
گیبس
ولا
دیابی
رمزی
دجرو
لیست خرید
دروگبا
آگبونلاهور
آدیابور
توز
نانی
برباتو
گورکوف
موتو
آگوئرو
فورلان
به گفته برادرم فکر کنم آقا حسین قیمت ها رو در میاره اگه لطف کنه ممنون میشم
بچه ها من اجازه دارم توی بازیم فقط کنترل یک بازیکن رو داشته باشم و کنترل بقیه بازیکنامو به کامپیوتر بسپارم ؟ راستش من میخوام از کارتهای بازیکنام استفاده بهینه کنم . مثلا من فقط هافبک نفوذی باشم و بقیه تیمم رو کامپیوتر هدایت کنه .
اگه نظره من روبخوای من میگم نه !
از نظر من كه اشكال نداره
البته طابع بقيه هستم
فقط اون قيمت بازيكنا رو بگو
جواب پيغام خصوصي هم بده
از نظر هافبک دفاعی سیدو کیتا و دروسی رو مد نظر دارم.ولی هافبک خوبی دارم و زیاد.فن در فارت .گوتی.گاگو .گرانرو.محمد دیارا البته از ذخیره ها هستن تازه اینا....
به دلیل کمبود بازیکن من فقط گرانرو رو حاضر به فروش هستم.عادل جان ليست بازيكنات براي فروش رو ميشه بزاري ؟
Last edited by SHADEL; 27-02-2010 at 20:20.
نام کاربری من بازم مشکل داشت یعنی اول باید متنهای منو مدیر سایت تایید کنه بعد میفرسته واس همین با نام کاربری بردارم اومدم
آرمین جان ممنونم اول قیمت پیشنهادیتو بگو بهم
لیست فروش و معاوضه
گیبس
ولا
دیابی
رمزی
دجرو
لیست خرید
دروگبا
آگبونلاهور
آدبایور
توز
نانی
برباتو
گورکوف
موتو
آگوئرو
فورلان
البته پیشنهادات رو بررسی میتونم بکنم
برادرم گفت آقا حسین قیمت بازیکن ها رو میده اکه میشه واسم دربیارین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)