تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 189 از 447 اولاول ... 89139179185186187188189190191192193199239289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,881 به 1,890 از 4469

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید مودم وایرلس

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا این doal band چی هس و به چه دردی میخوره؟
    بعضی از مودما قابلیت روتر و اکسس پوینتم دارن،حالا به زبان ساده روتر مثلا چیکار میکنه؟(میشه با مثال بگین تا متوجه بشم)
    Last edited by alone one; 09-11-2012 at 01:06.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    همه مودمهای وایرلس فعلی موجود در بازار، هم روتر دارند و هم اکسس پوینت.
    مودم ADSL ورودی از خط تلفن را به خروجی قابل استفاده برای کامپیوتر تبدیل میکنه.
    روتر یا راهدار (یا تعیین کننده مسیر که به غلط مسیریاب ترجمه کرده اند) این خروجی را برای بیش از یک سیستم پخش میکنه. در واقع روتر یک توزیع کننده است.
    اکسس پوینت، یک فرستنده وایرلس هست (پس مودم معمولی اکسس پوینت نداره) یعنی خروجی را به صورت امواج برای سیستم دریافت کننده میفرسته.
    یه چیز دیگه هم هست به نام اکستندر یا رپیتر به معنی تکرار کننده یا افزاینده برد وایرلس یا همون رله که برد وایرلس را افزایش میده.

3. 2 کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed m2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

سلام
    دوستان میخوام وایرلس بگیرم قیمتش با همچیش و سرعت 2مگ چقدر میشه؟؟
    من اهوازم.ازچه شرکتی بگیرم؟؟
    فاز2پاداد هستم
    از وایمکس لعنتی خسته شدم

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    همه مودمهای وایرلس فعلی موجود در بازار، هم روتر دارند و هم اکسس پوینت.
    مودم ADSL ورودی از خط تلفن را به خروجی قابل استفاده برای کامپیوتر تبدیل میکنه.
    روتر یا راهدار (یا تعیین کننده مسیر که به غلط مسیریاب ترجمه کرده اند) این خروجی را برای بیش از یک سیستم پخش میکنه. در واقع روتر یک توزیع کننده است.
    اکسس پوینت، یک فرستنده وایرلس هست (پس مودم معمولی اکسس پوینت نداره) یعنی خروجی را به صورت امواج برای سیستم دریافت کننده میفرسته.
    یه چیز دیگه هم هست به نام اکستندر یا رپیتر به معنی تکرار کننده یا افزاینده برد وایرلس یا همون رله که برد وایرلس را افزایش میده.
    پس شرکتا دستگاهیو به عنوان اکسس پوینت میدن بیرون درواقع برای کامل کردن مودمای نسل پیش هس که اینترنتو فقط به صورت کابلی به اشتراک میذارن،درسته؟
    پس دستگاه روتر به تنهایی به چه درد میخوره؟اونم مکمل مودمای نسل پیش هس؟اگه آره به چه صورت؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

پس شرکتا دستگاهیو به عنوان اکسس پوینت میدن بیرون درواقع برای کامل کردن مودمای نسل پیش هس که اینترنتو فقط به صورت کابلی به اشتراک میذارن،درسته؟
    پس دستگاه روتر به تنهایی به چه درد میخوره؟اونم مکمل مودمای نسل پیش هس؟اگه آره به چه صورت؟
    بعضی جاها به چند اکسس پوینت نیاز هست؛ مثل خوابگاههای داشنجویی.
    یعنی خروجی مودم را میفرستند روی چند اکسس پوینت که همه مناطق ساختمان بتونند سیگنال قوی داشته باشند.
    اگر شما بخواهید یک مودم بدون وایرلس را به وایرلس تبدیل کنید، باید با یک اکسس پوینت امکان پذیر باشه؛ ولی معمولاً نمیصرفه.
    روتر بدون مودم به هیچ دردی نمیخوره. گاهی وقتها به مودم وایرلس (که روتر هم هست) میگن روتر.

7. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid_crab708's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

یک مشکل من لینکسیس دارم بعضی مواقع با کامپیوتر که وصل می شم قطع می شود یعنی باید دوباره مودم ریست کرد و درست می شد اما همون زمان می تونم با وایرلس وصل شوم مشکل کجاست؟

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا رفقا من دوتا مودم دیدم خیلی شاخن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به نظرتون کدومشون از اون یکی برتری داره؟دلیل؟
    این doal band که یکی از ویژگی های ایسوسه چی هس و به چه دردی میخوره؟
    هرکدوم یه پورتم واسه USB دارن که میشه حافظه های قابل حمل،اعم از کول دیسک یا هاردو به اشتراک بذاره،حالا این قابلیت یعنی همزمان که اینترنتو داره به اشتراک میذاره ام قابل استفاده هس یا باید اینترنت قطع باشه تا بشه از این امکان استفاده کرد؟

تو رنج پایینتر اینا چطورن؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مودم لیکسیس 2000 جزوء تاپ10 مودما بوده اما ایسوس جوایزشو بیشتر از کشورهای آسیایی گرفته
    Last edited by alone one; 10-11-2012 at 17:38.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

حالا رفقا من دوتا مودم دیدم خیلی شاخن
    Linksys X3000 ، ASUS DSL-N55U

به نظرتون کدومشون از اون یکی برتری داره؟دلیل؟

اینا چطورن؟
    DSL-N12U B1 ، LINKSYS X2000

مودم لیکسیس 2000 جزوء تاپ10 مودما بوده اما ایسوس جوایزشو بیشتر از کشورهای آسیایی گرفته
    من دارم از لینک سیس استفاده کنم و این مدلی که دارم رو برای 3 تا از دوستانم هم نصب کردم
    نمی تونم بگم بی نقص هست و لی در ایران بهترینه
    اگر در موقعیت مناسب قرارش بدی از حتی 4 تا دیوار معمولی یا در هم رد می کنه
    بهترین قابلیتش به سرعت سازگار شدنش با دستگا های مختلف مثل آیفون که به سرعت آنتن می ده و شناسایی می شه
    من قبلا چند تا مدل دیگه هم داشتم که لینک سیس رو با هیچ کدوم عوض نمی کنم

11. 2 کاربر از hamed_danesh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid_crab708's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من دارم از لینک سیس استفاده کنم و این مدلی که دارم رو برای 3 تا از دوستانم هم نصب کردم
    نمی تونم بگم بی نقص هست و لی در ایران بهترینه
    اگر در موقعیت مناسب قرارش بدی از حتی 4 تا دیوار معمولی یا در هم رد می کنه
    بهترین قابلیتش به سرعت سازگار شدنش با دستگا های مختلف مثل آیفون که به سرعت آنتن می ده و شناسایی می شه
    من قبلا چند تا مدل دیگه هم داشتم که لینک سیس رو با هیچ کدوم عوض نمی کنم
    سلام ببخشید من لینکسیس x2000 دارم در بعضی مواقع وصل نمی کنه باید مودم ریست کرد علت کجاست یعنی مثلا وای فی به اینترنت وصل می شه اما با لن باید ریست کرد و بعد از ان خوب می شود کمکم کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من میخوام asus n12 بخرم ایا ارزش داره ؟ در ضمن فکر کنم توی این مودم میشه چی پی ان را توی مودم کانفبنگ کردش ؟ درسته ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •