تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 189 از 1049 اولاول ... 89139179185186187188189190191192193199239289689 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,881 به 1,890 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه VAHID_ENGINEER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

پایونیر که سینمای 7.1 نداره.

آقا این مدل پایونیر که سایت سنگاپور جدیدا زده مگه 7.1 نیست ؟؟؟

مدل PHT-77T :

این مدل و مدل HTX-3320 رو جدیدا اضافه کرده.

در مشخصات PHT-77T نوشته 7.1ch و در مشخصات HTX-3320 نوشته 5.1ch

همچنین مدل 77T از HDMI ورژن 1.4 پشتیبانی میکنه که قابلیت انتقال 3D رو هم داره.

دو یو اقری وید می ؟

Last edited by VAHID_ENGINEER; 10-09-2010 at 22:18.

2. 2 کاربر از VAHID_ENGINEER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا این مدل پایونیر که سایت سنگاپور جدیدا زده مگه 7.1 نیست ؟؟؟

مدل PHT-77T :

این مدل و مدل HTX-3320 رو جدیدا اضافه کرده.

در مشخصات PHT-77T نوشته 7.1ch و در مشخصات HTX-3320 نوشته 5.1ch

همچنین مدل 77T از HDMI ورژن 1.4 پشتیبانی میکنه که قابلیت انتقال 3D رو هم داره.

دو یو اقری وید می ؟

به نظر اشتباه تایپی داره مدل PHT-77 با آمپلی 820 عرضه می شه که توانایی ساپورت 5 کانال رو داره و 7.1 رو ساپورت نمیکنه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 4 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چند وقت بود که سایت هایی که سینماهای خانگی رو بررسی و ریویو می کردند از مدل Onkyo HT-s9100THX که یک مدل 7.1 هستش خیلی تعریف می کردند و خلاصه تو اکثر سایت ها بهترین و یا جزو بهترین ها بود.
    امسال شرکت onkyo مدل جدیدش رو روونه بازار کرده و با قابلیت های جدیدتر که مربوط به ----- جدیدش می باشد.مدل HT-S9300THX.
    کلا امسال همه شرکت هایی که AV ----- تولید می کنند قابلیت پشتیبانی از HDMI 1.4 و همینطور 3D رو بر روی محصولات خود اضافه کردند.
    حقیقتش من این مدل سینمارو توی ایران ندیدم و صداش رو نشنیدم ولی ریویوهایی که در موردش نوشته شده بسیار بسیار خوب و قابل تعریف هست.بعید می دونم مدل 2010 توی ایران گیر بیاد ولی هرکسی 2009 رو دید می تونه گزینه خیلی مناسبی براش باشه.(البته بمن یه خبر هم بده،بدم نمیاد صداش رو بشنوم.)قیمتش ظاهرا 900 دلار هستش.
    لازم به ذکر هستش که این سینما استاندار THX رو هم همونطور که آخر مدلش ذکر شده داره.
    یکی از نقاط ضعفی که از این سیستم سینمایی ذکر شده upscale در حد متوسط اون بوده و همینطور قیمت بالاش با توجه به اینکه بدون پلیر عرضه میشه.ولی هیچ ایرادی به کیفیت صدای اون نتونستند بگیرند.

این لیتک مشخصاتش تو خود سایت onkyo
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    متاسفانه من هم این سینماهای اونکیو رو تو ایران ندیدم با توجه به اینکه سیستم های خیلی خوبی هستند و همه جا ازشون تعریف میشه معلوم نیست چرا وارد کننده آمپ های اونکیو اینها رو نمی یاره. البته این قضیه در مورد سینما خانگی های پکیج یاماها هم صدق می کنه و اونها هم توی ایران پیدا نمی شوند.

فکر کنم آخر سر مجبور بشم خودم برم تو کار واردات!!!

6. 2 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

آره پژمان بزن تو کار واردات یه حالی به Audiophile های ایران بده.من چون از نظر مالی نمی تونم تامینت کنم پس از نظر جانی تامینت می کنم.نگران ترور شدن نباش خودم هستم.

8. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه VAHID_ENGINEER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

به نظر اشتباه تایپی داره مدل PHT-77 با آمپلی 820 عرضه می شه که توانایی ساپورت 5 کانال رو داره و 7.1 رو ساپورت نمیکنه
    عجب اشتباهی ! اونم تو سایت پایونیر !

بابا یه ایمیلی ، نامه ای ، تماسی بگیرین و بهشون تذکر بدین !

قیمت PHT-77T چنده ؟ و کی قراره تو ایران این مدل رو ببینیم ؟

10. این کاربر از VAHID_ENGINEER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

10

[QUOTE=mr_rayan;5395115]نمی دونم ذر حال حاضر 3569 فیلیپس کجا داره.باید به نمایندگی ها سر بزنید.یسر هم به فروشگاه هایپر استار برید شاید هنوز داشت.
    در مورد انتخاب بین فیلیپس و پایونیر نمی دونم کدوم را به شما توصیه کنم.چون صدا سلیقه ای هست،باید خودتون صدای جفتشون رو بشنوید تا تصمیم بگیرید ولی تصویر پایونیر کمی بهتره(توجه داشته باشید کمی).
    3569 فیلیپس ورودی کواکسیال داره یعنی بلوری پلیری که تهیه می کنید باید خروجی کواکسیال داشته باشه و 787 پایونیر ورودی اپتیکال داره پس بلوری پلیرتون باید خروجی اپتیکال داشته باشه.
    قیمت بلوری پلیر ها از 200 تومن به بالاست،یستگی به مدل و کیفیت و ... داره.
    البته با توجه به اینکه قصد خرید بلوری دارید به نظر من خرید سری rs پایونیر فکر منطقی تری باشه،مگر اینکه سلیقتون نباشه.

---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------

بین سه گزینه اول من مدل 1090 ال جی رو بیشتر می پسندم.
    سینماهای شرکت ال جی رو نباید با محصولات فیلیپس و پایونیر مقایسه کنید.مطمئنا ال جی هیچوقت تو کیفیت صدا و حتی upscaling به اینا نمی رسه.

---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------

ممنون آقایی خوب من الان 2 تاشو پسندیدم ... فقط کدوماشون با بلو ری بهتر مچ میشه ؟؟؟
    سری rs چه قیمت هایی دارند؟؟؟ چه مدل هاییش خوبه؟؟؟ و فروشگاه هایپر استار کجاست؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

[QUOTE=mortezadj;5396297]
    نمی دونم ذر حال حاضر 3569 فیلیپس کجا
    ممنون آقایی خوب من الان 2 تاشو پسندیدم ... فقط کدوماشون با بلو ری بهتر مچ میشه ؟؟؟
    سری rs چه قیمت هایی دارند؟؟؟ چه مدل هاییش خوبه؟؟؟ و فروشگاه هایپر استار کجاست؟؟؟
    بهتر از همه همین RS با بلوری متچ میشه بهتره مدل RS70 رو بگیرین که آمپش فرمت Dolby True HD و DTS HD رو ساپورت می کنه فکر کنم قیمتش با پلیر 880 در میاد بهتره از همین الان پلیرش رو با یه پلیر بلوری عوض کنید چون بعد از اینکه بلوری بگیرین دیگه پلیرش به دردتون نمی خوره.
    فکر کنم این جوری باید تقریباً یه چیزی حدود 150 هم سر بدین.

---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------

در ضمن هایپر استار توی بلوار فردوس غربیه

13. 4 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

[QUOTE=Pejman3;5398301]

بهتر از همه همین RS با بلوری متچ میشه بهتره مدل RS70 رو بگیرین که آمپش فرمت Dolby True HD و DTS HD رو ساپورت می کنه فکر کنم قیمتش با پلیر 880 در میاد بهتره از همین الان پلیرش رو با یه پلیر بلوری عوض کنید چون بعد از اینکه بلوری بگیرین دیگه پلیرش به دردتون نمی خوره.
    فکر کنم این جوری باید تقریباً یه چیزی حدود 150 هم سر بدین.

---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------

در ضمن هایپر استار توی بلوار فردوس غربیه

آقایی من میخوام بالای 500 تومن نشه... شما میگی 880 . همون 3569 رو میگیرم تا سال دیگه یه بلو ری هم می خرم...

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان...من نمیدونستم کجا باید سوالمو مطرح کنم دلمو زدن به دریا اومدم تو این تاپیک امیدوارم دوستان کمک کنن...من تازگی یه LED سامسونگ مدله C6200 خریدم که پورتهایه HDMI ...Composite...Optical(Video Output)d رو داره بعدش من یه سینما خانگی سامسونگ مدله HT-TX725 خریدم که هم HDMI داره و هم Optical...حالا من سینما رو با HDMI به تلیویزیون وصل کردم و هر دو هم از سیستم Anynet+ و BDwise پشتیبانی میکنن و کاملا با هم مچ هستند و به راحتی DVD رو پخش میکنم ولی من میخوام که صدای خود TV روی سینما خانگی بیوفته و reciver هم که به TV وصله صداش از روی سینما خانگی پخش بشه نه از روی بلند گوی TV ...حالا تو کاتالوگ نوشته باید از کابل Optical استفاده کنم...اگه این کابلو بخرم کارم را میوفته ؟؟...نمیشه با کابل آنالوگ راش بندازم؟؟ روی TV پورتی به اسمه Audio Out وجود نداره ولی روی سینما خانگی یه AUX وجود داره که Stereo هست و left & Right داره...حالا چیکار کنم؟؟

در آغاز فعالیت mammadrajaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان سلام من ميخوام يه سينماي خانگي با "40 سامسونگ سري 5 مچ كنم ولي كيفيت صدا برام مهمه اگه ممكنه در اين مورد منو راهنمايي كنيد (حد اكثر تا 350 هزارتومن ميتونم هزينه كنم )
    با تشكر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •