یک اتفاق جالب برای من افتاد !
چند روز پیش بعد از کشتن یک نفر یک مرتبه از level 53 به level 70 بهم ترفیع داد!!
از هیچ نرم افزاری هم استفاده نکردم و میخواستم دوباره از اول شروع کنم!
چطور همچین چیزی ممکنه ؟
یک اتفاق جالب برای من افتاد !
چند روز پیش بعد از کشتن یک نفر یک مرتبه از level 53 به level 70 بهم ترفیع داد!!
از هیچ نرم افزاری هم استفاده نکردم و میخواستم دوباره از اول شروع کنم!
چطور همچین چیزی ممکنه ؟
پس آموزش lan کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
احتمالا داشتی Search and destroy ّبازی میکردی. اونجا از این چیزا پیش میاد من خودم یه دفعه از لول 29 شدم 70.
دوستان میشه لطف کنید و جدیدترین و کامل ترین اموزش برای این بازی رو بدید؟اخه توی تاپیک چندتا هست نمیدونم کدوم درست تره
برای من تو Demolition اینجوری شد !
این هکر ها و چیتر ها کم که نشدن زیاد هم شدن ای بابا !!!!!!!
خیلی راحته کرک کردن بازی برای آنلاین بازی کردن :
اگه بازی رو دارید که هیچ اگه ندارید از اینجا بگیرید :
اول باید حدود 1 گیگ دانلود کنید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1- DLC (mediafire)5part:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدrapidshare :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2- patch3 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3- Move_Stimulus.exeکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد اولش DLC ها رو کپی کن داخل پوشه بازی . بعد Move_Stimulus.exe رو کپی کن و اجرا کن . آخر از همه حشفزا رو کپی کن و با alteriw configur... می تونی یوزر داخل بازیتو اسمش رو عوض کنی . حالا بازی کرک شده . برای آنلاین زدن می تونی از سرور های مجازی استفاده کنی و یا از برنامه هایی مثل این :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تا حالا اونجا امتحان نکرده بودم چه جالب
همه لینک هارو بعد از دانلود تو فولدر اصلی بازی کپی کنم؟یعنی اینجا؟
\Call of Duty 6\Game\Call of Duty Modern Warfare 2
ببینم راه دیگه ای به جز Alteriwnet نیست که بتونیم Mw 2 رو آنلاین بازی کنیم؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)