اگه روغن اضافه داخل موتور ریخته بشه امکان داره به شمع ها آسیب برسه و موتور خوب کار نکنه.![]()
اگه روغن اضافه داخل موتور ریخته بشه امکان داره به شمع ها آسیب برسه و موتور خوب کار نکنه.![]()
Last edited by ME1360; 25-02-2013 at 20:58.
دوست عزیز یاد از بلبیرنگهای هرزگرداست یا از جای آب بر روی تسمه میریزد! مثلا" از درب رادیاتور !
ادینول خوبه ونسبت به روغنهای موجود اورجینال تره ولی elf بر روی ef7 پایداری خوبی نداره و زود بخار میشه الف برای 206 و تیبا و ال90 خوبه !![]()
من پراید داشتم همیشه ساکشن میکردن!من پراید و405 داشتم از همون زیر خالی میکردن !!!!
روغن ریزی نداره
منظورم این نبود که حتما روغن میده!
گفتم حواستون باشه بهش بگید پیچ رو درست ببنده تا از مشکلات احتمالی جلوگیری بشه.
صدا از تسمه دینام هست
برای جلوگیری از صداش باید تسمه را با جنس مرغوب عوض کنید
یا اینکه مقداری صابون روی تسمه بکشید
اکثر مدل های 91 جنس تسمه هاشون بده و تا قبل اینکه تسمه در اثر گرما نرم بشه,صدا میده
ردیفه.
من روغن elf ریختم پیشنهاد میکنم بچه های دیگه هم بریزن چون صدای موتور کمترمیشه شتاب هم بیشتر میشه
اره الف دو بار ریختم خیلی خوب بود.
من مصرفم توی شهر رفته بالا چیکار کنم؟ از روغنه؟ یا از چیز دیگه؟ فیلتر تازه تعویض شده. ماشین هم 23 تا کار کرده! احتمال داره از شمع باشه؟
من 30 لیتر بنزین زدم اومد روی خط وسط، الان 90 تا رفته حدودا یه خونه مصرف کرده!
قبلا توی شهر بین 10 تا 12 میسوزوند!
قبلا با هر خونه بین 140تا 150 میرفت! یه مدت توی شهر مصرفم زیر 10 بود!(البته اونجا خیلی پیرمردی میرفتم! هیچ وقت دور موتور از 3500 رد نمیکرد! بنزین هم سوپر بود! الان که خیلی وقته نزدم
تا دو ماه پیش من صدای ناک یا سوپاپ زدن این موتور رو نشنیده بودم! با اینکه دنده هام خراب بود و خیلی وقتها میزدم دنده دو و حرکت میکردم!الان که بزنی 2 حرکت نمیکنه! یکی از دوستام که بعضی اوقات پشت ماشینم مینشست میخواست ای اف سون بگیره و میگفت موتورش خیلی خوبه! دو هفته پیش نشست پشتش گفت چیکار کردی با این ماشین راه نمیره!
یه سوال هم میپرسم شاید ربطی نداشته باشه به اینجا:
افزایش اکتان چی خوبه؟ من یه باز یکی خریدم قوطیش قرمز بود و اسمشم یادم رفته قیمتش هم 1000 تومن بود! فک میکردی نفته!چرب بود بوش هم بد بود!
سلام دوستان
من قصد خرید یک LX با موتورEF7 دارم. راضی هستین؟ ماشین خوبیه؟ مشکلاتش رو ممکنه به من بگین؟
ممنون میشم.
اولا": خیلی عالیه -تندو تیز و راحت
دوما" " هرگز یرای سرویس نده دست مهندس نماهای ایران فرقون
سوما" : سعی کن تعمیر اتشو خودت انجام بدی چون کمتر کسی هست از موتورش سر در بیارند!
هنگام تحویل مواظب باش نمایندگی چیزی از روش بلند نکنه و اون موقع خوب بازرسیش کن و کامل تحویل بگیر بعداز تحویل اول روغن گیربکسشو عوض کن ( ادینول 85W90 ) و تا یک هزارتای اول نذار دور موتور از 3000 تا بالا بره و بعد از هزار کیلومتر تا جای که جاداره بهش بگاز که موتورش تنبل نشه ! و فقط از بنزین سوپر استفاده کن و اگر روز مجبور شدی تا رسیدن به پمپ بعدی بنزین معمولی بزن تا بعد بتوانی تا خرخره سوپر پر کنی ! سعی نکن دزدگیر روش نصب کنی ولی حتما" یک فقل پدال دوبل براش بگیر ( حیف اگر بدزدنش ) !
![]()
Last edited by kafepaeto; 26-02-2013 at 22:50.
سلام.من سمند EF7 پایه گاز سوز صفر دارم.از روز اول از تاقچه عقب صدای وز وز میاد.هر چی گشتم نتونستم علت صدا رو پیدا کنم.گاهی دستمو روی باند که فشار میدم صدا کمتر میشه یا قطع میشه.مشکل از کجاست؟ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)