ديشب 900 مگ گرفتم ديروز هم كه به اصطلاح رايگان بود سرعتم از 50 بيشتر نميرفت و تو 14 ساعت فقط 2 گيگ گرفتم.
لايزر بره اسفند دود كنه برا خودش يه وقت چشمش نكنن با اين سرويس هاش
ديشب 900 مگ گرفتم ديروز هم كه به اصطلاح رايگان بود سرعتم از 50 بيشتر نميرفت و تو 14 ساعت فقط 2 گيگ گرفتم.
لايزر بره اسفند دود كنه برا خودش يه وقت چشمش نكنن با اين سرويس هاش
اوه اوه! وحید جان واقعا تحمل کردن اینا خیلی سخته. ISP های دیگه هم اوضای خوبی ندارن که بخوایم از لایزر بریم!
والا كمال جان من 3 برابر پول مخابرات دادم برا 1 ماه با 1.5 گيگ بيشتر كه اون 1.5 گيگ هم مفن مفت سر خود ميخورن.
اگه بخواد اينجوري بمونه من اصلن تمديد نمي كنم اگه باقي هزينه اين ماه رو پس ميدادن همين امروز ميرفتم فسخ مي كردم.
سر جمع حساب كردم مخابرات به صرفه تر در مياد من ماهانه 12500 ميدم برا مخابرات 34000 ميدم برا لايزر تو ماه 30 گيگ از لايزر شبا بگيرم با 10 گيگ ترافيك ميشه 40 گيگ
با 34000 تومان.مخابرات شبي 550 مگ 3 ماهش ميشه 50 گيگ با 25.5 گيگ ترافيك ميشه 75.5 گيگ مقايسه كنيد با هزينه اي كه برا لايزر كردم!!!
صد رحمت كه بعضي از ISP ها كه حداقل 5 يا 6 ماه اول يه حالي به مشتريشون ميدن نه مثل لايزر كه از همون هفته اول ضد حال زده...
Last edited by vahid_sh2447; 04-02-2012 at 19:31.
بله دقیقا باحات موافقم. بدی گلد همینه کلی باید هزینه کنیم درصورتی که سرعت دانلود از سرعت واقعی هم کمتره. سرویس یه مگ هم همینطور.
حیف که مخابرات سرعتاش رو محدود کرد وگرنه از همه به صرفه تر بود.
دیشب از نظر دانلود افتضاح ترین شب بود. قطعی های مکرر + سرعت پایین.
بزور یه گیگ دانلود شد.![]()
این کجاست؟
ایرانه؟
دوستان مخابراتی ، دیشب و پریشب اینترنت شما وصل بود؟
نه !.........
پریشب وصل بود ولی نه کاملا.قطعی مکرر داشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)