با اومدن S5233AJPIH3 دیوانه هست هر کی بره پول مفت بریزه تو جیب مایکروتل دزد
با اومدن S5233AJPIH3 دیوانه هست هر کی بره پول مفت بریزه تو جیب مایکروتل دزد
درست گوشی نصب نیست USB درایور هارو کامل بزن ممکن یکم اذیت کنه با یک سیستم دیگه هم امتحان کن
امتحان کردم اما نشد
حالا یه نکته وقتی گوشی رو با کابل وصل می کنم پیغام سخت افزار جدید میاد که نوشته
SAMSUNG USB Modem Driver 1.0 یه همچین چیزایی بود بعد اون SAMSUNG Composite USB Driver رو بهش آدرس دادم که گفت نمی شناسم به نظر شما به خاطر این قضیه نیست؟
چند نفر با موفقیت از اون پستی که کاربر فعال فیلم داده اپدیت کردن؟
اگه را حته ما هم اپدیت کنیم قلق خاصی نداره؟
این BOOT کجا و تو کدوم فایل است؟و فایل فلش کجاست و چی هست؟9) بر روی Boot کلیک کرده و از درون کامپیوتر پوشه ایی را که حاوی فایل فلش ( BootFile ) است انتخاب کنبد.(برای مثال: C:\S5230XEIG2\BOOTFILES)
10) در قسمتهای Rsrc2 ,Rsrc1 , Amss و Factory FS با توجه به فرمتی که دارند فایلهای مناسب را از پوشیه فلش انتخاب کنید ( البته کامپیوتر به طور اتوماتیک فقط فایلهای وابسته به اون قسمت را نمایش میدهد) ... در قسمت Tune , FOTA و ETC احتیاج به وارد کردن فایلی نیست .(*نکته:توجه داشته باشید که در قسمت Rsrc2 دو فایل وجود داره,شما باید فایلی که Low در اسمش قرار دارد را انتخاب کنید.)
Last edited by masoudtr; 25-01-2010 at 22:10.
وقتی باتریش بیرونه چجوری با فشار دادن سه دکمه روشن میشه؟) گوشی رو خاموش کنید و سیم کارت و مموری رو از گوشی خارج کنید.
6) دکمه کم کردن صدا , دکمه دوربین و دکمه روشن کردن گوشی رو باهم فشار بدید,در این لحظه گوشی با حالت Download Mode روشن میشود.
من دیگه صفحه کامپیوترم از این پایین تر نمیره چکار کنم اصلا بعد از زدن پورت سرچ هیچی پیدا نمیکنه
![]()
Last edited by masoudtr; 25-01-2010 at 22:41.
عزیز من کجاش گفته باتری رو در بیارید؟! گفته مموری و سیم کارت رو در بیارید! من خیلی راحت از روی همون راهنما نصب کردم؛ بدون هیچ مشکلی. بنده خدا به این واضحی گفته! من نمیدونم شما کجاش مشکل داری؟!
اون boot هم جای خاصی نیست! یه دکمه توی برنامه هستش. شما دقیق بخونی خیلی راحت میفهمی.
شما مطمئنی که USB Driver رو نصب کرده و گوشی رو با حالت Download Mode یه کامپیوتر وصل کردی؟
الان پورت com3 را میشناسه ولی دانلود را که میزنم چند ثانیه بعد مینویسه
security fail
علتش چیه؟چکار کنم چرا اینجوری میشه
دوستان داريد چيكار ميكنيد؟؟
آپديت كردنش راحت تر از اين حرفاس. واسه من 5 دقيقه هم نشد.
بعد از درآوردن مموري و سيمكارت بايد باطري رو سرجاش بذاريد.
از usb هاي پشت كيس استفاده كنيد. جلويي ها شايد خراب باشن.
منظور از BOOTFile كل پوشه BOOTFILES هستش، نه يدونه فايل !!!!!!!!!!!!
من همه این کارا را کردم
ولی دانلود را که میزنم چند ثانیه بعد مینویسه
security fail اینو چجوری برطرف کنم برای کس دیگه هم این اشکال پیش امده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)