تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 189 از 1024 اولاول ... 89139179185186187188189190191192193199239289689 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,881 به 1,890 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

پروفشنال alisahaf70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    در جهان خالق جهان

پيش فرض

فلش هندسه پایه به نظر من جالب نبود خلاصه های انرژی اتمی بهتره
    بپه ها من جزوه ی کلاس هندسه 2 پایافر رو دارم کسی خواست بگه ولی نظر خودم رو بخواین مزخرفه عجب کلاسی باهاش داشتیم یک تمرین می نوشت می گفت حل کنید می رفت بیرون سیگار می کشید دوبره می اومد تو و یک دونه دیگه نی داد و .... ساعتی فکر کنم یک بسته می کشید همون جور که گفتم جزوش مزخرفه حالا اگر می خواین بگین

2. این کاربر از alisahaf70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه azimzade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد-تهران

پيش فرض

فلش هندسه پایه به نظر من جالب نبود خلاصه های انرژی اتمی بهتره
    بپه ها من جزوه ی کلاس هندسه 2 پایافر رو دارم کسی خواست بگه ولی نظر خودم رو بخواین مزخرفه عجب کلاسی باهاش داشتیم یک تمرین می نوشت می گفت حل کنید می رفت بیرون سیگار می کشید دوبره می اومد تو و یک دونه دیگه نی داد و .... ساعتی فکر کنم یک بسته می کشید همون جور که گفتم جزوش مزخرفه حالا اگر می خواین بگین
    من دارم میرم سال سوم میخواستم قبل اینکه مدرسه ها شروع بشه یکم درسای سال بعدو بخونم.برای همین خیلی دنبال جزوه هستم.اگه میشه همونو بذارین
    راستی هرکسی اگه از جزوه های سال سوم ریاضی دم دستش داره اگه تونست بذاره.با تشکر پیشاپیش

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من تازه درسهای ریاضیات رو تموم کردم. فقط ادبیاتها مونده.
    سر خوندنشون توی این موندم که باید تمرینها رو هم حتما بخونم یا نه؟ مثلا واسه حسابان، من هیچ وقت تمرینهاشو نخوندم توی مدرسه. نمیدونم واجبه که بخونم؟ چون مثالهایی که دارم، از تمرینها خیلی بهتره. در ضمن من بین خوندن، چندتا از مثالهای خیلی مهم یا سختترین ها رو هم حل میکنم.

و اینکه الان تازه اومدم سر تستهای ریاضیات. توی حل خیلی از تستهایی که غلط حل کردم، فرمولهایی هست که اصلا من به عمرم ندیدم! حالا جدا از اونا که مال پیش هست. به نظرتون چه کنم؟ بهتره که صبر کنم و بعد توی کتاب کمکی ها باهاش مواجه میشم یا اینکه به زور حفظش کنم؟ آخه فکر نمیکنم اگه همینطوری حفظش کنم، یادم بمونه.

ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

و اینکه الان تازه اومدم سر تستهای ریاضیات. توی حل خیلی از تستهایی که غلط حل کردم، فرمولهایی هست که اصلا من به عمرم ندیدم! حالا جدا از اونا که مال پیش هست. به نظرتون چه کنم؟ بهتره که صبر کنم و بعد توی کتاب کمکی ها باهاش مواجه میشم یا اینکه به زور حفظش کنم؟ آخه فکر نمیکنم اگه همینطوری حفظش کنم، یادم بمونه.
    خوب نکات که توی تست ها میگن اصولا معلم ها توی جزوشون نمیگن
    یعنی مخصوصا درسای فیزیک و ریاضی

ببین به نظرم باید اول کتاب های کمک آموزشی یا جزوه ای که اولش یه سری نکات رو گفته بعد بر اساس اون نکات تست میده بعد شروع کنی به تست زدن
    یعنی اول نکات رو میخونی بعد اگه نکته برداری میکنی مثله من توی کارت بنویس بعدش بیا تستشو بزن بعد برو سراع کتاب های تست سخت

درواقع بهنظرم تست کتاب های تست بخاطر این بوجور اومدن که این نکا رو بگن به ما اگه ما اینا رو نخونیم که فایده نداره

سعی کن هم از کتاب های میکروطبقه بندی استفاده کنی یعنی از سوال آسون بره به سخت

6. این کاربر از nafas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

اگه یکی دو مورد مثال بذاری بهتره

8. این کاربر از mehdi_7070 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AEZ_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    یزد - زارچ - خونمون!

پيش فرض

آره. کتاب خوبیه. راه‌‌های تست جالبی هم مطرح کرده. ولی من خودم فقط با فصل دوم مشکل داشتم
    اگه دیدی با خوندن این کتاب باز هم مشکل داری، پی‌ام بده شاید خلاصه‌‌هایی که نوشتم به دردت بخوره

سلام
    ممنون مشکلم رفع شد الان آخرای ضرب خارجی هستم
    من کانونو میخونم بعد گاج سبز رو میخونم و تستای گاج سبز رو میزنم دیگه فعلا مشکلی فکر نکنم باشه.
    به نظرتون این 2 تا کافیه؟ تستای کانون بدرد بخور هستن؟ سوالای کنکور کلا چجورین هم سطح این گاج سبزن یا سخت ترن؟ سوالای امسالو که من اصلا بهشون توی جلسه هم نگاه نکردم!!!

در مورد خلاصه هم من فکر کنم کلا بلد نیستم خلاصه بنویسمشما تو خلاصه هاتون چی مینویسین به خصوص فیزیک شیمی و تخصصی ها
    مثلا من اومدم فیزیک رو بنویسیم یهو دیدم کل کتاب رو نوشتم!!! => ولش کردم خلاصه نویسی رو
    ولی توی حسابان عربی و .. هرچی رو بلد نبودم (نکات مهم روش جدید یا کل مطلب!) رو نوشتم خوب بوده
    قبل هر فصلی اینا رو هم میخونم بعد سئال حل میکنم بهتر شده.

من تازه درسهای ریاضیات رو تموم کردم. فقط ادبیاتها مونده.
    سر خوندنشون توی این موندم که باید تمرینها رو هم حتما بخونم یا نه؟ مثلا واسه حسابان، من هیچ وقت تمرینهاشو نخوندم توی مدرسه. نمیدونم واجبه که بخونم؟ چون مثالهایی که دارم، از تمرینها خیلی بهتره. در ضمن من بین خوندن، چندتا از مثالهای خیلی مهم یا سختترین ها رو هم حل میکنم.

ممنون

به نظر من تمرینا و مثالای حسابان وری وری مهمه منم اهمیت نمیدادم تابستونی معلم دیف پارسالمون گفت اینارم نگاه کن منم نگاه کردم اوضاعم خیلی بهتره
    ولی شما اگه فصل حد هستین حتما هم ارزی و اینا رو دیدین که ... هم ارزیا رو باید به کار ببرین تا مسلط بشین تعدادشونم زیاد نیست (البته اگه فصل حد هستین! چون منم پارسال همین مشکلو داشتم! الانم نسبتا رفع شده)

10. 2 کاربر از AEZ_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه panizir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

يه سوال.
    اگه كسي آخر شهريور بره مسافرت خيلي يادش مي ره يا عقب ميفته؟؟
    به نظرتون چه جزوه اي ببرم مسافرت كه هم كم حجم باشه هم مفيد باشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

درصدای زبان من:
    ادبیات 66
    عربی 80
    دینی 85
    زبان 81
    زبان تخصصی 69
    رتبه در سهمیه 80(منطقه 1)
    رتبه کشوری 129
    دوست عزیزم، با این رتبه کجا میشه قبول شد؟چه رشته ای؟میشه ادبیات تهران قبول شد؟میتونم بدونم تاثیر معدل چقدر بوده؟زبان تخصصی امسال سخت بود؟شما چیا رو خوندید برای این درصدها؟به من چی توصیه میکنید؟
    من تصمیم دارم فقط برای کنکور زبان بخونم.چکار کنم از الان به نظرتون؟

13. این کاربر از shia1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

يه سوال.
    اگه كسي آخر شهريور بره مسافرت خيلي يادش مي ره يا عقب ميفته؟؟
    به نظرتون چه جزوه اي ببرم مسافرت كه هم كم حجم باشه هم مفيد باشه؟

من نمیدونم چه درسایی خوندی ولی خوب عمومیا خوبه
    یا مثلا یه درسی مثل شیمی

دوست عزیزم، با این رتبه کجا میشه قبول شد؟چه رشته ای؟میشه ادبیات تهران قبول شد؟میتونم بدونم تاثیر معدل چقدر بوده؟زبان تخصصی امسال سخت بود؟شما چیا رو خوندید برای این درصدها؟به من چی توصیه میکنید؟
    تهران که آره بابا!!!!

یکی از دوستای من رتبه ش 125 شده بود فک کنم مشاور گفته بود علامه قبول میشه تهران فک نکنم

من کنکور زبان ندادم اگه از الان شروع کنی که عالیه چون فقط یه زبان تخصصیه که باید روش کار کنی
    عمومی ها هم عربی ادبیات زیاد کار کن از الان
    کلا خیلی سخت نیس درساتم کمه
    واسه زبان تخصصی و کنکور کتاب زیاده
    کتاب عباس فرزام مثلا به نظر من خوبه
    اولا تاثیر نمره ی هر درسه نه معدل
    واسه کنکور زبان فک کنم دروس عمومیت تاثیر داشته باشه دیگه (شایدم من اشتباه میکنم!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Doe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من کلا راجع به رشته زبان چیز زیادی نمیونم همین کنکورم نمیخواستم برم بدم. عمومیا رو که واسه کنکور ریاضی خونده بودم واسه زبان تخصصی هم چیزی نخوندم.تنها چیزی ه میدونم اینه که تاثیر عمومیا خیلی زیاده.چون یکی از دوستان خودم که منحصرا واسه زبان میخوند و زبانش هم خیلی از من بهتر بود رتبش بد تر از من شد سر عمومیا.کلا بهتره با کسی که منحصرا واسه زبان خونده یه مشورتی بکنی.موفق باشی
    Last edited by John Doe; 26-08-2009 at 19:05.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •