تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 189 از 233 اولاول ... 89139179185186187188189190191192193199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,881 به 1,890 از 2327

نام تاپيک: معرفی گوشی S8000 jet سامسونگ

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من sms هامو توی کامپیوتر سیو کردم (از طریق قسمت message manager برنامه Samsung New PC Studio)
    اما دکمه ای برای sync کردن وجود نداره که بتونم اس ام اس ها رو دوباره روی گوشی بریزم
    فقط میشه از روی گوشی به کامپیوتر منتقل کرد!
    راه حلی وجود نداره ؟

پیشاپیش ممنون

داره خودمونی میشه Vahid_2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اصل مطلب : جت از ویدیوی در حال پخش چه جوری عکس می گیره ؟
    جزئیات : دوستان من داشتم یه ویدیو که تو گوشیم نگاه می کردم که یه دفعه خانواده منو کار داشتن ، موقع رفتن گوشیمو در حالی که داشت ویدیو پخش میشد انداختم رو تخت که یه دفعه نوشت picture saving
    من اون لحظه نفهمیدم ، تا تو گالری عکسا یه عکس از وسط ویدیو دیدم و خیلی تعجب کردم
    دیگه هر کاری بگین کردم ولی اون طوری نشد دوباره
    حالا اصل مطلب چه جوریاس ؟
    کلید Playروبزنیدتا فیلم شروع بشه ودوباره Playرو بزنید تا فیلمPause بشه بعد دکمه دوربین رو فشار بدین همین.
    Last edited by Vahid_2009; 28-09-2010 at 20:49.

3. 5 کاربر از Vahid_2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلاااااام به دوستان عزیز....

تعدادی سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید.....

اول اینکه چرا برنامه google map که داخل بازیها هست اجرا نمیشه؟؟؟

یه قسمت هست داخل تنظیمات دستگاه...به نام تنظیمات gps ...تو این قسمت به خوبی موقعیت رو نشون میده و حتی تعداد ماهواره ها به 10 تا میرسه...اما برنامه trekbuddy عمل نمیکنه نقشه ها لود شده اما وقتی گزینه استارت رو میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته...مشکل چیه؟؟؟

دیگه... اینکه سیم کارت من ایرانسل هست ....ولی اسامی که قبلا رو سیم ذخیره کردم الان رو این گوشی نشون نمیده..یعنی حافظه سیم رو نمیشناسه..تنظیمات هم انجام دادم نشد.

برنامه ای هست که وقتی داخل ماشین در حال حرکت هستیم سرعت رو بسنجه؟؟؟؟

با این گوشی نمیشه مکالمه هارو ظبط کرد؟؟؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من sms هامو توی کامپیوتر سیو کردم (از طریق قسمت message manager برنامه Samsung New PC Studio)
    اما دکمه ای برای sync کردن وجود نداره که بتونم اس ام اس ها رو دوباره روی گوشی بریزم
    فقط میشه از روی گوشی به کامپیوتر منتقل کرد!
    راه حلی وجود نداره ؟

پیشاپیش ممنون
    منم یه بار این کارو کردم sms های قسمت inbox و send برمیگرده ولی اگه توی My folder برده باشی نمی تونی برش گردونی .طبق روال عادی باید برگرده به گوشیت .وقتی اس هارو ریختی توی کامپیوتر میتونستی مشاهده شون کنی.اگه تونسته باشی یعنی اس هارو فرستادی به کامپیوتر وگرنه این عمل صورت نگرفته.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلاااااام به دوستان عزیز....

تعدادی سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید.....

اول اینکه چرا برنامه google map که داخل بازیها هست اجرا نمیشه؟؟؟

یه قسمت هست داخل تنظیمات دستگاه...به نام تنظیمات gps ...تو این قسمت به خوبی موقعیت رو نشون میده و حتی تعداد ماهواره ها به 10 تا میرسه...اما برنامه trekbuddy عمل نمیکنه نقشه ها لود شده اما وقتی گزینه استارت رو میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته...مشکل چیه؟؟؟

دیگه... اینکه سیم کارت من ایرانسل هست ....ولی اسامی که قبلا رو سیم ذخیره کردم الان رو این گوشی نشون نمیده..یعنی حافظه سیم رو نمیشناسه..تنظیمات هم انجام دادم نشد.

برنامه ای هست که وقتی داخل ماشین در حال حرکت هستیم سرعت رو بسنجه؟؟؟؟

با این گوشی نمیشه مکالمه هارو ظبط کرد؟؟؟؟؟؟
    سوال 1-اجرا میشه در صورتی که گوشیت به gprs وصل باشه.و اگه ایرانسل اعتباریه شارز کافی داشته باشه بعد یه مدت خیلی کم نقشه مورد نظرت لود میشه.
    سوال 2-برنامه ترک بادی عمل میکنه به شرط اینکه به طور کامل مراحل نصب و لود نقشه رو که توی همین انجمن گذاشتم رعایت کنی که پستش و بهت میدم برو نگاه کن.
    سوال3-همین برنامه ترک بادی این قابلیت رو داره که سرعت وسیله نقلیه در حال حرکت رو بعلاوه چیز های دیگه نشون بده.که برنامه های دیگه ای هم هست که شارز گوشیتو میگیره و هزینه برداره.
    سوال 4-بعضی از بچه ها که فریمور شون با من فرق داشته مثل اینکه گوشیشون این قابلیت و داشته اما توی گوشی من همچین قابلیتی نیست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

تشکر دوست عزیزم......

مهمترین موضوع برام google maps هست....اینترنت دارم..و قبلا هم باهاش کار کردم....برنامه مشکل داره....هیچ جوری هم نمیشه پاکش کرد از اول نصب کنم....

راستی فریم ور گوشی من اینه... خوبه؟؟؟؟

s8003jpif4 و S8003jpif1 من گوشیمو 10 روزه که خریدم...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

پست 957 صفحه 96 آموزش برنامه ترک بادی.

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم یه بار این کارو کردم sms های قسمت inbox و send برمیگرده ولی اگه توی My folder برده باشی نمی تونی برش گردونی .طبق روال عادی باید برگرده به گوشیت .وقتی اس هارو ریختی توی کامپیوتر میتونستی مشاهده شون کنی.اگه تونسته باشی یعنی اس هارو فرستادی به کامپیوتر وگرنه این عمل صورت نگرفته.
    بله
    میتونم اس ام اس ها رو توی کامپیوتر مشاهده کنم
    اما بعد از اینکه اس ام اس ها از توی گوشی پاک شدند
    نمیتونم اووونها رو از روی کامپیتوتر به گوشی انتقال بدم
    نمیدونم چرا !

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_z051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه جای دور...

پيش فرض

تشکر دوست عزیزم......

مهمترین موضوع برام google maps هست....اینترنت دارم..و قبلا هم باهاش کار کردم....برنامه مشکل داره....هیچ جوری هم نمیشه پاکش کرد از اول نصب کنم....

راستی فریم ور گوشی من اینه... خوبه؟؟؟؟

s8003jpif4 و S8003jpif1 من گوشیمو 10 روزه که خریدم...
    در حال حاضر جدیدترین فریمور فارسی که توی نت S8003JPJB2 هست میتونی دانلود کنی حالشو ببری!
    اگه که گارانتی هست ببر جدیدترین فریمور رو واست بریزن......

و در مورد سوال اولی فقط میتونم بگم Google Map رو باز کن و به قسمت Help و گزینه Reset رو انتخاب کن اسم کاملش نمیدونم چی هست اخه گوشی دم دستم نیست فقط ریست رو دیدی ok کن!!
    Last edited by ali_z051; 30-09-2010 at 18:38.

داره خودمونی میشه 3dmap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

ما که آخرش نفهمیدیم gps این گوشی نیاز به وصل شدن به اینترنت داره یا نه؟ یعنی میشه به صورت آف لاین و ریختن نقشه شهر مورد نظر در حین رانندگی ازش استفاده کرد ؟!!!!....

یه چیزه دیگه امروز رفتم موبایل فروشی تا گوشی رو بخرم(s8003) موقع تست کردن تا میرفت توی دوربین ، گوشی ارور میداد و از دوربین خارج میشد آخرشم گفت باید فلش بشه ماهم راستیتش بی خیالش شدیم کسی میدونه دلیلش چی بوده و ممکنه بعد از فلش کردن گوشی دوباره این مشکل پیش بیاد؟
    Last edited by 3dmap; 30-09-2010 at 23:03.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •