من همچين فکری نميکنم ! واسه من که خوبه ! به راحتی با انگشت کار ميکنم ! شما محافظ صفحه داريد ؟
من همچين فکری نميکنم ! واسه من که خوبه ! به راحتی با انگشت کار ميکنم ! شما محافظ صفحه داريد ؟
بهترین تاچ ویندوز موبایل همین امنیا 2 هست
من قلمشو که گم کردم
با دست عالی عالی کار میکنه
سلام دوست عزیز.
به نظر من تاچ امنیا 2 یکی از بهترین تاچ های موجود میباشد ، در ضمن سیستم تاچ امنیا 2 از جدیدترین سیستم صفحه های لمسی بهره میبره که کیفیت تاچ این نوع صفحات مانند کیفیت صفحات تاچ خازنی میباشد ولی میتوان مانند صفحات تاچ مقاومتی از هر شیئی برای کار با صفحه استفاده کرد.
باز هم میگم که امنیا 2 دارای یکی از بهترین صفحات تاچ موجود در گوشیهای موبایل میباشد.
با سپاس.
تاچ منم خیلی خوبه
شاید دوستمون ازش انتظار تاچ خازنی داره!
یه سوپرایز داشتم براتون![]()
بلاخره تونستم این گوشیو اور کلاک کنم
نتیجه تست :
در حالت عادی که سی پی یو 800 هست با کور پلیر یه بنچ مارک گرفتم و نتیجه 75.67 درصد بود
بعد از اورکلاک روی 900 مگاهرتز به 85.19 درصد رسید
و با اورکلاک روی 1000 مگاهرتز به 95.16 درصد رسید
اگه خاستین بگین تا آموزششو بزارم
رو 1 گیگاهرتز وقتی عکسهارو رد میکنید دیگه اولش تاز نیستن ... رو 800 هم البته با رام لایت خیلی سریع واضح میشن و 1 ثانیه هم طول نمیکشه ولی خب رو 1 گیگاهرتز همون 1 ثانیه به 0 ثانیه تبدیل میشه
با jbenchmark هم تست گرفتم
قبلاً حدود 800 تا 850 امتیاز میگرفت حالا به 1001 رسید !
Last edited by ~ARDESHIR~; 18-05-2010 at 12:46.
دوستان کدوم coreplayer با این گوشی هماهنگ تره ؟ لطفا لینک دانلودش رو بذارید
لینک دانلود 3.5 net framework. هم اگه بذارید ممنون میشم
سلام
تنظيمات MMS آمنيا2 رو نيازمندم!
وقتی تا ا گیگ اورلاک میکنی گوشی داغ نمیشه (یعنی وقتی تو دست میگیری احساس گرما کنی"
والا نمیدونم چشه هی تنظیماتش بر میگرده به حالت اول ینی میره رو 800
اگه فهمیدم چجوری رو 1000 ثابت میمونه تست میکنم گرماشو
سلام دوستان
من تا یکی دو روز دیگه گوشیم از دوبی میرسه.امیدوارم اونجاییه بهتر از اینایی باشه که تو ایرانه و مموریش نپره.
گفتید چیکارش کنم که مموریش نپره؟؟آپدیتش کنم؟؟
چجوری؟؟؟
ممنون
به این مسیر برید . setting------Display and Light----Align screen
اگه شما با مجبور میشید با ناخن کار کنید به خاطر این میتونه باشه که تنظیمات صفحه به هم خورده. بعضی وقتا پیش میاد. این مسیر برید و با قلم خودش Align ش کنید. اگه درست نشد دیگه حتما باید رامتون رو عوض کنید و یه رام سبک نصب کنید. من اوایل با رام 6.1 خیلی تو اس ام اس دادن اذیت شدم. ولی الان تقریبا چشم بسته اس ام اس تایپ میکنم. و واقعا سریعه. من واقعا به همه توصیه اکید میکنم رام گوشیتون رو عوض کنید.و آموزش زیر رو بخونید و هروقت خواستید تعویض کنید بگید تا بهترین و سبک ترین رام رو معرفی کنم.
---------- Post added at 06:19 PM ---------- Previous post was at 06:18 PM ----------
منم قلمشو رو گم کردم . رفتم قلمش رو بخرم میگفت 8000 تومن
---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:19 PM ----------
core player v 1.3.6
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.net3.5
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=e3821449-3c6b-42f1-9fd9-0041345b3385&displaylang=en
---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------
به جان خودم هرچی گشتم ja1 پیدا نکردم. ببینم میتونی یه گوشی امنیا 2 دیگه جور کنی تا بهت بگم چجوری ازش آپ بگیری و بریزی تو گوشی خودت ؟
---------- Post added at 06:27 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
ویندوز 6.1 فاجعست. حتما ارتقاش بده. تفاوت رو احساس میکنی.
---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ----------
این مایکروتل گند زده به این گوشی! از وقتی آورده این اتفاقا می افته.
---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:28 PM ----------
از اینا باید بخری که دو طرفش باز میشه:
---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:31 PM ----------
گارانتی ندارید به نظر من رام تعویض کنید.
---------- Post added at 06:32 PM ---------- Previous post was at 06:31 PM ----------
تنظیمات همراه اول یا ایرانسل ؟
---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------
نظر من اینه که تا خریدید یه رام سبک براش بندازید.آموزشش هم تو قسمت امضاء من هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)