نه مال من که نداره.
نه مال من که نداره.
اخه عزیز چی بگم..چی شد؟
جواب نداشت؟ ___________
من یه دستمال ورمیدارم اونم کاغذی بعد پاکش میکنم..
البته پاک کننده های مخصوص هست که میتونی بخری انتحان کنی.!!
آخه تو بعضياش ديدم داره پس اونا چيه؟ه مال من که نداره.
دوستان يه سوال:
فرق بين اين دوتا چيه؟ميدونم مدلشون يكيه
ولي اون عدد6979كه كنارمدل يكيشون نوشته وكنار يكي ديگشون ننوشته چيه؟درست كنار ليبل عكس پاييني نوشته.
منظورشون چيه
![]()
Last edited by soroush20; 29-04-2010 at 17:48.
سلام به همه ی دوستان
به یه مشکلی بر خوردم،خوشحال میشم دوستان بهم کمک کنند:
من 5738ZG دارم حدود 8 ماه.گرافیکش Nvidia.Geforce G105M الان حدود 2 ماه هیچ بازی روش اجرا نمیشه،حتی بازی های خیلی سبک!!!! حتی بازیهایی که قبلا باهاش اجرا کردم هم اجرا نمیکنه!!!
اینم مشخصات:
به نظرتون چه مشکلی پیدا کرده؟گارانتی ببرم مشکلمو حل میکنن؟
سلام بر و بچ
من از لپ تاپ هيچي حاليم نميشه
با بودجه سربازي ميخوام يك لپ تاپ بگيرم
بهم گفتن ايسر به نسبت قيمتش خيلي خوبه
آيا درسته يا نه؟
اگه درسته اين مدل 5635 به درد بخور هست يانه ؟
ممنون![]()
دوستان يه سوال:
فرق بين اين دوتا چيه؟ميدونم مدلشون يكيه
ولي اون عدد6979كه كنارمدل يكيشون نوشته وكنار يكي ديگشون ننوشته چيه؟درست كنار ليبل عكس پاييني نوشته.
منظورشون چيه
اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 800x600 و حجم آن 59 کیلوبایت میباشد.
![]()
اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 1920x1141 و حجم آن 525 کیلوبایت میباشد.
![]()
در ضمن اول هاردش 320 گیگه دومی 500 گیگ . فرقشون همیناس .
حدود قيمتش چي؟
اون چقدر فرق داره.
لطفا راهماييم كنيدو بگين اگه بخوام نوع فينگر پرينت دارشو تهيه كنم بايد چيكاركنم.چيبگم به فروشنده؟
اسم خاصي؟مشخصات خاصي؟
دوستان اگه لطف كنن حدود قيمت هارد640رو بگن ممنون ميشم![]()
دوست عزیز اولی قیمتش حدود 810 تومنه بالا پایین .
دومی هم من اصلا تا حالا توی بازار ندیدمش ولی قیمت جهانیش 800 دلار که فکر کنم بیاد اینجا دور و بر 1 تومن میشه قیمتش .
الان می تونید 5740G رو بگیرین تازه اونم کمیابه همه جا نداره و تا جایی هم که باز خودم دیدم تماما بدون Finger print بودن . اگه تهران تشریف دارین اینطور که من گشتم اکثر بازارهارو دارم میگم . البته اینم جزو امکاناتیه که میشه ازش گذشت و زیاد هم مهم نیست .
قیمت هارد 640 گیگ لب تاپ هم حدود 130 تومنه . البته بعضی لب تاپها که 640 گیگ هارد دارن دوتا هارد 320 گیگ دارن .![]()
Last edited by abc2; 14-05-2010 at 18:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)