تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 189 از 312 اولاول ... 89139179185186187188189190191192193199239289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,881 به 1,890 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان من بازي رو گرفتم براي پي سي اولش كه اجرا ميشه مينويسه رازور 1911 بعد ميره تو بازي يعتي اصل نيستش؟(دمو هست؟ من به فروشنده گفتم اگه اصل نباشه پسش ميدم)
    ببخشيد كسي ميدونه اصلش چه تفاوتي تو منو داره؟ايا اصلش از نظر خود بازي (چمن و ...) هم با اين دزديا فرق داره؟
    خواااااااااااهشن جواب بديد
    نميدونم ميدونيد گرافيك و چمن بازي رو ميتونيد از تو سيتينگ خيلي بهتر كنيد.از تو منو بريد به ماي فيفا -سيتينگ و قسمت هاي مربوط به گرافيك رو تغيير بديد.چمنش هم خيلي خوب ميشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه محمد ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام

اقا من فیفا رو واس PS3 خریدم
    برداشت کوچک من از این بازی بزرگ:
    اولا عزیزانی که XB دارن این بازی رو توصیف می کنن باید بگم اینقدر این بازی در سطح بالایی که وصف نشدنیه
    نکته دیگه اینه که منی که تو 09 همه تک به تک ها رو گل می کردم تو 10 فقط 5 تا تک به تک رو کریس و بنزما نتونستنند گل کنند این نشانه قوی شدن هوش مصنوعی دروازبانهاست
    قسمت ARENA بازی هم فوق العادس
    من فقط می تونم همین قدر از این ابر بازی تعریف کنم

3. 2 کاربر از محمد ه ف بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه underali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

لينم فيفا 10 ps3
    ماچقدر عقبيم كه pc بازي ميكنيم

:

5. این کاربر از underali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان پچ هایی که دانلود میکنیم رو کجا بریزم ؟

در آغاز فعالیت Rkh222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان من بازي رو گرفتم براي پي سي اولش كه اجرا ميشه مينويسه رازور 1911 بعد ميره تو بازي يعتي اصل نيستش؟(دمو هست؟ من به فروشنده گفتم اگه اصل نباشه پسش ميدم)
    ببخشيد كسي ميدونه اصلش چه تفاوتي تو منو داره؟ايا اصلش از نظر خود بازي (چمن و ...) هم با اين دزديا فرق داره؟
    نميدونم ميدونيد گرافيك و چمن بازي رو ميتونيد از تو سيتينگ خيلي بهتر كنيد.از تو منو بريد به ماي فيفا -سيتينگ و قسمت هاي مربوط به گرافيك رو تغيير بديد.چمنش هم خيلي خوب ميشه.
    نه اين نسخه دمو نيست
    فقط كركش مال razor 1911 هست مال منم همين جوريه
    خيالت راحت باشه نسخه ي كامله

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان من يك مشكل دارم هنگام بازي دونفره بعد از انتخاب تيم ها بلافاصله ميره تو زمين و نميشه تركيب تيم رو چيد كسي ميدونه چطوري ميشه حلش كرد

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نه ايني كه خريدي دمو نيست فقط كركش مال razor 1911 هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hirad HRD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

اقا من فیفا رو واس PS3 خریدم
    برداشت کوچک من از این بازی بزرگ:
    اولا عزیزانی که XB دارن این بازی رو توصیف می کنن باید بگم اینقدر این بازی در سطح بالایی که وصف نشدنیه
    نکته دیگه اینه که منی که تو 09 همه تک به تک ها رو گل می کردم تو 10 فقط 5 تا تک به تک رو کریس و بنزما نتونستنند گل کنند این نشانه قوی شدن هوش مصنوعی دروازبانهاست
    قسمت ARENA بازی هم فوق العادس
    من فقط می تونم همین قدر از این ابر بازی تعریف کنم
    حالا یه چیز جالب اگه باهوش باشی دروازبانو تو تک به تک میتونی دریبل بزنی تا حالا من یکی که نمی تونستم ولی با fifa10 میشه خیییییییییییییییییییییییی یییییییییییییلی باحاله بازی ممنون easports

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

12 سخنی با دوستان

مدتی بود که فعالیتم رو متوقف کرده بودم ولی به پیشنهاد دوستان بهتر دیدم که باشم و ادامه بدم البته نمی خوام خود شیرینی کنم ولی توی مدتی که نبودم خوب تاپیک به انحراف کشیده شد و چون قصد نداشتم پستی بدم سکوت کرده بودم در حالیکه متاسف بودم و می خواستم پست بدم و چیزهایی رو روشن کنم و مسائلی رو که در قالب شایعه پر شده بود توی تاپیک فیصله بدم ولی خوب...

به چند مورد که واقعا باعث شده بود تاپیک پر از اسپم حرف های بیخود بشه شایعه بی اساسی بود که مبنی بر تقلبی بودن بازی بعضی ها انداختن توی تاپیک امیدوارم اون بعضی ها یکم از کارشون پشیمون شده باشن که با اینکه اطلاعات کافی نداشتن باز هم بر دادن اطلاعات غلط اصرار ورزیدن شاید اگه به خاطر پست های خوب و مفید محمد هادی عزیز که خیلی برام عزیز هست نبود تا حالا تاپیک به گند کشیده میشد. جا داره از اطلاع رسانی خوبه هادی جان تشکر کنم.

پرسش های زیادی توی 2 هفته اخیر توی تاپیک شده بود متاسفانه پاسخ های دوستان در حدی نبود که راهنمایی کننده باشه بچه های PES خور و متعصب PES هم مشکلات کمی ایجاد نکردند که خوشبختانه چون پیگیر بودم خیلی زود گزارش می دادم تا پست های بی ارزش و نامربوط شون پاک بشه متاسفانه همیشه در این برهه با همچین پست هایی مواجه میشیم توی تاپیک 09 هم پارسال شاهد این بحث ها بودیم ولی امسال یکم بدتر شده بود بخصوص که چشم ما رو هم دور دیده بودن خوب هر کاری خواستند کردند.

شاهد برخی مشکلات هم بودیم که در مورد موفقیت یا عدم موفقیت فیفا 10 پیش آمد. در واقع در حالت کلی فیفا 10 امسال در کل موفقیت جدیدی رو ثبت کرد و این موفقیت در سایه ساخت بازی هایی بود که برای دو کنسول XBOX360 , PS3 بود. مسئله بغرنجی که امسال شاهدش بودیم افت کلی بازی بر روی PC بود 6 ماه پیش که تاپیک رو زدیم با این خبر خوش که گروه سازنده PC عوض شده مواجه شدیم البته به نظر خوش می آمد چون همه رو به این گمان انداخت که EA یک گروه بهتر برای ساخت پلتفورم PC گماشته که بعد از مشاهده دمو ملاحضه شده نه تنها گروه سازنده جدید حرفه ای تر نبوده بلکه ضعیف تر هم عمل کرده و مشکلات جدیدی از جمله ضعف در گرافیک و بخش بصری بازی صحه بر این مطلب گذاشت و ثابت شد که گروه جدید نه تنها موفق به یک بازی مطلوب نشدند بلکه نقیصه هایی رو ایجاد کردند. و اگر مود جدید که سوژه متفاوتی بود که از سوی گروه سازنده بازی هم نبود وجود نداشت شاید نسخه PC بازی حتی ارزش وقت تلف کردن رو هم نداشت البته گیم پلی بازی فوق العاده نسبت به نسخه 09 بهبود یافته بهتر شده و جزو معدود نکات مثبت نسخه کارنت بود. نا امیدی هایی که در مود مربیگری باهاش مواجه شدیم حسابی حال همه PC گیمر ها رو گرفت همه فکر می کردیم که مربیگری بازی کلا عوض شده نگو مختص کنسول ها بود این تحول. در کل اگه بخواهیم نقد کنیم نسخه کارنت رو بسیار جای گلایه و شکایت داره من خودم یکی از اون شاکیانی هستم که در این باره حسابی از دست EA شاکی شدم. ولی در هر صورت با مشاهده مود Be A Pro که خیلی جالب هست کمی اوضاع ام بهتر شد چون که فقط 2 هزار تومن بالای این بازی پول دادم و باهاش خیلی بیشتر از بازی هایی مثل NFS Shift Wolfenstein - Street Fighter - Harry Potter - RE5 - Virtual Tennis و غیره حال کردم بازی هایی مثل Call of Juarez که بسیار پسندش کردم امسال اینقدر من رو مشغول نکرد. در کل به قول معروف همینه که هست EA همین محصول رو برای PC ارائه کرده ما هم که نمی تونیم چیزی بگیم و محصول خوبش رو برای کنسول های نکست جنریشن داده به هر حال هرکی می خواد فوتبال رو حس کنه می تونه فیفا رو روی کنسول ها تجربه کنه. پس بهتره دیگه بحث در مورد ضعف PC همین جا تموم بشه که چیزی هست معین و مشخص و حل شده و با حرف زدن و پست های بی ارزش این نقیصه رفع نمیشه.

مورد دیگه ای که تاپیک رو واقعا خراب کرده بود بحث های بی اساس و بدون منبع راجع به نمرات بازی بود که متاسفانه برخی دوستان اسپمر خبر های بی اساسی رو می ذاشتند که منبعی برای حرف هاشون نداشتن بحث های بی موردی می شد که واقعا بایستی پاک می شدند و از مسعود عزیزم و مدیر خوب و زحمت کشمون Havas_1980 گل گلاب ممنونم که به خوبی زحمت پاک کردن پست های اسپم رو کشیدن. و یکم از اون تا ملایمات نجات دادن تاپیک رو. البته برام جالبه بعضی ها که خودشون قبلا می گفتن نمره سایت ها ملاک نیست می آمدند و نمرات عجیب و پایینی رو نسبت می دادند به بازی بعد استناد می کردند که فیفا 10 شکست خورده. باید از این دوستان پرسید که بالاخره نمره سایت رو قبول دارید یا نه؟ احتمال جواب می دادن که نمره پایین اگه به بازی محبوب اونها داده بشه مورد قبولشون نیست ولی اگه مثلا به فیفا نمره پایین بدن قبول می کنن. (عجب!) چیزی که هست و برای همه مبرهن هست و منبعش هم همون سایتی هست که مسعود هم چند صفحه قبل گذاشت اینه که فیفا 10 نمره بالیی گرفته نمره ای بالاتر از قبل و در یک کلام موفقیت به دست آورد حالا هر کس که می خواد بیاد توی تاپیک و پست بی ارزش بده اولش یک نگاهی به نمره بازی بکنه بعد نسخه XBOX360 رو هم ببینه و بعد بیاد نظر بده اگه می خواد بیاد ضعف های نسخه کارنت رو بگه که باز هم پستش فاقد ارزش هست چون همه می دونیم که نسخه PC بازی اصلا قابل مقایسه با چیزی نیست که بخواد ازش ایراد هم گرفته بشه. در واقع حرف زدن و ایراد گرفتن از نسخه کارنت فیفا 10 به همون اندازه بی ارزش هست که یک نفر بخواد از بی آب و علف بودن یک کویر ایراد بگیره! پس دوستانی که غیر از نسخه کارنت فیفا چیزی ندیدند به خاطر گرفتن ایراد پست ندن چون مطمئنا گزارش خواهد شد به عنوان پست بی ارزش و بی مورد. اگه کسی می خواد نقد کنه بازی رو نسخه نکست رو نقد کنه چون های و هوی رو نسخه نکست داره و نسخه کارنت بازی ادعایی نداره که بخواد نقد بشه.

خدمت دوستان علاقمند به بازی فیفا 10 هم عرض کنم که بنده یک پست اختصاص می دم به دانلود های مفید که اون پست با ارائه پچ های رسمی یا پچ های دست ساز (که خوب و تست شده که با ارزش هستند) به روز میشه تا دوستان دسترسی سریعی به اونها داشته باشند. بازی به تازگی عرضه شده و بزودی شاهد اولین پچ رسمی خواهیم بود که همه دانلود های با ارزش در پست مخصوصی قرار داده میشه پس منتظر باشید.

در آخر هم از زحمات تمامی کسانی که توی تاپیک زحمت کشیدند تشکر می کنم و براشون آرزوی موفقیت می کنم.

یک مطلب هم عرض کنم که به زودی آموزشی کامل برای مود Manager Mode قرار می دم چون در صفحات اخیر برخی از دوستان درخواست کرده بودند که فوت و فن های این مود رو بگیم. منتظر این آموزش هم باشید.

موفق و پیروز و سربلند باشید. قربان شما آرمین
    Last edited by Spaniuly; 04-10-2009 at 22:41.

12. 9 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پس دوستانی که غیر از نسخه کارنت فیفا چیزی ندیدند به خاطر گرفتن ایراد پست ندن چون مطمئنا گزارش خواهد شد به عنوان پست بی ارزش و بی مورد.
    گه کسی می خواد نقد کنه بازی رو نسخه نکست رو نقد کنه چون های و هوی رو نسخه نکست داره و نسخه کارنت بازی ادعایی نداره که بخواد نقد بشه.
    یاد ضعف های نسخه کارنت رو بگه که باز هم پستش فاقد ارزش هست چون همه می دونیم که نسخه PC بازی اصلا قابل مقایسه با چیزی نیست که بخواد ازش ایراد هم گرفته بشه.
    یعنی این گزارش تخلف ارزشی هم خواهد داشت؟
    شما حق ندارید دیگران رو مجبور به نظر دادن یا نظر ندادن کنید. فیفا ی PC خوبی ها و بدی هایی داره. دلیل نمیشه چون از نسخه ی کنسول ها بدتره، دیگه چیزی در موردش نگیم. اکثر فیفابازهای این انجمن پلتفرمشون pc ایه. بعد این اکثریت حق نداره بگند چه چیزهایی بدتر شده و چه چیزهایی بهتر شده؟ شاید نقدهایی که از نظر شما بی ارزش هستند، از نظر بعضی دیگه باارزش و به دردبه خور باشند.
    Last edited by Yi Yi; 04-10-2009 at 23:01.

14. 5 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •